Helt alene hjemme er deilig, får fred

Huset er helt stille hvis vi ser bort i fra at jeg hører på musikk. Kunne ønske det kunne vart evig og for alltid. Tenkte faktisk på hvor deilig det kommer til å bli når jeg bor i mitt eget hus helt alene. Hmm da kommer jeg ikke til å føle meg ensom. Det er alltid noe bråk eller er bare tven på og jeg får rett og slett vondt i hodet av det.

Men jeg fikk ihvertfall fred til å gjøre leksene mine ordenltig og nesten bli ferdig med alt som står på arbeidsplanen. Hadde blitt ferdig med den hvis jeg hadde hatt alle bøkene her hjemme, men noen av de er på skolen. 

I morgen skal jeg og mamma på dygnad på gartner olsen, da hjelper vi til for å tjene flere penger til klasse turen i 10.klasse. Dette innlegget her ble virkelig langt så tror jeg avslutter her jeg !
Selvutløser er konge bra..

One call - Kongs of leon 
Får dere ofte fred hjemme hos dere ?

-SAINEM

Én kommentar

Ikke så mye nå for tiden, men kjønner godt hva du mener. Jeg er verdens lykkeligste person når jeg er alene hjemme. Man for fred og ro og slappet av så mye man vil.

- Kjempe fin blogg du har:D Headeren er utrolig fin:D

- Ha en fin dag:D

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits