mai 2010

summer

Halllo!
Idag hadde vi engelsk tentamen, og det gikk vel bra ettersom jeg skrev om 2012. Hahah ! Men oppgaven gikk ut på å skrive om hvordan verden kommer til å gå under 2012. Men har dere sett det fine været ute ? Herlig altså. Så var det Cathrine som blogget for meg istad, hehe . Men så var vi hjemme hos Cathrine istada og der tok vi noen sommerbilder. 


Jeg er henne på bildet nr.2 øverst ;)
Hva syns du om de fine sommerbildene ?

-SAINEM

Se så søt kigurumi Cathrine har!!! I LOVE IIIITTTTT !!! <3333333

Heeii!! Sitter hos Cathrine nå og blogger. Prøvde Cathrine sin kigurumi, og den er så søt! Det er stitch :)


Hihi.
-SAINEM

2.PLASS OG AUTOGRAFER !!

Hallo !
Jeg må nok beklage for lite bloggings , og takk for innlegget Tonje! For nå skal jeg fortelle hva jeg har gjort ! I går var vi jo i Oslo og der skulle vi dele ut innbydelser til bryllupet til søsteren min. Også måtte søsteren min reise for å passe på lille fetteren min fordi foreldrene skulle til Eurovision Song Contest. Også bestemte jeg meg også for å reise dit, så jeg ble der over natten og så på Eurovision. OG TYRKIA KOM PÅ 2.PLASS SERIØST STOLT OVER LANDET MITT, ELSKER BANDET ! ♥

Også idag måtte vi til Oslo igjen, og der hadde vennina mi fått autografen dems til meg( maNga ) Jeg ble så glad så tusen takk Emel ! Jeg har desverre ikke harr sjansen til å møte de folka som presenterte Tyrkia, men fetteren min har fått nummeret til en av dem. Så jeg skal ringe dem og spørre heller om å møte dem i Tyrkia ! 
Hvem heiet du på ?

-SAINEM

sinem, du er dårlig !

Hei folkens ! 
Siden Sinem ikke har blogget noe enda idag, så tenkte jeg at jeg kunne gjøre det. Egentlig bare for at jeg ikke har NOE annet og gjøre enn å være på pcen. 

Jeg aner ikke hva Sinem har drevet med, eller driver med idag, (siden hun har ikke vært så veldig pratsom over telefonen) men det er hvertfall noe siden hun ikke har skrevet et eneste lite blogginlegg på over ett døgn. Og bare litt info til deg Sinem; få ræva de i gir å blogg ! 

Så håper jeg dere får en fin dag videre! 

Jeg er veldig glad i deg vennen min ♥

xoxo Tonje Iren 

HADETTT !

Reiser til Oslo nå-.- Tror jeg skal se eurovision song contest der :D 

Hva skal du idag ? :D

-SAINEM

Mitt største stilikon!!

Det er Demi Lovato, elsker stilen hennes. Og sangene hennes, det hele handler om å være seg selv. Elsker også den nydelige stemmen hennes. !


//google

Tumblr_l2xl7h3pia1qbzmm7o1_500_large
//weheartit
Hvem er stilikonet ditt ? 

-SAINEM


Sainem on bloglovin !

Hallo !
Nå er jeg også på bloglovin. Så da kan dere følge med på bloggen min der ? Bli følger da :) 
Skal du følge meg på bloglovin ? 

-SAINEM
bloglovintrykk på bildet for å følge meg ♥

BORN TO MAKE DRAMA !

Hahahahah... Dette er absolutt ikke noe jeg hadde gjort, men det hadde jo vært litt tøft å se hva politiet hadde gjort ? 


Hva syns duu ? 

-SAINEM

New sunglases


Hva syns du ?

-SAINEM

Dagens outfit

Hallllooo !
Jeg har vært hjemme idag, men jeg har ihvertfall blitt frisk. Litt ihvertfall! Jeg er bare litt forkjølet, ellers frisk som en fisk. Snart skal jeg reise til Jessheim. Vi skal se på ting og tang! Føler det er skikkelig lenge siden jeg har hatt outfits, så her får dere dagens outfit :


Hva syns du ? ♥

-Sainem

Flowers

Halllo! 
Nå har jeg dusjet, og håpet på å bli bedre men, nei. ! Jeg har feber og hodepinne enda, så jeg tror ikke det blir skole på meg i morgen. Så tok jeg noen bilder av de fine rosene vi har i stua, og spise stua som jeg ville dele med dere. 
Hva synes du ?

-SAINEM

syk,syk,syk

Fint at jeg ikke fikk reist på jobb idag, dagen idag var den siste også. Men så mye jeg ville kunne jeg ikke ha reist uansett. Jeg er litt bedre nå, men i morges kunne jeg ha drept meg selv. Jeg hadde noe som het HØY feber. Jeg har nå ligget i 8 timer siden jeg våknet, fordi jeg rett og slett ikke klarte å reise meg opp. Men jeg kommer tilbake friskere og med masse bilder. Har rett og slett ikke hatt tid til å ta bilder!

Tumblr_kvwlzyamyv1qzl6oio1_500_large
//weheartit 
Flere som er syke ?

-SAINEM

Overskrift

Her er vi skikkelig kreative med overskrifter ja. Men dagen på jobben i dag var ikke så bra, fordi jeg hadde hodepinne på 100. ++ Jeg var utrolig trøtt at jeg nesten sovnet.Så når jeg kom hjem fikk jeg en varm drikke som visst hjelper til hodepinne. Så lagde mamma suppe til, også hadde jeg sovnet i noen timer. Var egentlig deilig å sove. I kveld blir det ikke gjort noe spesielt. I morgen har barnehagen turdag så vi skal på tur.!

Tumblrl2kwst0xcz1qaobbz_large
//weheartit

Hva vil dere ha mer på bloggen min ?

Hallo !
Jeg fikk da den hodepinnen igjen, så denne gangen måtte jeg ta meg en paracet. Og da måtte jeg sove. Det gjorde jeg og nå føler jeg meg 100 ganger bedre. Men jeg lurte på en ting, og det er hva er det DU vil ha her på bloggen min ?


What do you want in my blog ?

-SAINEM

Jobb i barnehagen

Hallo !
Denne uken her har vi jobbuke, noe som betyr at vi må jobbe i 3 dager og se hvordan det er å jobbe. Jeg, Karoline og Tonje jobber i barnehagen på dal. Dette var første dagen og den gikk bra. Jeg jobber med barna fra 1-3 år. Herregud så nydelige de er!

3763443274_f3d3ddb39a_large
Tumblr_l1ydizhxna1qztxpko1_500_large
//weheartit
Hvor har du jobbet ?
Senere skal jeg ut med Ida og Tonje. De skal ta sol jeg skal holde dem med selskap. 
Digger denne sangen :
Kanye West- stronger 

-SAINEM

sick and the notebook

Hallo !
Feber , hodepinne og vondt i hele kroppen er ikke det beste jeg vet. For at tiden skulle gå så jeg på den nydeligste filmen ever. The notebook. Den er så utrolig fin. For at jeg skulle bli frisk fortere drakk jeg te og suppe. Håper jeg blir frisk til i morgen. 


Har du sett denne filmen før ?

kattunger og jeg er syk

Nå reiste Ida nettopp hjemme fra meg. Først dro vi til Tonje og var der og koste med kattungene katten til Tonje har fått. Også kom vi hit så reiste Tonje, og litt senere reiste Ida. Tonje reiste fordi hun måtte spise, Ida måtte reise fordi jeg har blitt syk. Det er jo perfekt når vi har arbeidsuke i morgen og jeg skal jobbe i barnehage. Nå skal jeg  lage meg te, og legge meg så jeg blir frisk i morgen. 


Nydelige ikke sant ?♥

biiiiirthday

Hallo !
Beklager men jeg hadde ikke tid til å blogge i går så særlig, men idag skal jeg prøve å blogge mye. Men som sagt det har begynt å bli veldig fint vær, så jeg kan vel ikke sitte inne hele dagen å blogge ? 

Men i går var det bursdagsfeiring med mange her. Hva synes du om kaken ?

Gratulerer med dagen store søster

Hallo !
Idag har store søsteren min bursdag hun blir 23 år , og jeg vil gratulere henne masse noe jeg har gjort. Vill også lage et innlegg om det. 

Er kjempe glad i deg!

Bilde fra Italia !
Gratulerer med dagen ♥

Heliiiiuuuuum

Her er videoen, da vi hadde det gly med heliumballonger :D

the last song og peppes pizza

God kveld !
Dagen idag har vært herlig <3 Først så vi på filmen the last song, og den var så utrolig vakker film elsker den. Ida begynte å gråte, så begynte alle andre også å gråte smått og Ida begynte plutselig å hulke skikkelig og da fikk vi lattekrampe midt i filmen. Vi lo høyt assa. Etter det gikk vi på peppes pizza og spiste der og hadde det koselig. Så fikk vi ballonger,og vi lagde video som dere kommer til å se etter Cathrine har redigert den. Så spiste vi yoghurt is. 


Ida, Cathrine og Julie <3

Cathrine, Julie, meg og Tonje.

Meg og Tonje <3

yoghurtis fun with Ida. Haha sa hei til alle random persona som gikk forbi. 
Hatt en fin lørdags kveld ? Det har ihvertfall jeg ♥

Herlig daaag !

Hallo !
Kan virkelig ikke beskrive dagen idag, den har vært helt super. Det startet med at Cathrine og Tonje kom til meg etter skolen, men Tonje måtte reise med en gang fordi hun ble henta. Så satt jeg og Cathrine og solte oss i 2 timer. JEG fikk til og med skille , og jeg har blitt brun:D Også kom Alexandra, og litt etter det måtte Cathrine reise. Så spiste jeg og Alexandra ostesmør brød, og flyttet oss til verandaen. Så danset vi og da kom Ida. 

Så solte vi oss mer, og koste oss med litt godteri og cola. Så bestemte vi oss for å gå en tur, og da ble Cathrine med. Vi gikk til banen og så på guttene trene. Også er det så varmt, og det gjør meg så utrolig glad. Can not explain. love it ??

Her kommer det noen bilder ja :

Cathrine tok med seg den nydelige hunden hennes Sakura ♥Fikk plutselig lyst til å klatre opp i et tre, hehe du kan si det treet var høyt. 

Alexandra ♥

:D

Hva slags tegn er det Ida ?

Har dere også hatt en herlig dag ? ♥

I want to sleep with the sound of the rain

GOOOD NIGHT !Elsker regn, men nå skal jeg legge meg og sovne til lyden av regnet ute 

Candy King and Capri Sonne
NAM , skal kose meg ja! 

Hjernen min klarer ikke mer !!

Hjernen min klarer seriøst ikke mer, den har kolapset idag . Med matte tentamen + øve til en rle prøve. Den er ikke så stor, til at den kan støv suge seg til fakta ! Hjernen min må virkelig hvile seg, så det blir deilig å bli ferdig med matte tentamen og norsk tentamen. så nå mangler det bare rle prøve og engelsk prøve. Nå er jeg og vi alle andre så heldige at vi har fri på mandag. Deilig ! 

Neste uke har vi arbeidsuke, jeg skal jobbe med Karoline og Tonje på dalsliene barnehage, gleder meg skikkelig !


Kill me tenkte jeg ! 
Mange andre som blir sliten av masse lekser, prøver osv. ?

My favorite jacket

Akkurat nå går jeg helt bananas.. ! Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre, vi har rle prøve i morgen og jeg øver men ingen ting lagres i hjernen. wedhfjkwebf. Jeg begynner nesten å gråte fordi jeg er helt bombe sikker på at jeg kommer til å få en 1 er på prøven i morgen  Jeg må ned og ta også øve skikkelig, jeg er så dum jeg hørte ikke på noe av det læreren sa i timenen også nå begynner jeg å øve til en prøve som er i morgen. ++ jeg må lære masse som står i det heftet vi har fått og med kanskje 578485398 sider. !!!!! Jeg er så sur.. Okei dette skal ikke gå ut over dere, nå skal jeg ta det med ro og gå ned å øve ordentlig. 

Men i går gikk jeg ned i kjelleren og fant en skikkelig fin hvit ola jakke som jeg virkelig elsker, jeg brukte den bare 2 ganger i fjor og denne sommeren er det et must. Hahaha !


Hva synes dere om sånne ola jakker ?

-Sainem

Pyramid

Mattetentamenen i dag gikk BRA ! 
Jeg var hjemme sånn ca halv et tiden, jeg, Ida og Tonje ble ferdig akkurat likt så tok følge med Ida pus hjem idag. Siden Tonje skulle til Karoline. Nå hører jeg på den fine sangen pyramid. Den er så utrolig fin. Hakke mer å si enn at mamma og pappa er i Sverige , og det betyr at når de kommer hjem at det blir masse godteri på meg ;D ♥ ♥ ♥ ♥


Til tider kan jeg være sånn..Og noen ganger sånn.Skal hilse fra Ida, Filli, Minni og Lilli.
Snakkessss folkens !

-Sainem

Matte tentamen i morgen !

God kveld !
Istad tok jeg meg en 2 timers lur, det var godt men jeg var skikkelig gretten og klikka på broren min da han vekket meg og sa '' hvor er øreproppene dine ?'' Jeg bare '' mmmhmhmhmhmmh'' Så snudde jeg meg og tok teppe over meg. Jeg må være den mest gretne mennesket på jord. 

Men vet dere hva ? I morgen har jeg en deilig og god matte tentamen, jeg har ca gjort 50-60 oppgaver til knyttet den matte tentamen. Men nå telte jeg med oppgavene der det også er sånn a,b,c,d,e osv. 
Tumblr_l2khozhioz1qz76g8o1_500_large
Skal dere eller har dere hatt matte tentamen i år ?

summmmerfeeeling

Hallo !
Jeg fikk helt bak over sveis da jeg så at det var 21 grader ute ??!! Jeg ble så glad, selvom sola gjemmer seg litt bak skyene. Elsker virkelig det ordet sommer. Fra ifjor sommer hadde jeg bare herlige minner, og denne sommeren skal bli bedre.! Jeg skal tilbringe alle dagene mine før jeg reiser til Tyrkia med mine herligste venner. 

Uansett, igår hadde jeg norsk tentamen. Føler det gikk greit vi måtte levere inn på en lang svaret stil. Jeg valgte emnet ''endelig fri!'' Må beklage at jeg ikke blogget i går heller, nesten, men var så sliten så gadd virkelig ikke. I dag når jeg kom hjem spiste jeg is, og tror is kommer til å bli must denne sommeren. 
Haha , så en edderkopp akkurat når bilde ble tatt, æsj hater edderkopper !!!

Summmmmmmmer ♥ Har sommeren kommet dit du bor ?

Orker ikke

Orker ikke å blogge idag sorry, men har vært med Ida, Tonje og Julie idag. Og litt med Cathrine. Sorry men har også mistet litt av blogglysten min. Kommer tilbake med flere ideer. Dette er ikke en bloggpause assa, men blogger ikke i dag !

17.mai bilder

Hallo !
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Oslo, syntes denne 17.mai en ble litt kjedelig, men men. Vi spiste på fridays, også var vi på prima fila og the edge. Folka på the edga var så utrolige kule og morsomme. Det var så fult i byen , at man ser virkelig at det er liv der. Hehe kan ikke si det samme for bonde stedet jeg bor i. 


Skulle liksom late som om jeg falt ned , haha nørd. 

Fikk lattekrampe av de folka på the edge.

Hvordan har din 17.mai vært ?
BTW: JEG MØTTE TINE VALLE. 

-Sainem

GRATULERER MED DAGEN

Hallo !
Nå reiser jeg til Oslo , men ville oppdatere en gang før vi reiser. Vi skal spise, og kanskje tivoli og kanskje konserten til Alexander Rybak. Haha. Men Outfit kommer senere i dag etter jeg har kommet hjem, outfiten blir tatt i byen. 

En liten for smak :Gratulerer med dagen ♥

-Sainem

I morgen er det 17.mai

Goood kveld !
Ville blogge en gang til før den store nasjonal dagen vår i morgen, gleder meg sykt. Og vet dere hva ? Jeg tror ikke jeg skal til Oslo i morgen. Så jeg kan være med mine allerbeste venner i morgen. De lyser alltid opp dagene mine <3 Nå sitter jeg og søsteren min og ser på fritt vilt 2 . Eller vi har tatt en liten pause nå, men straks starter vi filmen.

Mange som gleder seg til i morgen ?

-Sainem

Charm armbånd

Hallo !
Jeg er ikke sikker på om man skriver charm sånn , men istad fikk jeg låne charm arm bånden til søsteren min. Jeg fikk noen kjeder og armbånd av henne  , hun har så fine ting. 


Synes du den var fin ?

-Sainem

Ferdig med å fikse neglene mine

Hallo !
Nå ble jeg akkurat ferdig med å fikse de nydelige neglene mine. ( Kødda ) Skulle prøve å sette en sånn diamant greie i tanna mi også , men vi hadde ikke lim til det så jeg prøvde neglelakk. Hehe hvis du lurer på om det gikk bra gjorde det ikke det . Jeg begynte å svette og fikk ikke på den lille diamant dingsen så da tørket neglelakken , eller lukket jeg munnen. Og da ble det negle smak i munnen på 1000. 

Men det ble litt fint med diamant dingser på neglene, selv om noen av dem har falt nå. Men her kan dere se hvordan det har blitt :Synes du det var fint ?

-Sainem

Hvilken av disse makeup-lookene skal jeg ha i morgen?

Hallo!
Ida reiste hjem da klokken halv 2. Vi våknet jo kl ett, da herregud fikk sjokk da jeg så på klokka, også var den 12:45 . Uvant meg. Men nå har jeg vært nede og ryddet rommet og jeg har fikset litt til 17.mai. Ok , men uansett har jeg testet ut noen sminker, og noen ideer om hvordan jeg kan sminke meg i morgen. Det ble egentlig litt bra. 

Dere kan vel se selv :
Nr. 1Nr. 2 Hvilken synes du ?

-Sainem

Ida er her, og full dansing og pressing nedi spagaten

God kveld !
Kl. ni bestemte Ida seg for å komme hjem til meg, siden da har vi danset, og presset  hverandre nedi spagaten. Ida kom nedi jente spagaten , takket være meg. Hahah. Jeg har nærmet meg skikkelig jeg også.. Men snart skal vi legge oss fordi vi er så trøtte. Ellers har det vært full guffe med musikk nedi stua. Det er alltid koselig og morsomt å være med Ida min. 

Her er noen bilder som vi tok :

Ida i farta.

Skal være nede i løpet av sommeren.Se så flink Ida er , hun kom ned :D
Men good night. 

-Sainem

Alene hjemme med wii

Hallo !
Jeg ble endelig ferdig med alle matte oppgavene, jeg hare gjort 30 oppgaver, og det er noen jeg må spørre læreren på onsdag. Men uansett er jeg helt alene hjemme nå, derfor tok jeg fram wii' en min og nå har spilt, sunget og spilt gitar på den skikkelig lenge. Siden Julie ikke kunne komme til meg er jeg helt ensom i kveld. Nå skal jeg ned og kose meg med brus, potegull og jordbær og kanskje en film. Helt alene , seriøst det var kjedelig å være ensom hjemme alene uten å ha noen å snakke med.  Men jeg snakker for meg selv jeg..Haha disse bildene ble ikke mørke, tok på selvutløser... HAHA 

Her begynte faktisk sangen så jeg fikk ikke smile eller pose, og den var skikkelig vanskelig så det endte sånn :

Ble irritert. 
*Mange andre som spiller wii , eller har det ?

-Sainem

Innkjøpet til 17.mai
Fra H&M

Fra Vero Moda 

+ så skal jeg ha på meg en bolero og en tight.. Hva syns du ?

Dagens outfit

Heihei !
Nå er det ca. en time siden jeg har kommet hjem fra shoppingsturen. Jeg har kjøpt meg gladiator sko / sandaler og en veldig fin tunika. Jeg likte antrekket veldig godt da, det blir ikke for pyntete eller for enkel. Veldig passe, hva jeg har kjøpt skal jeg vise dere senere. 

Så nå har mamma tatt outfits bilder som dere kan de nå :
Bukse pieces 
Hvit topp bikbok
Genser mango 
Smykker diverse 
Hva syntes du om antrekket ?

-Sainem

Skal snart på 17.mai shopping

Good morning sunshines !
Idag har jeg faktisk ikke gjort noe annet enn å ha sett på tv og spist jordbær. Jeg har en gang ikke spist frokost skal det nå da. Men kl halv et skal jeg og mamma til jessheim stor senter der jeg skal kjøpe meg en ny kjole til 17.mai. Jeg skulle ha på meg den grønne kjolen men jeg ombestemte meg noe som er typisk meg. 

Men hvilken av disse synes dere at jeg skal kjøpe, det er ikke sikkert om jeg kjøper de, men hvis de passer fint til meg hvorfor ikke. 
Gina tricot 
H&M

bikbok 
Hvilken synes du ?

-Sainem

Eg er hemme , og snart skal eg se pu avatar

God kveld akke sammen !
Haha , nå har jeg faktisk nettopp kommet hjem , så snart skal jeg også spise meg tjukk. Det er litt typisk jeg spiser fate mat midt på natte eller kvelden. Men dagen idag har vært kjempe koselig. Jeg har lekt med den nydeligste fetteren i hele dag, jeg ble jo litt sliten etter å ha lekt med en 1 åring i en hel dag. Men men elsker barn.. ♥

Også snart skal jeg se filmen avatar. 
Noen som har sett den ?
Snakkes senere !

-Sainem

Jeg er en banan

Hei Sinem :)
Nå hacka jeg meg inn på bloggen din. (hacka og hacka :s)
Jeg vil bare fortelle deg at du er en veldig senil jente :D
Neida, du er en fantastisk jente, som utrolig mange er glad i, blant annet meg<3

Selvom du ser sånn ut til tider, så går det bra! Jeg tilgir deg.

Og selvom du kan være gretten på morgningen:


Så blir du alltid glad igjen, og viser ditt skjønne smil:


Men jeg er glad i deg uansett, sinem min! Fordi du er en fantastisk jente som gjør meg glad :)
- Cathrine

løff yahh <3333
Nå reiser jeg og en liten outfit

Hallo !
Må forte meg nå reiser jeg til Oslo, blogges senere. BTW : Har skrevet gjesteinnlegg på bloggen til Ida, gå inn på bloggen hennes her og les det : http://idasommerfugl.blogg.no/


Øredobber fra H&M | Klokke fra D&G
Snakkes !

-Sainem

Gleder meg sykt til sommerferien

God morgen søte små og store !
Jeg har egentlig våknet for lenge siden, hehe jeg har blitt morgenfugl. Tonje ja når man ikke har mye å gjøre øver jeg da til matte tentamen, da er jeg ihvertfall klar til den. :p Men i sommerferien skal jeg litt av hvert. Først blir det topp 20 vg , så blir det en stor shoppings tur med mine allerbeste jenter. Og jeg tror det var 3.juli reiser jeg til Tyrkia ♥ For noen av dere som kanskje ikke visste det kommer jeg da fra Tyrkia , men jeg går aldri lei det herlige paradis landet. Jeg er der nesten hvert år da, men har jo familie der. Så blir det bryllupet til store søsteren min , men jeg kommer til å blogge masse i Tyrkia, og masse bilder får dere også. 


Image and video hosting by TinyPic
Gleder meg allerede , men det er ikke lenge til ♥
Hva eller hvor skal du i sommerferien ? 

-Sainem

Butterfly fly away

God kveld alle sammen!
Til nå har jeg spilt wii, gjort flere matte oppgaver, også har jeg sett på film. Jeg må beklage dagen i morgen, men det blir litt lite bloggings. Jeg skal nemlig til Oslo jeg skal reise tidlig og komme hjem litt sent, men skal prøve å blogge før og etter Oslo. Jeg tviler på at jeg får blogge i Oslo men. Også skal jeg få møte den herligste minste fetteren min ♥


Et bilde som jeg tok igår syntes det var fint ♥ 

Miley Cyrus - butterfly fly away 
Syntes den sangen er så fin. Men nå skal jeg ned og gjøre noen flere matte oppgaver. Så ha en god kveld ♥

-Sainem

dagens outfit

Hallo !
Sorry for at det ikke har blitt så mye bloggings på meg i de 2 siste dagene , men før når jeg våknet var det blogg jeg tenkte på først. Men nå har jeg andre ting og gjøre, men skal skjerpe meg litt. Vil bare si at jeg elsker å blogge og når jeg gjør det føles det ut som piece. Men idag har jeg påm meg en utrolig vakker bluse. Vet at mange kommer til å slenge dritt på grunn av at det kanskje blir herm etter voe, men denne blusen fikk jeg av søsteren min. 

Her er dagens outfit:
Hva synes du om dagens outfit ?
3OH!3 ft Katy Perry - starstrukk

-Sainem

En hektisk uke som venter

God kveld alle store og små !
Nå føler jeg nervene blir irritert, alt jeg skrev ble slettet så må skrive alt på nytt-.-
Men uansett jeg har bare hvilt hittil, og resten av kvelden skal jeg bruke på å lese twilight og kanskje gjøre noen matte oppgaver. For de som ikke vet har jeg matte tentamen neste uke,og den uken blir skikkelig travel. Vi har norsk, matte tentamen + rle prøve + 17.mai.  Hektisk!  Men nå er det langhelg folkens og det er utrolig deilig, men den blir også travel skal lovt mange venner denne helgen :pMiley Cyrus - simple song

Er dere ferdige med tentamen ?

Skal jeg ha på meg dette på 17.mai ?

Hallo !
Jeg er egentlig litt usikker på om jeg skal ha på meg dette på 17.mai, hadde vært koselig om du hadde hjulpet meg bitte litte gran. BTW: Nå er det endelig tidlig helg, i morgen kommer det kanskje sånn 17.mai spesial der du kanskje kan få noen tipser på hvordan du kan ha håret ditt på 17.mai. 

Do you think i should dress this ? Synes du jeg skal bruke dette antrekket ?

Alexandra is here and outfit

Hallo !
Etter skolen ble Alexandra med meg hjem, vi har selvfølgelig sett på One Trre Hill også har vi spist skoleboller. Idag hadde vi tysk prøve og den gikk veldig bra føler jeg. Så hadde vi svømming det var faktisk veldig morsomt, men jeg sovnet siste time på skolen og da hadde vi rle. Så nå har jeg og Alexandra nettopp vært ute og tatt bilder. 

Here it comes:Vellyket bilde ?Hvis dere vil se outfiten til Alexandra besøk bloggen hennes her :  http://alexandruz.blogg.no/
Hva syntes du ?

Nerde morderen

Hallo !
Som dere kanskje leste på det forrige innlegget skulle jeg på photoshoot, og denne gangen var jeg den uskyldige skoleflinke elven som egentlig er en morder. Det ble bra bilder, men jeg får ikke alle bildene så dere får se 2 stykker nå.
I kveld får vi besøk av Marit, ikke noe interessant, menmen.. Men i morgen kommer KAroline og Alexandra hjem til meg, jeg skal ta header bilder av Alexandra så det blir morsomt.
Hva synes du om bildene ?

-Sainem

En liten update

God morgen søte små !
Nå må jeg egentlig forte meg og bli ferdig med og blogge før Ida kommer. Og det er ikke lenge til,+ at jeg trenger en 5 minutters tid til å ta på meg jakken. Uansett ville blogge før jeg reiste på skolen i dag, fordi senere i dag blir det kanskje litt sen blogging. For jeg skal på photoshoot hos Cathrine. Dere husker de engle bildene litt lenger ned det var også photoshoot med Cathrine. Men denne gangen blir tema mye bedre, men det sier jeg ikke nå!
Haha , tok de i gangen nå :p
Hva tror dere at jeg skal være på de nye bildene ?

-Sainem

This body needs sleep

Hallo! 
Jeg er ny dusjet og har nettopp spist meg mett. Og nå hører jeg på sangen girl just wanna have fun av Miley Cyrus.

Girl just wanna have fun - Miley Cyrus

Uansett på dansinga i dag var det ikek så mange der, mange som var syke ja, men jeg var med Silje, synd Ida er syk. God bedring jenta mi <3 Men hvet dere hva ?? Jeg er skikkelig godt i gang med spagaten jeg har kommi skikkelig langt ned at det bare er noen centimeter igjen :D:D:D 
Se bort ifra at jeg ser rar ut på disse bildene, men jeg liker nattkjole min der det står '' this body needs sleep'' haha det er så meg liksom. Fordi my body trenger alltid sleep.
Noen som går helt ned i spagaten ?

-Sainem

Du har most nesa mi Amalie

Hallo !
Sitter her og faktisk bare venter på at dansinga skal starte, idag kommer det til å bli flaut fordi Ida ikke kommer så jeg bare håper Karoline eller Silje er der ellers blir jeg litt... ja... ensom. Grunnen til at det står som det står på overskriften min , er at jeg satt med Amalie i dag så leste hun en bok. Og jeg sang på sangen fireflies, og da klikka hun og moste nesa mi. Haha jeg begynte faktisk å gråte, og det gjør fortasatt vondt AMALIE !! Men jeg tok igjen med å klype henne noen ganger:p

I dag er jeg sykt slask, har på meg 0 sminke, og har på meg daffeklær. Var utrolig godt..
4412220146_472a6b9793_large


Tumblr_ktdghz30pg1qzmfkso1_500_large

Tumblr_kz8v1pdxpz1qapfico1_500_large
//weheartit

Karpe Diem - ruter 
Snakkes senere !

-sainem

slækern

Jeg er sliten, egentlig veit jeg ikke hvorfor. Jeg har bare blitt slapp av å sitte her. Skal gå ned å fikse meg snart for å legg meg... 


Pleier du også å være sliten når du engang ikke har gjort noe spesielt slitsomt ?

-SAINEM

Ny header

Hva syns du om den nye headeren min ?

Helgen er over allerede

God kveld !
Nå sitter jeg her og hører på musikk på itunes, ellers bare loker jeg rundt på facebook og nettby. Men det føles ut som om denne helgen har flydd forbi meg selvom den har vært kjedelig,liksom det har gått så fort. Men denne nye uken har vi bare 3 dager med skole så det blir digg. Men jeg har full planer denne uken, dere får vite det når de dagene kommer :p


Tonje min< 3

-SAINEM

er hos tonje

Hallo !
Nå sitter jeg og Tonje her og fater oss opp med potetgull og brus. vi har vært ute og tatt noen bilder, og noen av de ble den nye headeren til Tonje. fint at været er grått igjen så det er ikke noe sol å se. Vi skal kanskje møte Azul kl halv fem tiden. 

Her ser dere noen av bildene :
Du kan besøke bloggen hennes her : http://tonjeik.blogg.no/
Hva syntes du om bildene?
-SAINEM 

Reiser til Tonje snart

Hallo !
Jeg har nå ryddet rommet mitt , herregud et er faktisk veldig stressende å ha masse klær rommet mitt blir rotete på 123. Men istedet for at jeg skal sitte her og kjede meg som akkurat i går reiser jeg heller hjem til Tonje. Hun skal sende meg meld når jeg kan komme så da åker jeg til henne når henne har sendt den. Herregud har dere sett det deilige været ute ? Elsker vår og sommer ♥

Tumblr_l1syn3z9fv1qa1f2yo1_500_large
i can really smell the scent of spring <3

Tumblr_kra1vml9o41qzb2hmo1_400_large

4550292048_15754d186b_large
Mange andre som også har fått vårfølelsen ?

-SAINEM

Jeg har kommet i avisa !

God morgen !
Idag våknet jeg faktisk utrolig tidlig kl 8, så nå skal jeg ned å lage frokost til meg. Men før det ville jeg bare fortelle dere, dere veit den opptur greia jeg var i på onsdag ? Ja der var det en dame som tok bilde av meg og de andre som stod med meg, og neste dag var vi i avisa. haha , fant bildene på nettet nå , også har annemor som er kantinesjef hengt opp den artikkelen så alle på skolen kan se den :o Det er flaut, kanskje derfor jeg ikke er i kantina så ofte for tiden? Men skal ikke somle mer .


Jeg er på det 1. bildet, andre fra venstre 
Hvis dere vil se flere bilder gå inn her : http://www.turistforeningen.no/article.php?ar_id=23181&fo_id=15
NB: Jeg har vært i avisa flere ganger !
Noen fler som har vært i avisa ?

-SAINEM

done with brownies and competition

Hallo !
Hehe , var ikke lenge siden jeg blogget det forrige innlegget, men browniesene ble fort ferdig så jeg måtte jo liksom blogge om browniesen. Hehe jeg måtte være universets største fatass. Men browniesen ble egenlitg kjempe god, jeg skulle egentlig ha vært verdens berømt kokk jeg. Hehe kanskje ikke.. 


Har allerede slukt opp denne biten <3
Så har blogg.no en konkurranse der DU kan intervju Karpe Diem eller Lars Vaular. Jeg vil selfølgelig intervju Karpe Diem, og synes albumet dems er best!
Hvem synes du har det beste albumet ?

-SAINEM

karpevaular

i make some brownies right now

Hallo !
Istad så trodde jeg virkelig at jeg hadde fått hjernerystelse, jeg løp og hoppet på en sånn sole stol ute så klarte den å tippe over så jeg datt med og slo hodet i veggen bak meg og skrapet begge albuene mine. Det er så typisk at ett eller annet må skje med meg hver dag. 

Også dere har kanskje lest det på forrige innlegg at jeg hadde skikkelig lyst på brownies , så da reiste jeg og mamma på butikken og kjøpte ferdig pakke. Så nå steker den i ovnen, og jeg venter spent på at den skal bli ferdig ♥


Haha , jeg er egentlig så rar -.- 
Noen som liker brownies ?

-SAINEM

sunshiiiiiiinee

Hallo  !
Jeg har nå vært ute og solt meg siden klokken 12, det er herlig vær ute det er kjempe varmt ute. Jeg har fått skikkelig summerfeeling. Jeg har spist frokost, spist is, drikket eplejuice, hørt på musikk, lest costume skjønnhet ute. Og jeg har faktisk blitt rød på armen litt solbrent ja. Jeg har også blitt brun da, eller mamma sa at jeg ikke hadde det men noe jeg  innbiller meg selv såå. 

Her kommer det noen bilder jeg tok ute:Hehe , her ser dere vel at jeg koser meg.. Må bare si noe , veit dere hva det første jeg tenkte på når jeg våknet i dag ? Jeg tenkte på brownies, så senere i dag skal jeg lage brownies. Og da blir det mer bloggings. Men nå skal jeg ut igjen og sole meg litt til. 

sex on fire - Kings Of Leon
Er det sol og varmt der du bor ?

-SAINEM

Cause today it's a great day to fall in love

Hallo!
Jeg er seriøst ikke kreativ på overskrift for tiden så det nå ble den fra en sang som heter falling in love. Jeg har egentlig sittet og kjedet ræva av meg.. Men jeg har sett litt på titanic, den filmen er bare så nydelig jeg har sett på den siden jeg var 3 år og jeg elsker den enda og har kanskje sett den 200 ganger tilsammen. 

Men istad skulle jeg leke litt med blenderen og lage en sainem made drink, det gikk bra men det ble så simpelt. Jeg blendet bare masse isbiter og appelsinjuice. Hehe det ble godt da...

Falling in love - Taio Cruz

Snakkes!

-SAINEM

Dagens outfit og one tree hill drama

Hallo !
Etter skolen kom Ida hjem til meg, hun spiste toast og jeg spiste ostesmørbrød. Og etter det så vi på One Tree Hill, herregud der satt jeg og Ida og hyl grein. Det var så trist at Q døde, og herregud har ikke ord.. Ellers har skoledagen vært skikkelig lang i dag, det føles sånn ihvertfall, men nå er det helg folkens.. :)


Bukse pieces | t-shorte cubus 
Likte virkelig den nye t-shorten jeg hadde på meg idag, likte virkelig fokuset på skuldrene:)
Hva syns du om dagens outfit, og dramaet på one tree hill ?

-SAINEM

black and white

Hallo !
Ville bare blogge en gang før jeg reiste. Jeg har faktisk sitti og kjedet meg så jeg tok noen bilder. 
Hva syns du ?

arbeidsuka nærmer seg

Hallo !
Jeg fant rett og slett ikke noe annet overskrift, hvis jeg ikke er kreativ på noe , må det være å finne på overskrifter. I kveld skal jeg på dugnad på Gartner Olsen med mamma. Også uke 21 har vi arbeidsuke så jeg og Andrea skal ringe til Vila og forskjellige butikker på Jessheim i kveld. Jeg gleder meg kjempe masse og blir veldig glad hvis vi får jobb på en av butikkene. Da som arbeidsuka nærmer seg nærmer også tentamene vi skal ha. Og 17.mai da. Og det nærmer seg også sommerferie.


Hvor jobbet du når dere hadde arbeidsuke eller hvor skal du ?

-SAINEM

Jeg skal være nedi spagaten til høsten

Hallo !
Akkurat nå føler jeg meg ikke så veldig frisk så det kan hende jeg ikke reiser på skolen i morgen. Men nå skal jeg ihvertfall gå å legge meg fordi det verker i bena mine noe heftig at jeg nesten ikke klarer å gå. Ja men over til saken, til sommerferien er over skal jeg ha gått nedi venstre bein jente spagaten. Jeg er fast bestemt og jeg skal tøye hver dag !


Se bort i fra at jeg har så lange bein!
Men man må jo være varm når man skal tøye eller presse seg ned i en spagat, er det noen som har et bra tips om hvordan jeg kan bli varm litt fort ?
God natt <3

-SAINEM

Helt alene hjemme er deilig, får fred

Huset er helt stille hvis vi ser bort i fra at jeg hører på musikk. Kunne ønske det kunne vart evig og for alltid. Tenkte faktisk på hvor deilig det kommer til å bli når jeg bor i mitt eget hus helt alene. Hmm da kommer jeg ikke til å føle meg ensom. Det er alltid noe bråk eller er bare tven på og jeg får rett og slett vondt i hodet av det.

Men jeg fikk ihvertfall fred til å gjøre leksene mine ordenltig og nesten bli ferdig med alt som står på arbeidsplanen. Hadde blitt ferdig med den hvis jeg hadde hatt alle bøkene her hjemme, men noen av de er på skolen. 

I morgen skal jeg og mamma på dygnad på gartner olsen, da hjelper vi til for å tjene flere penger til klasse turen i 10.klasse. Dette innlegget her ble virkelig langt så tror jeg avslutter her jeg !
Selvutløser er konge bra..

One call - Kongs of leon 
Får dere ofte fred hjemme hos dere ?

-SAINEM

Mistbergturen var herlig og slitsom

Hallo !
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra mistbergturen, og det var en leser som lurte på om det var sånn opptur greier og ja det er det. Det var kjempe morsomt og veldig herlig å gå med mine beste jenter. Ja det var kjempe slitsomt også. Det føltes ut som om beina mine skulle knekke sammen. Må bare fortelle dere dagens mest morsomste ting: Når vi var på vei ned fra toppen måtte vi vente på Tonje som var lengre bak, og jeg var så sliten så jeg satte meg på en sånn tre aktig greie, og jeg bare '' herregud det her var skikkelig deilig sitteplass' og i det samme knekker den sammen og jeg ligger på bakken. Haha det ble sykt mye latter. Og den utsikten var jo herlig. 

Her kommer deet ikke noen men mange bilder så enjoy :


foto: meg - søte Alexandra og Andrea <3

foto : alexandra - Meg og Ida mor <3

foto : Ida 

Foto: meg - Nydeligste jentene <3

foto: Jørgen / Vikar - Herligste jentene mine , kjempe glade i dere <3

foto: Jørgen / Vikaren - Herlig ♥

foto: Jørgen / Vikaren -  ♥

foto : anna - Beste  ♥ ♥ ♥

foto : Anna 

foto : Richard / Vikar - søte jenter

foto : Maren - Amalie  ♥

foto : Henrik - Andreaaaa  ♥ ♥

Tonjeeeee  ♥ ♥ ♥

foto : andrea 

foto: meg 

foto : Andrea - Haha ridde en hest :p  / 2 ganger, hehe syntes det var så morsomt!

foto: meg 

Sorry for at jeg har skrevet foto ogsånt , men følte jeg fikk lyst til det :p 
Hva syns du om bildene ?

-SAINEM

I morgen er veien til mistberget

God kveld alle sammen !
Det er noe jeg kanskje aldri har nevnt på denne bloggen det er at jeg faktisk har hatt tanker om å slette eller ta bloggpause på bloggen her, men det er jo supert at jeg har fått blogglysten tilbake. Ja i morgen skal vi på tur, vi skal opp til mistberget. For de som ikke hvet hvor eller hva det er, er det et fjell. Vi skal på toppen, og jeg gleder meg faktisk. Må bare håpe på at det ikke blir vær som idag , snø.....


Vi skal opp på toppen der ja ! Jeg skal ha med kamera så dere får masse bilder i morgen !

Noen som har turer med skolen for tiden ?

-SAINEM

Noe sånt skal jeg virkelig ha !

Hallo ! 
En sånn hund skal jeg virkelig kjøpe meg når jeg blir stor... Noe mer nydelig har jeg ikke sett !!
Synes du ikke dem er nydelige ?

-SAINEM

Spille lista mi for tiden

Hallo !
I går lovte jeg dere at jeg skulle legge ut spillelista mi, så her kommer de sangene jeg hører på for tiden:


Hana Pestle - need


Michelle Featherstone - stay 
Kate Voegele - 99 times

Owl City - fireflies


David Guetta ft Kid Cudi - memories


Timbaland ft Katy Perry - if we ever meet again


3OH!3 - starstruck

Hører dere på noen av de sangene ?

-SAINEM

Photoshoot / angels

Hallo !
Nå er jeg hjemme hos Cathrine med Tonje. Vi har hatt photoshoot, Cathrine har sminket oss og tatt bilder av oss.
Bildene er tatt av Cathrine Eggen <3

Snakkes når jeg kommer hjem, hva synes du om bildene ?

-SAINEM

sliten trøtt rett og slett død

Hallo !
Ville bare si hei og hadet, vil bare si at jeg er kjempe trøtt og sliten at jeg rett og slett føler meg død, eller påkjørt. Jeg skal seriøst sove nå. I morgen skal jeg til Cathrine , gleder meg <3 I morgen kommer også spille-listen min.//weheartit

Er du sliten om dagen ?

-SAINEM

tv slaskere <3

Heii !
Etter skolen i dag skulle jeg bli med Cathrine på jessheim fordi hun skulle kjøpe seg speilreflekskamera, men jeg kunne ikke bli med allikevel. Så da ble Tonje slask med meg hjem. Vi har nå ligget på sofaen helt til nå, og vi har sett på smallville, home and away, one tree hill og gossip girl. Kl halv blir jeg hentet av Ida mor og da skal vi på dans, men først må henne kjøpe seg sånne briller.


Fritids slasken min <3
Hva har du gjort i dag ?

-SAINEM

fotmasasje og costume skjønnhet

Hallo!
Dette blir et veldig kort innlegg fordi jeg må ned for å legge meg,men nå hadde jeg nettopp fotmasaje med en fotmasasje maskin, og jeg kan love dere at det føles ut som paradis + at du leser bladet costume skjønnhet. Nå er jeg bare så avslappet og føler meg ren på bena.


Noen andre som har prøvd fotmasasje ?
God natt <3

-SAINEM

Jeg elsker fruktsalat

Hallo !
Nå sitter jeg i stua med mamma og storebroren min, jeg og mamma har nettopp laget en kjempe god fruktsalat. Jeg må bare si at jeg virkelig elsker det ! Da er det søndag og i morgen er det mandag og det betyr en ny uke med nye muligheter. På tirsdag skal jeg hjem til Cathrine med Tonje og Ida tror jeg , og der skal vi bli sminket av Cathrine og vi skal ha på oss hvite kjoler ellernoe med englevinger. Grunnen til det er at Cathrine min får speilrefleks kamera i morgen. Så det blir nok en engle photoshoot ! (Gleder meg kjempe masse ♥ )
Noen andre som liker fruktsalat ?

-SAINEM

Dagens litt sene outfit

Hallo !
Sorry for at det ble litt sen bloggings i dag, men jeg har vært i Oslo til nå. Jeg var der med 2 venner og vi var ute og tok bilder ute i gresset fordi det var så fint vær. Vi skulle også kanskje reise til aker brygge, men det ble det ikke noe av. Ellers var det gøy, alt fra at vi klatret oppi trær og tok skikkelig kule hoppebilder. 

Her kommer dagens outfit og litt andre bilder også:


Jeg kan faktisk fly:

Haha , Eda var litt gæren så hun klatret nesten helt på toppen av et tre.

Ikke bry dere om at det er møkkete der ved kneet mitt men det var når jeg datt( når jeg hoppet ned fra en benk, og det skulle være hoppebilde da )

Tight lindex
Skjørt bikbok
t-shorte bikbok
skinnjakke lindexHva synes du om bildene som er tatt i dag ?

-SAINEM

Hadet bra reiser til Oslo <3

God morgen!
Nå reiser jeg til Oslo, vi skal på sånn besøk. Men tror at dere får bilder av outfitsen min senere i dag. De bildene skal jeg ta i Oslo. Og idag er det bare så herlig dag  med sol og blå himmel <3<3


weheartit !

Nå stikker jeg, hva skal du i dag ?

-SAINEM

the blind side

God kveld !
Jeg blogget igjen jeg , ville egentlig bare blogge imens jeg venter på at filme the blind side skal lastes over på ipoden min. Om ca en halv time er sikkert hele filmen på ipoden min. Så da skal jeg kose meg med den filmen. Jeg veit egentlig ikke men jeg er bare så utrolig trøtt.. !
Noen som har sett den ?

-SAINEM

angel

Kjedet meg så jeg tengnet en engel, jeg er absolutt ikke flink til å tegne. Men jeg fikk bare veldig lyst !
Det står : Jeg har fortalt det til en engel i himmelen, men nå må jeg si det til en engel på jorden ♥
Hva syns du ?


-SAINEM

Photoshoot med p

Hallo !
Jeg forloveden til søsteren min og søteren min var ute og tok bilder. Hvis dere skjønner får jeg 125 kr av søsteren min fordi vi inngikk en deal. Og den dealen går ut på at jeg måtte ta bilder idag av henne og forloveden. Så senere i dag får jeg penger:) ♥ Jeg elsker penger <3<3

De tok også noen bilder av meg så her er noen av dem:

sister !

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ LOVE IT 

Hva synes dere om bildene ? Blir ikke noe mer bloggings på meg i dag i think så goodbye for today. I morgen har jeg spa skjemme meg selv bort dag !

-SAINEM

B I L D E R

Hallo !
Jeg har egentlig bare sitti her og tenkt over hva jeg skal blogge om . Vi har grillet og spist kjempe god grillmat. Så i kveld skal jeg bare sitte å kjede meg. Det er jo så utrolig kjedelig at alle butikkene er stengt i dag da. Det føles skikkelig ut som en søndag,men men. Her kommer det bilder som har tatt. Er gangske fornøyd med dem.

Her ser dere de :Whatcha think about the pictures ?

-SAINEM

Dagens lille outfit !

Hallo !
I går natt så jeg og Ida på filmen baby mama, typisk at jeg klarer å sovne midt i filmen, men våknet av latteren til Ida. Så våknet vi klokken 10, og vi spiste frokost og hun reiste fordi hun skulle på sånn moteshow. Så da ryddet jeg rommet mitt. Grunndig. Også lagde jeg en herlig italiensk dessert til ikveld som heter profetiroll. Eller hvordan man skrev det!

Så jeg brukte 3 timer på det, etter det gikk jeg en liten tur ut og tok outfits bilder selv om antrekket mitt ikke er så spennende. Synes den blusen jeg har på meg i dag er kjempe søt.


Bukse Voice Of Europe | Vanlig topp BikBok | Bluse Cubus | Jakke Only
Whatcha think ?

-SAINEM


, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits