april 2012

Titanic helt fantastisk!

Heihei!

Som sagt så jeg på titanic på kino igår, og jeg syns det var helt forferdelig. Jeg kan være helt ærlig å si at jeg gråt under hele filmen. Den er bare best, og helt forferdelig. Skjønner ikke hvordan en film kan være så trist, å gå så mye inn på en person. Jeg gråt fortsatt etter jeg kom hjem. Jeg la meg ned i senga og tenkte på filmen, og hadde helt vondt i hjertet. Dere tror sikkert jeg overdriver, men hallo alt på filmen har skjedd i virkeligheten! Og det er ting som skjedde for akkurat 100 år siden, den 12.april var det akkurat 100 år! Sykt å tenke på. Og føler Kate Winslet og Leonardo De Caprio ( NAMMM) er bare helt perfekte for de rollene de har fått. Åh, jeg elsker Titanic ♥♥

Tumblr_m29re4zst61r6tf5ko1_500_large Pinnwand-Fotos Теплое Лето Pinterest / Home Tumblr Image - Au moment ou tu auras franchi cette porte ne revient jamais. Parce que je serrai capable de t'étriper et de briser tes os un par un pour te faire ressentir la même douleur que j'ai ressenti quand tu t'es barré comme un lâche. [ForeverQuotes] - Com Promotional Stills - titanic stills 263 - Kate Winslet Fan | Photo GalleryTumblr_m2i064gqqs1qgnyxvo1_500_large Tumblr_m2g87tpngw1qb9pa3o1_500_large Film-jack-and-rose-madamelulu-movie-quote-favim.com-233833_large  

/////weheartit

Nydelige bilder!! :(

Hva syns du om titanic?

-Sainem♥

 

Titanic 3D

Hei alle sammen!
Åh nå har titanic kommet på kino og på 3D!!! Titanic har vært favorittfilmen min siden jeg var liten, og den er fortsatt det. Når jeg var mindre var det kanskje den eneste filmen jeg så på! Åh den er nydelig, og jeg vet at jeg kommer til å gråte så mye. Vi snakkes mer når jeg kommer hjem! Hadet..

Har du sett på titanic 3D? Isåfall hva syntes du?

Starbucks

Hei alle sammen! Idag hadde jeg engelsktentamen, og jeg syns det gikk greit. Etter det dro jeg, Andrea, Synne og Alexandra til Starbuck. Det var en veldig morsom episode der som jeg må fortelle og det var at alltid på starbucks spør de om navn. Ingen har klart å skrive navnet mitt riktig så enten blir det skrevet simen, senem ellers skrives det riktig, men at de dustene uttaler det simen. Derfor har jeg begynt å kalle meg selv for andre ting, og idag skulle jeg liksom hete mia. Alt gikk greit og hun dama spurte navn og jeg sa " eeeh... Mia" også fikk jeg frappen min der det sto Emia. Hahahahhaha vi jentene hadde så sykt lættiss. Hun dama trodde jeg het Emia siden jeg først sa eeeh. Haha! Dagens. Etter dette dri vi på Jessheim og gikk litt rundt der.
Nå Ligger jeg i senga og ser på desperate housewives før det blir natta. Imorgen må jeg våkne tidlig fordi jeg skal trene med Ida. Så vi snakkes!

Har du vært på Starbucks? <3

Mattetentamen

Heihei!

Igår skjedde det ikke noe spess utenom at jeg var hjemme hos Ida med Cathrine. Er så morsomt å være med de to jentene, vi har det alltid så morsomt! Love it! Idag så hadde vi mattetentamen, og jeg syns den gikk bra. Håper det gikk bedre enn ifjor! Jeg blir bare så utrolig rastløs når jeg har tentamen.

math, school subject, text - inspiring picture on Favim.com annur razali funny, math, quote, quotes, school - inspiring picture on Favim.com (1) we heart it ♥ 

//weheartit

Liker du matte?

Nytt treningstøy

Heihei!

Idag kom jeg hjem sånn ca for 2 timer siden, og siden jeg kom hjem har jeg sittet med matte. Har gjort noen oppgaver, og ble ferdig med et øvelsesark. Uansett så tenkte jeg at jeg skulle vise dere treningstøyet jeg kjøpte i Sverige. Jeg kjøpte den fra en treningsbutikk, og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Kjøpte både løpe tights og jakke, og dem er veldig komfortable. Liker også at tightsen sitter veldig tett inntil, men at den er god å løpe i. Testet den igår :)
Meg på treningsrommet på hotellet igår kveld. 

Hva syns du om treningstøyet?

-Sainem♥

En dag i Stockholm

Heihei!

Wiho, endelig tid for å blogge. Idag har vi utnyttet dagen fult ut, og jeg er helt utslitt. Dagen startet med en god frokost på hotellet, og deretter dro vi ut. Vi var på skyview,på sånn golbe greier. Det var panorama viwe over hele Stockholm. Spennende. Så var vi innom et shoppingsenter, også dro vi til et sted som het Old town. Det var bare sååå fint der! Det var som det ligger i navnet, gamle hus og det var så koselig. Hele byen minte meg om blanding av Paris og Venezia. Flotters. Når vi kom tilbake til hotellet gikk vi opp til øverste etasje og der trente vi, og det var den fine utsikten! Så nå ligger jeg i senga nå nydusjet, og etter jeg har blogget skal jeg gjøre matte. :( fml. 


Dette er den runde greia jeg prøvde å forklare litt lenger opp!Old town, nydelig!


Sushi til lunsj.♥

Inne den lille runde greia. ( se første bildet )


Hva syns du om bildene?

-Sainem♥

Fremme

Heii!

Vil bare si at jeg er fremme i Sverige. Sitter nu på hotellet, og hotellet vårt er Radiosson. Er skikkelig chill her, og det er treningsrom og badstue. Så jeg kan trene her også. Skal trene morgen og kveld! Haha, høres ut som jeg kom hit for å trene, men neida!! Skal shoppe imorgen.

Nå skal vi ut å finne et sted å spise, så hadet!

 

Stockholm next

Heihei!
Nå har jeg ferdigpakket og er klar får å dra til Sverige. Jeg skal til Stockholm, og det er første gangen så jeg er skikkelig spent. Har en følelse på at det skal bli en skikkelig morsom tur. Gleder meg, og btw skal jeg ta med pcen og det er nett på hotellet, og derfor blir det bloggings i Stockholm.

Har du vært i Stockholm før? Hvis du har, noen steder å anbefale som jeg kan dra til? Bligger fra mobilen nåå btw. Vi snakkes!

Cupcakes

God kveld!

Nå har jeg besøk, og vi har bakt cupcakes. Hahah, vi begynte med å bake det sånn klokken ti eller noe. Vi serverte cupcaksene for foreldrene våres, og pappa som aldri spiser noe kake eller noe, spiste to stk av cupcakesene! Ble skikkelig glad, og de smakte også skikkelig godt. Vi fylte inni selve muffinsene med karamel og sånn rennende sjokolade med biter inni. 


Vi lagde også forskjellig smak med ''frosting''. Den ene ble karamell, den andre ble hvit og brun, og den andre ble rosa.:)

Liker du cupcakes? Ok, rart spørsmål, for hvem er det som ikke liker det?

-Sainem♥

Fredaaaaaaaag

Heyhey!

Hvis det nå ikke hadde vært fredag, hadde jeg bare elsket denne dagen. Siden vi nå nærmer oss slutten av ferien, liker jeg virkelig ikke denne fredagen. Jeg skal uansett bare utnytte de siste dagene i ferien, fordi det kommer til å skje veldig mye etter denne ferien. Det er da alle tentamener og eksamener osv. begynner. Jaa, men sånn er det å gå siste året i 10. klasse. Etter sommeren blir det videregående. Wiho, grugleder meg! Fikk vite istad at vi skulle få besøk, og derfor skal jeg lage cupcakes. Åh, jeg bare elsker å lage cupcakes, og jeg elsker dem!

Hva skal du denne fredagen her?

-Sainem ♥

Vår inspirasjon

Helloo!

Nå er det april, og det er vår. Jeg tenkte jeg skulle dele inspirasjonen min for denne måneden, eller generelt for vår og sommer. Alle trenger inspirasjon, og det er bare så gøy å få inspirasjon fra jenter som kler seg så fint! 

dreams come true fashforfashion Meet The Kardashians NOW PUT YA HANDS UP, CAUSE IT'S A STAND U Tumblr Anna-Lena Laue // LOOKBOOK.nu LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness. Mohair sweaters Just follow your own dreams ɑƞ ɑɴɡеᴌʼѕ ʀеνеиԍе Fashion Is My Drug Untitled Tumblr I want &lt;3 - Me feat. You. Cüwle plaatjes - Hyves.nl Fuck Yeah, Dash!

Bare for sånn info, er jeg helt obssesed med Kylie og Kendall Jenner. Det er de yngste søstrene i familien Kardashian. Dem er bare så pene, og har en utrolig fin stil! Love them. // Alle bildene er tatt fra weheartit.com 

Likte du noen av bildene?

-Sainem ♥

Bra start på dagen

Heihei!

Wow, bloggsoft har fått nytt design, og jeg like den. Ble veldig kjedelig med det samme designet så lenge, og det derfor var det bra med en forandring. Idag da jeg våknet spiste jeg frokost med en gang,og gikk ut for å ta meg en joggetur. Jeg tok en liten joggetur, og kom tilbake og da trente jeg styrke. Nå ligger jeg i senga, nydusjet, og skal snart se på DH. Hahah, jaa, jeg er helt hekta at det er sykt! Uansett så blogges vi senere, ser ut som jeg er hjemme idag. Hva skal du idag?

-Sainem♥

Avslutter denne dagen med Desperate Housewives

God natt alle sammen!

Tenkte jeg skulle blogge en gang til før jeg satte på desperate houswives. For ca. en måned siden eller noe begynte jeg å se på DH fra første sesong, og nå er jeg på det tredje sesonget, og det er 8 sesonger. Wihoooo. Jeg har en lang vei å gå, men jeg bare elsker å ligge å se på de helt fantastiske episodene. Koser meg veldig mye når jeg ser på den. Så ja, vi blogges mer imorgen!

Ser du på desperate housewives?

-Sainem♥

EN STOR OVERRASKELSE

Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle fortelle dere om noe som skjedde på søndag. Den dagen var skulle Ida da bare feire en liten bursdagsfeiring med oss jentene. Jeg dro dit som alt skulle vært helt normalt. Jeg kom frem, og vi alle gikk opp. Ida sa at hun måtte på do, og hun spurte meg om jeg kunne fylle på glassene med solo. Men jeg drev og gjorde det, kom Ida fort tilbake, og bak henne kom Anna og CATHRINE. Jeg fikk helt sjokk, og mens Tonje og Azul løp på Cathrine ble jeg støende der skrikende og gråtende. Dere som ikke husker Cathrine, det er bestevennina mi som flytta til Thailan ifjor, og jeg hadde ikke sett henne snart på et år! Det var den beste overraskelsen, og det var bare helt sykt. For jeg hadde snakket med Cathrine dagen før, og hun sa at hun var i Phuket! Åhh.. Men er så glad for at hun er her nå, hadde savnet henne noe sykt! 

 


Denne natten overnattet da alle jentene utenom Anna og Azul. Dagen etter dro jeg, Cathrine, Ida og Tonje på Jessheim senteret, og her shoppet jentene litt, også satte vi oss ned for å spise på Egon. Det var så godt, og det var veldig koselig. Etter dette dro vi på kino og så på the hunger games, og filmen var bare helt fantastisk. Har lest boka, og nå sett filmen, og begge delene var rå! Men som alle sier og som sannheten er, er det jo mer detaljert og bedre beskrevet i boka enn i filmen. Så foretrekker boka! Hihi, men alt i alt en helt FANTASTISK og PERFEKT start på ferien. 
Hva syns du om overraskelsen?

-Sainem♥

I want this body

Hey! 

Her om dagen fant jeg en tumblr side fra bloggen til haawt. Jeg syntes den var helt ideal, og jeg fikk skikkelig motivasjon til å trene. Den bloggen handler da om å spise sunt, trene og rett og slett ikke gi opp. Det er bedre å heller spise frukt, enn å spise godteri. Bedre å ta seg en joggetur enn å sitte inne på pcen. Det er dette det handler om. Ikke det med å slanke seg, men det med å bli sunnere. Etter du har blitt det, kommer restene etter det. Jeg har klart meg i noen dager nå, og jeg har fått mamma til å kjøpe masse frukt. Jeg klarer nå å få skikkelig dårlig samvittighet hvis jeg spiser godteri eller noe annet sånt, og da med en gang må jeg trene. Ellers sitter jeg med dårlig samvittighet som jeg gjør akkurat nå. Spiste litt for mye godteri igår :( Uansett råder alle til å ta en titt innom denne tumblr siden. 

sun-chasing:
queued post. Sorry guys, I just need a little break- lewis(sun-chasing)

http://iwantthisbody.tumblr.com/ <---- her er siden, ta en titt og få motivasjon til å bli sunn! 

Hva syns du om bildene, og siden? 

-Sainem♥

Bursdagen igår

Heyhey alle sammen!

Nå sitter jeg her og faktisk ser på ungkaren, og etter den starter real housewives of New Jersey. Det er så morsomt!

Når det kommer til bursdagen igår, var det jo morsomt og koselig, På sånne bursdager spiser man, og bare snakker sammen. 


Meg og bursdagsdame, haha :)

Me and my sistahhh

Hva syns dy om bildene?

-Sainem♥

Dagens outfit #040412


Heihei! tenkte jeg skulle legge ut dagens outfit før jeg dro til Oslo. Så vi snakkes senere, og skal prøve å blogge en gang til i kveld! Så vi snakkes da! 

Hva syns du om dagens outfit? 

- Sainem♥

Onsdag 04.04. 2012

Heihei!

Rart at det allerede er april, uff, tida går så fort. Nå er det bare ca. 2 måneder igjen av 10.klasse, og til sommerferie. Ahh, gleder meg bare så sykt! Uansett idag skal jeg til Oslo, på bursdag. Det er bursdagen til en i familien min, så det kommer til å bli koselig. Skal ta med kamera og ta bilder, som dere får senere ikveld. Nå skal jeg sitte og gjøre matte. Jaa, jeg må det, fordi jeg har mattetentamen om akkurat en uke. Så må freshe matte hjernen min. Hva skal du idag? 

- Sainem♥

I det siste

God morgen alle sammen!

Tenkte jeg skulle blogge en gang før jeg skulle sette på en ny episode av desperate housewives, og ja har blitt helt hekta. Men jeg har jo ikke blogget på 3 måneder, og det har jo skjedd litt av hvert som jeg nå skal blogge litt om. Egentlig har jeg ikke så mange bilder, fordi jeg har nesten ikke tatt noen bilder. Har hatt noen små photoshoot med venner, noen bursdager også dro jeg til Berlin. Det var kjempe gøy. ( Dette innlegget skulle egentlig blitt lastet opp igår, men blogg.no var helt klikk, but here it comes)
Bursdagen til Maja:Berlin turen:
Dette får holde nuuu. Kommer noen nye innlegg senere også, så stay tuned!

Hva syns du om bildene?

- Sainem♥

 

 

 

 

Jeg er tilbake

Hei alle sammen!

Wow, jeg kan kjenne at jeg har savnet dette her skikkelig mye. Nå er jeg tilbake, og jeg er kjempe spent! Jeg har tenkt lenge på å komme tilbake til bloggen, og guess what? Here i am. Jeg skjønte at jeg bare trengte den lille pausen jeg tok, og det var verdt det, ,men nå er jeg tilbake. Jeg gleder meg kjempe mye til å dele ting med dere igjen! Så nå håper jeg bare får tilbake mine søte lesere. 


Ida og meg! <3 

Kommer du til å lese bloggen min videre? ♥

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits