april 2011

Sunset

// Tok disse bildene for lenge siden, men fikk aldri lagt dem ut på bloggen :)


Hva syns du om bildene?

PlayStation 3

Hei allihopa!

Siden sist har jeg vært og gamet på broren min sin playstation 3. Først spilte jeg fifa, men tapte 6-0 noe som fikk meg til å ikke gidde å spille det mer. Derfor satte jeg på Call Of Duty, og den digget jeg satt og spilte det  i noen timer. Før jeg gikk over til å spille en sånn bilspill. Så fikk jeg hodepinne så jeg skrudde den av. Så nå skal jeg ut å lese litt i boka mi før jeg skal se på film senere ikveld:)Inne på romme til broren min btw.

Sykt skummel melodi her at jeg trodde jeg skulle død. Fikk frysninger.

Spiller du playstation?


Lørdag 30. April 2011

Heihei!

Idag er det lørdag og i natt er det natt til 1. Så det betyr imorgen er det 1. mai og 17 dager til 17. mai. YEY. Idag har jeg bare chillet og spammet Justin Bieber på twitter som alltid, og nå har jeg twitter limit. Fysøren trodde jeg skulle død.! Da er det sånn at du har twitret for mye på kort tid at du ikke kan twitre før noen timer igjen :( Bare på grunn av JB. Men nå skal jeg spille Play Station. Vet ikke hvilket spill, men blogger om det senere ihvertfall :)Kjeda meg ok? Og de bildene øverst er bare kødd, så ikke ta meg seriøs. 

Hva skal du idag?

Vel, klarte det ikke allikevel!

Hei alle sammen!

Jeg kan vel med hånda på hjertet si at jeg rett og slett ikke bare ikke kan legge bloggen min til side. Jeg elsker å blogge og det skal jeg fortsette med. Og jeg lover dere at jeg skal bli MYE FLINKERE! Idag reiste hele gjengen til da Grand Prix som er med alle skolene her i kommunen i leto hallen. Det var vel egentlig kjedelig, og dyrt å komme inn. Men bedre å være med venner enn å sitte hjemme. Så møtte jeg gamle læreren min Stein, og han sa da at jentene i klassen hans leste bloggen min. Og jeg mener det at jeg ble så glad. Jeg bare satte meg på plassen og bare hallo jenter jeg kan ikke bare slutte. Så nå er jeg tilbake. Lang pause :)

Tumblr_lkfjin6m5m1qzffago1_1280_large 

Tumblr_lkezrrc8o81qh7do3o1_500_large

Let Love In Golden State Dream Okashi-ya ~ ☆  

Idag var det også the royal wedding, herregud som Kate var nydelig i sin nydlige brudekjole. ♥

Er det bra at jeg skal fortsette med å blogge allikevel?

CHILL

Heihei alle sammen!

Nå ser ikke terassen min sol lenger så derfor bestemte jeg meg for å gå inn. Siden det er kaldt når det blåser litt og når det er nesten skygge. Men ja som dere kanskje har skjønt har jeg sittet ute. Det var så deilig vær at jeg måtte ut. Satte meg ned med en is kald coca cola, sola stekte og hørte på full guffe med musikk. Så leste jeg litt i Justin Bieber boka mi. In love ♥
Hva har du gjort idag?

SE HVA JEG FIKK I POSTEN!!!!

JEG FIKK BOKA TIL JUSTIN BIEBER I POSTEN. ENDELIG ER DEN HER. 

Når jeg satt i bilden og åpnet pakken begynte jeg og skrike og grine. Herregud bare av boka liksom. Og jeg hadde ikke bladd en side en gang. Så fikk jeg til og med en plakat. Åhhh gjett om Sinem var oppi skyene daa:) Den er nydelig, og jeg er så glad for at jeg endelig fikk den. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Fin bok eller hva???

Summer inspiration

Heihei!

Her kommer sommer inspirasjonen min. 

▲inspire me. The Gorgeous Doll. Fashion Fades, Style is Eternal. ? Untitled CatherineJane. Act On Your Impulse 

// Alle bilder fra weheartit 

Hva syns du om sommer inspirasjonen min ?

Life is beautiful

B215279538_large

Påskeferien snart over

Heihei!
Unnskyld for dårlig oppdatering, men ha vært opptatt igår. Mamma hadde brusdag så vi var ute og grillet, og  senere på kvelden så hele familien på filmen the last three days. Fysøren den filmen. Tror jeg aldri har hatt en så nervepirrende kveld. Den var så spennende at jeg begynte nesten å rive av meg håret. Haha, anbefales på høyt nivå. Dessverre er påskeferien over om noen timer. Vil ikke på skolen, og med tanken på at vi har matteprøve på torsdag. WTF?! Hater prøver,lærere og skolen atm.


 Seeyah. 

Harry Potter

For det første God Påske alle sammen!

I går blogget jeg dessverre ikke, og det er på grunn av at jeg ikke var i humør. Og på kvelden klokken sju sovnet jeg, og våknet klokken to på natta. Klarte selvfølgelig ikke å sove igjen så jeg tok på Harry Potter. Fysøren jeg bare elsker filmene. Så lagde jeg meg selv kako, og sovnet ikke før klokken halv seks. Det hadde blitt lyst ute så jeg måtte ta ned persienne og ta på meg sånn sovemaske greie. Og kan si at  jeg drømte om Justin Bieber hele natta, eller det gjør jeg hver natt. Men denne var spesiell. Jeg var på konserten hans og ble hans One Less Lonely Girl.♥

Liker du Harry Potter?

Hoooot

Hei allihopa!

Idag har vært en så chill dag. Jeg har vært ute og solt meg mens jeg har lest L.A woman. Ble faktisk ferdig med den, og boka anbefales. Syntes det var så morsomt å lese den. Så lå jeg ute og sole meg da jeg fikk sykt lyst til å kjøpe meg slush. Så gikk jeg og Cathrine til kebaben og kjøpte oss slush. Litt senere kom Julie og etter det kom Vetle,Daniel og Robin og  vi bare snakket osv. Så gikk vi for å følge Julie til tog stasjonen der vi møtte vennen hennes Lene som var såå hyggelig. Hun fikk ihvertfall et skikkelig bra førsteinntrykk av meg. Tenk at jeg til og med har fått farge, ahh elsker vår og sommer♥

Er det like varmt hos dere idag?

Only one picture from photoshoot yesterday

Heihei!

Idag våknet jeg av at Azul kom inn døra mi. Hun skulle visst hente olajakka si så det fikk hun. Haha var helt sjokka når jeg så henne foran meg. Haha, tenker på det blikket jeg fikk. Men anyways er det sol idag også noe som gjør at jeg blir enda mer glad i Norge. Liker ikke den kalde og lange vinteren her i Norge. Husker dere jeg sa at jeg og Cathrine hadde hatt en liten photoshoot i går. Fikk se bildet av meg idag, og syntes det var skikkelig kult. 


Tema var litt ''rockete''

Hva syns du om bildet?

Thirteen

God kveld. Nei mener god natt alle sammen.

I dag har vært en chill dag og har ikke kjedet meg i det hele tatt i hele dag. Når vi var hos søsteren min kjørte vi til mcern for å kjøpe oss is. Søsteren min orket ikke å spise mcflurryen sin allikevel så jeg endte opp med å spise to HELE mclurry. Kan si jeg følte meg som den feitingen der jeg gikk med to is i hånden og åt fra begge. Så når vi kom hjem klokken sju eller noe reiste jeg til Cathrine. Vi hadde en liten photoshoot ute i åkern, og jeg var litt ''rockete''. Så dro vi til teie og leide en film som heter thirteen, og satte på filmen hjemme hos Tonje. Vi brukte kanskje over en halv time på å fikse dvden, men det klarte vi ikke så vi endte opp med å se filmen på pcen.

Filmen handlet om et englebarn som blir til dopvrak. Syns den ikke var så bra, men vi på en måte fikk se hvordan faktisk noen ungdommer ender opp. 

Tumblr you know that I am no goodTumblr Pandora's box toujours pur ▲ L'épicier zep 

Så kom jeg hjem ved tolv tiden så ligger jeg her og hører på yiruma- river flows in you. Men skal legge meg nå så prekas.

Har du sett filmen thirteen?

21.04.2011

Heihei!

Nå er jeg hos søsteren min overnattet her i går til idag. Senere skal vi lage taco, også skal jeg hjem. Og etter det hvis det ikke er forsent skal jeg og Cathrine ha photoshoot. Men Cathrine no problem jeg kommer. Idag er det da sol og jeg går med shorts. 

Kjeda meg sånn mega når de drev og vasket huset så tok noen cam bilder. hahahhaha.Hva skjer hos deg idag?

Monte Carlo - trailer

Denne filmen gleder jeg meg sykt til. Når den kommer ut er jeg i Tyrkia så da skal jeg se på den i Tyrkia. Den ser så bra ut, + at selena gomez og leighton meester er med. ( Forbildene mine) Selvom hvor mye jeg er sjalu på selena gomez på grunn av justin syns jeg hun er flink, og er uansett vandt til at de er sammen nå. 

Skal du se denne filmen på kino når den kommer ut?

Dagens outfit #flower print

Flower print strømpebukse//lindex          shorts//bikbok               hvit topp// cubus      Smykker// diverse 

Whatcha think?

Frokost ute

Heihei alle sammen!

Idag er det fint vær, men ser ut som det ikke skal vare lenge. Våknet idag klokken halv tolv. ( Okei, elsker å sove) Så lagde jeg meg frokost og gikk ut og spiste med musikk på. I kveld skal jeg til søsteren min så det blir kos. Når våknet du idag?

Spring time

Elsker Norge når det er så fint vær selvom det ikke er noe fint vær idag. I følge meg da. Ikke noe sol ihvertfall. 

Fant noen fine bilder Azul hadde tatt i går som jeg fikk lyst til å legge ut.

Hvordan vær er det der du bor?

Bilder fra photoshooten

Heihei!

Btw så overnattet jeg her hos Azul i natt, og da gikk vi ut på veien og tok oss en liten photoshoot. Noen av bildene ble bra og da tenkte jeg at jeg kunne legge noen av dem ut.Hva syns du om bildene?

Live like it's your last day

Hei alle sammen! 

Akkurat nå sitter jeg hos Azul og skal kanskje overnatte her om mamma ikke er så mensentryne.. Neida. Jeg kom hit rundt tre tiden, og siden da har vi vært ute og nytet det fine været. Idag tok jeg til og med på meg shorts. Det har vært kokende vær. Vi har også grillet og spist is. Altså en kjempe koselig dag med min bestevenn.


Er det også fint vær der du bor?

Chiller'n ute i sola

Heihei!

Jeg tenkte at  jeg heller kunne sitte ute siden det er så pass så varmt nå. Har nå tatt teppet på bakken og ligger oppå den og hører på musikk, og henger'n på facebook. Men nå er faktisk sola bak skyene noe som irriterer meg litt nå. Og jeg vil meddele at jeg hater krypdyr. Æsj.Ny t-shorte fra Tally Weill. 

Men nå er søren meg sola borte, det betyr at jeg går inn igjen. Hadet, skal spise sjokolade!:D Kjøpt to store sjokolader... En er smash den andre crønsj. Vel, sjokolade paradiset venter. 

Er det sol hos deg?

Bildedryss fra båturen til Kiel

Heihei!

Jeg har glemt å fortelle dere at jeg faktisk reiste til Tyskland med båten. Jeg har hatt det så morsomt. Jeg elsker å ta den båten. Color Magic. Herregud syns jeg har alltid noe å gjøre helt til jeg skal sove. Det vi jentene gjorde var vel egentlig å fly rundt i båten, og vi har nok tatt heisen over 240783485 ganger. Så syns jeg det er morsomt å være på diskoen oppe selvom ingen danser. Grunnen til at jeg liker det stedet er at det er høy og bra musikk. 

Her får dere noen bilder. 
♥♥♥♥♥♥♥♥Shopping ble det mye på meg, er så glad for at jeg har min kjære pappa som betaler alt for meg  ♥ Hvis dere vil se innkjøpene mine kan jeg godt vise dere.

Hva syns du om bildene?

 

Dagens outfitTycks?

Chocolate girl

Heihei!

Visste dere at jeg er en stor sjokolade spiser. Føler meg oftest mye bedre når jeg spiser sjokolade. Noen ganger om natten noen ganger om dagen, og noen ganger snik spiser jeg i klasserommet. Midt i timen ja. Det er ikke en sykdom eller, og ikke tro jeg har noen sykdom for det har jeg ikke. Er  bare altfor glad i sjokolade.Det der spiste jeg nå på under 5 min :)

Liker du sjokolade like mye som meg?

Last 2 days

Hei!

Beklager for at jeg har oppdatert bloggen dårlig, men har rett og slett ikke hatt blogg-humør. Det har jo tross alt vært så fint vær ute. Vi kan starte med dagen tirsdag. Da var hele gjengen hos meg. Liksom tror jeg må notere datoen på den dagen. Siden har aldri i hele mitt liv ledd så mye. Tonje var ikke så mye med oss siden hun var syk. Også var det dagen igår med skinnende sol og en varm dag. Var ute med Tonje,Azul og Cathrine. Det var heftig chill.

Har du gjort noe spennede for tida?

I like the way you shake your ass around me

Hei allihopa!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dans, og derfor skal jeg i dusjen og deretter spise pizza. Mamma kjøpte det for meg siden hadde et stort ønske om å spise det akkurat nå. Så etter det setter jeg sikkert på GG ( Da mener jeg altså Gossip girl) Har seriøst blitt så hekta på det, men elsker det da. Jeg kan også si hvilken nettside jeg ser den på og det er : www.cucirca.com . ikke bare GG du kan se men masse annet. Skikkelig bra nettside.Grunnen til overskriften er btw at på dansinga så danset vi til den sangen, og nå er denne sangen ''stuck in my head'' i går var det sangen replay, men det var ille igår. For etter hver eneste setning begynte jeg å synge den sangen. MEN vi snakkes senere. 

Er det noen serier du er helt hekta på?


BTW: Idag ligger jeg på 1.plass over alle bloggere her i Eidsvoll, så tusen tusen takk til alle som er innom bloggen min. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg.♥

Sun fun

Heihei!

Idag etter skolen så skinte sola og varmet oss. Det ble så varmt at jeg ble rett og slett glad. Så vi gikk og kjøpte oss ( eller ida kjøpte) slush til oss. Så gikk vi så sakte at vi brukte over en time hjem. Så nå har jeg også sett på gossip girl, og den prøven som vi hadde idag gikk overranskende bra..Så hadde jeg de fine planene om å komme hjem sitte ute å gjøre lekser, men helt til jeg kom hjem var hele himmelen fult av skyer :( Så da ble jeg inne og så heller på gg. Men nå skal jeg gjøre litt lekser, og etter det er det DANS! Vel selvom jeg ikke er i humør til å reise på dans...

Hva skal du idag?

God natt

Ville bare si god natt til alle sammen, håper alle sover godt og drømmer søtt. Jeg skal ihvertfall drømme om Justin Bieber, vel gjør det hver dag nå. 

955174-10-1300825796471_large 

Gooooood natt!♥

Funny sunday with Sara

Hei!

Dagen idag har vært super. Når vi kom hjem til søsteren min møtte jeg da Sara, og jeg har ikke sett henne siden høstferien. Vi snakket om så mye at det ble ikke stillhet en eneste gang. Vi spiste deilig middag, og spiste kaken jeg lagde. Tiramisu en italiensk kake som jeg bare ååh elsker. Så gikk vi ut for å gå en tur, og da ble det enda mer jente babling. Også vil jeg takke www.bibses.blogg.bno med at jeg ble dagens blogg på bloggen dems. Tusen takk, elsker bloggen deres.♥


Søte Sara.<3Ble ikke så bra bilder, men bedre enn ingenting! Nå skal jeg gjøre meg klar for å legge meg, skal se en episode med GG, også skal jeg SOVE!

Har du gjort noe spennende idag?Smile :)

Nå snart skal vi på middag hos søsteren min, og der skal jeg møte Sara som jeg ikke har møtt siden LENGE. Og idag er litt sånn klikk siden vi har en samf. prøve i morgen som jeg nesten ikke kan noe på. Og en prøve jeg ikke har lyst til å bruke en søndag til å øve på! Men skal snakke med læreren min.

Hva skal du idag?


IT'S SATURDAY

Hallo!

Nå sitter jeg her og hører på Veronica Maggio, kan si jeg har blitt nå hekta på sangene hennes. Idag morges ble jeg vekket til en deilig frokost. Så ryddet jeg rommet mitt. Senere idag skal jeg på bursdagen til Andrea. Det kommer til å bli koselig. 
Tusen takk tonje min for denne søte teksten. Begynte faktisk å gråte. Elsker deg bestevenn.!♥Hva skal du idag?

Fridayyyyyy

God kveld alle sammen!

Dagen idag har vært herlig siden klokken sju, for da gikk jeg ut med Tonje for å gå tur med den nydelige hunden hennes.Arthur. Så kom vi hjem til meg, og da kom Azul.Så bestemte vi oss for å reise på butikken for å kjøpe is,men ble til at vi heller kjøpte brus. Så traff vi folk, og det var litt morsomt. Så merket jeg og Azul at det var en mann som fulgte etter oss så ble jeg egentlig litt redd,men skjedde ingen ting da. Så kom vi hjem til meg igjen og bare chillet.Siden de har reist har jeg sittet og pratet veldig mye med mamma. Noe jeg ikke har hatt sjansen til på lenge. Nå skal jeg se på gossip girl, og etter den er ferdig skal jeg legge meg.Så natta folkens.!
 

Har du gjort noe spennende denne fredagen da?Vel, siden sist

YOO!

Lenge siden nå føler jeg. Sikkert 3 dager siden jeg sist har blogget. Men har ikke hatt humør til å blogge. Siden sist har jeg vært veldig mye alene hjemme, men det er vel bare bra for meg. Full guffe med musikk og bare chillern. På onsdag kom Ada til meg etter skole, og på kvelden kom Tonje til meg. Har ikke skjedd mye siden sist så legger bare ut noen bilder.
I de siste dagene er jeg i ''Justin BIeber mood'' igjen. Snakker bare om han og alt handler bare om han. Har også bestilt boka hans:DDDD IM A BIG BELIEBER!


Vel jeg prøvde å lage cupcakes til Ada, men den ble vel laaaangt unna vellykket. 

Hva skal du idag?

Bilder fra valentines festen (Topp disko)

Heihei!

I februar så hadde vi valentines fest som jeg har fortalt dere om, men har aldri lagt ut bildene siden jeg ikke hadde noen. Men nå så jeg at topp hadde lagt ut bilder på nettsiden dems, og da tenkte jeg at jeg kunne legge dem ut her.
dette var på en dansekonkurranse, haha 7 som kom videre og jeg var en av dem. Var litt flaut å danse foran hele skolen men men.


Jeg trodde jeg døde av dette bildet, ikke av deg alexandra, men se meg i bakgrunnen. JEG DØØR!Hva syns du om bildene?
I heart Gossip Girl

Heihei. Jeg kan vel si at jeg elsker Gossip Girl. Jeg har begynt å se på serien fra første sesong første episode. De eldste seriene er så mye bedre enn sesong 4 syns jeg. Syns sesong 4 er kjedelig iforhold til de andre. Men men elsker det uansett. Nå skal jeg fortsette med å se på den så snakkes senere.

Fuck Yeah Dirty Pink Victoria's Vintage %u2665  Tumblr all we know is falling Tumblr Viva. Ria. Ame. 

Elsker Blair, og er team Blair. 

Liker du gossip girl?

Jeg elsker regn

 ( Sett på denne sangen først, den er seriøst nydelig!)

Mange hater regn, men jeg elsker det. Syns det nesten er bedre enn sola, men det er ikke det. Jeg elsker lyden av regn. Det er på en måte så fredelig. Jeg elsker å se dråpene treffe vinduet. Ihvertfall når det er helt stille i huset med bare lyden av regn. Åh, jeg elsker virkelig regn..


//Bildene er tatt på skolen, tok dem med telfonen. Så ikke så bra kvalitet.

Liker du regn?

I love spring

 

Hei alle sammen!

Idag morges skinte ikke sola, men nå skinner det og det er ordentlig vår vær. Jeg elsker våren, for da får jeg følelsen av at det snart er sommer da. Jeg er glad dette året går like bra som forrige. Siden 2010 var beste året i hele mitt liv, og jeg håper dette blir bedre. Nå skal jeg gå ned for å lage litt mat til meg, og drikke solo. Har allerede drikket to glass med det. 


Love ♥

Er det vår der du bor?

You don't really know me

En ting som er så lett å gjøre her i verden er å fake et smil.Alle kjenner meg som den jenta som alltid er glad, og med en gang noen ser at jeg ikke smiler spør de meg om hva som har skjedd. Og de gangene faker jeg et smil og sier at det ikke er noe. For noen ganger er det mye bedre å fake et smil enn å begynne å forklare alt. Jeg er ikke den personen som er lei seg, men det kan komme tider som jeg faktisk også er det. Jeg ville bare få det ut. Bildet er tatt idag i Oslo, må være den mest retarde bildet av meg men har ikke noe annet akkurat nå. Fysøren etterpå skal jeg fortelle dere noe av det skumleste jeg har vært med på. En av de skumleste..

 

MAKING OF CUPCAKES

Hei!

Som sagt var jeg jo på bursdagen til Azul igår, og da dro jeg til henne tildligere. Og da fikk vi pyntet cupcakesene. De ble så søte og selvfølgelig kjempe gode. 


Namnam. Men nå skal vi dra på middag hos søsteren min så det blir kjempe koselig.Vi blogges senere folkens.

Syns du det så godt ut?


Bilder fra gårsdagen

Igår var det full party her i huset til Azul. Det var så gøy den beste kvelden på veldig lenge. Vi danset med høy guffe med musikk. Spiste pizza,ostekake og cupcakes.Vi spiste til alle ble skikkelig kvalme, men ingen kunne stoppe oss når musikken var satt på. Vi danset til og med ute i terrassen og skrek. Herlig kveld med beste jenter.

Her kommer bilder fra kameraet til Azul, dere får bildene som er på kamera mitt når jeg kommer hjem:


FUN FUN FUN.

Hva syns du om bildene?

Må-gjøre video kom med HVA DU VIL!

Nå ligger jeg, Azul og julie i senga og fant ut at vi ville lage må-gjøre video sammen. Og da lurte vi på om dere kunne komme inn med de sykeste tingene, og de skal vi gjøre på video og legge ut på bloggen. Så nå er det bare å sette i gang. 


 En liten smakebit fra gårsdagens kveld :)

Hva vil du se oss gjøre?Getting ready for parteey

Heihei!

Nå er jeg hjemme hos Azul og jeg ble nettopp ferdig med å fikse meg. Då nå venter jeg på at Azul og Julie skal bli ferdig. Ikveld feirer vi bursdagen til Azul. Så vi jentene skal kose oss med god mat og bra musikk. Jeg skal ta mange bilder ikveld så da får dere det senere. I natt overnatter jeg hos Azul med Julie så tenker vi kommer til å ha det morsomt. Hva skal dere ikveld?

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits