mars 2010

Høytlivshorts / High-waisted shorts HOT OR NOT?

Hei!
Vil bare gi dere litt informasjon før jeg kommer inn på temaet.
Jeg heter Cathrine, og jeg blogger i mens Sinem er i Italia. Jeg håper hun har like mange lesere etter hun har kommet hjem som før hun dro. Det er jo derfor jeg er her! For å holde bloggen litt aktiv :)
Men nå vil jeg høre meningen deres om høytlivshorts eller high-waisted shorts som noen kaller det.
HOT OR NOT?


Et siste innlegg før jeg reiser og litt info...

God kveld sweathearts!
Tenkte jeg skulle blogge en siste gang før jeg reiser. Jeg reiser i natt vi må stå opp kl 3 og vi reiser halv 4. Vi skal nemlig til Moss flyplassen. Jeg gleder meg sykt til denne turen. Så snart skal jeg se på film og fikse ALT HELT KLART. Det er ikke det skjønner du. Jeg kommer virkelig til å savne å blogge , men vet dere hva Cathrine skal være vikar så hun skal skrive om mote og sminke og sånn i mens jeg er borte. Tusen takk til deg. Da kan dere kose dere masse med tips til mote og sminke fra selveste Cathrine.


Italia / Venezia venter på MEG !! haha :p

Det er jeg som vinker til dere! Kødda !

GOODBYE SER DERE OM NOEN DAGER, KJEMPE GLAD I DERE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Skal vi se hvor mange kommentarer jeg får til jeg kommer hjem !
Klarer vi 500 eller 1000 ?

-sainem

Så utrolig søtt !

God kveld alle sammen !
Nå er alt klart jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg i morgen jeg har pakket ferdig og alt er klart for meg. Ja så da fant jeg en sånn cupcakes greie som Cathrine hadde laget til meg og av det lagde jeg et kjede. Det ble såå søtt det var såå meg. 

I kveld for at tiden skal gå litt fortere skal jeg og store søstera mi se på 2012. Lurer på om den er bra ?
Her ser dere den søte dingse dongen som den heter fra nå av :

Tusen takk Cathrine <3

Og jeg vil gi en liten hilsen til jentene mine: Tonje, Ida og Cathrine og resten av gjengen jeg er kjempe glad i dere <3
Hva syntes dere om smykket ? 
PS: sløyfen er det jeg som har laget :)

-sainem

Pakking !

Hallo alle sammen !
Nå er jeg nettopp ferdig med å pakke til Italia turen jeg mangler bare å pakke ned sminken min og sånn men det gjør jeg etterpå. Jeg prøvde å ta med så lite klær som mulig så jeg kan shoppe mye der i Italia. Jeg gleder meg såå sykt ! 
Sorry for at det ikke blir noe bloggings, men skal blogge kjempe masse når jeg kommer hjem igjen med masse bilder. 

Noen som også pakker til noen steder ?
Snakkes !

-sainem

Hvilken mobil skal jeg kjøpe meg ? Hjelp !

Hallo alle mine vakre lesere !
Jeg er veldig usikker på en ting, det er hvilken mobil jeg skal kjøpe meg når abonemanget mitt går ut eller hvordan man skriver det. Jeg er usikker mellom 3 forskjellige mobiler!


3. Iphone

2.Nokia

3.Sony Ericsson
// bilder fra google

Hvilken synes du ? 

-sainem

Kommentar 1000 / Vurdering

God morgen sweathearts !
Nå regner det ute og det er positivt det betyr at snøen også begynner å smelte. I morgen på denne tiden her er jeg i Italia!
Jeg gleder meg sykt, men da jeg gikk inn på kommentarene hadde jeg fått den 1000 kommentaren, jeg skulle egentlig lage et innlegg til det før det var 1000 om at den som kommenterer 1000.kommentaren får en vurdering. Og det er lisa som vant den : http://lisakooos.blogg.no/
 Header: Headeren din er veldig fin, men den ser veldig tåkete ut hvis du skjønner ? Hadde liksom vært bedre med en header som er litt klarere. Derfor jeg jeg en 4 til headeren. 
Design: Designet er fint og ryddig og det er veldig søtt. Karakter: 5

Innhold: Lisa skriver om hverdagen sin , hun legger ut outfitser og mange videoer som jeg liker og som er veldig morsomme.Men du skriver ikke så mye om hverdagen din.  karakter : 4

Bilder: Bra du har med bilder med på vært innlegg det er et plus. karakter: 5

Helheten av bloggen : Karakter: 4

Håper ikke jeg var for streng!
Men ellers leser jeg bloggen din Lisa og jeg liker den!
Hva syntes dere om vurderingen ?

-sainem

Mister jeg noen når jeg ....,?

Mister jeg noen lesere av dere når jeg reiser til Italia og ikke får blogget på 5 dager ? 
Jeg er så redd for at jeg skal miste noen av dere !Mister jeg noen lesere tro ?

-sainem

Jentene mine har nettopp vært her !

Hallo alle sammen !
Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men jeg har hatt besøk av Cathrine, Ida og Tonje. Det var kjempe koselig vi koste oss med masse godteri potetgull og brus og mammas hjemme lagde pizza. Så så vi på sporløs også hadde vi putekrig også lagde vi video til felles bloggen vår www.cits.blogg.no og en video kommer også hit på bloggen. 

Noen bilder :

Jentene mine for alltid ♥Nå skal jeg gå ned å se på tv tror jeg og sitte litt mer på pcen :)
Hvordan har dagen din vært ?
Snakkes !

-sainem

Vil du bli påskens blogg ?

Hallo alle sammen ! 
I dag har jeg faktisk ikke gjort noe annet enn å ha dusjet. Så skal jeg snart ned for å rydde rommet mitt, fordi i kveld kommer Tonje, Ida og Cathrine (?) Vet ikke om Cathrine skulle men venter på svar fra henne. Det blir nok veldig koselig !

Ja så tenkte jeg at jeg kunne kjøre på en liten konkurranse på bloggen min før jeg reiser til Italia. Og konkurransen går ut på at DU kan bli påskens blogg ! Og min favoritt i påsken ! Hvis du vil bli påskens blogg er det bare å skrive blogg adressen din som kommentar ? 

-sainem

Vinn Onepiece

God kveld!
Da jeg tenkte på hva jeg kunne blogge om fant jeg ut en konkurranse jeg kunne melde meg på ! Og der kan jeg vinne en onepiece du kan velge mellom 2 stykker. Jeg vet at jeg selvfølgelig ikke vinner, men ville bare prøve !
http://adafu.blogg.no/1268142864_konkurranse__vinn_one.html <---------------Her kan dere også melde dere på !


Jeg vil ha marine stripes og håper jeg vinner !

Noen andre som er med på denne konkurransen ?

-sainem

Bare noen bilder
Det var bare noen bilder mamma tok av meg istad utenom den i midten det var selvutløser. Jeg kjedet meg veldig mye så jeg ville redigerere noen bilder og teste ut ting. Bildene er redigert på picnik.com.  Picnik og photoscape er veld de redigerings programmene jeg skjønner. 


Var det bra redigert ?
Var bildene fine ?

-sainem

Slitsom dag / bilder

Heisann !
Nå har jeg nettopp kommet hjem nå skal jeg fortelle dere eventyret vi har vært gjennom. Vi gikk først til posten og hentet sminkene til mamma også kom vi hjem igjen. Og da pappa skal reise bort merker vi at mamma har rotet bort nøklene. Så da går vi hele veien til posten igjen, men vi finner den ikke. Såå husker mamma at hun kanskje kunne ha mistet den i bilden til broren min vi går å ser og der ligger den.ååh gikk den lange veien for ingen ting da:oSyntes dette bilde jeg tok var så fint:)

Hva syntes du om bildene ?

-sainem

Har klipt meg

Heisann !
Nå rister huset med Karpe Diem Stjerner, og jeg har nettopp klipt meg eller mamma har gjort det. Det ble helt passe jeg likte det veldig godt. Bra med litt forandring vettu. Snart skal jeg og mamma gå til posten vi skal hente en pakke med masse sminker som hun har bestilt. Så skal vi ha en photoshoot. Og kanskje etter det jeg kanskje går ut med venner ? :p


Det ser skjevt ut men er egentlig ikke det . 
Ser du forskjell ?
Var det fint?

-sainem

Dark night

God kveld ♥ 
Vi hadde nettopp besøk, vi så på 17 again og bare spiste. Hahah. Uansett nå har jeg tent alle stearinlysene inne på rommet mitt at det har blitt så koselig. Nå skal jeg sette på en ny film og kose meg i kveld med masse godteri alene. 

Og jeg skal kose meg med hjemmelagde berlineboller, hmmm noe jeg er VELDIG GLAD for . :p

Noen som har det koselig i dag ?

-sainem

Dagens outfit = Indianer
T-shorte Bik Bok
Tight Lindex
Øredobber Kapphal


Skulle leke litt hippie :p
Hehe, det jeg har på meg i dag kaller jeg indianer stil, fikk bare lyst til å kalle det. I dag får vi besøk så kanskje det komemr en photoshoot i kveld. 

Hva syntes dere om indianer outfiten min ?

-sainem

Nytt design men litt usikker ?

Heisann!
Da jeg satt her og kjedet meg tenkte jeg at jeg hadde en litt kjedelig design så jeg ville laget et nytt design. Men jeg er veldig usikker på om jeg skal ha den eller om jeg skal ha det andre ? 


Den nye nr. 1


Den gamle nr. 2

Hvem syntes du jeg skal bruke ?

-sainem

Sommer VS Vinter


VS

Jeg stemmer på sommer, gleder meg sykt til sommeren.♥

Vinter eller Sommer ?

-sainem

Kjempe koselig kveld med jentene mine

Heisann!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Tonje, det var så utrolig gøøy. Fra å se på new moon, synge og danse til Karpe Diem og gå ut å legge oss i gatene og se opp til himmelen var deilig. Vi gikk også til gamle barneskolen vår. Det var såå skummelt i mørket så var det såå tåkete. Vi fantaserte hele tiden at det skulle komme en blodig jente ut og drepe oss. 

Ellers var det TOPP!
Noen bilder fra kvelden:Etter vi hadde vært ute , haha krøller og sånn :)

Hahha, men nå ble det masse bilder dere kan kose dere med. 

Hva har dere gjort i dag ?
hva syntes du om bildene ?

Skikkelig trist sang :(

-sainem

Bursdags outfit 27.03.10

Heisann!
Nå sitter jeg vel bare på pcen og venter på at klokka skal bli 1800. For da starter bursdagen til Tonje. Gleder meg sykt. imens skal jeg bare sitte på pcen og loke som vanlig. Lurer på hva som hadde skjedd hvis det ikke hadde fantes pcer her i verden.

Uansett her kommer bursdags outfiten min :Kjole Gina Tricot
Smykker div. 

Hva syntes dere om dagens bursdags outfit ?

-sainem

Earth Hour

Heisann!
Som mange vet skal de som bry seg slukke lyset fra 20:30 til 21:30 . Det skal ihvertfall jeg hjemme hos Tonje,og de hjemme her skal også det. Slukk lyset hvis du vil bevise at du bryr deg.  I dag er det To millioner nordmenn som slukekr lyset i 1 time. Noen som skal slukke lyset i 1 time i dag for Earth Hour ?

-sainem
earthhourNO

Må beklage

God morgen!
Ja jeg må beklage at det bare ble et innlegg i går, som mange vet pleier jeg å skrive mange fler. Men det som var saken at ting faktisk ikke gikk som planlagt, og da mener jeg at jeg visste at jeg skulle til Oslo. Og da skulle jeg blogge en gang til før jeg dro dit,men neida da jeg plutselig sovner etter den slitsomme akedagen kommer mamma og vekker meg 5 min før vi reiser. Og da jeg går rundt meg joggebukse måtte jeg skifte ogsånn. Ok dette ble kjempe kjedelig innlegg.

Men ikveld skal jeg til Tonjeee ♥ Og der skal jeg også møte jentene mine  ♥


 ♥

Hva skal dere idag ?

-SAINEM

Endelig påskeferie// bilder

Heisann!

Dagen idag gikk veldig fort og på en måte veldig sakte. Vi hadde ake dag , så jeg Ida og Cathrine akte og det endte opp med at vi lo oss ihjel. Dette må nok være en av de gangene jeg har ledd mest assa. Men nå er det endelig påskeferie og jeg er så utrolig glad !

*Her kommer en liten liste over hva jeg skal gjøre i påskeferien alt er ikke planlagt så:


Og her kommer noen bilder fra akedagen i dag :

Tom-Erik læreren med kondomdrakt, hvis det ble medlem 200 personer på gruppen på facebook skulle han gå med kondondrakt. hahah .

Cathrine, Ida og meg ♥


Idamin ♥


Ida, meg og Ada ♥

Karoline søta ♥

Sånn nå var det noen bilder:=)

Noen andre som har hatt ski / akedag i det siste ?

-sainem

Lille photoshooten på lørdag

Hei! Som dere kanskje har lest litt lengre ned var jeg på bursdag på lørda. Og da var fotograf fetteren min der. 
Og han tok bilder av meg ogsånn med kameraet sitt, og vi hadde en sånn liten photoshoot.
Her kommer noen av bildene :

Me and my sister <3
Flere bilder kan dere se her   :  http://sinem.gurrec.com/

Jeg skal til Oslo snart så tror ikke dere får høre noe mer fra meg i dag!
Hva syntes dere om bildene ?
PS: vil også si gratulerer til søte Alexandra som skal være med på mgpjr. Stolt av deg søta ♥ Jeg skal heie på deg !

-sainem

Outfits !

Her får dere se alle outfitsene mine fra 2011 og videre. Kan desverre ikke ta med outfitsene mine fra 2010 fordi det tar altfor lang tid. Så begynner på nytt. Dere trykker på hvilken måneds outfit du vil se, så kommer det små bilder og da trykker dere på bildet. Og når dere trykker på bildet kommer dere rett til innlegget med outfiten.

i feel so warm

Hæææi !
Ja jeg føler meg så utrolig varm kanskje på grunn av at det er varmt her. Jeg har desverre ikke klart å gå ned å pugge til prøve. Grunnen til det er at jeg sitter her støkk fast, men nå lover jeg at jeg skal ned å lese til prøve.


or i think i have feber!!!
Nei det kan jeg ikkee !
Snakkes !
-sainem

One Tree Hill

Heisann ! 
Nå har jeg nettop sett på One Tree Hill, seriøst syntes så synd på Haley og Lucas på den ulykken , jeg er glad de ble bra igjen. Når jeg satt å så på det pustet jeg nesten ikke i det hele tatt. Uansett nå hører jeg på Stick Up - Jackie Boyz. Den beste sangen nå for tiden. 

Nå skal jeg loke litt på pcem og etter det skal jeg ned å øve til samfunnsfags prøve som vi har i morgen. 

Noen andre som har prøver for tiden ?

-sainem

Photos by me !


Her ser dere vel at jeg har litt fritids ? Ja , men nå skal jeg ned å sove. 

Hva syntes du om bildene ?

-sainem

Some inspirasjonpolyvore.com

Hva syntes du ?

three favorite perfumes

Heisann !
Da skal jeg ned å se om jeg finner noen kanaler jeg kan se på noe spessielt. Før det ville jeg bare blogge en gang til. Og denne gangen vil jeg vise dere mine 3 favoritt parfymer. 

Det er DKNY, BURBERRRY OG DOLCE & GABBANA:

Trist det er så lite i den. : (

DKNY 


Her ser dere noen av mine favoritter.
Er noen av de her som også er deres favoritter ?
Hvis ikke hvem er favoritten din ?

-sainem

Bad hair day

Heisann !

Sorry for at jeg blogger så utrolig sent i dag, men etter skolen i dag var jeg hjemme hos Cathrine. Så kom jeg hjem og sovna. Og blablablabla. 

Og i dag klarte jeg selvfølgelig å ha bad hair day når jeg våknet så sent og ikke hadde tid til å ta på meg sminke engang. Jaja selvom jeg følte meg trøtt hele dagen, gikk det fint. 


Noen andre som pleier å ha bad hair day ?

-sainem

Utfordring video + hanna sin utfordring , ÆSJ

ENJOY!
Hei nå skal jeg legge meg , hahah jeg får latte krampe av ansiktsutrykka mine. Men nå har jeg mistet mobilen min og det er perfekt at jeg har på stillemodus 24/7 jeg finner den nok et sted.

Hva syntes du om videoen ?

Natta ♥

-sainem

Baby, baby ooh

Heisann ! Nå er jeg bare så hekta på sangen baby- Justin Bieber. Så da tenkte jeg at overskriften skulle være som den er. Nå er jeg nydusjet og sliten etter en slitsom dansingøkt. Jeeg vil ikke si noe mer om at youtube er klikk så det kan hende videoen kommer senere i dag, eller i morgen. Den er såå treig. 

Men nå skal jeg bare sitte å slappe av på soffan og etter det skal jeg sove.

Nydusjet you know makka flow. haha.

Noen som liker sangen baby?

-sainem

Ny video på vei!

Heisann alle kjære, kødda ! Men søtinger . 

Nå har jeg laget utfordring video og jeg spydde nesten, jeg tok utfordringen til Hanna, æsj av meg. Den kommer kanskje før dansinga ellers kommer den etter. So stay tuned. 

En video i mens som jeg laget for noen dager siden, men som jeg egentlig valgte å lage et innlegg av, men uansett så kan dere bare se på den her :

ENJOY.
Så hva venter du på skriv det som faller deg, du skjønner det hvis du ser på videon.

-sainem

Prosjekter, prøver, lekser og rapporter

Noen som er lei av det som er på overskriften ? Ja jeg er ihvertfall lei, det kommer virkelig til å bli herlig å komme meg bort herfra Norge neste uke. Fordi neste uke er jeg i Italia yeeee. Uansett nå har jeg faktisk gjort veldig masse lekser siden jeg kom hjem. Mangler bare noen få ting som å skrive rapport til naturfagen, og rette engelsk stilen min. 

I dag skal jeg på jazzdansinga, gleder meg.  Vel her får dere vel kanskje årets mongo bilde ? 

haha .
Er dere lei av lekser osv. ?

-sainem

skoleblogg

'Hei er på skolen nå . Jeg skal snart hjem gleder meg. ses når jeg kommer hjem. Denne dritt pcen laster ikke ned bildet så blogges bedre senere.<3


Noen andre som skoleblogger?

Hadet

Reiser på skolen nå , er drit trøtt, men når man må så må man. I hate it.

Skolen begynner i morgen visst !


Hehe gjorde det på picnik så det er jp penger å gjøre seg så brun på det programmet så jeg trykka på prnt scrn og limte inn på paint. Hehe, jeg var nødt. Tenk hvis jeg hadde vært så brun som det her nå a ?

Tenk hvis jeg hadde hatt blå øyer a . hahah det her jeg driver med kaller jeg fritids.

egentlig er jeg vampyr.

Ja som sagt i morgen er det skole igjen, på'n igjen !
Hakke noe å skrive om, skal ned bare å se på en film før jeg sover.
Hva syntes du om bildene ?

Natta 
-sainem

Photoshoot

Her var det noen bilder fra photoshooten jeg og mamma hadde istad. Ja etter photoshooten gikk jeg og mamma en liten tur så snakket vi bare. Ellers så jeg på rovdyr i dag morges, trodde det skulle bli mindre skummelt når det var lyst, men det ble det ikke. Den er skummel;o Nå skal jeg ned å ta litt ansiktsmaske og fotmasaje og hvile litt. Imorgen  starter skolen igjen desverre. Men nå er det bare 10 dager til jeg reiser til Italia<3

Hva syntes du om bildene ?

-sainem

Snakkes senere

Skal ut med mamma og ta en photoshoot , etter det skal vi gå en liten tur. Bilder kommer senere.

Some photos from yesterday

Så nydelig han er , ja som dere kanskje vet fra det forrige innlegget fylte an 1 år i går. Han er så søøøt.
Uansett det var kjempe morsomt og koselig i går.

Hva syntes du om bildene ?

-sainem

Bursdags outfit 20.mars.2010Bukse Pieces
Genser Cubus
Vest Lindex
Veske River Island ( London )
Smykker div.
Foto: mamma

 Ja , kl 16:00 resier vi til byen og skal på bursdag, så tror ikke dere får noe mer bloggings fra meg i dag, men kanskje etter bursdagen hvis det ikke blir forsent, ellers kommer det bilder og sånn i morgen.

Hva syntes dere om dagens bursdag outfit ?

-sainem

Vinneren av blogg vs blogg

Hallo , nå sitter jeg her nydusjet og da så hvem som vant blogg vs blogg. Det ble saron. 


Besøk bloggen hennes:     www.stx3.blogg.no
Hva syntes du om bloggen hennes ?
-sainem

God morgen

                                         

I går så jeg på denne , haha midt på natta satt jeg å lo meg ihjel. 

Nyvåknet vettu.
Vil bare gi litt informasjon om hva jeg skal i dag, først nå skal jeg dusje så skal jeg sitte å se på tv eller sitte på pcen. Også i kveld skal jeg på bursdagen til gullet gutten min .  Han fyller 1 år i dag og han er så nydelig. Han er ikke norsk hvis det er noen som lurer, alle syntes han ligner på en norsk en, men han er tyrkisk. Akkurat som meg.

Dere ser den bamsen han holder i, den fikk han av meg til gave når han var nyfødt. En dag jeg var hjemme hos dem fikk jeg vite at han ikke kunne reise noen som helst steder uten den. De sa at han elsket den. Så søtt ♥♥♥

Smelter når jeg ser dette bilde, så søøøt ♥♥
Ihvertfall har han bursdag i dag og jeg vil si , Gratulerer med dagen ♥

God morgen alle sammen !
_Hva skal dere i dag ?

Utfordringer !

 God kveld alle sammen !
Nå vil jeg at dere skal skrive utfordringer jeg kan gjøre her på bloggen . 
Kom med alt du vil så mye du vil.


Jeg tar utfordringen !

-sainem

Jaja , sånn ble det


Jaja , nå laster blogg.no ikke bildet av maten, men den var passe god. Utenom en ting: Kyllingen var ikke så stekt, men jeg var glad og trodde den var ferdig også var den kyllingen nesten ikke stekt. Men den var god liksom. Jeg ble ihvertfall mett.
Noen som er flinke til å lage mat ?
-sainem

I dag vil jeg !

Hallo swethearts♥
Grunnen til at overskriften er ''i dag vil jeg'' det er at i dag er det jeg som har lyst til å lage middagen, heh det blir kanskje litt sent menmen. Jeg skal lage pommes frites med kyllingfileer og bearinesaus eller hvordan man skriver det. 
Eh, jeg håper virkelig det går bra, man kan ikke si at jeg er den flinkeste kokken i hele verden. 
Men jeg tror det skal gå bra , jeg har lagd mat før og det gikk kjempe bra , noen ganger ihvertfall.
Følte at dette her ble et sånt matinnlegg, noe det faktisk også ble.


NÅ ER JEG SÅ IRRITERT AT DET BLIR IKKE BILDET, GRUNNEN TIL DET ER AT PCEN MIN ER KLIKK OG AT JEG IKKE FÅR REDIGERT BILET MITT, VET DERE HVA DETTE INNLEGGET HER SKULLE VÆRT PUBLISERT FOR 1 TIME SIDEN. NÅ SKAL JEG SKRU AV PCEN OG GÅ Å LAGE MAT OGSÅ SKAL JEG KOMME OPP Å HÅPE PÅ AT PCEN ER OK.

Outfit 19.03.10
Foto: søstera mi 
Bukse pieces
Genser Cubus
Bolero Floyd
Heisann ! Da var det grand prix på skolen og jeg var dommer som jeg sa, gratulerer til Mari og Lars Andre, Minh, Jonatan,Celine og Noi. Alle var kjempe flinke dere også Maren. Snart skal jeg ned å spise gode vafler som mamma driver å steker nå. Jeg er ikke sikker hva jeg skal i kveld sikkert sitte hjemme å kjede meg, typisk. 

Hva syntes dere om antrekket ?

-sainem

3 filmer jeg sykt gleder meg til

Remember me

The last song

ECLIPSE- FÅR FRYSNINGER NÅR JEG SER DENNE !

Noen av filmene her du gleder deg til ?
I såfall hvilken ?

The notebook

Heisann !
Nå er det ca. 2 timer siden Ida og Tonje reiste fra meg. Vi gjorde ikke noe annet enn å se på den nydelige filmen the notebook. Det finnes ikke noen som det paret i filmen, noe så romantisk åh herregud. Blir så rørt ved tanken. 
I morgen så skal jeg kanskje jeg være dommer på Grand Prix på skolen, og grunnen til at jeg skrev kanskje er at jeg er det hvis Kevin er borte. 


Nå har jeg faktisk ikke hatt på meg sminke på noen dager :p
Nå skal jeg gjøre lekser.

Noen som har sett the notebook ?
Hva syntes du om den ?

Skoleblogg!

Hallo !
Nå sitter jeg her med Maren og Emma \, vi har lesetime. Men nå som læreren er borte en stund så vi på new moon på pcen til Maren. Så tok vi noen bilder, og da spurte jeg om jeg kunne blogge og det kunne jeg :D
Jeg må bare blogge litt fort fordi har følelsen på at læreren kommer når som helst.Peace and love

God kveld alle mine søte lesere♥
Nå har jeg nettopp vært med i bitchfight med store søstera mi, hehe jeg mista pusten så vi måtte slutte. Så satt vi og planla Italia turen, om hva vi skal shoppe og hele pakken♥ Jeg gleder meg helt sykt, men jeg føler ikke noe enda men kommer til å gjøre det sikkert den uken vi reiser.

En ting jeg må si er at jeg tror ikke jeg kommer til å ha så god tid til blogging i de 6 dagene jeg er i Italia. Søsteren min skal ta med pcen så skal prøve å blogge så bra som mulig så dere får en liten update fra turen Italia.

Haha kjedet meg litt på noen redigeringsprogrammer.
Uansett skal jeg ned å sove snart.
PS: Vet ikke hvorfor jeg valgte den overskriften :p

Hva syntes dere om bildet ?

Nytt design !

Hallo ! 
Jeg har ikke gjort noe dritt etter jeg kom hjem fra Ida, så derfor syntes jeg at jeg skulle finne på noe fornuftig. Å se på tv det er veldig sunt så skal jeg spise potetgull osv. blablablabla. Men ja som  sagt satt jeg her og kjedet meg så jeg lagde nytt deign ja sånn her ser den ut da :

Hva syntes dere om det nye designet mitt ?

-sainem

When i look at you

Miley Cyrus- When i look at you 
Denne sangen minner meg så mye om deg !
Synes du den er fin ?

Are home at Ida

Hallo !
Nå er jeg hjemme hos kjære søte Ida Kathrin, vi gjør ikke noe annet enn å se på tv, vhar nettopp sett på one tree hill.Seriøst denne episoden var seriøst skikkelig skummel med han liksom broren til Peyton. Nå ser vi på home and away.
Bare dere veit det avslutter jeg blogg vs blogg i kveld og vinneren får en vurdering, stem her.
Men nå reiser jeg straks så blogges når jeg kommer hjem.

Et bilde fra pcen her:)

Noen som følger med på one tree hill `?

-sainem

Er trøtt tar natten nå !

God kveld sweethearts ! 
Ja det var kanskje 2 min siden jeg blogget men ville bare blogge en siste gang før jeg legger meg. Jeg er bare så trøtt nå for dagen så i dag tenkte jeg at jeg skulle legge meg litt tidligere. Det blir ikke så veldig tidligere uansett fordi jeg skal dusje og pusse tenner osv. ca kl 22. Men jaja.  Da håper jeg dere får en god natt og håper dere sover kjempe godt.Noen som er trøtt for dagen ?
Natta ♥
-sainem

Rydding av rom + leser

Heisann ! 
Jeg sitter her ja og skriver en veldig bra engelsk stil som jeg faktisk er ganske fornøyd med, for første gang. Jeg håper jeg får en bra karakter på den. Men vet dere hva istad ryddet jeg rommet mitt, det ble virkelig kjempe rent. Så gjorde jeg lekser, hmm mere fornøyd. 

Her skal dere se forskjellen :
Mye ryddigere og renere ja . 
Noen som må rydde rommet eller har ryddet rommet ?
+++ en leser lurte på hvor man kunne kjøpe den shortsen fra kollasjen min, hanna jeg veit det ikke det kan hende det står på polyvore.com det var der jeg lagde den:)

-sainem

Sommer inspirasjon !

Hallo sweethearts♥
Nå sitter jeg her og spiser brødskive med sjokade, hahah fra sunt til usunt. Men skjønner liksom ikke hvorfor ikke jeg legger på meg så mye som jeg spiser. Men uansett nå skal dere høre planen min for denne sommeren her. 
Det kommer til å bli sene kvelder, grilling, henge ute med venner, bade og sole seg. Blir helt frista ved tanken, men vet dere hva det er ikke lenge til. Denne sommeren her skal bli den beste sommeren, helt perfekt♥


Jeg skal kjøpe meg masse forskjellige solbriller og shortser og hele pakken. Bilde er laget på polyvore.com

Vil du at sommeren din skal være perfekt ?

-sainem

Fruktsalat

Heisann nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, ja det er en vane at jeg må blogge rett etter skolen. Men uansett i natt hadde jeg klart å forstue håndleddet mitt, jeg skal forklare detta. Jeg klarte sikkert å sove oppå håndleddet mitt vrikket, eller noe sånt tror jeg. 

Nå sitter jeg her og har faktisk laget meg fruktsalat, jøss jeg spiser jo sunne ting+ jeg drikker eplejuice. 
Hurra for meg som har blitt sunn !
Go sunnhet, Go.

0 smink i dag !


Liker dere fruktsalat ?
Er dere sunne ?

-sainem

Hot or not ?

Nå er jeg ferdig dusjet og jeg har nettopp stappet i meg litt mat, så skulle jeg til å starte med de matteleksene mine men for faen jeg skjønner ingen ting og hun fitte kjerringa hun lærer jo ikke noe bort. dsfhyiowerehsjkfr. 
Ok dette her blir vel årets hate innlegg, nå som jeg har startet jeg, hater jeg snø jeg vil at alt skal forsvinne og stikke til helvete. Ok , nå ble det litt for hatefult innlegg, men uansett jeg vil ha sommer.


Hot or not ?
Jeg synes det  er hot !
Sommer inspirasjonen min ihvertfall.

-sainem

Dansing + header

Heisann ! 
Nå har jeg nettopp spist middag, tacogryte med ris, nam det er kjempe godt. Så snart kommer Ida og de å henter meg så reiser vi på DANS woho. For første gang gleder jeg meg. haha . På grunn av at jeg ikke er flau lenger. 
Grunnen til at jeg også ikke er flau lenger er på grunn av at jeg har blitt litt bedre kjent med de folka som er der.Også var det en veldig søt jente som lurte på om jeg kunne lage en header så var det bra nok bilder til at jeg kunne lage en header så her er den Alexandra :


Håper den er stor nok, og jeg håper du liker den :)

Noen som går på dansing eller noen som vil begynne ?

-sainem

Er hos Julie !

Helloo sweethearts♥
Nå er jeg hjemme hos Julie, og vi gjør ikke noe mer enn å sitte på senga og loke på pcen. Noe som virkelig er normalt i mitt liv. Seriøst lille broren hennes er bare så nydelig, men uansett sitter vi her ja og spiser ostepopp ja. Ok dette her er virkelig en av mine kjedeligste innlegg.
jaja.


MONGO !hahah ..

Hva skal dere i dag ?

-sainem

Nixon klokke: Hot or not ?

I dag er jeg desverre ikke i humør til å ta bilder av meg selv, så i dag blir de weheartit og google bilder.
Men det gjør vel ikke noe håper jeg. Det skjer ikke noe spesielt i dag enn at jeg skal kjede ræva av meg.

Da spør jeg dere om nixon klokke er hot or not ?
Hot for meg ihvertfall.

 HOT OR NOT?

Finalen ( Blogg vs Blogg)

Nr.1     Hannama.blogg.noNr.2 stx3.blogg.noStem på den du vil skal vinne!

-sainem

Take me to New York, New York


Selv om folk ikke bryr seg skal jeg vente litt med bloggpause. Jeg har virkelig blitt avhenging av det så det er vanskelig å slutte, må nok gå utrolig lei av det før jeg slutter. Ja over til overskriften jeg har bare så lyst til å reise til New York. Det er største drømmen min, og jeg håper den går i oppfylelse en dag. 
Har ikke noe mer å si skal ned å spise frokost. haha ja jeg er utrolig treig og trøtt om morran.

Vil dere til New York ?
Eller har dere vært der ?

God morgen/ Viktig må leses

God morgen alle sammen !
Tror dere ikke jeg ble i dårlig humør når jeg så at lesertallet mitt hadde synket. Ble egentlig veldig lei meg.
Vet ikke om jeg skal gidde å blogge mer når ingen setter pris på det jeg skriver, og når ingen gidder å lese den eller kommentere den. 

weheartit /

SKAL JEG HA EN BLOGGPAUSE ELLER LESER DERE BLOGGEN MIN?

-SAINEM

Læurdag !Heisann !
Nå er jeg i Oslo, så nettopp på frustrerte fruer på tv 2 zebra. heheh det er så morsomt egentlig.
Nå sitter jeg bare her med noen jenteer fra Oslo, de jeg skal reise til Italia med og da.
Ikke noe spess å skrive om at jeg faktisk er veldig trøtt.

Random bilde har ikke fått tatt bilde nå og jeg sitter ikke på pcen min så må bare velge et bilde fra arkiv:

bake bake bakeHere we job!

Ja, da jeg satt nede istad og begynte å kjenne at jeg kjedet meg, tenkte jeg at det var lenge siden jeg hadde bakt. Så derfor bakte jeg gulrotskake. Jeg tok den nettopp ut da så skal smake på den etter jeg er ferdig med kremen. Mmmm det lukter herlig her! 

Vet dere at jeg egentlig er en proff kokk ? Hahah nei IRONI ! Da Ida og Tonje skulle hjem til meg en dag, skulle jeg lage en hjemmelaget pizza til de, det var liksom bare jeg som skulle gjøre det . Hahah det gikk bra, men liksom litt brent og litt usikkerhet. 

Noen som liker å bake ?

-sainem

Forslag vær så snill ?

Kan dere være så snille å gi meg forslag om hva jeg kan blogge om ? Jeg blir bare så sur, grunnen til at jeg blir sur er at ikke kommer på noe å blogge om lenger ! 

Uansett i kveld skal vi en tur til byen vi skal på besøk, noe som ikke er noe nytt.
Men nå drev mamma og vasket huset mens jeg sto ved siden av henne og drev og tok bilder haha.

i'm take a pictures and my mom works haha, jeg hjalp henne litt da.
Se på henne på der a hihi. ♥

Hva vil dere ha mer av meg ?
Eller like godt hva vil dere jeg skal blogge om ?
Vær så snill!?

-sainem

Skikkelig koselig med jentene mine !

Hallo alle sammen! Sorry for at jeg ikke blogget i går når jeg kom hjem, men jeg var så trøtt og sliten, og jeg kom jo ikke før kl halv elleve tiden. Men uansett dagen i går har bare vært helt PERFEKT med mine allerbestevenner. Vi spiste pizzasnurrer, is og cookies som Cathrine lagde, verdens beste cookies og,jeg lover deg. Så danset vi og så på filmen til Michael Jackson : This is it. Ehm.. Den var ikke så bra det ble litt kjedelig hvis du skjønner. Men ihvertfall verdens
beste dag ♥ ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bursdagsbarnet ♥ ♥

Hahah se på cathrine og ida ♥

Skulle være et vellykket bilde men Cathrine var litt slem men glad i deg Tonje ♥

Beste cookies ♥

Hatt en koselig kveld ?

-SAINEM

Da åkar ni snart ! haha.

Hahah veit ikke skulle overskriften være dialket ? haha. Jeg er så rar det kan jeg inrømme . Ja nå er jeg kledd på meg og ferdig sminket og alt og jeg er klar for bursdagen i kveld, jeg må bare vente til tonjepus kommer til meg snart så skal vi løpe til Ida . Heheh nei vi skal gå. 

I dag sminket jeg meg med mammas sminke seriøst så fin sminke hun har ble helt sjokka. 

baby face !

SMILE !

Hva syntes dere om sminken ?

-sainem

Jeg skal til Italia !!!!!

JEG SKAL TIL ITALIA !  Ja jeg skal ti Italia i påskeferien . Herregud gleder meg sykt! Klarer ikke å vente . Dit jeg skal husker jeg ikke helt hva het fordi jeg ble så glad når jeg fikk vite det nå så glemte det. 

UUUUANSETT sitter jeg her og spiser taco aktig greie med coca cola haha her er vi skikkelig sunne!
Men jeg tror jeg kommer til å begynne å pakke allerede !

Meg og Emma på skolen i dag ♥

Skikkelig fake smile, men jeg er så glad !♥♥♥


Jeg fant ut hvor vi skulle det er Venezia. Vi skal dit på det bilde:D
Gleder meeeg !♥
PS: I dag skal jeg på den lille bursdagen til Ida min.♥

Noen som har vært i Italia eller Venezia ?♥

-sainem

Skole blogging !

Helluu søtiser. Nå sitter jeg i kunst og håndverken og sitter på pcen. Hehhe vi har om foto og bilder og sånn. Så vi skulle ta masse selvportrett bilder. Så da tok jeg med speilreflekskameraet mitt og det ble veldig bra bilder da.
Så nå driver jeg å redigerer bildene.

Kjeder meg ! hahha.


Hahah !

Nå må vi rydde blogges når jeg kommer hjem !

Noen andre som skoleblogger ?

-sainem

Inspirasjon!

Hallo people♥ 
/ stockholmstreetstyle.feber.se,  lookbook.nu
My inspirasjon ♥

Hva syntes du om inspirasjonen min ?

-sainem

ECLIPSE TRAILEREN ER UTE !

DETTE INNLEGGET HER KOMMER TIL Å VÆRE MED STORE BOKSTAVER . GRUNNEN TIL DET ER AT JEG ER BARE HYPER OG ALTFOR GLAD TIL Å SKRIVE MED SMÅ BOKSTAVER. JEG HAR LYST TIL Å LØPE UT Å HYLE ALT JEG KAN, TROR JEG SKAL DET OGSÅ ! ECLIPSE TRAILEREN ER UTE NOE Å FÅ SE LITT AV FILMEN ER BARE NOE AV DET BESTE I HELE VERDEN. JA JEG ER DRIT FAN AV DET OG JEG ELSKER DET MER ENN ALT ANNET! JEG ELSKER DET. JEG SKAL HA PREMIERE BILLETTER OG JEG SKAL KLE MEG UT SOM VAMPYR .


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ECLIPSE TRAILEREN.

NOEN SOM ELSKER ELLER LIKER TWILIGHT ?

-SAINEM

Hvilken header ? HELP!

Hallo søtiser !♥ Er egentlig ikke i humør akkurat nå , jo grunnen til det er at jeg føler jeg ikke har noen lesere lenger. Og jeg føler også at ingen kommenterer lenger, det er bare så trist egentlig. Dere kan ikke ane hvor glad jeg blir når jeg får kommentarer,men uansett satt jeg her og laget en ny header. Men jeg er så usikker så kan dere hjelpe meg litt ?

Nr.1


Nr.2

-den nye 

Hvilken header synes du jeg skal bruke ?♥

-sainem

Hot or not ? Og hjelp meg !

Hallo! Nå har jeg nettopp kommet hjem etter den ''lange'' turen hjem fra skolen. Først satt  vi sånn 15 min på rimi med Azul. Så var neste stopp hjemme hos Tonje så vi sto der å snakket litt så gikk jeg og Ida hjem til meg å snakket litt mere hjemme hos meg. Ok skjønner hvis dere har mistet pusten deres ! haha ! 

Over til saken synes dere det er hot or not med mørke øyenskygger ?
Hot or not ?

En ting jeg også lurer på det er hva vil dere ha av meg her på bloggen jeg er bare så tom for ideer disse dagene at jeg bare blogger dustete. 
Så hva vil dere ha her på bloggen skriv all slags ideer ?

-SAINEM

De som kom videre til blogg vs blogg !

Heisann!  Nå reiste Azul nettopp og vi satt isatd på exel og kåret tilfeldige personer som kom videre til blogg vs blogg.
Den første runden er det 10 også er det dere som kommenterer hvem dere vil skal komme til finalen.

Her er de 10:

IDAsommerfugl.blogg.no


nhidiep.blogg.no


http://fa11en.blogg.no/


hjertemedine.blogg.no


http://kelc.blogg.no/


http://www.renatevj.blogg.no/

woii.blogg.no

 
hannama.blogg.no


madeleeeen.blogg.no


stx3.blogg.no

DET ER DERE SOM KÅRER HVEM SOM KOMMER TIL FINALEN SÅ NÅ ER DET BARE Å KOMMENTERE I VEI HVEM DERE VIL SKAL VINNE !
HUSK DET ER DERES KOMMENTARER JEG TELLER !

-sainem

Photoshoot 10.mars 2010

Halloo igjen ! 
Nå har  vi ikke gjort noe annet enn å ha vært ute å har hatt en photoshoot. Azul er som vanlig helt nydelig at det ikke går an. heheh .
Nå sitter vi her og synger den nydelige sangen new moon.

Noen av bildene kommer her:

Azul .♥


Fotograf : sinem 
Hånd: Azul

Kult bilde hahaha.

Nydelig ass.

Du er så vakker jenta mi, er så utroilig glad i deg vennen min♥
- Azul

HVA SYNTES DU OM BILDENE ?

-sainem

Azul er her ! Nydeligste sang ever !

Heisann!
 
New moon - Celica Westbrook
Noen av de fineste sangene i hele mitt liv seriøst jeg kommer til å høre på denne 2938238947398482 ganger til.
Takket være Azul kan jeg høre på verdens fineste sang i hele verden !
HVA SYNTES DERE OM DEN NYDELIGE SANGEN ?
Vi har nå spist spaghetti og nå sitter vi liksom bare på pcen og ikke noe spesielt å skrive om som vanlig.

Godt å ha deg tilbake Azul ♥

Snart skal vi ut å ha en liten photoshoot så kommer bildene senere i dag !

LIKTE DU SANGEN ?

-sainem

Sjokolade melk over trynet!

HEISANN! Det er ikke noe spennende som skjer i dag uten om at jeg skal se New Moon snart for tredje gang. Åh jeg bare elsker det mer enn noe annet! i just love it.
Ja okei over til overskriften istad lagde jeg varmsjokolade med toppkrem på og når jeg drakk det fikk jeg det over hele trynet hahah jeg er så flink. Faen ass har blitt så dårlig på å blogge at det irriterer meg sykt akkurat nå. Ok beklager alle de som leser bloggen min men jeg skal bli bedre.hahah !

Liker du varm sjokolademelk med toppkrem på ?♥

-sainem

Mini mini mini outfit!

Hallo everbody! Sorry for at jeg ikke har blogget før nå, men har vært på konferansemøtet hehe det gikk ihvertfall kjempe bra en det jeg hadde trodd en ting jeg må slutte med er å prate hadde fått en kommentar fra alle lærerne jeg har hatt om at jeg måtte konsentrere meg bedre og ikke snakke så mye. Jaja det er jo sant da..menmen.

Ok dette ble vel ikke så veldig langt innlegg men bedre enn ingen ting.
Som sagt her kommer det bare en liten bit av det jeg hadde på meg idag:


Kult skjede elsker det fikk det av Cathrine:)

Hva syntes dere om kjedet ?
PS: IKKE GLEM Å MELDE DEG PÅ JEG TREKKER UT DE SOM KOMMER VIDERE PÅ BLOGG VS BLOGG!

-SAINEM

Dancing queen!

Kødda ! Men hei atte nå har jeg nettopp dusjet og spist mat så da er det blogging. Ok desverre har jeg ikke noe å blogge om akkurat nå whatever så var det kjempe morsomt på dans i dag det gikk litt bedre enn de andre timene. Vi lo jo nesten halve parten av timen haha. Jeg og Ida fantaserte mye rart når vi tøyet ut. haha blir litt kvalm.

Men nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden til jeg skal sove.we♥it
IKKE GLEM BLOGG VS BLOGG MELD DEG PÅ HER  :

   http://sainem.blogg.no/1267901271_blogg_vs_blogg.html#comment

Hva syntes du om bildene ?

PS: KOMMENTARENE MINE ER PÅ 699 SÅ VÆR DEN SOM KOMMENTERER 700.KOMMENTAREN !
DEN SOM VANT 600.KOMMENTAREN FÅR EN VURDERING MED DEN 700.KOMMENTAR ( PERSONEN)
DET KOMMER I MORGEN !

-SAINEMHot or not ? - Store ringer

Heisann. 

Dette her blir egentlig et veldig lite innlegg før jeg skal ned å spise og deretter reise på dans.
Men en ting jeg lurer på er om dere synes det er hot or not med store ringer ?HOT OR NOT ?

-sainem

Outfit 08.03.10 : Michael Jackson

Heisann herlighetene ? En ting jeg vil nevne før jeg begynner er at : tuusen takk for de søte og snille kommentarene jeg får fra dere det er bare så utrolig herlig, og i de siste dagene har også statistikken min økt kjempe høyt.
Men uansett har det ikke skjedd noe spesielt i dag noe som er vanlig, men i kveld skal jeg på dans det er det eneste som skjer i dag. Og i dag har jeg bestemt meg for å faktisk gjøre litt lekser så jeg skal gjøre litt lekser i dag så jeg ikke trenger å tenke på det. Men nå babler jeg i vei noe som kan virke kjedelig.

I dag har jeg på meg en ny Michael Jackson t-shorte så her kommer den lille outiften min:

Jeg ser så rar ut i dag så ikke tenk herregud hun er så teit.


Bare så dere vet det veit jeg ikke helt hvor denne t-shorten er kjøpt fra.


Hva syntes dere om Michael Jackson t-shorten ?

-sainem

Jenters bestevenn!

Hallo alle sammen!♥

Straks skal jeg se filmen se opp og jeg tenkte jeg skulle blogge før jeg så på den. Jaja men over til saken og det er jentenes bestevenn det er parfymer, smykker og sminker. Det er det ihvertfall for meg.
Det blir desverre et veldig lite innlegg grunnen til det er at jeg skal se på en film.


Armbånd jeg fikk fra Tyskland.


Smykker!Parfymene mine : Britney spears, DKNY, Dolce & Gabbana, Burberry, Lacoste, Tommy Hilgfiger, Guess og Victoria Secret.


Sminke !

 

Er også en av disse dine bestevenner ?


-SAINEM

Føler meg som businesslady i dag!

Heisann ! 
Sorry for at jeg ikke har blogget før nå men jeg har ikke hatt tid, først reiste vi liksom til mcdonald's og etter det en liten tur til Oslo. Grunnen til at vi dro dit var at broren min skulle noe å vi ville ikke sitte hjemme så vi ble med. Men uansett får vi besøk av treminigen min i dag så det blir koselig.

EN VIKTIG TING IDA ALLERBESTEVENNEN MIN BLIR 14 ÅR I DAG OG GRATULERER MED DAGEN JENTA MI <3
Her kommer dagens lille outfit:

Fotograf mamma.


Bukse pieces.
Svart genser Only.
Sånn business jakke som jeg kaller det for er fra Mexx.
Armbånd fra Tyskland som jeg fikk fra mamma i dag.

Ok nå gir jeg opp måtte trykke på kryss når ikke bilde av armbåndene lastet opp men kommer senere i dag.

Hva syntes dere om dagens antrekk ?:)

-sainem

Koselig lørdagskveld med sis!

God kveld eller natt eller hva jeg skal si♥ Siden jeg blogget har jeg ikke gjort noe veldig stort utenom at jeg har vært nede å spis masse godteri å sett på tv og ledd livet av meg med søstera mi. Men jeg har desverre ikke mye å skrive om nå kommer mer bloggings i morgen.


Fritids hadde jeg seff.

Lørdagskooos.

Veit ikke helt hva som feilte meg i dag bare veldig hyper!

Hvordan har lørdagen din gått `?

-sainem

BLOGG VS BLOGG

Heisann ! Synes bloggen min er litt kjedelig så tenkte å gjøre noe spennende. Nemlig blogg vs blogg. 
Har ikke så veldig mye å skrive enn at dere kan bare melde dere på. Premien blir at dere blir reklamert 1 uke på bloggen min.


Skriv at dere er med og bloggadressen deres !

-sainem

Da var det en liten tur til Jessheim !

Hallo alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Jessheim. Det var ikke så veldig lenge, men jeg hadde ikke noe spesielt i tankene mine som jeg skulle kjøpe så jeg en endte opp med leppomade fra bikbok og en skikkelig enkel men også litt sommerlig ihvertfall for meg. Det var faktisk ikke noe mer .
Men nå skal jeg ned å se på en film med søs så skal vi kose oss med pizza fatass pizza i går og idag. hehe.


Haha.. 


-hva syntes du om tingene jeg har kjøpt ?♥

-sainem

Vær den som kommentere 600.kommentaren !

Heisann !  Nå er jeg hjemme jeg kom hjem sånn for ca. en time siden og snart reiser jeg til Jessheim seriøst for ikke så lenge var det kommentar 500 og nå er det 600 og de som er den personen som kommentere på den 600 kommentaren vinner en vurdering men nå reiser vi visst. Kommentaren min er på 581. så kom igjen  å kommenter ! 


Jeg må forte meg !
Kommenter i vei nå !

-sainem

Photoshoot og en liten outfit!

God morgen eller god lunch alle sammen ♥ Jeg sitter nå her og har pakket ferdig å skal snart reise grunnen til at jeg skal reise er at jeg skal til jessheim stor senter å shoppe litt åh herregud er så lenge siden så jeg gleder meg skikkelig. Men jeg og Ida har ikke gjort noe spesielt enn å ha vært litt ute å tatt noen utebilder som vi kaller en liten photoshoot. Det er bare så utrolig fint vær her, men det er som sagt litt kaldt. Vi ville en gang ikke ta av oss jakkene, men når vi er nødt må vi. hehehe vi var ikke nødt men vi ville ha en photoshoot. hahahahha leeer meg ihjel her ida klarte å støvsuge neglakken sin hahahahahhahahha.

Hahahahha her kommer noen av bildene:

Solbriller å greier¨.Haha se på trynet mitt a hahah.

Flere bilder finner du her : www.idasommerfugl.blogg.no

Hva syntes du om bildene ?

-sainem

Jeg er med på blogg vs blogg stemme ?

God kveld alle mine lesere♥ Nå sitter Ida å ser på en film på tven som jeg ikke følger med fordi jeg er litt opptatt med pcen. Men ellers har jeg faktisk kommet videre til en blogg vs blogg.
Jeg håper dere kan stemme på meg hvis dere synes det er jeg som fortjener å vinne den.
Jeg vant også en blogg vs blogg som er HER.
Og du kan stemme på den nye HER.
Og pluss at jeg er med på Topp listen som går over til blogg vs blogg HER.
Jeg håper dere stemmer på meg hvis dere synes jeg fortjener det!

Haha random bilde jeg tok istad.:p

Har du stemt på meg eller skal du stemme ?♥

-sainem

Koselig kveld !

God kveld alle sammen !♥ Nå er jeg hjemme hos Ida og vi sitter å ser på nyheter etter det fortsetter norske talenter. Vi har nettopp spist Big One og det var kjempe godt så snart skal vi se på Mrs. Dobbfire. Ellers har vi bare sitti å sett på tv og sitti på pcen. Har faktisk ikke så mye å skrive om nå for dagen.
Hva Ida driver med her veit jeg ikke ?

NAMNAM.

Fotograf: lille søstera til Ida.

<3

Allerbestevenn for alltid♥

Er dere med venner i dag ?

-sainem

Outfits 05.03.10Grå topp bik bok.
Skjorte only
Belte (?)


Nå har faktisk nettopp kommet hjem og jeg er alene hjemme. I kveld kl 17 eller 18 skal jeg hjem til verdens beste Ida. Vi skal bare være sammen liksom. Skolen gikk faktisk veldig fort i dag. Har egentlig ikke mye å skrive om det kommer innlegg når jeg er hjemme hos Ida eller når jeg kommer hjem. 

Hva synes dere om outfiten min i dag ?♥

-sainem

Ny video på vei!

Heisann! Nå er det vel 2 timer eller noe siden Tonje reiste hjem. Vi spiste pitapizza og vi tok videoer jeg skal legge til en som driver å lader på youtube. But care ok ordet ''care'' har jeg begynt å si og det er faktisk veldig irriterendes. Men care kødda haha dette her er et veldig meningsløst innlegg så gidder ikke å skrive mer.


I don't care anymore.


En ting til jeg er med på blogg vs blogg stem på meg hvis du vil:  http://jeanettebl.blogg.no/1267716481_vinnerene_av_blogg_av.html#comment
Har du stemt på meg ?

-sainem

Tonje er her!

Heluu ! Nå er Tonje her og vi sitter her og hører på NE-YO part of the list. Vi blir aldri lei altså, 
Nå har også videoen fra konserten kommet bare søk på : Ne-Yo live in Norway! Herrgeud dere er sikkert lei av at jeg kanskje nevner han på vært innlegg men kommer til å gjøre til jeg blir lei. Whatever så sitter vi her ja og tar bilder.
Skikkelig naice bilder. 

Her får dere noen :


haha ..
Men nuuu skal vi gjøre noe har jeg bestemt meg for:)

Har du besøk ?

-sainem

Usunn ja det er jeg !

helluu igjen folkens ! Nå sitter jeg her og har spist ferid to små sjokolade greier når du egentlig må spise en om på 1 en dag hvis du skal spise sjokolade. Men nei jeg klarer ikke å motstå sjokolade. Det er bare så godt å fristende nå for tiden det er det samme med potetgull og smågodt, og nå som skapet vårt er fult med sånne ting er jeg ikke noen andre steder enn kjøkkenet nesten og pcen da.

i dag har jeg spist kvikk lunsj og daim og drukket et stort glass med Coca Cola.
Ok snart skal jeg ha sunnhetsuke det trenger jeg assa.


Noen som er like usunne ?

-sainem

Beklager alle sammen!

Ja beklager men jeg tror ikke det med å lage header er noe jobb for meg. Jeg satte meg ned her for å lage header til de søte folka som spurte meg, men nei jeg har ikke bra nok fantasi beklager jeg klarer det ikke ! Men jeg gikk inn på de forskjellige bloggene og jeg syntes faktisk dems var mye finere enn den jeg kommer til å lage så vil ikke ødelegge.

Men i dag har jeg faktisk sovet veldig godt jeg våknet kl halv elleve også etter det støvsuget jeg og vakset gulvet.
Så nå slapper jeg bare og blogger litt. Ja kunne ønske vi slapp skolen i morgen også men neida da må vi reise. 
Nå skal jeg bare å kjede meg resten av dagen hva annet kan jeg ellers gjøre liksom.?

Rart bilde for lenge siden når  jeg kjedet meg.

Fri fra skolen i dag ?♥

-sainem

Ny header vil du at jeg skal lage header til deg?

Heisann! Nå er jeg faktisk hjemme elelr jeg kom hjem for ca.2 timer siden,men jeg har vært veldig opptatt. Jeg har faktisk vasket litt så jeg slepper å gjøre så mye i morgen. Jo i morgen har vi faktisk fri fra skolen fordi vi måtte finne en jobb eller jobbe hjemmme å tjene 200 kr til SOS-barnebyer. Ja vi har veldig masse sånne innsamlingaksjoner da menmen.
Jeg skal ihvertfall jobbe hjemme i morgen og da skal jeg sove litt lengre enn det jeg pleier så skal jeg faktisk våkne tidlig så jeg blir fort ferdig.

Men når jeg var hos Cathrine istad lærte hun meg å lage sånne fine headere så da satt jeg litt her og lagde en header til meg og syntes det virkelig er gøy.

Hva synes dere om headeren min ?

Vil du at jeg skal lage header til deg ?

-sainem

Sunny sunny i love it

Heiiiii! Nå er jeg hjemme hos Cathrine og vi sitter bare på pcen og loker rundt. Seriøst i dag er det bare så deilig vær med sola som skinner på snøen som SMELTER! Vi er så glad at vi går med de stedene vi ser asfalt.
Snart veldig snart kan vi begynne å sykle til skolen og begynne å sykle skikkelig sent så er vi på skolen på 5 min.
Men nå bruker jo vi 30 min. Jeg elsker sommer og sol !

Vet dere hva vi spiser nå ? IS ! naminam♥

Webcam er tøft.
Noen som elsker sommer og sol ?

-sainem

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits