april 2010

Nå legger vi oss !

God kveld !
For en halv time siden kom vi hjem fra Ida , hun måtte hjem for å hente tingene sine. Så jeg og yasemin og ida gikk til henne. hei op deg hart du det bra heg så trøtt . (haha jeg og ida skrev uten å se på tastaturet ) Vi er så trøtte at vi kan sovne her og nå !
Så nå går vi og legger oss. 


God natt <3

-SAINEM

Photoshoot ute i regnet med Ida min <3

Hallo !
Ida kom heldigvis hjem til meg, vi spiste mat, godteri og vi var ute og selvfølgelig tok bilder. Jeg tok header bilder av Ida og hun tk photoshoot bilder av meg. Ida skal natte hos meg i natt. Så da skal jeg og Ida feire natt i 1. Haha med å sove. Nå stikker vi hjem til Ida for å hente klærne hennes. Vi blogges kanskje senere. 

Noen bilder fra photoshooten:Haha , vi syntes det bilde var litt morsomt vi !

www.idasommerfugl.blogg.no ♥
Vad tycks om bildene ?

-SAINEM

Venter svar fra bestevennina mi <3

Hallo !
Da jeg gikk ned for noen minutter siden tok jeg godteri og bladet mitt, men da jeg kom inn på rommet mitt følte jeg meg plutselig så ensom.! Derfor ringte jeg den beste jenta mi Ida, vi snakket litt i telefonen, og jeg spurte om hun ville komme til meg. Hun skulle spørre mammen sin og jeg venter på svar. Hvis hun ikke kan veit jeg ikke hva jeg gjør. Kanskje jeg går å henger meg ? ( Kødda ) 
Haha, jeg ser jo helt snåål ut her da. Hahahahah !

Nå skal jeg sitte jer å håpe på at min bestevennine kan komme til meg. Hva skal du i dag ?

-SAINEM

Ny header

Hallo !
Da har jeg sitte og lagd en header jeg  faktisk ble fornøyd med. Har brukt programmene photoscape og picnik.com.
Jeg lurer på hva dere synes ?


Hva synes du om den nye headeren min ? 

-SAINEM

Dagens outfit 30.april.2010

Hallo!
I dag er det den siste dagen i månden april. Det betyr at kl 00:00 er det mai, og det gir beviset på at det er 17 dager til 17.mai. Jeg gleder meg kjempe mye til den dagen! I dag etter skolen reiste jeg og mamma til butikken, der handlet vi godteri, mat og blad til meg. Butikkene er jo stengt i morgen så for at jeg ikke skulle kjede ræva av meg måtte mamma kjøpe et blad til meg. Så idag skal jeg kose meg med masse godteri, brus , film og bladet mitt. 

Så var jeg ute og tok outfits bilder med mamma, eller mamma tok av meg da. Så her er dagens outfit :
Bukse pieces
Sko aner ikke !
Blå topp bik bok
Rosa stripete t-shorte Tommy Hilfiger
Hvit cardigan vero moda 


Digger at det er pieces tegn på den ! Vad tycks om dagens outfit ?

 
Hana pestle - need 
-SAINEM

Skoleeeeen

Hallo !
Nå har vi kunst og håndverk, og det har vi nå i 2 timer. Kan si jeg elsker det kunst og håndverk. Også kl 14:00 er det helg. Og seriøst det er virkelig noe jeg trenger, ettter en virkelig sliten og trøtt uke. Har egentlig ikke mere å si enn at dagen i dag blir en blogg dag.Noen som er på skolen nå ?

-SAINEM

Overskrift

Halla !
Jeg veit egentlig ikke hva jeg skal blogge om akkurat nå, men jeg har ihvertfall vært ute å gjort noen lekser. Så kom jeg inn i igjen fordi det ble for kaldt. Nå hører jeg på sangen : Kaizers Orchestra- blitzregn baby
Så nå laster jeg ned noen acdc sanger osv.. 
Whatca think about the pictures ?

-SAINEM

Kos med Tonje min i dag <3

Hallo !
I dag så har Tonje vært hjemme hos meg, vi lagde kjempe gode kyllingfileer med poteter og bearni saus ( Eller hvordan man skriver det ) Så, så vi på One Tree Hill også lå vi og hvilte litt også stakk vi ut og spiste en delicius is. Så møtte vi på lisa, sirianna og henriette og da var vi med dem litt. Så måtte jeg hjem og gjøre lekser og øve til prøve. Haha en liten smak av dagen min. 

Nå har jeg sitti litt på verandaen og solt meg med full guffe med musikk og tatt noen bilder, så nå skal jeg ned til verandaen og gjøre lekser med sola som varmer meg. Og musikk ♥


Nå stikker jeg får å gjøre litt lekser.. Hva har du gjort i dag ?

-SAINEM

Jeg selger dvd'er for syd rotary i Eidsvoll...

Haie!
Nettopp kommet hjem fra sånn greier for å støtte syd rotary i Eidsvoll. Jeg og Cathrine tjente 80 kr hver. Ja, det hørtes ikke bra ut når jeg snakka det ble sånn  her: Meg :'' hei , vi selger dvd'er for ehm...''  Cathrine : '' ehm.. syd rotary i Eidsvoll''
Haha , det ble mye latter på oss i dag av alle de folka vi møtte på. Nu skal jeg faktisk gå å legge meg, vi har + hatt svømming så jeg er virkelig kjedelig.

Nå får jeg ikke se Maja igjen før sommeren, kommer til å savne deg jenta mi.. Kjempe glad i deg ♥Maja kommer til å savne deg ♥
Mange andre som har vært med på innsamlings aksjon greier før ?

-SAINEM

Maja beste er her !

Hei !
Ok, en ting jeg virkelig synes er litt vanskelig er at folk ser på meg blogge! (HINT MAJA) Ok , i dag etter skolen kom Maja hjem til meg etter skolen,hun har kommet fra Oman hit på ferie i 1 uke. Så hun reiser tilbake dit på fredagen, så vi måtte finne på noe før hun reiste. Vi har nå sett på rovdyr, filmen som ikke har mening.Haha. Også spiste vi kjempe gode vafler som mamma lagde til oss. Så snart skal Maja hjem. 

I kveld skal jeg på sånn rotary greier for skolen, og da skal vi selge dvd'er og for hver dvd vi selger tjener vi 10 kr. Så da skal jeg gjøre det med Cathrine og Ronja !


Ny måte å ørke håret på ! 
Glad i deg Maja ♥
Mange andre som har venner som bor i utlandet ?

-SAINEM

fatass, sunn og disturbia

Halla !
Nå har jeg egentlig nettopp sett halvparten av filmen disturbia. Jeg har kanskje sett på den 10 ganger, så jeg følte jeg ble litt lei den istad. Så da gadd jeg ikke å se på den mer. Men på søndag lagde jeg en av de beste sjokoladekakene jeg har lagd og da gumblet jeg litt kaker, men for å ikke føle meg skikkelig fatass drakk jeg eplejuice. Haha! Jeg er egentlig så snååål !


Noen som har sett disturbia ?

-SAINEM

Jeg vil vinne 2 kinobilletter

Hallo !
Ja kampanje.blogg.no har en ny konkurranse der du kan vinne 2 kinobilletter til filmen the last song, som også har premiere den 7.mai. Jeg hadde jo også kjempe lyst til å reise for å se på den filmen så hvorfor ikke kanskje gratis ?

Noen andre som vil se den ?

-SAINEM


thelastsong

It's like an angel fall down in the rain

Nettopp kommet ute fra, jeg var ute å tok bilder. Og det regner. Dere kommer kanskje til å synes det er rart, men jeg elsker regn. Jeg elsker det like mye som sol. Mange ganger blir det sånn deppa vær, men også en deilig vær. Det er bare helt perfekt å høre på en perfekt sang og høre regndråpene falle ned. Føler det ble som et dikt, men et dårlig et! Jeg føler regnet har så  mange minner, føler alt skjedde under regnet. Tankene, følelsene og sangene. 

Foreksempel sangen : flightless bird - Iron & Wine, twilight sountrack 


Mange andre som liker regnet, og kanskje har minner under det ?

-SAINEM


Outfit 27.04.10

Hallo !
Jeg må fortelle dere noe veldig hemmelig, det er at Ida Kathrin blir mishandlet av søsteren hennes Sofie. Hun er 8 år. ( HAHA, Ida drev å kødda med meg ute så fikk jeg lattekramåe når hun sa at det var lille søsteren på 8 som gjorde det) besøk bloggen til Ida: www.idasommerfugl.blogg.no    den bloggen er virkelig verdt å besøke kjempe bra!

Ja da skal jeg faktisk ned for å se på One Tree Hill straks, og etter det har jeg et helt rom å rydde.
Dagens outfit er følgende:


Hva syness du om dagens outfit ?

-SAINEM

Clothes to 100000

Hallo!
Nå er jeg dydusjet og er kjempe sliten, men ville blogge en gang før jeg går og legger meg. Istad hjalp jeg store søsteren min ved å rydde klærne hennes, fordi hun skulle sortere det hun brukte og ikke brukte. Og alt som var fint og som hun ikke brukte fikk jeg. Og hun gifter seg i sommer så hun skal heller kjøpe masse klær etter hun har giftet seg. Og jeg fikk sykt mange klær jeg har elsket når henne har gått med dem, eller har jeg fått noen med prislapper som hun aldri har brukt. Kan si at jeg har nok med klær nå altså. Jeg veit egentlig ikke hvordan og hvor jeg skal få plass til de klærne, men fikser det heller i morgen. 

Vil dere ta en titt ? Okei.


Det er alle klærne jeg har fått.!!

Chanel pose med smykker i! Ikke chanel smykker men andre fine, blant annet ekte dolce & gabbana.Søsteren min jobbet på bjørklund så jeg fikk ekte dolce & gabbana kjedet og armbånd, så søtt ! I love you ♥
Og et fresht og ikke uklart bilde av meg nå!

Mange som har en sånn snill store søster som meg ?

-SAINEM

One Tree Hill tar livet av meg

Ja det er helt sant One Tree Hill tar seriøst livet av meg, satt å gråt nesten hele denne episoden. Den var seriøst..ehm.. dramatik. Ja det er også ebn helt ny uke med nye muligheter. Mandager er nesten alltid kjedelige og lange. Men tirsdager er lengre. Men senere i kveld skal jeg på dans. Gleder meg veldig mye. 


Random bilde fra i går !
¨


Bildene tatt fra weheartit collage laget av meg !

Mange som følger med på One Tree Hill ?

-SAINEM

Hvilken header `?

Hallo !
Har ikke så mye å skrive om, tror jeg skal ned å se på film snart eller noe. Men jeg lagde bare en rask header. Syntes den ble greit men hvilken header synes dere jeg skal bruke ?

nr. 1 den gamle 


nr. den nyesyntes den nr.2 var mer sommerlig men valget er deres !

Hvilken header ?

-SAINEM

Photoshoooot!

Hallo !
Det ble noen bilder allikevel, jeg har nå fått besøk av jenter fra Oslo og familien dems. Det var så fint vær ute at vi gikk ut å tok noen photoshoot bilder. Så nå skal vi grille ute og sitte ute og kanskje ta noen flere bilder fra ''picniken''.

Så her er noen av bildene :


Haha ''vellykket hoppebilde''

Hva syntes dere om bildene ?

-SAINEM

weheartit in my <3

Hallo !
Idag har jeg ''daffe dag'' så jeg har null sminke og er nesten ikke fikset. Så jeg tviler på at dere får bilder av meg i dag. Hvis jeg ikke plutselig får lysten på å fikse meg å ta bilder. Men nå får dere litt weheartit bilder..


Hva syntes du om bildene ?

-SAINEM

Nyeste eclipse trailer

Hallo!
Nå har den nyeste eclipse traileren kommet ut, også er det bare 65 dager igjen så jeg venter og er kjempe spent!Noen som gleder seg ?

-SAINEM

Decoration

Hallo!
Dette blir ikke så veldig langt innlegg, men skal fortelle litt om fortsettelsen av dagen. Vi har grillet og spist kjempe god grillmat. Det var jeg som dekket bordet jeg gjorde det sykt fint. Tenkte til og med at jeg kanskje kunne bli sånn bryllups dekorasjons planlegger. Haha det hadde skilt seg ut. Så lagde jeg og søsteren min en kjempe fin kake, eller hun lagde men jeg hjalp til litt med å pynte den. Så spiste vi kake og nå er jeg stapppppp mett at jeg har vondt i magen!

Noen bilder:
Jeg som dekket på !

(fuck blogg.no er så treig så klarer ikke å laste opp flere så dere får bildene senere )

Hva syntes du om det bildet jeg har tatt ?

-SAINEMOutfit i byen++++

Halla !
Nå har jeg faktisk nettopp kommet hjem fra byen på shopping tur. Har vært der siden 11. Og kan sikre dere om at jeg virkelig er kjempe sliten nå. I dag har mammaen min bursdag, og gratulerer så mye med dagen mamma. Vi skal også grille snart. Og har dere sett det fine været i dag ?
Det var så herlig å gå rundt i det herlige været i dag!

Nå skal dere se outfitsen min i dag og innkjøpene :

Meg og søsteren min !Bare så dere veit var vi på majorstuen på sånn bilfri også var det markedsdag , så det var sykt mye salg!


Meg og mamma <3

INNKJØP:

Skjørt fra bikbok


Tunika fra bikbok


body fra gina tricot


tight fra gina tricot. 

Likte innkjøpet skikkelig godt ble veldig fornøyd.  Så nå skal vi grille, snakkes senere i kveld! BTW: Det er jeg som skal lage bursdagskaken til mamma så håper det går bra !

Hva syntes du om innkjøpet mitt ?
Hva syntes du om outfits bildene ?

-SAINEM

grand prix og stakkar fisken Tonje

Hallo!
Nu har jeg nettopp kommet hjem fra grand prix i letohallen, det ble sykt mye skriking og hyling og sofie fra vilberg (?) vant. Og ja jeg syntes virkelig at hun fortjente det med den ekstremt fine stemmen sin. Det var kjempe kos å se alle mine gode gamle venner jeg ikke har vært sammen med på ekstremt lenge. 
Og det var så herlig å se Maja min som har kommet fra Oman,og hun skal være her i 1 uke. Skal finne på noe med henne neste uke. Har savnet henne kjempe mye, og er kjempe glad i henne ♥

Jeg har desverre ikke bilder fra i dag så dere får noe random:

Italia 10. <3
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: FISKEN MIN ER PÅ VEI TIL Å DØD , OG DEN HETER TONJE... JEG ER SÅ LEI MEG AT JEG FAKTISK GRÅTER !!

grand prix og ny iphone

Hallo !
Nå er jeg nydsujet og jeg skal straks ned og fikse meg. Jeg skal nemlig på melodi grand prix i letohallen. Gleder meg til å se Maja som har kommet helt fra Oman for å være konferansier. Hun vant i fjor derfor. Ja i går fikk jeg iphonen til faren min, og han hadde brukt den bare 2 ganger. Men nå må jeg egentlig forte meg ned for å fikse meg. Så i kveld blir det kanskje blogging. !


Fin sveis da , haha !


Snakkes senere i kveld søtiser ! Har du iphone ?

-SAINEM

skoleblogging

Hallo !
Nå sitter jeg her på skolen og har friminutt om 10 minutter. Vi skal snart begynne å rydde så jeg og ada tenkte vi kunne blogge. Vi tok noen bilder fra cammen til ada, så det får dere så nuu.

Om noen timer har vi matteprøve gruer meg!!
(bildet lastes ikke opp )

Ønske meg lykke til ?

-sainem

Lovely day with my bestfriends

Hallo !
Idag er det en av mine beste dag, fordi jeg var med 3 kjempe herlige jenter. Lettere sagt mine bestevenner. Vi hadde så utrolig morsomt at jeg virkelig hadde savnet å være med dem ute. Det  var virkelig lenge siden sist. Dagens latter var da vi satt på rimi og jeg satte meg på en handlevogn,og da Ida klarer å dytte meg inn til nille så jeg nesten klarer å miste alle telysene der. Haha flaut. Hun damen som jobbet der stirra skikkelig stygt så vi stakk. Så var vi på barneskolen og hørte på sanger. Latter var det også veldig mye av. 

Noen bilder vi tok :

Ida, Tonje, meg og Cathrine ♥My girls <3
Bildene er tatt med mobilen til Cathrine,

Nå stikker jeg får å se på en serie også må jeg øve litt mere til den perfekte matteprøven i morgen. Så vi snakkes !
Hva syntes du om bildene ?
Hatt en fin dag ?

-SAINEM

Skal straks ut med mine jenter <3

Hallo !
Nettopp sett ferdig One Tree Hill, og jeg har nå øvd litt til matteprøven vi har i morgen. Bra at jeg kan skikkelig masse om konstruksjon og hele den pakken (  NOT ) Derfor må jeg øve litt mere med matten i kveld. Dette semesteret her skal jeg få mye høyere karakterer på karakterkortet!

Så snart skal jeg ut med Tonje, Ida og Cathrine ut, Cathrine skulle ha kebap og jeg skal kjøpe meg is. Fikk lyst på det!
Så vi snakkes senere i kveld !

See you later aligator ! Hva skal du i dag ?..

Mitt stilikon !

Hallo !
Nå går jeg snart for å se på en serie, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om stilikonet mitt som jeg ser veldig opp til!
Det er faktisk Taylor Momsen, hun kler seg utrolig kult og hun skiller seg virkelig ut(i hvertfall litt med den rocka stilen hennes ). Kunne ønske jeg virkelig kunne vært litt mer modig til å klare å skille meg virkelig ut. Hun har stilen ''rocka'' for meg da.

Er Taylor Momsen stilikonet ditt også? Hvis ikke hvem er stilikonet ditt ?

-SAINEM

Lekser til 1000

Hallo!
Nå har jeg snart sitti i 2 timer å gjort lekser. Jeg ble ferdig med veldig mye, men smart at jeg har mistet rle hefte mitt. Læreren min kommer til å banke meg! Kødda , er i tullehumør nå altså. Så jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre nå. Uansett på fredag skal jeg på Melodi Grand Prix i letohallen så det gleder jeg meg til. Til å være med sammen med alle vennene mine. Så det blir kos <3
Sånt skjer når man kjeder seg !!


I like my t-short today <3 Mange som gjør mye lekser for tiden ?

-SAINEM

Bilder

Hallo!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, og før jeg skal ned å se på One Three Hill tenkte jeg at jeg kunne blogge. Jeg er absolutt ikke i humør til å ta bilde av meg selv akkurat nå, grunnen til det er at jeg er så sliten etter skolen i dag. Vi hadde svømming, og etter det pleier jeg alltid å være så sliten. !
De 2 første bildene er det jeg som har tatt og det nederste er Cathrine ♥ Hva syntes du om bildene ?

-SAINEM

20.apr.2010

Hallo!
Nå har jeg nettopp øvd til den lille fremføringen vi har i naturfag i morgen og vi blir vurdert ut av det, så det blir spennende. Jeg skal fortelle om forskjellige glasstyper osv. men jeg synes det er morsomt. Naturfag er jo en av mine yndlingsfagene! ( Det er sant ) 
Nå hører jeg på en sang siden jeg var 2. 
I'm a big girl in a big world - Emilia 
Kjempe søt sang, kanskje jeg skal legge ut spillelista mi snart ? 
Vet dere hva dagen i morgen kommer til å bli herlig, vi har 2 timer med svømming+ vi skal på sånt skuespill+ vi har naturfag+ jeg elsker onsdager :) <3
Veit har ikke fint skrift..

Hvilket fag er ditt yndlings ?

-SAINEM

Pictures from Cathrine and Sainem

Haloa ! 
Nå sitter jeg og Cathrine her å og hører på Kings Of Leon- One Call. Elsker den sangen ass. Tusen takk for alle dere som leser bloggen min og statistikken har steget veldig høyt i det siste. Og jeg har fått kjempe mange lesere. Tusen takk igjen!
Da vi sykla hjem begynte det å SNØ !!!! Men det smelta da, så det var flaks. Vi lagde makaroni, og tok noen bilder ute. Så, så vi på One Three Hill. Jeg blir så sur, hater Lindsay. Det har liksom alltid vært Peyton og Lucas! 
Jeg følte meg egentlig litt rocka i dag, men ingen syntes det ! 


Søte Cathrine ♥
Besøk bloggen hennes her : www.yongyuan.blogg.no ( går ikke å lage link fordi bruker safari)

Hva syntes du om bildene ?

-SAINEM

Fresh and good night !

Hallo alle mine kjære søte lesere !
Nå er jeg nydusjet og sengen min venter varm og klar til at jeg skal gå å legge meg. Jeg er kjempe sliten etter en slitsom dag i dag! I morgen må jeg desverre være hjemme etter skolen på grunn av at jeg har en naturfag fremvisning på onsdag som er viktig, og en matteprøve på fredag som er veldig viktig.

Men nå skal jeg gå å legge meg så sov godt lesere♥


God natt♥

-SAINEM

After dancing

Halloo , nå har jeg egentlig nettopp kommet hjem fra dans. Det var kjempe morsomt og alle lo nesten gjennom hele improviseringen når alle( noen ) tryna når de skulle hoppe på den andre. Men nå lager mamma fiskegrateng til meg så skal jeg hoppe i dusjen etter det. Så det kommer et innlegg after jeg har dusjet. Så vi snakkes senere !


selvutløser er konge !

Haha , det er kødd ! 

Noen andre som trener ?

-SAINEM

Outfit 19.04.10

Hellu !
I dag så ble Tonje Iren med meg hjem, da vi kom hjem lagde vi skoleboller som ble kjempe gode. Også spiste vi selvfølgelig  is. Også så vi på One three hill og litt av smallville. Etter det ordnet vi oss og gikk ut for å ta bilder. Nå som Tonje har fått blogg igjen måtte vi ta noen header bilder til henne og outfits bilder til meg. Senere i kveld skal jeg på dans, så det blir en herlig dag. 

Hva syntes du om antrekket ?
Snakkes senere i kveld !

-SAINEM

My little converse

Hello !
Nå er jeg nydusjet og skal snart ned for å se på mean girls og sove. Nå er helga slutt folkens. En ting jeg gruer meg til i denne uken som begynner nå er at det er matte prøve på fredag, og jeg må virkelig ØVE. 
Da ville jeg vise dere min lille converse som henger på sekken, eller som gjorde det men at jeg klarte å rive den av da. Men skal henge den på igjen. 

Den er så søt, synes du ikke det ?


Synes du den er søt ?♥

-SAINEM

3 Sinem lagde armbånd

Hellu alle sammen !
Når jeg satt istad og tenkte at jeg kjedet meg tenkte jeg at jeg kunne lage armbånd. Jeg tok frem perleboksen min, en boks jeg ikker har rørt på år og dager. Så da satte jeg i gang å lage noen armbånder. De ble finere enn forventet. Med musikk og hjelp av mamma fikk jeg det til . Hadde til og med planer om å åpne en salgsblogg . Kødda så flink er jeg ikke !

Her kommer de 3 årmbåndene jeg har laget:

Grønn nr.1 

 brune nr. 2
Blå nr. 3Hvilken av dem synes du var finest ?

-sainem

Posing under hagler / Photoshoot

Åh, nå hagler det ute og ja det er litt koselig å se på. Så jeg og søstera mi tok en tur til teiekiosken og poserte mens vi gikk eller jeg gjorde det da, og hun var fotografen. Så det ble noen bilder skal vi si. Seriøst det er en ting som ikke er bra med meg nå for tiden, jeg spiser så mye utrolig usunt. Fra Cola og potegull og alt. Skal ha sunnhetsuke snart. Når  alle coca cola flaskene går tom da:p

Some pictures :


Hva synes du om bildene ?

-Sainem ♥

Inspirasjon

God morgen ! 
Nå er jeg fullt kledd på meg og jeg undrer på hva jeg kan gjøre i dag. Blir vel nok å kjede seg. ÆSJ ! Tenkte jeg skulle lage et inspirasjon innlegg i dag. 

Hva syntes dere om inspirasjonen min ?

-Sainem ♥ 

Lørdags kveld !

God kveld alle sammen !
Nå har jeg nettopp vært på butikken og handlet potetgull, cola og dip. Så skal jeg se på film med mamma senere i kveld eller nå snart da. Veit ikke helt hvilken film, men har lyst på komedie. Er ikke i skrekkhumør nå. 

Når jeg var på verandaen da jeg kjedet meg litt:

Har ikke brukt bukse på lenge ass.

Skal du se en film ?

-Sainem ♥

The pursuit of happyness

Hallo alle mine søte lesere ! 
Tusen takk for alle de søte kommentarene på det forrige innlegget. Det er dere som får meg til å smile ! 
Nå har jeg nettopp sett ferdig filmen the pursuit og happyness med Will Smith i hovedrollen. Den filmen var bare så trist at jeg gråt gjennom hele filmen som varte i 2 timer. Og det værste er at filmen er basert på sann historie ! :'( Tenk å ha et sånt liv a ? Må være noe av værste ! Jeg lover deg den filmen skal jeg IKKE se igjen. Trist men en av de beste filmene. 

Fra meg får den en : 6+ 

Før filmen startet !

Han lille gutten var jo helt shønn da..Har du sett denne filmen før ?
Hvis du har gjort det, hva synes du om den ?

-Sainem ♥

Bilder fra gårsdagen/ photoshoot

God morgen ! 
I går fikk jeg desverre ikke tid for å blogge så idag kommer det noen bilder vi tok i går. Nå har jeg nettopp spist frokost med store søstera mi. Og i kveld har jeg ikke planer så blir vel bare film .

Some pictures :
sara <3

haha salto og greier !

Det var ikke kødd !

 Haha ! 

Vad tycks om bildene ?

-Sainem♥

Outfit 160410

Hallo  ! 
Åh , nå ble jeg virkelig sur når jeg gikk opp trappa klarer jeg å tryne det siste trinnet med kamera i hånda så det dunker sånn skikkelig hardt ned i gulvet. Haha, mens jeg har smerter i foten min ser jeg om kameraet mitt har det bra. Ikke noe bilige greier! Men beinet mitt :'( det gjør vondt ! 

Men her kommer dagens lille outfit :

Bukse pieces 
Topp pieces 
Cardigan bik bok 
Kjede bursdags gave fra Cathrine men fra bik bok 


Tror det kommer et innlegg senere i kveld tenker jeg:) 
Hva syntes dere om dagens outfit ? 


-Sainem♥

Konkurranse !

Hallo , jeg har nesten ikke blitt med på konkurranse så tenkte jeg skulle bli med på Tuva sin konkurranse! Jeg håper jeg vinner fordi jeg aldri har vunnet en konkurranse. vi vet jo ikke hva premien er så er litt vanskelig å si hvorfor jeg vil vinne ! 
Men jeg håper jeg har en sjanse og vinner ! <3 

Meld dere på her http://tuvaapus.blogg.no/


Hemma -.-Har dere vunnet en konkurranse før ?

-Sainem♥

Byen i kveld ja !

Hallo alle sammen ! 
Nå sitter jeg faktisk her og fryser det er ikke så varmt i dag som det var på starten av uka. Nå er det helg og det er utrolig deilig kan du si. nVi slapp 5 minutter før fordi vi var flinke for første gang. Haha er litt trist å si dette, men tror vi er en av de bråkeste klassene utenom klassen til Karoline og de da.( Ikke slemt ment Karoline <3) 

I kveld skal jeg hjem til Sara min som bor i Oslo, jeg har ikke møtt henne på skikkelig lenge så det blir bra. Jeg er så utrolig lei den headeren min så kanskje vi tar nye bilder til headeren min hos henne. Hva skal du i dag ?
Snakkes !

-Sainem♥

Ice cream <3

Nam , jeg elsker vaniljeis med oboy og smil toppings. Det var akkurat det jeg spiste nå og jeg spiste 2 STORE tallerkner av det hehe begynte å hoste litt etter det ja. Jeg har elsket is hele mitt liv og kommer til å gjøre det for alltid. love <3

Nå skal jeg se på en serie <3
Noen andre som liker is ?

-Sainem

Sun is light, skies is gray

Nei sola har forsvunnet og de stygge grå skyene har tatt over jobben noe som jeg ikke liker ! Åh jeg vil bare si at vi hadde naturfag prøve i dag det gikk bra, men jeg vil ikke ha høye forventninger. Jeg har bare tanken på det værste når det kommer til prøver. Da blir jeg glad når jeg får mye bedre enn det jeg har tenkt på. Men nok om lekser og prøver. Jeg er bare så utrolig sliten i dag at jeg vil sove. Jajaja.
EDIT: Neste uke har vi matteprøve som jeg GRUER meg skikkelig til. Og i morgen kl 14:00 er det heeelg !

Noen andre som også har mange prøver nå for tiden ?

Snakkes !

-Sainem

Photography

Hallo alle sammen ! 
Nå er det sol og det er varmt , jeg må seriøst beklage at jeg i det siste bare snakker om været men klarer ikke å la være. Det er jo nydelig vær da. Men nå skal jeg ned å spise noe mat fordi er litt sulten ja. Hakke noe mer å skrive enn bare det med at jeg kjedet med istad da jeg tok noen bilder.
The angel without her wings.

sun !

-hva syns du om bildene ?
-sol der du også bor ?
Snakkes !

-Sainem

Skoleblogging

hei alle sammen !
Nå sitter jeg på skolen og egentlig kjeder meg så tenkte jeg skulle skoleblogge.Tekster litt med Ida også da. Og vi driver å roper til hverandre akkurat nå. Bare så dere vet går jeg ikke i klasse med Tonje, Ida eller Cathrine men de er mine aller beste venner uansettt <3<3

Bilde fra arkiv.


Mange andre som skoleblogger ?

-sainem

TERASSE KOS

Hehe nå sitter i terassen og øver til naturfagprøven i morgen, men før jeg skulle starte på det tenkte jeg at jeg skulle blogge så bloggen min ikke var død. Nå skinner sola akkurat mot meg og jeg stor koser meg med den. Jeg er seriøst blitt bestevennen altså. Vil seriøst ikke at sola skal forsvinne eller ta seg ferie.. 

Mange andre som koser seg i dette været her ?
Nå er det en naturfagprøve jeg må øve til , så vi snakkes senere !

-sainem

Memories

Ah, så herlig vær det er om dagene. Nå skulle jeg egentlig ut å gjøre litt lekser, men det var litt kald vind så gadd ikke. Å nå som huset var helt stille tok jeg frem ipoden og satt på sofan og hørte på full guffe med musikk. Og spiste sjokolade da. 

Sangen memories-David Guetta feat Kid CuDi , er bare så utrolig braa !
Nå er det en naturfagbok nede som venter på meg for å øve til naturfag prøven i morgen ! 


Vi hadde 2 timer med svømming i dag , så null sminke !sunshiiiine <3


Noen som har hørt den sangen ?
I så fall hva syns du ?

-sainem

Snart ut , vi prekas senere

Haloien !
Snart stikker jeg ut og møter venner ville bare blogge en gang før jeg reiste. Etter jeg har kommet hjem skal jeg nok øve til musikk prøven som vi har i morgen og litt til naturfagen på torsdag. Da skal vi heie på Karoline og de snart. Go laget til Karoline og Alexandra !
hihi !

Noen som kommer for å se på kampen ?
Koser dere også med venner ute i sola ?
Kos dere videre !

-sainemHerlig dag hittil

Halloo sunshiines !
Etter skolen i dag var jeg, Cathrine, Ida og Tonje på kafeen ved mega her på Råholt der spiste vi kule iser ( min var med lakris og jordbær) den var sykt god. Senere i kveld skal vi på fotball banen ved rimi og se på fotball kampen til Karoline og Alexandra og de. Jeg og Ida skal møte Tonje  og Andrea der. Vet ikke om Cathrine kommer (?)
Ellers er det sol og godt humør !


Tonje og meg !

sunshiiiine !♥

Chillern med venner dere også ?
Snakkes !

-sainem

Snakkes senere

God morgen !

Snart kommer Ida til meg så reiser vi på skolen med Tonje og Cathrine, i dag kommer det til å bli litt dårlig blogging. Først skal jeg på kafee med jentene mine og spise is, så tror jeg vi skal reise for å se på dal jentenes fotball kamp. Så det blir koos. 

Men nå må jeg stikke!

Random bilde !

Opptatt i dag eller ?
Snakkes !

-sainem

Nå reiser jeg på dans

Hallo sunshines !
Dette er en liten update før jeg reiser på dansing. Blir hentet av Ida når som helst så må nok forte meg. 


we♥it
Så søtt!!
Noen andre som danser ?
Snakkes !

-SAINEM

Sommerfølelse in my heart

Halloooo alle sammen jeg er så utrolig glad i dag, fordi det er sol. Og det er jo bare så herlig. Idag siste time satt jeg ved døren, og da åpnet jeg døren og satt der nesten hele timen. Der solte jeg meg imens jeg leste engelsk. Da skolen var ferdig klarte jeg å ødelegge de rosa brillene mine fra Italia. :( Men skal fikse den!

Jeg elsker sommer og gleder meg til at det blir vær til å gå med shorts.
Hehehehe , hadde litt sommerfølelse jeg:p

Har du sommerfølelse ?

-SAINEM

Inspirasjon


Tatoveringen minner meg om Ida.

Hva syns du ?

Dagen i dag // Ikke min dag

Hallo !
Sorry for at det ble sent bloggings i dag, men jeg hadde nemlig ikke tid. Vi reiste på familiebursdag kl ett i Oslo. Og vi kom hjem nå. Fetteren min ble 10 år og det måttes jo feires. Da jeg lekte med lille Bartu klarte jeg å se et annet sted så han tar bakover salto og detter på nakken. Der og da ble jeg helt hvit og fikk ikke ut noe av munnen min. Måtte drikke vann og jeg begynte å gråte jeg ble kjempe redd. Men det gikk bra med lille gutt. Også når jeg skal ta opp speilrefleks kameraet til fettern min klarer jeg å velte alt som henger på veggen. ( glad det ikke var noe som kunne knuses)

Så som sagt ikke min dag !
Some pictures:

Før han datt.!:o

Dagens lille outfit , hadde vått hår!

søtt!

Hva syntes dere om dagens historie ?
Hva syns dere om bildene ?

-SAINEM

Ikke alltid like lett å ta hoppebilde!

Hei igjen ! 
Ja det er ikke alltid det er let å ta hoppebilder, man må virkelig ta mange bilder før de blir perfekte eller et hoppebilde. Det har jeg nå merket veldig mange ganger når jeg skulle ta hoppebilder. 

Går ikke alltid bra ?


( Var et til fra i går, men lastes ikk eopp prøver senere)

Tar det lang tid til at dere får et bra hoppebildet?

-SAINEM

Outfit 10.04.10

Hallo alle sammen !
Har dere sett været nå eller ?  Det er veldig varmt her og man skal tro sommeren har kommet. Ja vi syklet til Sundet i Eidsvoll i stad . Herregud det var så slitsomt at jeg er dæææv nå. I kveld tror jeg at jeg skal se film og spise godteri ,så det blir en kose kveld!

Dagens outfit:

Ble speil outfit i dag !

T-shorte bikbok Short wow tight lindex


Hva syns dere om dagens outfit ?
Ha en herlig lørdags kveld videre !

-SAINEM

Blir sykkel tur senere i dag !

God morgen !
I dag våknet jeg kl 08:00 uten at noen vekket meg helt for meg selv. Det er sool ute og senere i dag blir det 17 grader her. Det blir så herlig. Ja kl halv ett skal jeg til Cathrine og derfra skal vi sykle til Eidsvol/ sundet (eller hvordan man skriver det) der skal vi besøke store søsteren til Cathrine, som heter Michelle. 

Nå skal jeg ned å se på tv og faktisk RYDDE ROMMET MITT !

Hehe, ny t-shorte fra bikbok

SOOL!♥


Er det sol der du bor ?
Hva skal du i dag ?

-SAINEM

Koselig jentekveld !

Hallo alle sammen !
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdagen til Andrea. Det var kjempe morsomt. Vi spiste pizza, sjokolade fondante (favoritt) vi hoppet på trampolinen , vi lekte litt mørke gjemsel til at jeg og Andrea var kjempe redde for at the ring damen skulle komme for å ta oss. Så danset vi bare og kvelden min var rett og slett SUPER med flotte jenter.

Bilder fra i kveld:

Karoline ♥

Bursdags barnet Andrea jenta mii ♥

Dancing!

Det best lykkede bilde! haha 


Gruppe bilde som faren til Andrea tok :p

Hva syntes du om bildene ?
Hva skal du i helgen ?

-sainem

Bursdags outfit 9.mars 2010

Hallo alle sammen !
Snart reiser jeg til Andrea , eller kl seks skal også rette ut håret mitt. Jeg gleder meg kjempe mye, idag har jeg på meg en kjole som jeg ikke har brukt så ofte og lenge siden jeg også har brukt. 

Ja jeg vet det ikke er sommer men vi skal være inne og det var varmt til å ta bilder ute så det ble ute.
Her er bursdags outfit :


Kjole Gina Tricot
Brun jakke Only
Veske Louis Vuitton


Hva syntes du om antrekket ?
Kommer bilder fra bursdagen senere i dag ?

-SAINEM

The smell of summer

Hallooo alle sammen !
Dagen i dag er bare såå herliiiig. Etter skolen var vi en liten tur hos Cathrine der satt vi på verandan og spiste is og sola skinte på oss. Og liksom jeg har skikkelig sommer følelse akkurat nå og kunne ønske det kunne ha vart. I kveld skal jeg på bursdagen til Andrea pus ♥ Gleder meg.. Og jeg er opptatt i hele helgen når dagen komemr forteller jeg dere hva jeg skal. 

Overskriften '' the smell of sommer'' liksom at jeg har følelsen av sommeren!


Noen som også har sommer følelse ?

-sainem

Innkjøp fra Italia..

Hello sweathearts♥
Nå som jeg satt her og kjedet meg tenkte jeg å vise noen av de tingene jeg ar kjøpt jeg fant ikke alt fordi alt er ikke pakekt ut, men de som jeg fant skal dere få se nu. Noen lurer kanskje på hvorfor jeg ikke kjøpte klær det var på grunn av at de rett og slett var stygge. Men smykkene var så fine så jeg heller kjøpte masse smykker.

Here is it :


solbrillene :p

maske :p

Noe av det jeg har kjøpt !
Hva syntes du ++?

-SAINEM

Outfit 8.mars 2010

Hellu!
I dag da jeg gikk ut fra skolen i dag var det desverre regn, men regn er myyee bedre enn snø. Og jeg liker regn noen ganger. Det er når jeg er i kjærlighetssorgdager. hahah. Da jeg kom hjem fra skolen var jeg nok våt på håret og sokka. Årets 3. dusjbad ute. 

Uansett over til overskriften her kommer dagens outfit:

Bukse pieces 
Genser Marie Philippe
Grå topp bikbok 
Smykker Italia


Hva syntes du om dagens antrekk ?

-sainem

Hvilken header ?

Hutti tutti !
Jeg satt her og tenkte jeg skulle skifte header men er litt usikker, så tenkte på om dere kunne hjelpe meg ?
Bare stem på dne dere synes er finest.

 nyeste nr. 1

eller
gamle nr. 2Hvilken header ? 

-SAINEM

Italia turen part 5#

Hallo alle sammen !
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra legen, pollen allergi vettu. Men tenkte jeg skulle fortsette med siste dagen i Italia.

Jeg startet dagen min med en photoshoot i hotellet ved balkongen. Og resten av dagen var at vi gikk rundt Venezia som vanlig og vi kjøpte smykker og ting som manglet. Og vi tok også noen bilder.

Bilder:Vakke tatt mange denne dagen men ble noen.
Kva syns du om bildana ? Kødda!
Snart kommer innkjøps innlegg om det jeg har kjøpt derfra :p

-SAINEM

Italia turen part 4#

Hei. 
Her kommer dag nr. 4 i Italia:
Vi gikk bare litt rundt de stedene vi ikke hadde vært i og resten av tiden brukte vi på å handle ferdig. Skal legge meg snart så blir bilder nå, er våken nå med bare 4 timers søvn så burde få litt søvn. I morgen er det skole ja og vi har svømming yess elsker det !

Bilder:Dere får ikke noe mer fra meg i dag !
Snakkes i morgen<3

Hva synes du om bildene ?

-sainem

Italia turen part 3#

Hei , har nettopp kommet hjem fra barneskolen med Tonje,Ida og Cathrine så møtte vi noen andre der. Måtte hjem tidlig fordi må pakke ut rydde osv. Måtte bare fortelle dere om dag 3. 

Da var vi bare 7 stykker igjen etter resten av folka hadde reist, så det var også koselig.
Lørdagen tok vi båttur rundt om kring i øyene i Venezia, det var kjempe gøyy. Vi så fra hvordan de lagde glas osv. 

Bilder:


Damen lagde glass kjeder.

Alt var laget av glass.

skrik.
Alt det er glass, den er blås hvis dere skjønner ? 

så spiste vi lunch i en resturang ved kanalen. 

Hva syntes du om bildene ? 
Snakkes !

-sainem

Italia turen part 2#

Dag nr. 2 var så utrolig morsomt jeg hadde ihvertfall fått sovet og hadde full energi. Denne dagen her skulle vi sitte på en gondol med en mann som står der og synger, i spurte om han kunne synge men han sa at han bare sang når det regnet. Dette var siste dagen til de andre folka uten om Eda og vår da. 'Så de måtte liksom løpre rundt og prøve å se ferdig mye av Venezia. Vi var med dem og løp. *Jeg har kjøpt meg sååå fine smykker at jeg elsker dem kommer kanskje innlegg senere om hva jeg har kjøpt. Og om kvelden spiste vi Italiensk spagetti. 

Bilder:

Hehe andre gjengen på den andre gondolen. 
nam det var godt, men ble kvalmende:pNoen som er heldige her i verden som blir bært .

Hehe måtte ta bilde foran butikken Guess og Calvin Klein Jeans.

hemma bilde da ;o

hele gjengen de 2 første dagene:)

leonardi da vinci her ja. 


Vad tycks om bildene ?
Snart skal jeg kanskje finne på noe med Tonje og Ida jentene mine , har savnet dem syykkt !

-SAINEM

Italia turen part 1#

Hallo alle sammen!
Nå er Sainem tilbake fra Italia. Nå burde dere glede dere med de 6 innleggene som kommer i dag som skal være part 1 # 2, 3 osv. det er liksom dag 1. Og da skal jeg fortelle dere og legge ut MASSE bilder. Det ble jo tatt 1537 bilder så det blir nok vanskelig å velge ut. Tusen takk Cathrine for at du holdt bloggen min aktiv. 

Part 1 #
Med bare 2 timers søvn reiste vi til Moss flyplass. Da vi landet i Italia var det SOOOOL. hehe de 2 første dagene var vi 13 peersoner. Etter det bare 7. Uansett de 2 dagene løp vi rundt hele Venezia, og gjett om vi ble slitne. Jeg mener det. det var fantastisk fint der. Og de guttene som er såå romantiske, hehe han ene lagde et hjerte til meg med hånda skjønner dere:p Italiensk pizza var kjempe godt. Italiensk varm kakao var også noe av det beste jeg har smakt. 
Bildene importeres.. venligst vent litt....
Masker var det over alt og fikk også kjøpt meg en. Det var kjenne tegnet til Venezia masker,:)hele familien gitt:p

Her vare jeg på toppen av dette tårnet her:

ikke diss bena mine vet de er tynne og stygge !!


skulle forestille seg et hoppebilde, hehe legg  merke til han lille gutten bak meg, haha hvordan han ser på meg merket det nå ;D
Føler det holder med disse bildene nå, part 2 kommer snart.

Hva synes du om bildene ?

-sainem

Søte converse-sko med paljetter!
HOT OR NOT?
Synes det er hot, men hadde ikke turt å gå med dem ute, hadde dødd om det hadde kommet litt møkk på de.
De var utrolig søte!
-Cathrine

Jacob Black VS Edward Cullen

Nå snakker jeg ikke om Taylor vs Robert, men Jacob vs Edward.
Dere har bare lov til å skrive svaret deres, og ikke f.eks: Jake, fordi Edward er fettestøgg!
Ikke noe jeg mener, bare ga et eksempel på hva dere ikke kan gjøre liksom haha :p
Har lyst til å telle opp svarene til slutt!

God påske!

Stakk bare innom for å si god påske. Blir ikke noe blogging i dag, er helt tom i hodet haha.
- Cathrine

Gladiatorsandaler HOT OR NOT?

Det ser ut som dere liker hot or not- innlegg!
Hva synes dere om gladiatorsandaler? Hot or not?
Min mening? Hot!


- Cathrine

Edit: Har glemt å si det før... GOD PÅSKE!

Sminken din

Før jeg starter vil jeg bare stille dere et spørsmål.
Hva vil dere at jeg skal blogge om i mens Sinem er borte?
Greit hvis dere kommer med noen ideer. Foreløbig kommer jeg til å blogge om sminke og klær osv.
[MY BOSS BESTEMTE DET!]

-----

Hvor får dere sminkeideene deres fra? Hvem eller hva blir du inspirert av?
Jeg blir inspirert av youtube-tutorials. Det er det som er enklest å følge. Ellers moteblader osv.
Jeg blir veldig inspirert av en Youtube-channel. Hun heter Michelle Phan og hun er skikkelig flink til å forklare og veldig flink til å sminke.

Et bilde for å vise dere hvordan hun ser ut.
Det er ikke alltid lett å komme på noen helt nye sminkemåter, så litt hjelp trenger man!
Derfor følger jeg disse channelene for å få ideer og slikt.
For at dere skal huske det andre spørsmålet jeg stilte dere, spør jeg igjen.
Hvor får dere sminkeideene deres fra? Hvem eller hva blir du inspirert av?
-----

HUSK AT DET ER 1. APRIL I DAG! Ikke la noen lure deg :)

- Cathrine

Alder og sminke

Hvordan reagerer dere når dere ser unge jenter med sminke?

Hvor gammel burde man være for å starte med sminke?

Min mening:
Jeg synes ikke at jenter under 12-års alderen burde starte med noe sminke.
Jeg startet med LITT maskara i 7. klasse, og sånn utviklet det seg bare. Hvorfor skal så unge jenter helt ned til 6- års alderen sminke seg? ''OI! 6 ÅR!'' sier du. Ja, faktisk. MANGE unge jenter sminker seg når de er så små. Jeg synes ikke så unge jenter skal sminke seg så tidlig.
Men nå vil jeg høre din mening.
Hva er din mening om sminke og alder?
Når begynte du å sminke deg?

- Cathrine

FORRESTEN!!!


, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits