januar 2011

Good friends are like stars..

Hey!

Cathrine hadde redigert et utrolig fint bilde jeg bare elsket, og da må jeg jo dele det med dere.Nå skal jeg btw lese bok også legge er så utrolig trøtt:)Hva syns du om bildet?

A day without you is like a year without rain

Hva syns du?

En nydelig baby

Heyhey!

Nå er vi tilbake fra en sånn fest. Det var en fest for nyfødte babyen til noen vi kjenner. Og det er normalt for oss tyrkere å lage en liten fest for det første barnet. Det var utrolig koselig egentlig så er faktisk glad jeg dro. Jeg møtte vennene mine og danset. Og selvfølgelig holdt jeg den nydelige babyen.

Jeg ba mamma ta bilde med iphonen sin så her er bildene:Så skjønne, hva syns du om bildene?

Sunset

Heyhey!

Jeg skal fortelle dere om hva jeg har gjort i går i et eget innlegg, men må bare få noen av bildene fra dagen i går. Imens kan jeg legge ut bilder jeg tok forrige helg hos min søster når det var solnedgang.

 

Hva syns du om bildene?

New rings from Turkey

Idag kom mamma hjem fra Tyrkia og det var så godt å se henne igjen. Og da fikk jeg da fire nye ringer som jeg bare digget. Har ikke mye å blogge om akkurat nå, fordi må øve til norskprøven vi har i morgen.

Hva syns du ?

Så morsomt har jeg det nå

Heyhey!

Siden jeg kom hjem har jeg hatt planer om å føre inn rapport inn til pcen. I naturfag altså, men jeg klarer ikke å komme igang. Føler meg litt hyper og litt slapp. Og det kaller jeg da og ikke å være i lekse humør. Men jeg føler at det er en haug med lekser og pugging som  venter. Fordi på fredag har vi en norsk prøve. HOHO.

Oii sovnet visst, hoho neida. Uansett nå frister det skikkelig med å se på gossip girl, for nå har nye episoden kommet. Har ventet på den nye episoden i over en MÅNED! Så nå er jeg glad skal jeg si deg. Så nå skal jeg forte meg og gjøre litt lekser ogsånt så see you later alligator. Har du masse lekser igjen?

One time

Herregud, strømmen har gått hos oss fra klokken halv fire til klokken sju eller noe. Og da var det akkurat ikke så mye strøm på pcen min, og da tenkte jeg at jeg skulle sette på en film. Da satte jeg på remember me på pcen, så skrudde pcen av fordi den var tom for strøm. Så kjente jeg at det begynte å bli fryktelig kaldt inne på rommet mitt, noe som sier at jeg gikk den foran peisen. Men til jeg fikk meg ned døde jeg, fordi det var blek mørkt at jeg så INGEN TING. Og trappa vår har allerde lyst til å drepe meg, og nå fikk den sjansen. Men jeg overlevde. Det var vel poenget, at jeg overlevde.

Og grunnen til overskriften er One time er på grunn av at jeg er sååå dilla på sangen one time - JB.

Hva har du gjort idag? Gikk også strømmen hos deg?

Amazing dresses i can die for

De kjolene her er så fine at jeg dør. Vil ha dem..

  

   

  
Hva syns du om kjolene? Var det en spesiell kjole du likte?

Dreamcatcher

Hva syns du ?

Lørdag

Heihei!

Jeg har kanskje sittet på pcen nesten helt siden jeg våknet, men kom aldri på hva jeg kan blogge om. Og nå måtte jeg bare oppdatere bloggen min. Ikveld skal jeg til søsteren min. Vet ikke hva planene mine er for i morgen, men finner nok ut av det.Hva skal du idag?

Fredagskveld

God kveld alle store og små!

Nå er det da helg noe som er utrolig deilig å tenke på. Har dere sett at jeg har fått ny header? Uansett så er mamma i Tyrkia nå. Jeg savner henne allerede. Hunr reiste idag, og kommer ikke før om seks dager. Ble sittende nede og se på film med pappa. Haha vi lo godt av filmen vi så på da. Skal litt ned så setter jeg nok på en skrekkfilm eller noe på pcen. Savner å se på skrekkfilm skjønner du. Lenge siden.

Hva gjør du denne fredagen da?

Photoshoot

Hei!

Nå er vi inne på badet til cathrine, hun striper håret eller mener luggen sin. Uansett kom jeg hit etter skolen, og vi tok da header bilder. Her er noen av bildene ?

En liten smakebit. Hva syns du ?

MoonlightJeg som tok dette, hva syns du ?

20.januar 2011


Hallo alle sammen!

Idag så har det da vært en utrolig kjedelig torsdag som alltid. I helgen hadde jeg planer, men så går ikke planer alltid etter planenen dine. Uansett tror jeg at jeg skal finne på noko med Cathrine, så vi får ta noen header bilder. Uansett skal jeg nå gjøre samfunnsfag og matten. Og kanskje litt tysk. Så prekas. :)

Hva skal du idag?

Sleep tight

Heihei!

Nå skal jeg straks legge meg, må bare få på meg pysjamasen min. I morgen er det da torsdag, og jeg vet ikke men liker ikke torsdager. Så det betyr at der bare er en dag til det er helg. Elsker helger. Men tenkte jeg bare skulle blogge før jeg la meg. Så vi snakkes i morgen folkens.God natt snakkes mer i morgen.

Mitt 2010 ( VIDEO)

Her kommer det en video på det viktigste jeg har gjort i 2010.

 

Watcha think `?

Justin Bieber VS Robert Pattinson

Jeg er jo en utrolig stor fan av begge disse kjekke karene, men dere må jo ha en egen mening av hvem dere vill ha valgt. Tror jeg vet  hvem som kommer til å vinne. Jeg velger ihvertfall, SELVFØLGELIG Justin Bieber.


HVEM VILLE DU HA VALGT HVIS DU HADDE HATT SJANSEN ?

Endring på designet

Hei! Sandra her nå. Jeg skal endre litt på designet til Sinem. Ikke bli frustrert om det er litt rotete denne uka, men skal prøve å bli ferdig i løpet av uka! Må drive med mitt eget, Sinem sitt pluss mange fler sitt på en gang.


Besøk meg på http://danzandra.blogg.no/

Bilder fra skolen ( cam bilder)

Hei!

Idag som sagt hadde vi jo mattedag, og da hadde vi bråke jentene sitt eget grupperom. Det var koselig selv om mot slutten begynte alle å kjenne at det begynte å bli skikkelig varmt. Og det ble til slutt så bråkete at jeg trodde jeg ble gal. Uansett tok vi også noen bilder, fordi vi.. eh.. hadde det morsomt :p


Cathrine,Ida og Anna.

Cathrine,Anna, meg og Ida.Og et piece bilde av meg ofc.

Har dere ofte mattedager? For det har vi.!

With my favorite girls

Heyhey!

Nå er jeg hjemme hos Cathrine med Ida og Tonje. Vi gjør vel egentlig det samme som vi alltid gjør. Sitter på pcen. I hele idag hadde vi mattedag så vi jentene satt på et sånt grupperom og hadde det kjempe morsomt. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre videre.What are u doing today?

God natt alle sammen

Hei!

Jeg vet at jeg har vært skikkelig elendig på å blogge, men noen ganger har man dårlige blogg dager. Og det har jeg hatt i det siste. Men nå skal jeg legge meg, og drømme om Justin Bieber. Ok det har blitt en vane at jeg drømmer om han hver eneste natt. I morgen har vi mattedag. ÆSJ blir kvalm av tanken, hvorfor ikke ha en hel dag med eks. engelsk. Hvorfor alltid matte og ikke noe annet?

Tumblr_leo0u44ogi1qzip33o1_500_large

Utrolig søtt bildet fra weheartit.

GOOD NIGHT.

____________________

www.justindrewbieber16.blogg.no - ikke glem å lese denne bloggen om justin da:D

It's a monday

Heihei!

Idag våknet jeg klokken  ehh, tolv. Men lå til klokken var kvart på ett. Så jobbet jeg i ca en og en halv time hjemme. Også jobbet jeg litt med prosjektet vårt i mat og helse. Så senere i kveld skal jeg på dans. Nå er det lenge siden jeg har trenet dans så kan si at  jeg har savnet det litt.


Et random bilde av meg som jeg fant på pcen..

Hva har du gjort idag?

________________________________________________________

BTW: IKKE GLEM JUSTIN BIEBER BLOGGEN MIN. WWW.JUSTINDREW16.BLOGG.NO ( BARE TRYKK PÅ LINKEN)

Food

Heihei!

Det er noe jeg aldri kunne ha levd uten, eller tror det er mange her som ikke hadde klart å leve uten det. MAT. Ok jeg elsker mat og kan sitte og spise mat hele tiden. Jeg spiser middag og 10 min etter blir jeg sulten igjen. Men ingen tror på meg når jeg sier at jeg spiser fort, fordi man ser det ikke på kroppen min. Og grunnen til det er at jeg har høy forbrenning. Og det er jeg glad for, for hvis jeg ikke hadde hatt det hadde jeg nok vært en feit feit feit jente.

Istad lagde jeg meg noen karbonader:Super kokk, ok for et rart innlegg. omg. Går å blogger på justin bieber bloggen min jeg. ( TRYKK HER )

Har du høy forbrenning eller legger du på deg når du spiser mye?

_________________________________________________________

THIS IS MY JUSTIN BIEBER BLOG, WWW.JUSTINDREWBIEBER16.BLOGG.NO ADD ME LIKE FRIEND AND READ..

Chillout day

Hei!

Idag er det da en søndag, noe som betyr at det er skole i morgen. Men nei det har ikke vi. Vi har sånn jobbe greier i morgen også må vi tjene 200 kr til klasseturen i 10.klasse. Vi skal til Rondane, noe jeg gleder meg kjempe masse til. Men så liker jeg søndager, for da er det en dag som jeg bare hviler på.Hva gjør du idag ?

come on come on

Herregud jeg har blitt til verdens dårligste blogger. Men når jeg ikke har motivasjon til å blogge, blogger jeg bare sånn rare innlegg bare for å blogge. Men fra og med idag blogger jeg bare når jeg har noe å blogge om. Må også reklamere for noe og det er for Justin Bieber bloggen jeg har laget. Hvis du er en fan så syns jeg du skal lese den. Legg meg til som venn og.

www.justindrewbieber16.blogg.no

Skal du lese den?

Svar på spørsmålsrunden (VIDEO)

Watcha think ?

Step up 3D

Heyhey!

Nå er det endelig helg folkens,og det jeg har gjort idag er bare å ha sett på en film og bare loket rundt. Wow tror det kom som et virkelig stort sjokk for mange her. Neste uke skal jeg være SOSIAL. Og ikke usosial, for det har jeg vært hele denne uken. Anyways nå har jeg nettopp sett ferdig filmen step up 3D den som kom ut i 2010. Den var så bra, og elsket sangene.

Tumblr_l7fk91ht7z1qbzg6oo1_500_large

Tumblr_l74m4ofmyb1qarihio1_500_large

Elsket denne dansen, elsket også final dance.

Step-up-3d-472879l_large

Tumblr_l7v9czgmbo1qcq8ego1_500_large

Han ekke akkurat stygg..

Har du sett step up 3D?

Music tips?

HEY!

Akkurat nå er jeg litt lei av sangene mine på ipoden min, og tenkte på om dere hadde noen musikk tips til meg.? Ikke skriv noen av sangene til Justin Bieber fordi har alle sangene hans. Jeg vil ikke ha noe techno eller noe, men pop R&B. Hadde vært kjempe snilt hvis dere hadde skrevet sanger som dere liker, eller noen sanger dere vil tipse.Noen sanger du vil tipse?

Eiffel Tower

Heyhey!

Sorry for at jeg ikke har vært noe flink til å blogge i det siste, men skal prøve å gjøre det bedre. Det er bare det med at jeg klarer ikke å finne på ting å blogge om, fordi det skjer ikke så mye i livet mitt. Uansett på vei hjem idag så tror jeg ikke at jeg har ledd så mye på lenge. Trodde jeg skulle død.

Uansett har jeg fått sånn Eiffel Tower kick. Haha liker Eiffel Tower.

Hva syns du om bildene?

16:12

Heihei!

Idag er jeg da alene hjemme, og har da ikke gjort noen ting. Skal snart ned i og konsentrere meg ordentlig om de matteoppgavene jeg ikke klarte. Så skal jeg også laste opp spørsmålsrunde videoen min på youtube. Hver gang jeg tenker på de matte oppgave blir jeg såå irritert at jeg får ikke fred til jeg blir ferdig med de. Fred fra hjernen min.

 What are you doing today?

Datanøørd

Jeg har nesten sittet på pcen hele dagen, og det er ikke bra. Selvom jeg hra fått gjort unna naturfags leksene mine. Har jeg igjen den duste matte oppgaven, men har bestemt meg for at jeg ikke skal gjøre den. For ble skikkelig irritert over oppgavene.

Pcen min er så varm nå at jeg fikk vondt når jeg tok på underdelen av pcen. Nå skal jeg lese boka mi L.A woman så skal jeg prøve å sove.Har også ferdig med spørsmålsrunde videoen, men legger den ut imorgen. Sitter du mye på pcen?

Today is 11/1/11

Heihei!

Herregud som jeg ikke er blogghumør. Men men jeg må vel egentlig ha noe å blogge om men det har jeg ikke. Og da klarer jeg bare ikke å blogge. Sjekk datoen  til idag a? Tøft eller? Neida tuller. Jeg har blitt twitter nørd. Hvis du har twitter kan du følge meg : @sainem1996

 

Tror jeg skal svare på spørsmål fra spørsmålsrunden etterpå. Kjeder jo meg og orker ikke å gjøre noe annet såå.

Chillebilde :


Hva skal du idag?


Dagens outfiiit
Outfit fra Gina Tricot. Watcha think ?

09.jan.2011

Heyhey!

Nå er jeg faktisk så trøtt at jeg skal legge meg snart, eller sier det alltid men blir hengende på twitter og facebook. Ikke noen ganger men all the time. Idag er det da en søndag, som betyr at det er skole i morgen. Anyways sitter her og kjeder meg, ikke så mye spennende som skjer i livet mitt skal jeg si deg. Kunne ønske jeg kunne flydd til Tyrkia og bare reise til Starbuck hver dag.

 

JB and Starbucks is life.♥

Spørsmålsrundeee

Heyhey!

Jeg tenkte at jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde. Så hvis du lurer på noe har du sjansen til å spørre meg nå. Jeg kommer til +å svare med video,:)

Tumblr_la7nl4q7yx1qb6td7o1_500_large

Så hva lurer du på?

Sunday

Heihei alle sammen !

Idag våknet jeg da klokken hm, halv et. Så idag er det søndag og imorgen er det skole. Så synes at siste dagen i helgen skal nytes. Men vi skal til Oslo, og etter det skal vi reise på besøk til en som nettopp har født babyen sin. ( Ok en virkelig rar setning) Så det betyr at jeg kanskje ikke får blogget før ikveld.

 Hva skal du denne søndagen da?

Love it

Heihei. Akkurat nå for øyeblikket er vi hos min søster. Jeg har jo da som sagt vært på shopping,og jeg fikk kjøpt meg noe fint. Ble kjempe fornøyd. Nå blogger jeg fra mobilen til min siss så får ikke lagt inn noen bilder. Og jeg skal begynne å blogge mye bedre. Men vi blogges senere .

Snakkes senere

Heyhey!

Snart skal vi reise på shopping. Så snakkes senere.

00:00

God natt alle sammen!

I hele kveld har jeg vært hos min store søster. Gjorde vel ikke noe annet enn å spise. Spiste faktisk sunt, spiste salat. Men spiste pizza etter det daa. Anyways vi skulle også ikke på shopping idag det var i morgen. Så gleder meg som en liten unge i morgen.GOOD NIGHT! Skal ikke sove nå da, sitter her og prekar med min mor og hennes vennine.

Nå er det HELG folkens

Heihei!

Jeg har bestemt meg for å fortsette litt til, fordi jeg har tross alt blogget i over et år og det blir litt vanskelig å slutte. Uansett nå er det helg og det er så deilig. Skal shoppe og bare slappe av. Selv om det var 5 dager siden vi hadde juleferie er glad for helg nå.

 Hva skal du i helgen da?

Beatiful

Ny kjede fra Azul¢¾ Watcha think ?

_____________________________________________________________

www.justindrewbieber10.blogg.no

Usikker

Heihei!

Idag så har det ikke skjedd noe. Bare skole og lekse og sånt. Og igår så var det nesten så jeg sluttet med å blogge, fordiii ingen gidder å kommentere. Ja okei dere sier sikkert at blogg er ikke for å få kommentarer og få så mest lesere som mulig. Men så blir det utrolig kjedelig å blogge når du ikke får noen kommentarer. Føles nesten ut som om jeg ''snakker for meg selv''. Hvis det fortsetter sånn tar jeg meg en laaang bloggpause.Håper dere skjønner meg?

Er du en JB fan?

Okei, !

Unnskyld, men nå skal jeg ikke blogge om Justin Bieber her mer. Fordi jeg har nemlig laget en blogg om bare han. Og da slipper dere og høre om han så mye her på bloggen. Og da tenkte jeg at hvis du er er en Justin Bieber fan, synes jeg at du skal følge denne bloggen! Jeg kommer til å komme med de nyeste nyhetene. Såå dette blir spennende. Kanskje Azul også joiner meg med å blogge om han.

Uansett her er bloggen så besøøøk:  www.justindrewbieber10.blogg.no - Ok alle navnene var tatt derfor ble det til dette.

Norske bloggere som bor i utlandet

Heihei!

Noen blogger jeg elsker å lese er norske bloggere som bor i utlandet. Jeg synes det er så utrolig morsomt å lese hva dem gjør i utlandet. Hvordan leve vilkårene er der og. Og at dem har litt anderledes livsstil enn oss. Jeg leser to blogger som er liksom livet i utlandet. Jeg leser  Mathilde sin blogg(link) og min bestevenn Maja sin (link). Mathilde bor i Singapore og har utrolige fine bilder. Og Maja blogger om livet i Oman, og hun har også fine bilder med

Heldige idiot maja.Dette bildet er hentet fra www.majakristine.blogg.no

Dette bildet er hentet fra www.mne.blogg.no

Leser du noen av disse bloggene ? Og hva syns du om norske bloggere som bor i utlandet?

On my wish list to this summer

Hey!

Idag er jeg ikke i humør til å ta bilder av meg selv eller noe annet derfor blir det bilder som ikke er mine. Uansett, så lagde jeg en sånn kollasje greie med noen kule t-shorter og gensere. Jeg fant klær som var så fine/kule at jeg nå ønsker meg de.

 

Wishes

wisheesssVar det noe du syntes som var fint?

10 ting du kanskje ikke visste om meg...

- Jeg er hel tyrker

- Jeg har aldri farget håret

- Jeg hater røyk, og vil aldri begynne å røyke

- Jeg elsker å shoppe, og reiser aldri fra en shoppingsenter uten å kjøpe en liten ting uansett hva

- Jeg hadde aldri klart meg uten musikk, kan ikke gå en dag uten å høre på musikk

Tumblr_lehme4r0b71qzgajlo1_500_large

-Kunne ikke klart meg uten familien min eller vennene mine

- Jeg er selvsikker ( ikke selvdigger)

- Jeg liker skolen ( men når jeg går lei hater jeg den, for akkurat nå er jeg også lei)

Vet du hva jeg kommer ikke på mere, men skriver hvis jeg kommer på noe mer.

Var det noe her du ikke visste om meg?

03.01.2011

Heihei!

Vet dere hva jeg har gjort idag? Ingenting. Yey, jeg våknet klokken halv to etter at mamma hadde ropt på meg mange ganger. Så gikk jeg ned og spiste frokost og bare satt på pcen. Også fant jeg ut at Justin og Selena Gomez har blitt sammen. Jeg ble heartbroken og klikka med Azul heftig på facebook. Men jeg er en ekte belieber, og det vil si at hvis Justin er lykkelig er jeg også det. Så jeg håper bare dem har det bra sammen. Hvis jeg hadde skrevet et innlegg for en time siden om denne saken. Hadde den ikke sett ut sånn.


Hva har du gjort idag?


Har laget en fan video, vil dere hjelpe meg?

Heyhey!

Grunnen til at jeg ikke blogger før nå er fordi jeg har vært hos Ida, og lagd en fan video til Justin Bieber. Jeg sliti med å lagre så mange bilder, sette dem sammen og til slutt lage en video. Ja for det er ikke bare bare å lage en fan video. For jeg vil jo selvfølgelig at den personen jeg lager til skal se den. Har lagt ut videoen på facebook og på twitter. Og har sendt den til JB  mange ganger på twitter allerede. Og jeg lurte på om du kunne hjelpe meg hvis du har twitter eller facebook. Hvis dere kan sende denne videoen til han. Dere aner ikke hvor mye det hadde betydd for meg.

 

 

Bare se på videoen og hjelp meg hvis dere vil.♥Skal dere hjelpe meg?

Nyttårs fortsetter

Tenkte jeg skulle lage et sånt nyttårs fortsetter nå.

-Skal spise mer sunt istedet for å dynke meg nedi sjokolader hver kveld. Og spise såå masse fettete mat som jeg gjør.

- Få strammere mage.

-Konsentrere meg ordentlig på skolen, og få bare høye karakterer. ( Har funnet en god teknikk da jeg får gode karakterer)

Kommer ikke på noe mer nååå. Men nå skal jeg legge meg så godt natt. ♥

Tumblr_ldupj2vkvx1qf75rvo1_500_large

--weheartit

Little Fockers

Heyhey!

Idag så har jeg faktisk gjort noe.! Jeg har vært på kino med min søster,mannen hennes og broren min. Og da så vi på da little Fockers. Som på norsk heter værre en værst. Synes den var bra var også veldig morsom. Etter det reiste vi hjem til søsteren min der vi så på tomme tønner. Den var seriøst morsom.

 

Har du sett filmen little Fockers?

Nå er det 2011 og bilder fra igår kveld

Heyhey!

Sykt rart at nå er det 2011 og ikke 2010. Jeg vil det egentlig ikke fordi året 2010 har vært perfekt. Men håper 2011 blir like fantastisk selvom jeg vet at noen triste ting kommer til å skje til sommeren. Uansett håper jeg alle får et utrolig godt nyttår med mange gode muligheter, med latter og med lykke.

Tenkte jeg kunne legge ut bilder fra igår kveld:
Meg og Eda.

Emel og Eda.

miss princesse. køddahHele familien, minus min store søster.

Hva gjorde du i går kveld?

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits