januar 2012

Jeg slutter

Hei!

Ville bare si ifra til alle at jeg slutter med å blogge. Grunnen er at jeg rett og slett ikke har tid, og orker heller ikke å bruke tiden min på å blogge. Jeg har veldig lyst til å blogge i sommerferien. Så da blogges vi da! 

Love love love, ciao bella

Life

God kveld!

Nå sitter jeg her og har tent stearinlys rundt omkring på rommet, og hører på koselig musikk. Resten av kvelden skal jeg sitte med å skrive selvbiografien min. Så er det skole imorgen, og vi skal få karakterkortet. Er veldig spent. Men vi blogges senere! 

Hva skal dere gjøre ikveld?♥

My weekend

Heyhey!

Denne helgen har ikke vært så kjedelig som det ofte pleier å være. På fredag etter skolen kom Ida til meg, og vi lagde taco og bare koste oss resten av kvelden. Så bestemte vi oss for at Ida skulle overnatte hos meg. Så på lørdagen fikk vi sykt lyst til å shoppe derfor tok vi turen til Jessheim senteret. Vi shoppet, også spiste vi pizza på ciao bella. Og resten av kvelden igår så jeg på noen serier og bare chillet. Idag lagde jeg vafler når jeg våknet, fordi jeg fikk sykt lyst til å spise det før jeg sovnet. Anyways nå sitter jeg her og bare hører på musikk og chillern. Senere ikveld får vi besøk. så vi snakkes!

 
Koselig!

Gjort noe spesielt denne helgen?♥

NO TIME

Heihei!

Ja, jeg vet det har vært dårlig med blogginnlegg siden søndag, men jeg har seriøst ikke hatt tid. Jeg kjenner virkelig over hele meg at jeg nå går siste halvåret i 10.klasse. Med en gang vi begynte har vi fått hundrevis av oppgaver å gjøre. I morgen har jeg naturfagsprøve og RLE prøve. Til mandag må jeg levere et norsk hefte, så har vi fått et tysk prosjekt, engelsk prosjekt, RLE prosjekt og en selvbiografi som må være skrevet ferdig til 1. februar. Så 17.januar skal jeg og Ida til Jessheim vgs, siden det er åpen dag og vi skal søke der. 8.februar skal jeg til Eidsvoll vgs siden jeg skal ha fysikk i en hel dag. Altså jeg har ikke tid til noe blogg akkurat nå i det siste. Kommer som jeg får tid. 


Herlige jenter ♥

Men nå skal jeg øve til RLE prøve så vi snakkes! 

Snø snø snø

Heihei! Nå blogger jeg fra iphonen, bedre å få et innlegg fra iphonen istedet for ingenting. Siden orker ikke å gå på pcen. Idag når jeg våknet var det minus femten grader, og derfor fikk jeg mamma til å kjøre oss. Spurte om hun kunne hente og men det kunne hun ikke! Men jeg og Ida hadde det egentlig ganske morsomt når vi gikk hjem, som da nesten alltid. Vi datt sammen og hadde totally lættiss på bakken mens folk gikk forbi. Så dytta Ida meg uti snøen nærme huset mitt også begynte hun å løpe. Og jeg klarer seriøst ikke å få det ut hvordan hun løp. Sitter og ler for meg selv når jeg bare tenker på det. Uansett har det snødd masse idag og det er jo litt koselig, men også ikke koselig på den andre siden! Har mine grunner. Anyways talk to yah laterrr.

Hoho syntes virkelig det var fint bildet av både meg og Henrik. Og Ida daaa

New York

Et sted jeg har lyst til å være akkurat nå er New York. Jeg skjønner ikke hvorfor mamma kom til Norge, hun kunne heller ha dratt til New York, og jeg kunne ha blitt født der. Bodd i Manhattan i Upper east side på en toppetasje. Ha et perfekt liv i den perfekte byen. Ja, jeg har sett på gossip girl nå, og jeg får bare mer lyst til å dra til NY. Jeg har ikke hatt en større drøm, og jeg er sikker på at en dag kommer den til å gå i oppfyllelse. For å være ærlig vil jeg dra dit nå, men så vil jeg det heller ikke. Jeg vil heller bli eldre, 18 år og dra dit med venner. Oppleve virkelige NY. Ah, gleder meg til den dagen! 

 Going to Times Square - All Things New York NewYorkCity♥ 

Tumblr don'tfeedthemonster 

Untitled New York City. | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

Nydelig by!

Noen drømmesteder du vil til?

Sunday funday

Heihei!

Idag er det søndag, og endelig har jeg faktisk begynt å like søndager. Jeg liker å våkne tidlig lage en god frokost og kose meg hele søndagen før skolen begynner. Igår overnattet da Eda hos meg, og vi sov vel ikke før klokken 3 på natta. Vi hadde det så morsomt, og det var godt å ha henne over her. Så våknet vi klokken halv elleve, og lagde amerikanske pannekaker. Så dro vi til Oslo, og mamma pleier å dra på hva kan jeg kalle det et møte med vennene sine en gang i måneden. Og da blir alltid jeg og Eda med sånn at vi kan være sammen. 

Uansett nå skal jeg ta på meg slaske klær, chille først litt på pcen før jeg setter på gossip girl og ser på det resten av kvelden. 
Uansett vi snakkes senere! 

Hva har du gjort idag?

Dagens outfit 07.01.2012

Heyhey!

Som jeg sa så får dere dagens outfit nå. Måtte jo pynte meg litt siden vi får besøk etterpå. Så idag vasket jeg faktisk hele huset, og rydda rommet mitt. Selvom å rydde rommet tok meg 2 min siden det egentlig ikke var noe rotete. Unasett så får dere nok flere innlegg senere ikveld. So stay tuned until then. 


Snow snow winter wonder land ♥

Hva syns du?

Flashback to 2011 del 2

Heyhey!

Igår var jeg så trøtt og Cathrine ringte meg på skype så derfor kom ikke del 2 igår, men nå kommer den! Senere skal dere få outfits bilder! 

Here we go:

topp 20:


Tyrkia turen min som varte i hele 2 måneder:

Min nydelige kusine som bare er 10 dager eldre enn meg! 

SAVNER MATEN!<3
Og litt diverse:

Bursdagen til Alexandra, men dette er et bildet av meg og gode Anna!Bursdagen til Azul.Peppes og friends with benefits med disse herlige jentene + Andrea som tok bildet.

Oslo tur med trinnet. Andrea bestee♥


Jeg har vært i konfirmasjonen til både Ida, Tonje og Ada i 2011, men fant ikke bilder fra de andre sine, men dette er ihvertfall fra konfirmasjonen til Ida.
Så pof var det nyttåååår! Jeg har selvfølgelig mer minner enn dette, men kan virkelig ikke dele hele 2011 livet mitt, for da hadde blitt for mange bilder, men dette varen liten smakebit da.

Hva syns du om bildene?

Flashback to 2011 del 1

Heyhey!

Ja, jeg føler meg egentlig ganske sent ute, men bedre sent enn aldri. Vil bare skrive om alt det jeg har opplevd i 2011. Minner som aldri vil bli glemt!

Får å være helt ærlig husker jeg ikke alt men tar det jeg husker. 

Bursdagen til Cathrine:


Turen min til Paris for første gang:Førpremieren til NEVER SAY NEVER :

Jeg var og er OBSSESED MED DENNE GUTTEN:Kiel tur:

En liten photoshoot med Cathrine: ( Vår siste )Avskjedsfesten til Cathrine:


Dette var del 1, del 2 kommer senere ikveld! 

Hva syns du om bildene?

Fredag 6.januar 2012

Heihei!

Idag er det da fredag og det alltid like deilig å få helg, selvom det bare var 5 dager siden jeg hadde fri. Unasett nå har jeg lastet ned alle narnia filmene som jeg skal se etter jeg er ferdig med å blogge. Skal ha en narnia marathon, men skal ikke se nummer to siden jeg så den med Ida og Azul for ikke så lenge siden. Så imorgen får vi besøk og min gode gode venn Eda kommer fra Oslo, og hun har jeg ikke møtt på så lenge så det kommer til å bli godt å se henne igjen!Vi snakkes senere bitchs! 

Cafekos

Heihei!

Idag etter skolen dro Ida, Tonje, Tuva, Lisa og jeg til en ny cafe som har blitt åpnet her på Råholt! Uansett så gikk vi dit og jeg bestilte en milkshake som smakte dritt, og fastfood gjengen spiste mat. På skolen hadde jeg egentlig en utrolig dårlig dag, men takket være de herlige jentene ble dagen så mye bedre! Jeg har ikke hatt det så morsomt på så lenge, og det føltes så godt å bare le så mye, ihvertfall når vi gikk hjem lo vi kjempe masse. 

Love yah bitch! Namaste!

Hehe, vil også si at jeg har begynt å lese Harry Potter boka. Jeg leser nummer 6 på engelsk! Elsker HP <3

Talks later♥

Da er vi i 2012

Heihei!

Idag er det da 1.januar 2012, som jeg selv syns er utrolig rart. Føler bare at tida går mer og mer, men jeg er ganske så sikker på at jeg kommer til å ha et utrolig fantastisk år. Det er masse nytt som venter meg dette året, og jeg er sikker på at jeg kommer til å gjøre masse som jeg aldri har gjort. ( Vi skal leve livet, remember Ida? ) Uansett her kommer det noen bilder fra igår.

Talk to yah later alligator!

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits