februar 2011

Just be yourself everyone is already taken

Satt og kjeda meg litt istad og derfor tenkte jeg at jeg skulle ta noen nye bilder av meg selv. Så her får dere bildene: BTW: har ikke redigert noen av dem.

Hva syns du om bildene?

Bursdagsvideo til Justin Bieber

Heihei!

Det er en blogg ved navn www.justindrewbieber.blogg.no som skulle lage en video til justin bieber til bursdagen hans. Siden Justin blir 17 år på tirsdag. Og da skulle alle norske beliebere sende inn et bilde der det sto happy birthday justin ellns. Og jeg sendte det inn, og videoen er nå ferdig og den ble så utrolig bra. Bildet mitt er det siste bildet i hele videoen.:)

 

Jeg syns den ble veldig fin, så det jeg skal gjøre hele tiden er vel å tweete denne videoen til justin. Og det blir ikke bare meg men alle som er med på videoen. + at noen er followed by justin så de kan sende meld til han. Håper han virkelig ser denne videoen.

Hva syns du om videoen?

Det er vel ikke bare jeg som er lei snøen

Det er så utrolig kjedelig å måtte våkne til snø og kulde hver eneste dag. Jeg vil ha sommer jeg vil varmen sola. Og det frister enda mer når jeg tenker på at jeg kan bruke shorts,kjoler,ballerina sko og finere outfitsbilder. Nå skulle det egentlig snøen ha begynt å smelte, men det snør jo enda mer da. På tirsdag er jo vår måneden her. Men ser vi et lite tegn på at våren er på vei? Nei.

 

Æsj, er du osgå lei snø og vinter?

Saturday

Heihei!

Idag er det da en lørdag, og om en dag er ferien vår over. OG vi har bare dagen idag som vi kan være oppe lenge. Jeg savner virkelig ikke skolen, når vi har ferier pleier jeg å savne skolen. Men skulle hatt en uke til med ferie. Åhh hvor digg hadde ikke det vært. Uansett etter Azul reiste hjem dro jeg og mamma til jessheim. Og der fikk jeg shoppet litt. Kjøpte to gensere og en armbånd. Resten av kvelden skal jeg se på the vampire diaries, og sette på en film.

 

Hva skal du ikveld da?

Black Swan

Good kveld alle sammen! Eller kanskje jeg skal si natt.

Men jeg gikk inn på blogg.no for å blogge flere ganger, men ble ikke til før nå. Men idag så kom Azul til meg ved seks tiden, og siden da har vi sittet på twitter og sett på filmen black swan. Og vi har selvfølgelig hørt på sangene til justin og selvfølgelig sett på noen videoer av han som vi bare smeltet av. Når det er to beliebers på et sted så blir hele twitter spamma av tweets til JUSTIN BIEBER..♥♥♥♥♥♥♥♥

Ogsåå var det en jente som sender dm til Justin for oss for vi har inngått en avtale med henne.
Hey the grudge.Azul natter her inatt såå vi skal nå ha det gøy.

Hva har du gjort idag?

Må gjøre video, gi utfordring?

Heihei!

Bestemt meg for å lage må gjøre video. Og da kan dere bare kommentere over hva jeg skal gjøre. Og denne gangen skal jeg prøve å fullføre de.Gi utfordringer?

Litt sånn innkjøp

Heihei!

Karoline spurte  meg om jeg kunne legge ut innkjøpene mine fra Paris, og da tenkte jeg at jeg skulle gjøre det. Jeg fikk ikke kjøpt meg såå mye fordi det er drit dyrt i Paris. Men de som kjenner meg vet at jeg aldri reiser fra et sted uten å kjøpe noe. YEYE.

 
Høytlivs short fra Bershka.

T-shorte fra Bershka.

Genser fra Tommy Hilfiger. 

Hva syns du?

Redigert noen bilder fra Paris til weheartitAlle bildene er tatt og redigert av meg. Hva syns du om bildene?

Skal lage video, tips?

Heihei!

Siden sist har jeg bare ligget og slappet av, også har jeg også sett på gossip girl og the vampire diaries. Jeg ser på disse seriene gratis på denne siden her. Bare å finne hvilke serie du vil se på så kommer alle episodene opp. Men jeg har skikkelig lyst til å lage en videoblogg, men vet ikke hva den skal inneholde. Men hvis dere kunne ha hjulpet meg hadde det vært fint. Det kan være alt fra hårvideo, sminkevideo, må-gjøre video, eller kanskje noe spørsmålsrunde greier.

The rush of your skin... Music lives every where by ~Lifebug Just Dream. Believe - Photography Photo (9501412) - Fanpop

ph//weheartit

Så har dere noe tips til hva slags type video jeg kan lage?

Champs Elysees

Heihei!

Nå er jeg tilbake fra den fineste byen ever. Jeg har nå jetlag på meg som folk kaller det, og er skikkelig trøtt. Men hvis jeg sover nå får jeg ikke sove ikveld. Men vil fortelle om siste dagen min i Paris som da var igår. Siste dagen tenkte vi at vi skulle gå innom butikkene og shoppe litt. Og det gjorde vi også. Så dro vi også til Champs Elysees. Vi hadde kjørt forbi der 20484 ganger, men ikke før nå fikk vi gå dit.

 


De små kakene de er noe av det BESTE jeg har spist i hele mitt liv. Jeg har fortsatt etter smaken og kunne ønske de hadde solgt sånne her i Norge.

OG jeg ønsker sterkt at sephora kommer til Norge.

OG starbuck cafeen.


Siste gangen vi så eiffeltårnet:(

Så idag etter vi landet reiste vi til et sted, vestby. Og der fikk jeg kjøpt meg en Tommy Hilfiger genser. Elsket den.

Gjorde du noe spesielt igår da?

Louvre

Heihei!

Sorry for at det ikke ble noe bloggings igår,men jeg var så sliten at jeg orket ikke å blogge. Og nettet kom ikke før nå idag så. Men her kommer det et innlegg. Siden sist har jeg gjort mye. Kan begynne å fortelle om dagen i går. Da brukte vi nesten hele dagen i museeumet Louvre. Det var noe av det største museeum jeg har vært borti. Vi ble ikke ferdig engang. Men vi så ihvertfall de viktigste maleriene og skulpturene.

Bilder fra dagen igår:

 


Denne inneholdt 2490 diamanter ellns. Fysøren.

Denne inneholdt diamanter, og se så utrolig fiiin.


Hva syns du om bildene?

Dagen idag

Hei!

Endelig tid til å blogge ordentlig. Dagen idag har vært fantastisk. Det startet med at vi reiste ned til Paris, og da stelte vi oss i kø for å komme opp på toppen til eiffel tårnet. Vi har tilsammen stått i kø i ca. 2 timer i dag. Men når heisen begynte å gå opp fikk jeg adrenalinekick. Heisen gikk helt opp til andre etasje, og jeg skalv så mye av redsel at jeg klarte ikke å snakke. Men ble tilslutt vant til høyden. Og når vi skulle på heeelt toppen. Fy søren det var enda værre. Men absolutt verdt den fine utsikten, og den opplevelsen. Også gikk vi til første etasje, og der sto jeg på skøyter. Det var noe av det beste. Jeg sto på skøyter og så på den fine utsikten + pluss musikk, og stemining.

Noen bilder fra idag:

Bilder fra 2.etasje:
Bilder fra 3.etasje , øverste etasje heelt på toppen.


Bilder fra 1.etasje.

Kakao♥
 På kvelden tok de sånt lys som jeg bare la merke til og det varte i ca. 5 minutter, så der var vi heldige:)

Hva syns du om bildene?

_____________________________________________________________

BTW: VIL OGSÅ SI GRATULERER MED DAGEN CATHRINE, 15 ÅR IKKE VÆRST. HELDIGGRIS NÅ KAN DU FÅ DEG INN PÅ 15 ÅRSGRENSE FILMER UTEN TILLATELSER:) <3

Dagens outfit i Paris

Nå skal vi tilbake ned til Paris, men blogger senere ikveld. Har opplevd mye idag. Minner foralltid.

Hva syns du om dagens outfit?

Det her er som drøm

Nettopp kommet hjem fra en koselig tur ned til byen. Når jeg satt i bilen, og så eiffeltårnet begynte jeg å skrike. For fikk litt sjokk når plutselig eiffeltårnet sto rett foran meg. Og det var som en drøm. Har alltid hatt en stor drøm om å stå under eiffeltårnet og det gjorde jeg idag. I morgen skal vi da på toppen av eiffeltårnet. Og jeg gleder meg til å vise dere morgen dagens outfit.

 

Her kommer det noen bilder fra kvelden:


Hva syns du om bildene?

Nå er jeg i Paris

Heihei!

Dagen idag har virkelig vært slitsomt hittil. Vi måtte reise hjemmefra klokken halv fem på morgningen. Det er nå vi kom inn i hotellrommet. Ikke fordi det varte så lenge med fly, men tok lang tid å kjøre fra flyplassen og til hotellet. Pluss vi tok oss en liten tur til sentrum. Men nå skal jeg gå inn i badekaret og slappe av litt. Så snakkes senenre!Unnskyld, men var så trøtt så fikk nesten ikke tatt noen bilder. Men kommer til å komme mye finere bilder i morgen ellns.

Hva skal du idag?

Justin er fortsatt i Paris, og i morgen er jeg der

Akkurat nå har jeg hjerteattak.Justin Bieber er i Paris, og i morgen er jeg også i Paris. Jeg kommer til å ta med plakat med tusj. For plutselig ser jeg en stor jentegjeng og justin bieber er der. Alle vennene mine sier at jeg aldri kommer til å gjøre det. Men ikke noe fælt med et håp. Og det har jeg også. Dere aner ikke hva jeg hadde gjort for å se han. Bare litt. Jeg gleder meg kjempe masse at jeg kan ikke forklare med ord.Demain je serai à Paris

Hei!

Det er en ting jeg  ikke har fortalt dere, og jeg beklager med at jeg har ventet til idag. Men i morgen så vil jeg være i Paris, og jeg gleder meg kjempe masse. Det er byen full av kjærlighet og mote. Jeg har alltid hatt et kjempe stort ønske om å dra til Paris, og nå blir drømmen min oppfylt. Skal også gi dere en god nyhet om at jeg skal ha med pcen min, og det betyr at jeg skal blogge i Paris. Skal legge ut mange bilder. Jeg har sovet i ca. 4 timer så nå må jeg pakke. Sykt at jeg ikke har begynt. + Jeg har fått nye sko, og dem er dødsfine. Legger ut bilder av de etterpå.

Ah__le_joie_de_vivre__by_istuhler-d39tkgv_large

Nå burde dere virkelig glede dere for å lese bloggen min. :)

Stikker nå, snakkes senre

HEy!

Nå stikker jeg på festen, kommer oppdatering senere ikveld. see yah.HADET!

Hurdal med skolen, og senere valentins fest

Hei!

Idag så reiste vi da til hurdal med hele skolen, og jeg valgte å stå på langrenn. Synes det var utrolig slitsomt fordi det nesten bare var opp over bakker. Men tilbake veien tok vi en snarvei, og da kom vi rett ut til slalombakken. Og der kan jeg si at jeg trynet noen ganger. Eller nei jeg satte meg ned på rompa for jeg ville ikke død. Uansett sitter jeg her nydusjet, og synes jeg virkelig fortjente den dusjen etter en lang,kald og slitsom dag. Senere i kveld skal jeg på valentins fest som skolen arrangerer. Og TOPP bladet kommer også, så dette blir spennende.

Tumblr_lgjbeywlzv1qclqbso1_500_large

ph//weheartit

Skal du på valentins festen ikveld? Har dere hatt noe sånt på skolen deres?

Herlig dag med jenta mi

 

Heihei!

Idag var jeg på skolen i ca. en time tilsammen, fordi vi hadde sånne elevsamtaler. Etter det kjørte pappa meg til Azul og der har jeg vært til klokken halv åtte. Det var kjempe kos, og siden jeg ikke har vært hos henne på 3 år var det koselig. Hun har alltid kommet til meg assa.+ hun har bodd i Argentina. Men uansett så lagde vi oss mat, satt på pcen og så på harry potter. Jeg og Azul elsker Harry Potter.Hva har dere gjort idag?

Tenk på de andre som ikke har det så bra

Hei!

Nå fikk jeg så utrolig lyst til å skrive om noe jeg virkelig setter stor pris på. Sånn la oss begynne:

Jeg har lyst til å skrive om alle de fattige menneskene rundt i verden som ikke har 1/10 av det vi har. Noen ganger skjer det at vi sutrer for at vi ikke får det vi vil ha til  middag, noen ganger sutrer vi fordi vi ikke har med penger til å kjøpe sjokolade på butikken. Eller andre dvs. ting. Men tenk på disse fattige menneskene som kunne gjort alt for å få den maten vi ikke ville ha. Som kunne gjort alt for å bare smake på en liten sjokolade bit. Som kunne gjort alt for å drikke rent vann, dusje og spise. Hver eneste gang jeg spiser mat, selvom jeg er stapp mett spiser jeg opp alt som er i tallerkenen min, fordi det er ikke verdt å kaste det. Det er så dyrbart for de fattige barna, voksne menneskene. Det er ikke sånn at ''nei hva kan vi gjøre for det'' men hvis en og en hjelper til kan vi gjøre en forandring.

Hver gang det er jobbe greier og pengene går til fattige mennesker eller som foreksempel som Haiti i fjor som trenger hjelp er jeg en av de første som rekker opp hånda. For jeg vil virkelig hjelpe dem, for jeg vil virkelig at de skal ha det bra. Tenk på alle de sykdommene de får på grunn av at de bor i et sånt skittent område. Fordi de rett og slett ikke har råd til å bo et bedre sted. Hver gang det kommer reklamer på tv der de reklamerer de barna noen ganger velger de bare et og forteller om livet. Da sitter jeg alltid og hyl gråter. For jeg bare tåler det ikke å se at de har det så fælt.

4780468202_24fd581b05_z_large

Hva syns du om dette tema?

Meg med blå øyer


Ka syns du hadde eg kledd blåe øyne?

Happy valentines day

Happy valentines day!♥

Idag så synes jeg alle som har en kjæreste burde være sammen, kanskje gå ut og spise et sted eller bare være sammen! Og hvis i en liten tilfelle noen lurer på om jeg har kjæreste så nei det har jeg ikke. Dater meg selv det holder for meg. LOL. Men synes alle som er kjempe forelsket i en person at du bør inrømme det, for idag er det den perfekte dagen for det. Eller kanskje ikke.

Tumblr_lgm936gnms1qd71d4o1_500_large

Kan virkelig si at jeg smeltet når jeg så dette bildet.♥

Hva gjør du idag? Vil virkelig vite hva dere har gjort eller skal gjøre.

http://www.youtube.com/watch?v=840NbiFF1zM - en nydelig sang jeg har hørt på i hele dag. Sooo love song .

Bilder fra bursdagen som var på fredag

Her kommer da bildene fra fredag :


Ida, Alexandra og meg.

Meg og verdens beste kake, oreo kake :)

Cathrine, Meg og Evine.

Cathrine,Ida,Alexandra og Meg.Hva syns du om bildene?

The world is full of magicHva syns du om bildet?

Sleeping beauty

Heihei!

Gjett når jeg våknet idag? Klokken 15:00 , men det er vel ikke rart i når jeg skypet i nesten hele natt. Men ellers har jeg ikke noe spesielt å blogge om, venter bare på at cathrine skal få gir i ræva og legge ut bildene fra bursdagen. Har bare kommet ut et bilde.

 

Alle chicksa :)

Dream until youre dream comes true

//ph by me

Det der har jeg drevet på meg i OVER 4-5 timer til sammen. Det er ikke bare bare å klippe ut alle de bokstavene. Men ble fornøyd til slutt. Liker sitater som får meg til å tenke positivt istedet for å tenke negativt. Men hva syns du?

Last night

Hallo!

Sorry for at det ikke ble noe bloggings i hele i går, men var ganske opptatt og ville bare ha en kveld uten pc. Uansett kan jo fortelle hva jeg har gjort. I går feiret da bestevenninen min Cathrine bursdagen sin. Det var utrolig koselig og morsomt. Trist og tenke på at dette er den siste bursdagen hennes her i Norge. Siden hun flytter til Thailand til sommeren. Ja, i går så danset vi, spiste oreokake og bare snakket med hverandre. Så overnattet vi hos Cathrine og vi var 5 stykker som overnattet. Men jeg tok ingen bilder med kameraet mitt så det kommer ingen bilder nå, men legger ut bildene når de kommer ut på face.

Tumblr_ldcv4zxj2s1qbq0cqo1_500_large

ph/ we♥it

Hva gjorde du igår?

Gründer uke

Heihei!

Dere husker vel kanskje da jeg fortalte dere om at et tv program skulle komme til skolen vår idag. Og jeg synes det var så sykt lættisss. Når de kom og filmet oss sto jeg bare og hadde latte krampe. Dem hadde valgt for å komme til skolen vår fordi de synes designet var så fint og kult. Vi sto og snakket litt med han mannen som var sjefen på engelsk. Sykt lol når vi ikke kom på hva sjef var på engelsk så vi bare '' so you are the chief'' OMG døør, men så fant vi ut at det var boss. :P

Tok også med kamera på skolen så her får dere bilder :)
KØDDEBILDET:


Tv menneskene.

Her har vi chiefen vååår X)

Meningen med gründer uka var å bygge et moderne hus, og her er vårt ''moderne hus''Jeg og Azul gikk akkurat av bussen og i samme sekund var Azul i bakken, og jeg fikk såå lattekrampe. Og her datt henne igjen, jeg datt og btw. Men nå skal vi på sånn foreldre møte greier der vi skal prensentere husene våres og selge kake. Blogger etter det. Så snakkes.

-Hva syns du om bildene?

 

Love this ring
ph/me
Hva syns du om ringen?

Je t'aime
Haha, sykt dårlig, men har ikke så mye annet å blogge om. Enn at jeg gleder meg til etter skolen i morgen for da skal jeg kjøpe meg starbucks. Den har nemlig kommet til butikkene. Åh jeg ble såå glad, selvom den kanskje ikke slår den ferske starbucksen. Men skal legge meg nå, må våkne klokken 3 om natta idag for skal se på premieren til Justin Bieber som er i LA live. Åh gleder meg. Satt og tenkte litt igjennom om jeg skal eller ikke, men bestemte meg for å våkne, alt for JB♥ Hva syns du om det jeg har tegnet`?

08.02.2011

Heyhey!

Akkurat nå har jeg så utrolig lyst til å tegne, så etter jeg er ferdig med å poste dette innlegget skal jeg tegne litt. Skal også gå litt runt på weheartit og få litt inspirasjon. På skolen har vi noe som heter Gründer uke, og da skal vi bygge et moderne hus ( mini form). Og på torsdag kommer en sånn Saudi-Arabia tv folk som skal filme oss.(company heter Tarmak Films Ltd)  Og da skal den vises på tv i Dubai i kanalene BBC,ITV,CNN,Channel 4,MBC, og AL. Dem har valgt skolen vår for å representere Norge. Så dette blir spennende. Neste uke er det også noe spennende som skjer. Gleder meg til å fortelle dere om det.Gleder du deg til å lese på bloggen min fremover?

Our friendship will never end


Er kjempe glad i deg jenta mi <3

God natt

Heyhey!

Tenkte jeg skulle oppdatere bloggen før jeg la meg, også tenkte jeg også at jeg skulle legge ut bilde av meg av åssen jeg ble ut på håret. Så det skal jeg også gjøre. Ellers har jeg bare vært på dans, og nå er jeg jo som vanlig utrolig sliten og vil bare sove så snakkes i morgen.

 

Tok et bilde før jeg dusja så her får dere dem:

Ble ikke så kort, men hva syns du ?

Dear monday

Heihei!

Idag er det da en mandag, og ja skoledagen gikk vel sånn passe fort. Men har ikke planer om å blogge om skolen, for det er kjedelig. Men gjennom en natt har jeg fått ooover 100 lesere, og det er jeg kjempe glad for. Tusen takk til alle som er innom. Hadde en periode rett og slett planer om å slette bloggen. Men når folk faktisk leser bloggen min kan jeg ikke bare slette den.


Idag når jeg kom hjem klipte mamma håret mitt, så nå er håret mitt litt kortere enn på det bildet. Tok det bildet idag morges, siden jeg egentlig skulle blogge men orket ikke. Senere får dere et bilde av hvordan jeg ble på håret. Man ser ikke sååå stor forskjell, men det slitte håret er ihvertfall borte.

Jo flere som er innom, jo bedre innlegg blir for da får jeg motivasjon til å blogge :) Leser du bloggen min?

Maddi Jane har talent

Heihei!

Nå satt jeg her og hørte på noen av videoene til Maddi Jane, og hu jenta kommer til å bli noe stort når hun blir stor. Synes hun har talent.

Går fortsatt ikke ann å legge inn videoer fra youtube, men her får dere ihvertfall linkene ( Bare trykk på navnet så kommer du rett til videoen) :

Maddi Jane - Just the way you are ( by Bruno Mars)

Maddi Jane - Mine ( by Taylor Swift)

Maddi Jane - impossible ( by Shontelle)

Maddi Jane - Breakeven ( by The Script)

Maddi Jane - Again ( by flyleaf)

Jeg elsker mest de to øverste sangene, de er også de nyeste.

Hva syns du om stemmen til Maddi Jane?

Summer inspiration

Det er vel ikke bare jeg som gleder meg til sommer'n?

ive got my fingers crossed. F A S H I O N Darker Me Ive got a lust for lifevintage loving My Smiley

//photos by weheartit

Gleder du deg til sommeren?


 

Lørdags kveld

God kveld alle sammen!

Da er enda en lørdag omme, snart. Hvis noen lurer på hva jeg har gjort siden forrige innlegg, eh joda jeg har vel ikke stort. Jeg har bare sett på the vampire diaries. Skal sette på en episode til nå sååå snakkes. ÅÅH, glemte å skrive at jeg også feiter meg. Har spist 3 bløtkake stykker, to store glass med brus, spist opp resten av potetgull posen.( halv pose) Og nå skal jeg ta meg en sånn kake. Tar bilder.

Tumblr_lg3seab3d21qcpfiio1_500_large

Jeg kunne gjort såå mye for å få den isen akkurat NÅ.

Tumblr_lg5lavzaqf1qef7neo1_500_large

Tumblr_lffh7juvkh1qcznnyo1_500_large

Tumblr_lfwulsejbn1qgbjzzo1_500_large

Tumblr_lg5qcdghyt1qd0qyno1_500_large

/photos by weheartit

SØREN, nå orker jeg ikke å se på bildene mer. Gå inn på weheartit så søker dere på food og dere vil død. Jeg døde ihvertfall. Synes du noe av det her så godt ut eller?

Innkjøp 5.februar 2011

Heihei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en shoppings tur på jessheim senteret. Fikk kjøpt meg noe, ihvertfall noe jeg trengte. Jeg ble faktisk ganske fornøyd med innkjøpet. Så her får dere dagens innkjøp.

 


Skjorte fra Jean Paul.

Shorts fra bikbok

Blomster tights fra lindex

Kjole fra bikbok


Smykker fra Gina Tricot, de to nederste fikk jeg egentlig gave fra søsteren min, men selvom de er nye tenkte jeg at jeg kunne legge dem ut.

Hva syns du om dagen innkjøp?

I won't stop

Justin Bieber har kommet ut med en ny sang med Sean Kingston jeg kan si at jeg elsker denne sangen allerede. Og jeg råder alle til å høre på den. Jeg synes det er en utrolig spesiell sang så det kan du tenker nei ikke min stil. Men jeg digger den.

Går ikke an å legge inn video fra youtube, men trykk HER så kommer du rett til videoen.Gleder meg til filmen hans kommer til norge, den kommer den 23.mars til de som lurer. Jeg skal absolutt på PREMIERE. Har du hørt sangen? Hva syns du isåfall? Skal du se på filmen hans?

Jentekveld

Heyhey!

Igår så orket jeg rett og slett ikke å blogge, men i hele i går var jeg og Ida hos Tonje. Der spiste vi lasagne og bare hørte på musikk og danset. Så kom Cathrine og da reiste vi til meg. 4 hus mellom meg og Tonje. Her så bare satt vi og snakket og tok noen bilder. Så overnattet Ida hos meg, og det er en halv time siden hun reiste. Hun skal danse på ukm idag så ønsker henne lykke til.♥Hva gjorde dere i går kveld?

Good night, sweet dreams

Heyhey!

Jeg vil bare starte innlegget med at tusen takk for alle kommentarene på de andre innleggene, tnaw ble virkelig stolt av å se 00000 kommentarer. Hoho, mange sier du blogger ikke for kommentarer og sånt. Men det er på en måte av motivasjonen til å blogge. Synes det bare blir kjedelig uten noe respons.

Men nå er jeg ferdig med en liten skjemme meg selv stund. Jeg har fått et sånt spa sett av Alexandra til bursdag, og jeg brukte den. Og nå føler jeg meg utrolig fresha. Så skal nå lese bok, falle til søvn også drømme søtt om JB ♥

Tumblr_lev95eqsfw1qffmm7o1_500_large

Tumblr_lffhn49zgt1qbjt25o1_500_large

_ph/weheartit

God natt alle sammen og drøm søtt.♥

You are my everything

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Nr.4


Nr.5Hvilken av redigeringene var finest?♥

Torsdag

God kveld alle sammen!

Idag når jeg kom hjem sa jeg kanskje at jeg ikke hadde noe lekser tusen ganger. Det var så deilig å sitte å tenke på at jeg ikke har noe lekser å gjøre. Idag på skolen fikk vi da som sagt besøk fra videregående, og kan vel si hvilken linje jeg skal gå på. Jeg skal gå studiespesialisering.

 

Nå kjeder meg så skal ta noen bilder og redigere og legge dem ut her på bloggen.

Jeg vil være ung for alltid..

Love is...
_photo by me

Okei, jeg ble utrolig sliten av leske jobbinga to dager etter hverandre i over mange timer, nei så nerd er jeg ikke. Til slutt fikk jeg skikkelig vondt i hodet, og da tenkte jeg vet du hva nå orker jeg ikke mer. Så nå har jeg tatt en pause. Mangler egentlig bare noen oppgaver i samfunnsfag så er jeg feerdig.

Hvilken av bildene synes du var best redigert?

Fruktsalat

Heyhey!

I går ble det ikke noe mer bloggings enn det innlegget jeg postet. Og grunnen til det er vel på grunn av at jeg satt fra 15:20 til 18:40 med matte og rle. 2 fag?!! Idag fikk vi masse informasjon om videregående av rådgiveren vår. I morgen kommer det lærere og elever fra videre gående som skal forklare ting og tang. Jeg tenkte at jeg skulle laget et eget innlegg med hva jeg har lyst til å bli og hvilken linje ogsånt jeg vil ta.

 

Når jeg kom hjem idag så lagde jeg meg fruktsalat med vaniljesaus. Åhh det var så godt.Hvilken linje har du planer om å ta ? Eller hvilken linje går du på?

BTW: idag blir det mer blogging, eller fremover. Fordi det kommer til å skje mye i februar og da har jeg noe å blogge om. yeye.

Studying

Heihei!

Idag er det da 1.ferbuar, og jeg er faktisk glad for at vi er over januar. For nå er våren på vei, bare en måned til. Snøen har også begynt å smelte litt, og idag var det 0 grader. Herlig sier jeg. Jeg trodde at vi skulle ha rle prøve på fredag, men idag får jeg vite at det er i morgen. Såå ligger liksom litt tynt an, men skal øve til jeg kan alle sidene utenatt. Hvis man skal bli noe her i verden må man ofre en dag iblant. LOL.

.la douleur exquise. I wear shirts as dresses Be My Escape ♥ Youre not on the list

Som mne har sagt at det er dying i ordet studying. Synes det var så bra sagt.

Hva skal du idag?

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits