mai 2012

Bieber opplevelsen min DEL 2

NÅ ER DET TID FOR DEL 2! Denne delen her skal nemlig handle om dag nummer to som er den dagen jeg så selveste JUSTIN BIEBER. Dagen startet med at jeg tok toget til Oslo veldig tidlig, var vel der klokka 9 eller noe. Jeg møtte noen fra team swaggie og vi gikk til hotellet. Vi var der en liten stund og skrek og sang bursdagssang til lillesøsteren Jazmine. Vi så Alfredo igjen, fordi han kom opp der ved taket og tok video av oss med ipaden. Stemningen i Oslo var bare helt syk, vil bare starte med å si det. Sånn klokken 11 eller noe var vi på Operaen, og her var vi helt til Justin bieber kom. Altså flere timer. Vi kunne ikke gå ut, og vi var uten drikke, mat og alle måtte på do, og ingen kunne gå på do. Selveste meg gikk 36 timer uten mat ( KLARER IKKE Å SPISE NÅR JEG ER SÅ SYKT NERVØS), og jeg overlevde med bare en drikkeflaske ( DUM I HODET JA), og når konsterten var ferdig hadde jeg ikke gått på do på 15 timer. Tilslutt kom Dj Tay James på scena og begynte å få liv i alle oss, og jeg husker at jeg tok helt av. Han startet med sangen call me maybe, og senere kom det mange party sanger. Tilsutt ropte han '' WHO WANTS JUSTIN BIEBER'' og i det øyeblikket spilte somebody to love, og danserne kom på scena. SÅ KOM HUN DANSEJENTA MED JUSTIN BIEBER. HUN HOLDT HÅNDA HANS. Jeg tror jeg aldri har friket på den måten før i hele mitt liv. Det var bare en helt perfekt øyeblikk, og det var da jeg fikk sett gutten jeg har drømt om å se i 4 ÅR!!!! Det har alltid vært det med å se på konserter og videoer av han på pcen og tv. MEN DENNE GANGEN SÅ JEG HAN LIVE. HAN VAR PERFEKT NO KIDDING. NYDELIG ØYNE, NYDELIG SMIL, NYDELIG ANSIKT, KJEMPE FLINK TIL Å DANSE, ALT I ET RETT OG SLETT! Vil bare si hvor mye jeg gleder meg til neste år, for da skal jeg på meet and greet med ANDREA. ALTSÅ vi skal ta bildet med han og snakke med selve JUSTIN BIEBER! Vil bare si hvor takknemlig jeg er for den personen som fikk dette til å skje. Jeg hadde beste dagen i hele mitt liv, en dag som aldri kommer til å bli glemt. Aldri..


På morningen satt noen av danserne og DJ TAY JAMES og spiste her. HAhah, dem så oss. Stakkars vi dro da, fordi vi ville at dem ihvertfall skulle få litt fred når dem spiste. MEN DEM VINKET!! 

Danserne som øveer! SYKT FLINKE!
SÅ TILSLUTT KOM IDOLET, HELTEN, MITT ALT UT!! FYFAEN JEG TOK AV! MEN ALT JEG GIKK GJENNOM VAR VERDT DET! 

Facebook Justin Biebers første Norges-besøk i bilder - VG Nett Justin Bieber | Celebrity-gossip.net m o c k i n g j a y . Tumblr_m4vxckmgv71rosu3ro2_400_large Min Justin Bieber opplevelse! (Sunbee) 

// WEHEARTIT 

Tok nesten ikke noe bilder, fordi ville seriøst bare utnytte alt med mine egne øyne.

Var du på konserten til Justin Bieber igår? 

Bieber opplevelsen min DEL 1

Hei alle sammen!

Grunnen til at jeg ikke har blogget er på grunn av alt dette med Justin Bieber. OMB, disse to dagene har vært en opplevelse som jeg aldri i hele mitt liv kommer til å glemme. På denne DEL 1 skal jeg fortelle om tirsdagen min! Denne dagen dro vi på skolen, men 5 timer før det hadde Justin og mange fra crewet twitret om at dem hadde satt seg inn i flyet på vei hit til Oslo. Vi regnet ut og tenkte at vi måtte til Gardermoen tidligere. Vi fikk fri, og jeg,Andre og Maja reiste til Gardermoen. Her ble vi kjent med en stor jentegjeng, og vi alle ble skikkelig gode venner. Vi kaller oss nå for team swaggie. På Gardermoen tenker jeg meg at vi løp rundt hele greia, alle sa Justin ikke kom fra vanlig utgang og derfor prøvde vi å finne ut hvor han skulle ut. Tilsutt endte vi opp ved hovedporte, der også vg og mange andre avis folk sto. Vi sto der i 3 timer, til vi fikk en telefon fra en som var der ved vanlig ankomst. Hun sa at crewet hadde begynt å gå ut. Jeg og noen andre jenter begynte å spurte som noe helvete, og når vi var fremme ser jeg gitaristen DAN komme ut. Jeg bare løp bort dit, men tryna og klorte trynet mitt, men pressa meg og fikk et bildet! Også etter han kom livsvakten KENNY, og han bare hoppet jeg på og han fikk jeg også bildet med. Så løp jeg bort til bilen, og jeg sto rett ved døra, ingen politi folk foran meg, bare jeg hadde tatt opp foten kunne jeg ha gått inn i bilen. ( ANER IKKE HVORFOR JEG IKKE GJORDE DET) Men uansett der så jeg Alfredo, og jeg bare skrev '' ALFREDOOO, can you please come out and take a picture with me'' Også svarte han '' I can't'' Også viste han liksom et tegn på at han ikke kunne gå ut av bilen. OG DA SENDTE HAN MEG SLENGEKYSS.. FYFAEN  der fikk jeg pusteanfall og klarte ikke å puste lenger. Politiet måtte komme for å hjelpe meg med for at jeg skulle komme til meg selv. FYFAEN VAR SÅ SYKT STARSTRUCKED!!


Team swaggie venter på bussen fra GA-terminalen etter å finne ut noen fakta.

Team swaggie som sitter midt i en rundkjøring.

Team swaggie venter på Justin ved hoveporten og VIP porten!

Hahah, vi fant en fin måte å ikke bære veskene våres på! SMARTE.DAN KANTER ♥KENNYYYYY !!!

OMG SER DERE ALFREDOOO!!! OG RETT BAK HAN SATT RYAN GOOD, OG HAN VINKET TIL MEG!!!

OK, etter crewet kom reiste alle hjem! Var bare meg,Andrea,Maja og 3 andre jenter igjen. Vi skulle nå vente på Scooter, fordi det ble sagt at han skulle komme med et fly 2 timer etter resten av folka. Så vi venta på han. Vi visste at han skulle mellomlande i London så vi følgte med på det flyet. Der sto det først London landed, så var det bag on belt, også sto det last bag on belt. Og jeg sa jeg gir fristen til klokka 21, og Scooter kom ut akkurat 20:58! Han var så sykt hyggelig, og jeg følte meg plutselig i never say never filmen, men at det likevel ikke var meg. STARSTUCKED!!!!!1


LOVE MY LIFE! DEL 2 KOMMER SENERE!

Møtte du noen av de fra crewet? Hva syns du om bildene?

Dagens outfit 26.05.2012

Hellu!

Tenkte jeg skulle poste et innlegg før jeg reiser videre til Jessheim. Siden jeg har våknet har jeg ryddet rommet, sett på frustrerte fruer, og vært ute og solt meg i noen timer. ( Ja, Ida jeg brukte solkrem ) Uansett som jeg har nevnt på bloggen hadde søstera mi bursdag på onsdag og vi feiret den jo da, men vi skal feire den en gang til hjemme hos henne. Da kommer det også fler. Så jeg skal ta noen bilder, vel, med iphonen, så da blir det sikkert bloggings senere i kveld! Håper alle dere koser dere, og at dere utnytter det fine været ute nå! 

Bluse bikbok// shorts ( fra Paris ) Bershka// Ring forever 21

Hva syns du om dagens outfit? Kos dere!♥

Hurdalsjøen

Hei alle sammen! 

Nå skal jeg fortelle dere om dagen min idag. Det startet med at vi skulle sykle rundt hurdalsjøen. Starten var grei. Vi tok en lang pause på en strand, og der var hele trinnet samlet. Det var bare så koselig og jeg hadde det så gøy. Jeg tok årets første bad, og vannet var iskaldt, men der kom tyrkern og bada vettu. Haha. Så grillet vi mat, spiste jordbær, solte oss og lekte noen sånne ballgreier med gutta. Altså en dag jeg selvfølgelig aldri vil glemme. Så kom hjemturen. Fyfaen sier jeg bare. Sola stekte og vi sykla, og det var nesten bare oppover bakker. Fysøren. Sola traff meg i ansiktet, og jeg hadde ikke solkrem så nå er jeg rød. Over alt.... Tilsammen har vi syklet 60 km, og brent 4000 kalorier. WIHO.

Her kommer bilder fra dagen:


Så dro vi hjem til Azul, og der badet vi i bassenget, også spiste vi også sov vi. Haha, koselig. 

Pent..

Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene?♥

Oslo love

Heihei!

Sent innlegg, men det er på grunn på av jeg har vært i Oslo i hele dag. Det har vært så deilig å ha fri i noen dager nå, og det er ikke lenge til sommerferie nå folkens. 27 dager? Uansett idag dro jeg og mamma til Oslo, og været idag seriøst har ikke ord. Føltes ut som jeg var i Tyrkia, og det var så sykt varmt. ( Jeg klager ikke ) Vi gikk først til Aker Brygge og satte oss i en cafe der. Så dro vi litt på shoppingsenteret, og jeg fikk med meg hjem noen godsaker. Hihi. Så dro vi på en av Oslo sine beste sushi restaurenter. Fyfaen sushien der var bare så sykt himmelsk. Favoritt sted, og skal dit neste gang jeg er i Oslo også. 


Hahaha, et smil som forklarer humøret mitt etter å ha fått penger fra min far. Hahah :D 


Hva har dere gjort idag? Ville dere se innkjøpet mitt?♥

Grillernnn

God natt alle sammen! 

Som jeg fortalte dere på det forrige innlegget så skulle vi grille idag. Hele denne kvelden har vært så koselig. Hele familien satt ute til halv tolv og vi har spist mat, potetgull, smågodt, kake, og vi har spilt kort. Det er bare så koselig å være med hele familien. Vil bare si at søstera mi er SYKT heldig som skal få velge hva enn hun vil ha når vi er i Tyrkia. Hun er veldig keen på burberry veske, og vi skal nok kjøpe henne det. 
The cool man grillingggg.Nå er søstera mi 25 år gammel. ♥ Kule kort btw.

Har dere grillet idag?

23.mai 2012

Heihei!

Er det bare jeg som synes tida flyr unna? Herregud det føles ut som vi fortsatt er i mars eller noe. Uansett været idag er sykt deilig, men det var finere vær igår. Idag er det litt skyet, men på starten av dagen fikk jeg solt meg i noen timer, før de duste skyene kom. Nå føler jeg meg egentlig sykt trøtt. 

Senere ikveld skal hele familien ha en liten grillfest, og vi skal feire bursdagen til søstera mi. Gratulerer så mye med dagen til verdens beste søster! 


 Og sjekk været de neste dagene a? Ahh, det skal bli så kooos og chill ♥

Hva skal dere ikveld? Har dere også solt dere?


En perfekt dag

God natt alle sammen!

Beklager for et sent innlegg nå, men det har vært så fint vær idag at jeg har ikke skrudd på pcen i hele dag. Jeg har vært ute hele dagen og det har vært så deilig. Det har vært opp til 22 grader, og jeg har gått rundt med shorts. Først så tok jeg og mamma en liten gåtur til butikken. Der handlet vi inn litt jordbær. Im totally addicted. Kunne seriøst ha levd på jordbær. Så kom jeg hjem og selvfølgelig solte jeg meg litt. Fikk faktisk litt farge på meg. Uansett senere ikveld dro jeg ut en liten tur med Ida, og vi gikk og sto på longboard ( bytta på ) til Rimi og der kjøpte vi oss en is. Så bare satt vi ute på gresset og koste oss og snakket sammen. Altså har jeg hatt en perfekt dag i mine øyne. Har hatt det så koselig, og humøret blir automatisk på topp når det er så fint vær som det er. Hva har dere gjort idag? Har det også vært fint vær der du bor?♥

New inKjøpte denne toppen på lørdag, og jeg bare må si at det er forelskelse ved første blikk. Med en gang jeg så den løp mot den og bare kasta meg over stativet. Så bare løp jeg som en rotte bort til kassa, og den ble min med en gang. Okey, jeg tuller. Uansett nå sitter jeg her og spiser sånn saltsteng greier, Gad know what it is. Jeg tenkte at jeg skulle se på a walk to remember. Er litt i humøret der jeg har lyst til å gråte. 

Hva syns du om den nye toppen min?♥

Trening

Heihei!

Nå sitter jeg her nydusjet, og ryddet nettopp rommet mitt. Hører på Nicki Minaj - Right by my side som hun synger med Chris Brown. Etter jeg blogget istad gikk jeg ut, og tok meg en joggetur. Etter jeg kom hjem gikk jeg på verandaen og trente styrke i ca. 1 time. Jeg syns det er så mye mer motiverende å trene når det er fint vær. Nå skal jeg se på survivor, og vi snakkes senere ikveld!

Hva har du gjort idag?♥

Ferdig ferdig ferdiiiiiig

Hei peeeeps!

Endelig er jeg ferdig med skriftlig eksamen! WIHOO... Ja over til hvordan det gikk. Jeg synes det gikk helt greit, men det var så mye at hodet mitt begynte å dunke. Tilslutt la jeg meg nesten på gulvet, og min kjære lærer kom og ga meg noen oreo kjeks så jeg skulle våkne. Hehe, det forteller situasjonen min. Uansett nå har jeg fri til fredag, og på fredag blir det tur med klassen. Skal fortelle mer om dette senere. 

559548_3113185518943_1543581515_32208545_933463370_n_large 

//weheartit

OMG, hater det fakta at jeg ikke har kamera, og jeg vet seriøst ikke hva jeg skal gjøre........ Blir nok iphone bilder fremover :(((( OMFG, FML... Ble litt emoo. Uansett skal se en episode av desperate housewives også deretter skal jeg ut å trene! 

Hva skal du idag?♥

Matte eksamen imorgen

Okey, akkurat nå sitter jeg her og griner. Jeg vet ikke hvorfor, eller jo det vet jeg. Jeg har matte eksamen imorgen, og jeg er så sykt nervøs. Jeg vet jeg kommer til å klare det, men på den andre er det en stemme som sier tenk hvis jeg ikke klarer det. Jeg er så redd for at jeg skal glemme alt jeg kan, og ikke huske noen ting imorgen. Tanken skremmer meg. 

Piccsy :: MATH: Mental Abuse To Humans TEENAGER POST Q U O T E D I A R Y ♥ funny / brainiac! 

Håper dette går bra!!! Ønsk meg lykke til trenger det virkelig..

Kom du oppi matte?

Turn to you

Heyhey!

Har en dårlig nyhet, og jeg blir bare så sur ved tanken. Kameraet mitt er nå ødelagt. Den var ødelagt fra før av, skjermen var knust, men jeg klarte meg. Men nå har jeg mistet laderen, og kabelen som kobla bildenen mine til pcen er ødelagt. Seriøst drep meg, og derfor må jeg nok kjøpe et nytt kamera!!! 

Uansett for noen uker siden kom en ny sang av Justin Bieber, og den er dedikert til moren hans. Jeg bare elsker den sangen, den er bare såå nydelig!! Måtte bare dele den med dere her.. Dere må høre den!

 

Facebook Justin Bieber :: BieberPhotos // Part of Justinworld.net & Justinbieberclub.net . Your largest best source for Justin Bieber pictures . Almost 70.000 pics ! : Klik gambar untuk menutup window ini Facebook 

NYDELIG, ELSKER HAN!!! GLEDER MEG TIL 30. MAI, FOR DA KOMMER HAN TIL NORGE!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva syns du om hans nye sang?

Min 17.mai

Hallo alle sammen!

Vil begynne med å gratulerer alle med dagen, og jeg håper alle har hatt en koselig dag. Noe jeg har hatt. Først dro jeg og jentene inn til Oslo, og vi gikk rundt i Karl Johan og ned til Akerbrygge. Så spiste vi på fridays, og jeg tror jeg ble kjent med over 100 mennesker idag. Julie og Tuva kjenner så mange.. Jeg og Ida spiste på aker brygge og spiste softis, namnam♥Ble ikke mange bilder, men noen ble det! 

Hva har du gjort idag?♥

17.mai negler

Hei dere!

Vil bare si at jeg har hatt en skikkelig sliten dag idag. Jeg hadde 6 timer med matte på skolen, og ble veldig sliten, og fikk hodepine. Uansett folkens jeg har langhelg fra imorgen, og imorgen er det jo 17.mai. Åh, jeg gleder meg kjempe masse, for jeg skal til Oslo med Ida og der skal vi møte Julie. Vi skal spise og bare kose oss! 

Tenkte jeg skulle fikse neglene mine til imorgen, og da prøvde jeg meg på det norske flagget. Den ble litt fail, men det får gå!

Hva syns du? ♥

Matte eksamen

Vel hei! 

Som dere kan skjønne fra oversktiften har jeg kommet oppi matte eksamen. Vel. Jeg vet ikke om jeg er glad eller ikke, men jeg tenker at jeg egentlig ikke får gjort noe med det nå. I hele idag har vi jobbet med matte, og til slutt fikk jeg rett og slett hodepine. Så nå tar jeg meg en pause, og jeg skal se en episode av desperate housewives og New girl. Deretter skal jeg sette igang med jobbing med matte igjen. Har altså eksamen i matte på mandag, og det betyr at vi er ferdig før alle andre, og det er chill!Hva kom du oppi?♣

Good night

God kveld!

Ville bare blogge en gang før jeg la meg. Imorgen er det en stor dag for meg, fordi imorgen får vi vite hva vi kommer oppi skriftlig eksamen. Jeg er kjempe nervøs, og vil egentlig ikke komme oppi noe, men det må jeg dessverre. Tanken skremmer meg. Jeg vil ikke ha matte, og jeg vil ikke ha norsk fordi da må jeg også ha nynorsk, og engelsk vil jeg heller ikke ha. Og det er fordi Justin Bieber kommer til NORGE 30.mai, og den dagen har vi da forbredelse til engelsk. Jaja, kan uansett ikke gjøre noe med det uansett. Jeg må uansett ha den eksamenen jeg kommer oppi, og derfor skal jeg tenke positivt. 

Tumblr_m3lqpgykig1r9jw7xo1_500_large 

Twitter / Recent images by @BazenSwagg The boy who! 

// we♥it

God natt søte dere!♥

Har du kommet oppi eksamen? Hva vil du komme oppi?

Treningsmusikk

Heihei!

Jeg vet selv hvor vanskelig det kan være å finne motiverende sanger når man skal trene. Derfor skal jeg nå lage et innlegg med motvierende treningsmusikk for meg. 

Karmin - Brokenhearted  

 

Usher - Scream ( Digger denne )

 210261876322888457_lhefur1x_c_large

Justin Bieber - Live my life remix ( LMFAO og Far east movement )

 

Chris Brown - Turn up the music

 

Pitbull - Back in time

 

Også er det sangene wild ones, good feeling, some die young osv. som jeg digger! 

Har du noen tips til bra treningsmusikk?♥


NailsHva syns du?♥

Nike free run

Heihei!

Jeg ønsker meg sykt de nike løpe skoene, også så jeg at blogg.no hadde en konkurranse der man kunne vinne en. Og derfor tenkte jeg at jeg kunne være med på den! Så jeg designet de skoene jeg ønsker meg, og det eneste som blir igjen er da å håpe på at jeg vinner.


 Åh dem er så fine! 

Ønsker du deg eller har du sånne nike løpesko?♥


nikeidvinn

Pink and white

Heihei!

Igår så overnattet jeg hos søsteren min, og nå er jeg hjemme. Når jeg kom hjem hoppet jeg inn i koseklærne mine, men fikk vite etter det at vi skulle få besøk senere ikveld! Åh, det er ikke noe morsomt, fordi jeg ville ha en skikkelig chill kveld, men skal ikke henge med de vi får besøk med uansett. Imorgen er en av de siste dagene vi har ordentlig skole, ellers begynner eksamens tiden u know. Elsker å chillllleeee. 

Hva skal dere idag?♥

Dagens outfit 12.05.2012
Skjørt bikbok // genser Vila // sko Tyrkia // klokke DKNY // ring dvs. 

Hva syns du om dagens outfit? ♥

Nå stikker jeg til Oslo så hadeeet, vi snakkes senere!

God morgen

Heihei!

Jaa, kanskje litt sent å skrive god morgen, men jeg våknet for en halvtime siden. Igår ble det ikke noe bloggings, fordi jeg rett og slett ikke rakk det. Jeg var i Oslo, og var ikke hjemme før klokken halv tre. Uansett så nå ligger jeg og ser på desperate housewives, wow ass har kommet til sesong 7. Begynte å se på hele greia for noen måneder siden, helt fra starten av! Hehe, sier egentlig utrolig mye om hvor lite jeg har å gjøre, men har uansett hva gjort tid til dh.:) Så etter jeg har sett den episoden skal jeg rydde rommet mitt, og etter det skal jeg trene styrke. Senere ikveld skal jeg til Oslo igjen, og drar med bare søsteren min. Vi skal på sånn jentefest greier! Så vi blogges før jeg drar igjen!

Når er det du sto opp idag?♥

Flere bilder fra photoshoot

Heihei!

Kan dere huske at jeg var på en photoshoot i desember? Ja, jeg la ut noen bilder da, men nå har jeg fått inn flere, og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele dette med dere! 

Hva syns dere om bildene?♥

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Liker du regn?♥

Fruits and top model


Heihei!

Nå har jeg nettopp sett på the top model, og jeg syns det er så unnerholdende! Det er Americas next top model, med modeller som er britiske. Altså amerikanere og britere konkurrerer, og det er veldig morsomt. Uansett så sitter søstera mi nede og venter på meg, og etter det skal vi nok spise middag. Så vi snakkes senere!

Ser du på top model?♥

Dagens outfit 10.05.2012


Outfit fra bikbok / sko converse / armbånd Tyrkia

Hva syns du?♥


Blogglisten

Hodejegerne

Hei!

Idag føler jeg meg rett og slett så sliten. Jeg er trøtt, og vil egentlig bare sove. Etter skolen så jeg på hodejegerne, og jeg syns den var bra. Syns det var litt for mye blod for meg menmen. Så nå sitter jeg her, og føler meg helt død. Uansett så har jeg samfunnsfag og mattelekser som jeg må gjøre. 
 
Har du sett hodejegerne? Hva syntes du om den?

Stikker til søsteren min

Heihei! Nå skal jeg straks dra til søstera mi, og det gleder jeg meg til. Alltid like koselig, og derfor snakkes vi senere ikveld!

Hva skal du idag?

En shopholiker med baby

God kveld! 

Tenkte jeg skulle blogge en gang til før jeg gjør meg klar for å legge meg. For noen dager siden fikk jeg låne en bok fra Synne. Som heter ( se overskriften), og jeg syns den er så bra. Har allerede kommet halvveis, og synes det er så spennende. Jeg elsker sånne bøker som jeg kan sitte og lese om kveldene, og bare kose meg med. Anbefaler denne boka til alle dere som er etter morsomme, spennende, og bra bøker. Denne boka er selvfølgelig litt mer jentete, i mine øyne, ikke noe for gutter. Har du lest denne boka? Eller har du lyst?♥

Siste innlegg fra meg idag, vi snakkes imorgen!

Skolebildet mitt

Ja som dere ser er dette bildet som skal bli med meg videre til videregående skole. Hehe, takk! Nei, jeg liker det egentlig ikke, fordi jeg syns smilet mitt er så rart, og jeg ser litt bollette ut. Men det er nok det fineste skolebildet jeg har hatt på 3 år. Her ser jeg ihvertfall mer voksen ut enn dette:

8.klasse:


Fyfaen!!!! Skjønner virkelig ikke hvordan det gikk å være så stygg som jeg var da!

9.klasse:

NAwwww,, hehehehheh.

Ser dere forskjell? Hva syns dere om 10.klasse bildet mitt?♥

Kakeer

Heihei!

Nå sitter jeg her og egentlig bare hører på musikk. Idag etter skolen dro jeg til Ida med Tonje, og det har vært veldig koselig. Vi spiste masse kaker fra konfirmasjonen til Lisa, og nam nam det var godt. Men ble nok kvalm etter å ha nesten spist 5 kakebiter. Hoho, hei til sunne meg. Uansett resten av kvelden skal jeg øve litt til tysk fremføring. Æsj, hater tysk, men må leve med tysk i 3 år til. Love my life...Vi snakkes senere!♥


, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits