mars 2011

Fan made video to.. Justin :D

Ok, jeg må legge den ut, og det er fordi jeg faktisk har sittet med denne videoen i flere timer i flere dager. Jeg er faktisk utrolig fornøyd med videoen, og vil dele den med dere.

 

Hva syns du?

Sparks fly cover by Tyler and Julia

 

Goosh så flinke de er.

Hun jenta har virkelig et talent, og synger så bra. Hun har flere videoer dere kan høre av henne på youtube. Bare å søke på Julia Sheer. 

Syns du hun synger bra?

 

Vel, det vil være snart over

Heihei!

Idag etter skolen dro jeg og Cathrine hjem til Azul. Cathrine tok bilder av Azul osv. også bare koste vi oss videre.. Når jeg kom hjem begynte jeg å øve enda mer på matte prøven vi har på torsdag. Så var det nesten jeg sovnet med bøkene på fanget. Jeg føler jeg er så sliten dette året. Allerede liksom, men føler vi har så mye å gjøre. Føler utrolig stort press under meg med å gjøre det bra på prøver. Fra alle, men må nok være mest foreldrene mine. Vil ikke skuffe dem, og skal heller ikke det. Har hørt at 9.klasse er det tungeste året så jeg er glad det bare er noen måneder til den fasen er over. Pluss har øvd til nynorsk test vi har imorgen. Og vil også si til dere som kanskje lurer på hvordan samfunnsfag prøven min gikk, og jeg fikk en 5+. Ble så glad.

Den nynorsk testen hadde vi for så ikke lenge siden, men siden alle fikk så dårlig karakter på den sa læreren at vi kunne øve på den samme prøven, for vi skulle få den samme om igjen. Så er godt forberedt på den.  Men nå skal jeg gå å ta meg en varm og lang dusj med høy musikk. 

Har dere mye å gjøre på skolen for tida?

 

New week with new opportunities

Heihei!

Idag er det da en mandag og bare 4 dager igjen til det er april.(Gleder meg til aprilsnar) Idag så var det en helt vanlig mandag. Etter skolen dro vi jentene til en cafe som ligger ved skolen. Der spiste vi og pratet og lo mye. ( Vel det var nære på at jeg knakk sammen av latter) Det er alltid så herlig å være med jentene mine. En ting som er dårlig med denne uken er at vi har matteprøve på torsdag, og jeg kjenner jeg blir nervøs ved tanken. 


Cutie Tonje.


Cutie Ida.


Cutie ISSSSS.

Og vell cutie meg. Cathrine ville ikke bli tatt bildet av så fikk ikke fått snappet et ordentlig bildet av henne. Senere idag skal jeg på dans så vet ikke om det blir mer oppdateringer. Eller jo jeg tror det siden jeg har faktisk blitt flink til å blogge..

Hva skal du ikveld?TEXT


//photoby_me

Hva syns du om bildene?

Chanel Levres Scintillantes Glossimer 127

Heihei!

Nå tenkte jeg at jeg på en måte anbefale dere en lipgloss jeg har, og jeg er kjempe fornøyd me den. Den er da merket ''se overskrift''.  Det som gjør at den er bra er at :

- Den sitter lenge

- Den får leppene dine til å se mer fyldige ut

- En utrolig fin farge

- Fargen passer til alt


//photoby_me

Det som er litt dumt er at min faktisk er snart tom,men da får jeg bare kjøpe en ny.

Karakter: 6

Har du denne? Vil du ha den? Eller har du hatt den?

Earth hour

Heihei!

Håper virkelig alle har slukket lyset i dagen fra klokken 20:30 - 21:30. Tenk at den tiden har ca halve verden skrudd av lyset, men vi alle sparte ihvertfall en timers strøm.

Slukket du alle lysene idag i en time?

Feeling no pain or fear


//fotoby_me

Hva syns du om bildet?

Mean girls 2

Heihei!

Nå  har jeg nettopp sett ferdig den nye filmen mean girls 2. Den var kjempe bra, men kan vel si at den ikke var bedre enn mean girls. I denne filmen syns jeg ikke de ''bitchene'' hadde det typiske utseendet. Men syns det var bra da.

Terningkast 4/5 :)

Har du sett mean girls 2?

Dagens outfit #260311

Bluse// Vero Moda - Cardigan // Gina Tricot -Strømpebukse // (??)

Hva syns du om dagens outfit?

Tear drops on my guitar
//Bildene tatt av meg, redigert på photoshop CS5

Hvilken av disse bildene var finest redigert?

Converse


Ida sine converse, jeg som har tatt bildene og bildene er redigert på photoshop CS5.

Hva syns du om bildene?

Vil du bli sponset?

Heihei!

Jeg har før prøvd å få sponsere, men uten lykke. Men idag fant jeg denne siden, og de skaffer sponsorer til alle blogger. Jeg venter spent på om det kommer til å dykke opp noen sponsorer til meg. Hvis du også vil at noen skal sponse bloggen din er det bare å trykke på denne linke : http://sponsetblogg.no

Trykk på linken så kan du også bli sponset. Vil du bli sponset?

skole ja

YOYO!

Nettopp ferdig med nynorsk stil, senere skal vi ut og grille. Ye morsomt. NOT. Liksom sånn greier er ikke noe for meg ass. Uansett skal jeg loke litt på facebook og twitter så skal jeg begynne litt smått på engelsk prosjekt. Men det som er greia er at jeg ikke aner hvem jeg skal skrive om. Kan ikke skrive om Justin Bieber siden jeg har skrevet om han før, og tror ikke folk blir glad å høre om han igjen. Men står mellom Selena Gomez eller Miley Cyrus?Yeah, hører btw på the pretty reckless. OMG elsker sangene hennes, og den råe stemmen hennes.

Men bestemt meg for hvem jeg skal skrive om, skriver om Miley Cyrus siden Maren hjalp meg .

Men hvem ville du ha skrevet om ? Selena eller Miley?

Wow, for en dag

God kveld alle store og små!

Jeg har egentlig nesten ikke hvert på pcen idag siden jeg vel har sovet. Så kom jeg hjem klokken halv fire, siden jeg,Ida og Tonje satte oss i en cafe og spiste is. Vel jeg spiste lakris is, og det går ikke ann å beskrive smaken. Eller jo lakris is.:) Så kom jeg hjem, og siden mamma og de pusser opp rommet dems fordi de skal lage walk in closet (*MISUNNELIG*) Så har de dobbelsengen midt i stua. Har nå ligget der hver dag, og idag klarte jeg ikke å motså den. Så jeg sovnet.Okei, føler jeg ikke har skrevet om noe fornuftig for tida, menmen. Jo, jeg har gjort en ting til. Satt i 2 timer og skrev en sånn imagine innlegg til et sånt justin bieber blogg. www.bibses.blogg.no

Hva har du gjort idag?

Ønsker fra H&M

H M top
hm.com

 

H M top
hm.com

 

 

H M top
hm.com

 

H M top
hm.com

 

 

 

H m
hm.com

 

H m
hm.com

 

Sykt kule t-shorter. Skal kjøpe mange av de denne sommeren. Og denne sommeren skal jeg bruke masse av magetopper. Var det noen t-shorter som du litke best?

Idag har jeg ikke vært særlig sunn

Okei, en ting som ikke er lurt av meg er at jeg tar med penger med meg. Så før vi gikk gikk til skolen gikk vi innom rimi da. Også endte det opp med at frokosten min ble berlinebolle. Etter gymmen spiste jeg en hel sneakers sjokolade. Og til lunsj spiste jeg skolebrød. Og etter skolen kjøpte jeg iis. Og nå har rimi sånt tilbud at alle sånne småis koster 10 kr. Det betyr at det blir is på meg hver dag.:)


Ja,vrengt trynet har jeg også. Men nå skal jeg lage meg noen vaffler. WOHO.

Hva skal du idag?

Skulle liksom være sunn

Heihei!

Okei, nå er det kankje en stund siden jeg kom hjem fra joggingen menmen. Idag så jogga jeg og Tonje til solariumet. Der tok Tonje sol også fortsatte vi veien hjem. Så kom jeg hjem og var rett utenfor døra, og tenkte ''nå skal jeg bare være sunn, og bare spise salat hver dag'' Med det samme jeg kommer inn døra, spør jeg om godteri. Spiser opp en heeel skål med godteri + 2 store glass med saft. Men jeg klarer bare ikke å motstå søtt. Noe av det beste i hele verden jo.Nå skal jeg inn i dusjen så tar jeg sikkert kvelden etter det.

Prøver du å være ''sunn'' som jeg gjør, men ikke klarer det allikevel?

Thuesdayyyyyy
Ok, randome bilder, men kjeda meg ok? Haha det er litt morsomt at jeg nå blir kjent igjen som hun jenta som glemte teksten. Altså fra førpremieren når jeg skulle synge. Haha fikk lættiss når en jente sendte meg en meld på face og spurte om jeg var hun jenta som glemte teksten på førpremieren. Anyways skal jeg nå fikse meg for å jogge med Tonje. Så blogger jeg mere. For nå skal jeg bli en flink blogger. ( Ok, hørt det der flere ganger)

Hva skal du resten av kvelden ?

Hallo spring, goodbye winter

Heihei!

ENDELIG, det jeg har ventet på nå i flere måneder,og det er sol,varme og at snøen smelter. Og nå er det faktisk vår, og det er en herlig følelse. Jeg blir automatisk mye blidere,mer positiv og jaa. Må også bare beklage at jeg ikke var flink til å blogge igår, men jeg bare følte ikke for å blogge igår. Senere i kveld skal jeg ut å jogge med Tonje. Så det blir digg.

Early Spring | Flickr - Photo Sharing! Ume plum blossoms in Kyoto | Flickr - Photo Sharing! Mis fotos - Fotos del muro (1)

Er du mye mer positiv når det er lyse og varme dager?

Don't cry, buy some new shoes


Foto tatt av meg i Italia/ Også redigert av meg

Hva syns du om bildet?

Wordless

Heihei alle mine søte lesere!

Dagen idag har bare vært perfekt. Hele startet med at vi kom frem til Saga kino, og der sto folk og gjorde ingenting. Så gikk vi inn, og da sa en mann at det skulle være en sang konkurranse nede som radion NRJ arrangerte. Så løp vi ned, og fikk de beste plassene. Så var det en som ikke var der som egentlig skulle synge, og da sa han om noen ville steppe inn. Og da var jeg selvfølgelig dum nok å rakk opp hånda. Og dessverre var jeg den som ble valgt. Jeg sto og tenkte på hvilken sang jeg skulle synge, og først når jeg kom på scenen fant jeg ut hvilken sang jeg skulle synge. Valgte sangen one time, og da jeg begynte klarte jeg selvfølgelig å glemme hvordan sangen begynte. Men publikum hjalp meg så det gikk ihvertfall bra til slutt.

Så var det tid for å se filmen. Filmen var så bra at det er nesten helt umulig å forklare. Gjennom hele filmen satt vi å gråt, vi satt og lo, og vi skrek som noen galinger. Tenk filmen varte i 1 t og 45 min og jeg og Azul mistet stemmene våres. SÅ lurer på hva som kommer til å skje hvis vi drar på JB's konsert en gang.

 
Hello, let me introduce you to my new boyfriend.Haha, var helt sjokka.Dommerne.

''imma tell you one time''

EKTE PUPRLEGLASSES..

And my new Justin Bieber collection.

Så hva syns du om bildene? Var du der?

Never say never 3D next

Heihei!

Nå sitter jeg her med Azul og vi er klare for en herlig dag i Oslo. Vi reiser vel snart, så omg. Jeg gleder meg så sykt at jeg klarer ikke å skrive. Tar med kameraet så dere får masse bilder når jeg kommer hjem.Klem fra oss.

MAGEN FYLT AV GLEDE

God morgen alle sammen !

Tenkte jeg skulle være en flink blogger og blogge litt nå. Siden vet ikke når jeg får sjansen igjen idag. Om ikke mange timer skal jeg Azul og Eda være inne på Saga kino. Vi skal gå rød løper. Det skal være underholdning, og vi skal få purple glasses og plakat. For vi skal nemlig på førpremieren til Justin Bieber.(NEVER SAY NEVER 3D filmen hans.) Jeg er bare så spent at jeg har sånt glede kick. Jeg er bare så glad for at jeg fikk sjansen til å være en av de første til å se denne filmen her i Norge.

NEVERSAYNEVER. on Twitpic neversaynever. my bieber.♥

Nå skal jeg fikse meg, og vente på Azul så skal vi fikse enda mer sammen. Full bass med Justin Bieber her derfor blir det sikkert også masse syngning i hele dag.

Skal du på førpremieren idag? Eller skal du se den en annen dag?

BTW: Filmen kommer til alle kinoene den 23.mars, for de som kanskje ikke visste det.

Med eller uten eyeliner? Help please!

Heihei!

Har ikke fortalt dere detta, men i morgen skal jeg på førpremieren på never say never 3D - Justin Bieber. Skal dra med Azul og Eda.Så derfor sitter jeg og Azul her og tester ut om hvordan vi kan sminke oss osv. Siden favoritt fargen til Justin Bieber er purple. Har vi bestemt oss for å ha lilla toner med sminke. Og vi skal krølle hårene våres som Selena Gomez. Men jeg lurer på om jeg skal ha eyeliner eller ikke, vi klarte ikke å bestemme oss, og da tenkte jeg nei bloggen kan hjelpe.

Uten eyeliner:


Med eyeliner:Hva syns dere? Med eller uten? Trenger virkelig deres tips.

Things that i have to say to my bestfriend.

Nå har jeg bestemt meg for å skrive om noe som faktisk gnager noe jævlig inni meg i det siste. Dette innlegget kommer til å bli langt, men hvis dere hadde lest det hadde det betydd kjempe mye for meg.

Det er nemlig noe jeg ikke har fortalt dere leserne mine. Fordi ville vente til det rette tidspunktet, og jeg vil ha det ut nå. 19.juni 2011 kommer nok til å være en av de værste dagene i hele mitt liv. For den dagen reiser min beste venn Cathrine til Thailand. Den dagen hun reiser aner jeg ikke når jeg får se henne igjen. Ett år eller kanskje 5 år. Bare etter 2 måneder kommer jeg til å frike ut. Det kommer til å være så trist å ikke se deg komme løpende ned bakken, og smile til oss og si hei. For å være ærlig sitter jeg ikke å tenker på at du skal flytte hver eneste dag. Bare noen ganger kommer det opp i tankene mine. Jeg vil ikke tenke på det. Det gjør seriøst vondt når jeg faktisk tenker over at du ''forsvinner'' for noen år. Vet du kommer til å besøke oss her i Norge, men hvor lenge? 1 uke? eller 2?. Jeg kommer til å savne latteren din,stemmen din og hele deg. Du er en person jeg kan stole på, en jeg kan fortelle alt til uansett hva. Og jeg håper virkelig du også stoler like mye på meg. Kommer til å savne den måten du støtter meg på når jeg faktisk ikke har det så bra. Jeg kan innrømme at vi har hatt en del krangler, men det er vel på grunn av at begge to er veldig sta. Men de kranglene har absolutt ingen mening i livet mitt. Dem er borte, og det som er igjen i hjertet mitt er de fine minnene sammen. Vi jentene er virkelig som søstre som forteller hverandre alt,ler av alt sammen og støtter hverandre gjennom godt og vondt. Jeg håper virkelig du blir lykkelig der du kommer til å være i Thailand. Ingen i hele verden aldri  vil erstatte plassen din,aldri.Og som du har sagt du dør ikke fra oss, for vi bor tross alt i den samme verdenen! Og jeg lover deg at jeg kommer på besøk!

Glad i deg beste♥

Vårfølelse

Heihei!

Sånn endelig fått sjansen til å blogge. Jeg har vært veldig opptatt at jeg fikk ikke tid til å blogge. Etter skolen dro jeg og mamma til søsteren min der var det egentlig bare chill. Så kunne egentlig blogget derfra, men tenkte jeg kunne gjøre det når jeg kom hjem. Så da jeg kom hjem begynte å rydde rommet mitt, innvendig. Liksom inni skapene osv.Jeg ble nettopp ferdig. Nesten. Og i morgen skal jeg da ta ''utsiden'' ommøblere og slikt.

Også i hele dag har jeg hatt en utrolig deilig vårfølelse, det har vært heeelt blå himmel og sola skinte og varmte. Og SNØEN HAR BEGYNT Å SMELTE. Ok, jeg vedder på at det snør i morgen siden jeg er i vårhumør.

Har du fått vårfølelse?

Good night sleep tight

» j є и и ı ? є я ♡ our chemistry Eaz Cupcakes, music and chanel i dread to think therefore i am. All's fair in love and war

For noen inspirerende bilder. Kunne virkelig ønske jeg kunne danse på den måten.

Men god natt alle sammen, håper alle sover godt og drømmer søtt <3

PS: I LOVE YOUYou are straw to my berry

Da mamma kom hjem med 4 pakker med jordbær, trodde jeg at jeg plutselig hadde kommet opp til himmelen. Tok den ene pakken og puttet alle jordbærene i koppen. Og når det var tomt letet jeg etter og fikk litt sjokk hvor alle jordnbærene hadde blitt av på en så kort tid. Hihi, jeg kan vel med hånda på hjertet si at jeg elsker jordbær.♥

Hvilken er din favoritt?

Today's outfit

Sa jeg gikk ut for å ta outfits bilder for dere, føler meg flink som gadd å gå ut:) Men siden sist har jeg baket gulrotkake. Eplekaken ble ferdig, og da ble det tomt inni meg. Og derfor tenkte jeg at jeg må bake en ny kake nå. Men må vente til kaken har blitt litt kald så skal jeg spise den..
Genser//Zara , Short // bikbok , Sko// Converse

Hva syns du om dagens outfit?

Guitar

En dag skal jeg bli ekspert på å spille gitar. Skal jeg fortelle dere nåe jeg begynte med å spille litt smått? I går, og jeg tror nok jeg valgte en litt for vanskelig sang. Men bryr meg ikke. Jeg liker virkelig å spille gitar, bare jeg hadde vært god.Går ut for å ta outfit bilder til dere.

Spiller du gitar?

Hachiko, a dogs story

Nettopp ferdig med å se den nydeligste hunde filmen i hele mitt liv. Den var en så utrolig rørende,nydelig og en så utrolig meningsfult film. Jeg vil ikke fortelle for jeg vil at dere skal se på den. Uansett hva lei den, eller kjøp den men se den. Beste er at den er basert på en sann historie.

Tumblr hysteric. fuckyeahdogs! MeinParfum Divorced From Reality hachiko | Tumblr

Tumblr_le5aeuj49n1qc4s7uo1_400_large

Dette bildet er den hunden fra den sanne historien.

Har du sett denne filmen? Eller vil du se den?

Tenn et lite lysOk, det kan hende folk tror jeg overdriver men det gjør jeg faktisk ikke. For dette er faktisk en situasjon du faktisk på overdrive på. Hallo såå mange mennesker døde idag på grunn av tsunamien og jordkjelvet. Tsunamien har visst også truffet Hawaii, og mange steder i Brazil. Jeg kan ikke si jeg ikke er redd, for jeg er kjempe redd. Jeg tenker hva er det som faktisk skjer med verdenen?

PRAY FOR JAPAN

Tror nok mange av dere har hørt om tsunamien som traff Japan idag. Vi var på skolen og så på dette live. Det var så utrolig forferdelig. Pluss at dødstallene stiger. Den andre bølgen kom da vi hadde norsk, læreren vår tok den på. Jeg satt og gråt. I kveld skal jeg seriøst tenne alle stearinlysene mine på rommet om minnet om de som døde idag. Det her er så utrolig forferdelig, tenk når har dem ingen ting. Husene dems er ødelagt ( familiebildene som Ada sa). Jeg får frysninger og tårer i øynene når jeg tenker på det.

Og i går var det jordskjelv og idag selve tsunamien. Jeg gikk til og med rundt og sang på pray av justin bieber, men alle så rart på meg:((

Men vil at alle skal, '' pray for Japan''....

never say neverEr i utrolig dårlig humør, vet ikke om det blir mere blogging senere idag...

Eplekake med iiiisSpiste to tallerken med det istad. Jeg fikk oppskriften av denne eplekaken av tanta mi går. For jeg ringte henne og spurte. Og jeg har aldri smakt til maken eplekake.. Så det godt ut?

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/078c94add93eddee4f4d5efaa827437b8992ebce

My bestfriend Tonje

Heihei!

Jeg har desverre lovt Tonje om at jeg skulle lage et innlegg til bare henne.(Neida ikke desverre) Uansett, hun sa at bloggen min blir enda bedre hvis jeg blogger om henne. Så nå skal jeg se om den blir bedre. Men er utrolig glad i deg jenta mi, venner siden 2.klasse. Er så glad for at vi har holdt sammen så lenge. Selvom begge har flyttet frem og tilbake. Men det jeg bryr meg om er at vi faktisk holder sammen den dag idag. Vi har det alltid så morsomt sammen. Du er søsteren min nr.3 ( For Ida var visst nr.2) Men jeg kan se når du faktisk ikke har det bra, og jeg kan se når du er glad. Vi alle, CITSA er noe som sjelevenner.Og et bilde av oss CITSA. Føler meg slem hvis jeg ikke tar med et bilde av oss alle CITSA, Tonje :) Men nå er vi vel egentlig CITSAJ. Men har ikke bilder av alle oss 6. :) Men nå har du ihvertfall fått vilja di:)

Glad i deg.

Next 2 u

Nye sangen til Justin Bieber og Chris Brown. Fysøren døøøør av sangen. Må nok være den  beste sangen jeg har hørt i hele mitt liv. CB AND JB IN MY ♥♥♥♥♥

 

HVA SYNS DU?

FLASHBACK

Heihei!

Endelig tilbake fra en hard dansetime. Så ville bare blogge før jeg hoppet inn i dusjen. Idag etter gymmen fikk jeg plutselig skikkelig flashback, og helt til jeg kom hjem gjorde jeg alt fra å le og gråte. For fikk utrolig triste stunder inni hodet mitt, og da kom tårene. Så kom morsomme opplevelser, og da kom latteren. Jeg synes det var sykt ekkelt. For plutselig kommer det bilder oppi hodet, sånn plutselig.Har du fått flashback noen gang?

Dagens outfit, welcome nowhere

Heihei!

Idag er det da en mandag, altså en ny uke med nye muligheter.Jeg vil bare si at jeg gleder meg sykt til fredags morgen. Jeg og Azul skal ha en utrolig morsom flukt som jeg forteller dere mer om senere. Men nå må jeg desverre ta frem bøkene mine å begynne å jobbe med lekser. + øve til samfunnsfagsprøven vi har på fredag.

Hva syns du om dagens outfit?

Just a cup of tea

Noen ganger bare synes jeg det er såå godt med te, mens andre ganger liker jeg det ikke i det hele tatt. Og idag  var jeg i te humøret mitt. I kveld skal vi på middag hos søsteren min. Så det blir kos. Men nå skal jeg sette på the vampire diaries og chille litt. Det er vel det søndagen er til:)

Liker du te?

Who doesn't like ice cream?

God morgen alle sammen!

Jeg våknet klokken 10 idag, av meg selv. Not, med vekkerklokke, hvis jeg ikke hadde hatt den hadde jeg nok våknet klokken to på dagen. For det gjorde jeg igår. Uansett dette innlegget her skulle egentlig komme igår, men fikk aldri sjansen til å lage den. I går spiste jeg en stoor talerken med is oppi, og jeg kan si at det er seriøst noe av det beste. Jeg er ikke meg selv lenger når jeg spiser den, jeg er inne i et eventyr land. Ok, nå overdriver jeg.


Her er jeg i eventyrland x)Liker du IIIISSSSS?

Outfit for dagen 5.mars 2011 lørdag
Genser// gina tricot     Bukse // lindex     Converse// stress

Giddet å ta noen ordentlig outfit bilder til dere, for nå har jeg fått tilbake blogglysten. Så skal prøve å blogge veldig bra videre:) Men nå snart stikker jeg til Julie, skal nok være med henne i kveld. Så da blogges vi senere. Tror jeg tar med kamera. Hva syns du om dagens outfit?

Vil ha en kolleksjon av noe, men hva?

Hei!

Jeg har så lyst til å kjøpe noe jeg kan ha en koleksjon av, jeg gjør det med sko,kinobilletter/konsertbiletter,autografer og sånt men har lyst på noe jeg foreksempel kan kjøpe hver uke. Noe som neglakk eller solbriller. Vet ikke spør dere har dere noen morsomme ideer.?

Let your love grow tall. My Photos - we ♥ it The Underwater Garden of the Pazozosaurus * you had me at hello. ♥

GLITTER ★ BOMB Harry Potter | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

En dag skal jeg ha en sånn ringekolleksjon,sko kolleksjon,cd kolleksjon, leppestift kolleksjon,parfyme kolleksjon(er på god vei med den, har ca.13 forskjellige parfymer) Også skal jeg ha ALLE filmene til Harry Potter.

Ideer til noe annet?:)

Oii, jeg har visst en blogg

Heihei!

Ok, rar overskrift men nei jeg har ikke glemt bloggen min, men har ikke hatt noe å blogge om bedre sagt. Ikke noe vits i hvis jeg skal blogge om nothing, og bare fortelle om hva jeg har spist. Ok selvom mat er en veldig stor del av livet mitt. Uansett siden skolen var ferdig var jeg hos Julie med Azul. Det har vært koos. Så ble jeg fulgt hjem, så nå er jeg her. Resten av kvelden skal jeg høre på musikk og sikkert sette på en film. I morgen skal jeg ut med azul og julie igjen.

dthituvy Decifra-me. elephant's feathers ♥ What a wonderful world !

//weheartit

Vi  tok egentlig bilder, men de er på kameraet til Julie så når jeg får de kan jeg legge de ut:)

Hva har du gjort idag?

En liten hjelpehånd til de fattige

Har ikke noe blogglyst, har egentlig hatt planer om å slutte. Men jeg bare klarer det ikke. Har blogget i et og et halvt år. Og synes ikke det er så lett. Og kommer heller ikke til å gjøre det. Men jeg vil også si ifra at jeg bare blogger når jeg vil. Men kan fortelle litt om dagen idag siden jeg først er igang. Etter skolen ble Cathrine med meg hjem, og jeg lo til jeg fikk vondt i magen og nesten mistet pusten. Jeg har det seriøst så gøy med Cathrine. I morgen skal jeg og Cathrine jobbe på kiwi, for å tjene inn litt penger til fattige barn i Zambia. Og som dere kanskje husker vet dere at jeg bryr meg veldig om dem selvom jeg ikke får gjort mye. Dere kan lese om det innlegget her. Men når jeg faktisk får sjansen blir jeg veldig glad, ifjor hjalp vi menneskene i Haiti etter katastrofen der. Og jeg synes det er bra at norske ungdommer stiller opp for de fattige.

just a little bit louder orkut - love is pain ♥ you were only waiting for this moment to be free. Fashion Freaks

//weheartit

Har du noen gang hjulpet de fattige?

GRATULERER MED DAGEN DRØMME GUTTEN MIIN

Gjett hvem som har bursdag idag? Jo det er JUSTIN DREW BIEBER. Han ble født for akkurat 17 år siden,og jeg er veldig glad for at Pattie og Jeremy laget søte Justin. Idag så skal Justin feire bursdagen sin med familie og venner. Og han gleder seg veldig til å spise fra kaken til bestemoren. Jeg er såå glad for den dagen jeg virkelig ble fan.Nei ikke en fan, men en ekte belieber. Har egentlig alltid hatt lyst til å skrive hvordan jeg ble fan av han. Og det har jeg veldig lyst til å skrive nå.

Det hele startet med at vi hadde sånn utedag, og Azul satte på Justin Bieber sang. Og da følte jeg plutselig at jeg faktisk ble mer og mer fan av han. Jeg hadde jo selvfølgelig hørt på sangene hans før det. Mange ganger. Men var aldri en fan. Og den dag idag er jeg stolt for at jeg er en stor beliber. Vil også si unnskyld til alle mine venner og familie. Unnskyld for at jeg aldri klarer å la være å snakke om Justin. Jeg kan si at på en hel dag så prater jeg kanskje nesten bare om han.

Nå skal jeg legge ut noen vidoer jeg elsker av han og noen bilder. Vil ogs1å si at han var født 1.mars 1994 klokken 12:56 en tirsdag i St. Judes Hospital, Ontario i Canda.

 

 

Du kan se hele videoen hvis du vil, men justin er syykt sexy fra 1:44 til ca. 2: 30 , seriøst jeg dør når han sier ''stir it well baby'' og ''baby,baby,baby''

 

 

 

Hele denne videoen er han SEXY.


Åååh, elsker stemmen hans nåå.

FRA DETTE:

 

TIL DETTE:

 

Oki, nå holder det:) Egentlig ikke for meg, men sikkert for dere. Jeg ønsker han ihvertfall en super duper bursdag. Jeg er glad jeg er den belieberen jeg er den dag idag.

BTW: ikke sur lenger på at justin og selena er sammen, er faktisk litt i bedre humør. For i går var jeg knust. Sånn seriøst men ikke nå lenger. Bare han er lykkelig :)

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits