mai 2011

Freedom

bounce in my happy bubbles. ~ i am an onion ~ an imperfect ten ~ FREEDOM by ~AleeLuvYou on deviantART brunette, cool, dress, freedom, girl, happy - inspiring picture on Favim.com Kusovky « Rubrika | Obrázkový svět Charmaaiiine .. 

//weheartit 

Beklager for sykt dårlig bloggings, men jeg skal prøve å bli bedre. Jeg sitter mye på pcen, men jeg bare vil ikke blogge. Men nå kan jeg si at jeg er ferdig med alle tentamene mine uten om matte som da er imorgen. Gleder meg til å bli ferdig med den. På torsdag og fredag har vi fri! Så på onsdag skal det bli photoshoot med jentene, torsdag skal jeg på konfirmasjonen til Tonje. osv...

 

MÅ GJØRE VIDEO

Ferdig med norsktentamen

Heihei!

Sorry for dårlig oppdatering, men har ikke orket. Uansett nå er jeg ferdig med min norsktentamen så jeg bare sitter her og chiller med mamma og siss. I morgen er det engelsktentamen så til helga er to av tentamene ferdig. 


Vi er født mongo.

Er du ferdig med tentamene dine?Dagens drømme outfit

199600_156898737703039_100001487428832_333817_236381_n_large
SYYYKT KULT!

Bursdagsfeiring

Heihei!

Nå skal vi feire bursdagen til søsteren min, hun har egentlig bursdag imorgen, men vi feirer den idag. Jeg elsker henne. 


Kos dere ikveld!


American pancakes

Heihei!

Idag morges spiste jeg godteri istedet for frokost, så satt jeg på pcen litt så fikk jeg lyst til å lage amerikanske pannekaker. Formen ble ikke så vellykka men det smakte så godt. Skal garantert lage amerikanske pannekaker oftere. Veldig enkelt også. 

Hva syns du om bildene?

Meg med midtskillHar hatt en koselig fredagskveld med mamma og pappa, men nå er det litt tid for alenetid. Altså lage varm kakao, være under dyna og se på harry potter. :) SÅ nå kjører vi Harryyyyy Potter....

Kler jeg midtskill?

Dagens outfit #20.05.2011


Bukse/ Lindex Genser/ sikkert cubus Blazer/Vero Moda

Hva syns du om dagens outfit?

Friday

 Heihei!

Nå er jeg så glad at naturfagens-prøven er over og endelig er det litt peace i min hjerne. Denne fredagen kjører jeg gossip girl marathon, har sett på det siden jeg kom hjem fra skolen. Åh, jeg bare elsker det! Så nå skal jeg fortsette med å kose meg resten av kvelden med gg og godteri :D


Fyfaen, de jordbærene var noe av de største og GODESTE jeg har spist ever! Strawberry in my ♥Også candy in my ♥ og da. 

Hva skal dere gjøre denne fredagen?

Tar natten litt tidligere idag.

Heihei!

Igår ble jeg liggendes i senga å se film. Jeg klarte ikke å skru den av så fikk ikke sove før klokken ett tiden. Så klarte jeg selvfølgelig å våkne opp 5 minutter før skolen begynner, så da er det på farta igjen med stresse. Mamma kjørte meg og Ida ihvertfall. Så derfor skal jeg bare se på en episode av gossip girl og deretter sove med en gang. Er uansett utslitt etter å ha nesten skrevet 2000 ord til prøven. 

racheeelnero Decodificar ∞ Nothing personal 

God natt alle sammen♥

Stress, stress og stress

Heihei!

Føler jeg ikke får noe pusterom før sommerferien. Det skjer noe hele tiden. Ikke at det skjer så morsomme ting, men det skjer mye av det kjipe. Eks. alle de prøvene mot sommeren de tentamene. Jeg er bare så sliten at den dagen vi får sommerferie skal jeg gjøre noe crazy. Jeg skal rett og slett nyte hver eneste dag i sommerferien.Nå sitter jeg da her og skriver sammendrag til naturfagen. Altså øver til prøven vi har på fredag. Den kommer til å bli veldig stor siden kapitlet er veldig stort. Vi har om kroppen. Altså alt fra hjerne til tå. Denne prøven må gå bra for meg. Jeg må virkelig gi alt disse to dagene. Neste uke begynner tentamene våre, så jeg gleder meg til å bare bli ferdig med dem. 

Har du hatt tentamene dine?

Min 17.mai ( Masse bilder )

Heihei!

Nå skal jeg blogge om min 17.mai feiring. Min feiring begynte når jeg reiste til Oslo. Der møtte jeg Eda og mammaen hennes + noen andre venner av dem. Så satte vi oss ned på frognerparken for å grille. Etter det reiste jeg og Eda til Akerbrygge, og der kjøpte vi is og koste oss. Deretter møtte vi Evine siden det var så lenge siden jeg hadde sett henne. Fikk også hilst på hennes vennine Victoria. Haha, det som var morsomt var at Evine tok å gjorde sånn bevimelsesgreier midt i Akerbrygge. Haha hadde lættis. ( Har tatt video, hvis noen vil se) Så ringte Ida og sa at MIN BESTEVENN Didrik Solli Tangen hadde kommet til Eidsvoll bygningen. Da var det bare å ringe mamma og fly til Eidsvoll. 

 

Jeg kom frem til Eidsvoll akkurat da Didrik be ferdig med å synge, men guess what? Jeg så han gå alene så jeg begynte å skrike på han. Så fikk vi autografen hans på hånda, og det første jeg sa til han var '' Husker du meg?'' Han så rart på meg og jeg bare '' Det er meg fra MGP Junior'' Og han så fortsatt rart på meg så jeg bare what ever. Så tok vi bildet med han, og han er SÅ hyggelig. Så så jeg Stella og jeg løp mellom politiene og fikk klem fra henne og sa at hun var så flink til å synge. Hun var såå hyggelig oog.

Nok med tekst her kommer det BILDER.
AHA, bestevennen vår.

Eidsvollsbygningen.


Hva syns du om bildene? Og har du hatt en fin feiring?

Dagens outfit for 17.mai


Bluse/Vero Moda   Bukse/ Boss    Jakke/ Vero Moda      Veske/ Guess
Gratulerer med dagen alle sammen! Kommer et annet innlegg om ikke så lenge om hvordan dagen min har vært. Så stay tuned. 

Hva syns du om dagens outfit?

 

Da var dansinga over!

Heihei!

Da har jeg kommet hjem fra en herlig trening. Idag var det også siste gangen dette semsteret så hvem som helst kunen komme å se på. Det ble til at jeg var rød som en tomat og hadde lattekrampe hele tiden. Men kjempe morsomt uansett. I morgen er det 17.mai folkens, og jeg vet ihvertfall at jeg skal til Oslo for å feire med Eda. Så skal jeg prøve å rekke Eidsvollbygningen på kvelden. Siden Didrik Solli Tangen skal synge, og hun Stella. 

Elsker bare denne dagen her, er så glad og lykkelig. Mest fordi også på grunn av at vi har FRI i morgen.

Gleder du deg til imorgen?

Take me on a New York flight

Lets Roam The World In Her Dreams In Her Dreams Piccsy :: Recent posts » i play on the safe side . ✮ 君に届け ѕнє'ѕ gσт α ℓσvє ℓiкє ωσє To Infinity  Lace and Leather ' * 

Dette er min drøm. New York. Jeg kommer til å drømme til den dagen jeg sitter på flyet på vei til New York. Det er noe virkelig magisk med den byen jeg virkelig vil se. Jeg vil føle, høre og se byen. Byen som aldri sover. Byen full av mennesker. En helt annen verden. ♥

Good night

Tumblr_ll77lrulj31qe3j17o1_500_large

//weheartit.

God natt♥

Muffins

Heihei!

Kjeda meg litt istad at jeg lagde muffins, og de ble så gode. Har spist meg mett med muffins, så jeg vet ikke hvordan jeg skal spise spagettien mamma lager nå. Så snakkes.

♥


Min nye guess veske

Heihei!

Unnskyld for at jeg ikke har blogget så bra i det siste, men når ting nærmer seg sommerferien blir ting også veldig stressende. Med alle prøver, prosjekter og tentamener. Idag kom mamma og pappa hjem fra Italia, og jeg kan si jeg hadde savnet dem kjempe masse. ( Selvom de bare var borte i 5 dager) Så hadde mamma og pappa kjøpt meg ekte guess veske til meg. Jeg ble så glad og den var jo så nydelig. De hadde også kjøpt solbriller, men likte dem ikke så gav dem til mamma. Haha brillene var lilla og mamma bare '' Vi kjøpte den til deg siden det er favoritt fargen til Justin Bieber'' How sweet♥ Men var ikke sånn type jeg bruker, sååå.Hva syns du?

Eurovision

Heihei!

Nå sitter jeg her og koser meg med eurovision. Jeg heier selvfølgelig på sverige og danmark, siden norge eller tyrkia kom videre. ( flaut ) Men syns det også var mange dårlige. Vil ha flere sanger med litt mer liv i, istedet for sanger man bare har lyst til å sovne til. 

Tumblr_ll6qs9tzdp1qcerfxo1_500_large 

ÅÅÅh, EIRIK SAADE FRA SVERIGE. HAN ER SÅÅ KJEKK!!!!

Eurovision_2011_heart_and_strapline_cmyk_dark_a4_large

5710161877_e2b57b356b_z_large 

Ser du på eurovision?

GLEMTE EN TING DA

I LOVE YOU, FAKTISK

KLEM FRA TONJE. HEHE

FRIDAAAAAY

HEY, THIS IS TONJE SPEAKING! 

Nå alle små og store, lange og korte, tjukke og smale, har jeg sniki meg en liten tur inn på bloggen til min kjære bestevenn mens hun står rett foran meg å støvsuger og fikser til kvelden som snart er nær. Ikveld blir det girlsnight på høyt nivå og jeg må si jeg gleder meg som .. ja, som bare det. Satser så jævlig på en jævlig fuckings bra jævla kveld. HEHE, NEIDA. JODA. Ok. 

Men da ønsker jeg alle fortsatt en bra helg, det skal hvertfall Sinem og JEG da. Hihi!

THIS IS ME (TONJE)♥OG DETTE ER .. EH, SINEM AKTAS DA...........

Bare noen uker til sommerferie!

Hei!

En stund siden nå, eller nei det bare føles sånn ut. Har bare rett og slett ikke orket å blogge.Tenk at vi bare har noen dager igjen med vanlig skole, reste er det 17.mai, fridager, tentamener, øving til muntlig( altså et kvarter på skolen 3 dager på rad) Så skal vi på tusenfryd med klassen, vi skal så masse. Så er det sommerfeire, og det betyr at jeg skal til TYRKIA. OMG, gleder meg syyykt. Og jeg gleder meg til å blogge derfra...

Wishes, Hopes and Freedom. beautiful, fashion, field, free, freedom, girl - inspiring picture on Favim.com grab somebody sexy tell 'em hey 

Skal du noe spesielt i sommerferien?

Dagens outfit #080511

Topp// fra Tyrkia             Skjørt// fra New Yorker i Sverige

Vad tycks?

8.mai 2011

Herregud for hver dag som går nærmer 17.mai seg, og for hver dag som går får jeg mer og mer sommerfølelse. Idag er det så varmt ute, sola skinner og vi som bor her i Norge får også en liten sjanse til å bli litt tæn. Så idag satt jeg gjorde ute å gjorde litt lekser helt til søsteren min kom, for da gadd jeg ikke mer. Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt denne søndagen. 
Tok noen av de bildene istad. 

Hva syns du om bildene?

Konfirmasjonen til Ida

Heihei!

Denne kvelden har vært så herlig. Jeg har virkelig hatt det så koselig. Når vi jentene kom var alle i familien til Ida veldig hyggelige og kom å hilste på oss. Så satt vi ungdommene ute og bare pratet. Vi spiste masse kaker. ( Ihvertfall jeg.) Så var vi bare nede på rommet til Ida og pratet og hørte på musikk. Altså en herlig kveld med herlige mennesker.


Jenta mi<3De er så nydelige sammen!På vei hjem.:)

Hva syns du om bildene?


Konfirmasjon next

Heihei!

Nå drar vi snart på konfirmasjonen til Ida. Så vi snakkes senere ikveld. Tenkte jeg skulle være flink og oppdatere bloggen før vi reiste. Nå sitter jeg her, Azul lager kort siden hun faila to ganger siden hun brant ned nesten hele arket. Siden hun bare skulle brenne sidene på arket, men neida. Seeyah!♥


Litt om gårsdagen

Heihei!

Jeg beklager at jeg ikke har blogget på noen dager, men har rett og slett ikke vært i det ''blogg-humøret'' Men nå tenkte jeg at jeg kunne fortelle om dagen i går, og hva som skjer idag. I går overnattet vi jentene da hos Tonje. Vi spiste taco, hørte musikk og bare danset. Vi hadde det virkelig kjempe gøy. Ida kunne ikke overnatte, men hun var innom. For idag er Ida konfirmant., og jeg gratulerer henne enda en gang. Så ikveld klokken rundt sju skal vi til henne for å spise kake, og være med  henne. Så det blir utrolig kos. 

Det var bare noen av bildene på kameraet mitt ellers har vi bilder sammen på kameraet til Azul.  Kanskje jeg legger dem ut senere, men ikveld skal jeg ihvertfall ta med kameraet mitt så dere får glede dere til fine bilder.

Skal du på noen konfirmasjoner i år?

 

goodnight....

Ny vårfrisyre

Heihei!

Jeg satt litt på youtube istad, og fant en nydelig vår hårfrisyre. Prøvde den med en gang og jeg syns den ble så søt. Dere kan vel vurdere selv!


Den er mye søtere i virkeligheten:)

Hva syns du?


Ny header

Heihei!

Istad laget Azul en header til meg siden jeg ville ha en ny. Og alle creds til henne. Utenom at jeg slet jævlig mye med å få størrelsen til å passe inn til bloggen. Så der får jeg credsene. What do you think?

Livet er herlig

HEI ALLE SAMMEN!

Idag sov jeg lenger enn det jeg egentlig gjør når jeg skal på skolen. Siden jeg jobbet på kiwi idag, og det er på grunn av at vi måtte tjene penger til turen vår til Rondane. Ellers sitter jeg bare her og chiller, og nyter alle de nye followerne jeg får vært eneste minutt. Jeg har nå ca. 1200 follwers. Omg 400 followers over en natt.! Det er sykt det. Hvis dere vil kan dere følge meg HER. Har du twitter?

JUSTIN BIEBER FØLGER MEG PÅ TWITTER!

HERREGUD! 

IDAG KLOKKEN TI OVER SEKS FOLLOWED JUSTIN BIEBER MEG PÅ TWITTER. JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ GLAD I HELE MITT LIV. REAKSJONEN MIN VAR AT JEG BEGYNTE Å SKRIKE OG HOPPE OG GRINE NOE JÆVLIG. TAKKER VÆRE IDA SOM TWEETET HAN FOR MEG MENS JEG TOK PÅ MEG KLÆR. SÅ FÅR JEG VITE AT JUSTIN BIEBER FOLLOWER MEG. JEG DØDE. 

MENS JEG LIKSOM VAR HELT BORTE TOK IDA BILDER AV MEG.

 
Her gråter jeg.Her gråter jeg og.

Her er jeg sjokka.

Her hopper jeg opp og ned.

Her babler jeg noe med ''SERR, OMG  JUSTIN BIEBER FØLGER'' osv.

Her begynte jeg å gråte igjen.

Her begynte jeg å løpe rundt i rommet mitt. 

Er du en fan av Justin Bieber?

2.mai

Hei alle sammen!

Igår fikk jeg ikke blogget siden jeg var på Dal med Maja,Anna og Karoline. Og før jeg reiste hadde vi ikke nett, men ellers skulle jeg ha blogget. Så bilder fra dagen i går kommer om kanskje et år eller to dager. Spørs når Maja legger dem ut. Men nå skal jeg bli med mamma til kløfta for hun skulle noe der. Jeg blir bare med for jeg skal få henne til å kjøpe Mc'donalds til meg. Senere idag skal jeg på dans. Utrolig lei det nå så jeg gleder meg til å slutte til sommeren.Du skal idag?

 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits