juni 2010

Førpremieren til Eclipse i går kveld/natt

Hallo!
Dagen i går gikk rett og slett som en drøm, alt var plutselig helt perfekt. Jeg fikk møte Alex Meraz og fikk autografen hans pluss at jeg faktisk var nær hånden hans. Jeg ble intervujet av Julia blad. Og vi tok bilder på den røde løperen. Når det kommer til filmen så var den jo bra, men syntes ting skjedde så fort. Det var også skikkelig bra underholdning , danserne b.l.a the soulstars og one, to , three. Og Samsaya var der. Og vi fikk se magen til Alex Meraz på scenen( Paul ). 


Ved inngangen 

Røde løperen. 

Team Edward, her ble vi tatt bilder av Julia bladet. 

Edward in my ♥

Drit bra dans. 

Alex Meraz, Cathrine har tatt bedre bilder så de bildene får dere på et eget innlegg.

Han viste magen siiiiiin ♥♥♥♥♥♥♥Autografen hans ♥
Hva syns du ?

Singing Oah, i love you Moa

Oah- Alexander Rybak 
Elsker denne sangen nå for tiden, skikkelig søt. 
Ja så god morgen til dere som nettopp har våknet, jeg har ikke det jeg er våken siden 9 !! Er det mulig det er sommerferie og jeg klarer rett og slett ikke å sove.. 
I går var jeg da ute med Ida,Cathrine,Azul og Tonje. Vi var hjemme hos Cathrine skikkelig lenge. Og der lekte vi med nydelige hunder. Sakura og Sahara. Så kom Ida og Tonje over, så kjøpte vi oss is. Ja, ellers har jeg ikke gjort noe spesielt. Dagen idag er litt travel. Men outfit og noen flere innlegg kommer. 


Fotograf : Michelle Eggen, store søsteren til Cathrine. Den brune boxeren heter sahara og er en valp. Og den hvite (japansk spisshund) heter Sakura. Nydelige begge to + Azul ♥
Søte hunder eller hva,? jeg synes de er nydelige 

I morgen er det en skikkelig stor dag

I morgen skal jeg nemlig på førpremieren til Eclipse, og i dag ble jeg også ringt av sjefredaktøren for Julia bladet. Og vi skal prate sammen i morgen, og bli tatt bilder av og vi kommer på bloggen dems og på Julia bladet. Så dette blir virkelig spennende. Så kommer det en skuespiller fra Eclipse. Han Paul fra varulv gjengen. Som i virkelig heten heter Alex Meraz. 

Han er fin, og imorgen for jeg møte han ! Forresten hvis det er noen som lurer på hvem jeg skal ta med av en venn tar jeg med mine beste venn Cathrine. ♥ Fordi det er mest vi to som er mer interresert i twilight. Jeg gleder meg, og vi skal ha autografen hans og ta  bilde med han:D 
Er jeg ikke heldig ?

Dagens outfit

Det var en skikkelig koselig dag i går!

Hey! Nå sitter jeg her med Ida, hun er litt opptatt med dsen min. Menmen, jeg fikk ikke blogget i går på grunn av at jeg var opptatt hele dagen. Først grillet vi så stakk jeg ut med Ida, og vi bare gikk rundt her på Råholt i noen timer. Vi fant noen snarveier også. Deretter møtte vi Tonje og var med henne, vi kjøpte is osv. Så satt vi på verandaen og tente på telys og hadde tepper rundt oss og bare snakket sammen. Så da klokken ble halv ett skulle jeg og Ida følge Tonje litt til tanten hennes. Og det var noe av det værste, vi måtte gjennom gamle barneskolen vår og der spøker det. *Når vi skulle tilbake holdt jeg hånden til Ida og vi løp som f. 


Ida har tatt dette bildet.

Søte Ida som låner hettegenseren til broren min.

Tonje har klipt seg, skikkelig fint vennen ♥Haha tidenes mest retarde bilde:p


 I dag skal jeg møte Azul og Julie, så dagen idag blir også koos.Du skal idag ? 

love you
Bestevennen min jeg elsker deg så utrolig mye ♥ Ja, så var Ida hos meg for ikke så lenge siden. Vi gjorde ikke noe annet enn å le og ta bilder. Ida fortalte meg om jobben sin og folka der, trodde jeg skulle tisse på meg. Ihvertfall når hun hermet etter dem, du er så god vennen. Kommer virkelig til å savne deg i sommer når du reiser til Danmark og jeg til Tyrkia. love you!

dagens lille innkjøp!

Hallo, nå som jeg endelig hadde litt penger i lommeboken min tenkte jeg at jeg skulle kjøpe meg noe nytt. BTW: Nå sitter broren min på flyet og er på vei til Tyrkia, misunner han-.- Uansett jeg kjøpte meg ikke så mye men ble ganske fornøyd med det jeg ihvertfall kjøpte. 


Høytlivs shorts bikbok

kjole bikbok
Hva syns du ?

Dagens gule outfit

Hei igjen dere. 
Siden det forrige innlegget har jeg ikke gjort noe annet enn å ha gått tur med Joile, og man uttaler det på engelsk. Her får dere ihvertfall en liten outfit. 
Gul tunika H&M n
Shortsen mamma nesten ikke fikk med har jeg klippet til shorts fra en bukse. 
Hva syns du ? 

Nydelig!

Hallo, sorry for at det egentlig ikke ble noe mer blogging i går. Men jeg var egentlig litt for opptatt til å komme på pcen i det hele tatt. Som sagt kom hunden Joile som vi skal passe på i 2 uker. Hun er kjempe søt, men også en skikkelig rampehund. Jeg og mamma ble helt slitne allerede første dagen. 

Og det værste er at jeg må våkne klokken 7 om morgen for å gå tur med henne, glad søsteren min tok over den jobben i dag. Så våknet jeg av bjeffinga hennes så måtte gå en tur med henne igjen kl halv ti. Husker ikke hva jeg tok på meg, eller hvor vi gikk.
Se så søt ♥

Snart kommer hunden vi skal passe på!

Hallo, i ca. 2 uker skal vi passe på en hund som heter Jolie. De kommer snart med henne hit, og jeg gleder meg. Så har jeg faktisk bakt noen skikkelige gode muffins som jeg skal servere senere idag til gjestene våres. Så kommer Sara også, så gleder meg til å se deg vennen. 

Et bilde av Jolie , bildet er tatt fra : http://pinkasyouknowit.blogg.no/ bloggen til Sara. 
Er ikke hunden søt ? 

Dagens ooouuttfit
Shorts lindex
T-shorte TMD - Tommy Hilfiger Denim

Sun ♥ Whatcha think? Nå har mamma snakket med de folkene  fra jenteredaksjonen, og vi har fått info osv. Besøk bloggen dem's :http://jenteredaksjonen.blogg.no/
David Guetta - toyfriend 

Jeg har vunnet noe heftig bra, det er noe av det beste i hele mitt liv ..

JEG HAR VUNNET BILLETTER TIL FØRPREMIEREN TIL ECLIPSE DEN 29/6 I AKERHUS FESTNING KL 23:30. TUSEN TAKK TIL JENTE REDAKSJONEN! iNGEN TING KUNNE HA GJORT MEG MERE GLAD, JEG MÅ GÅ NÅ KLEMME ALLE JEG FINNER PÅ GATEN. KØDDA. !

Hvilken header ?

Nr. 1


nr.2

nr.3 

Foto :Ida 
Hvilken header ?

Nå har jeg sommerferie!!

Veit dere hva? Nå har jeg fått sommerferie. Og idag fikk jeg karakterkortet mitt, og snittet mitt er 4,16 og jeg ligger med en 5'r i matte. Bra eller hva ? Så nå har Ida sommerfugl vært hjemme hos meg, og vi har tatt sommerbilder.+ pluss header bilder. Besøk bloggen hennes: www.idasommerfugl.blogg.no

Veit dere hva idag fikk jeg nintendo ds, kjøpte Cathrine sin og jeg har allerede blitt skikkelig glad i den, aww♥
BTW: jeg møtte Marcus Ek:)♥


Hehe, en liten smakebit på photoshooten! Er ikke Marcus Ek deilig ?

Topp 20 var herlig !

Hallo , har ikke blogget nå på noen dager! Men jeg har grunner og har faktisk ikke giddet. Men på fredag som sagt syklet vi rundt hurdalssjøen 70 km, og vi var en av de første som kom frem. Så tok vi halv fire toget og reiste til Oslo, og der igjen spiste vi på mc og stelte oss i køen for vg lista. 

Det var helt sykt, det var liksom så bra. Ihvertfall favoritten min Karpe Diem. Så har jeg gjort ditten og datten. Ikke noe spess. Her får dere noen bilder.!
Vi hadde den perfekte plassen, og gjett hvem jeg tok bildet med a ? Gjett deg fram, det er en kjent gutte blogger! Dagens nøtt!

I morgen er det topp 20 !

I morgen skal vi sykle hurdalsjøen rundt, og etter det igjen skal vi ta halv fire toget og reise til Oslo. Vi  skal nemlig på topp 20, så det blir desverre ikke noe mere bloggings før på lørdag.

VVi snakkes, skal du dit ?

Oslotur med klassen!

Hallo, jeg blogget ikke i hele igår og grunnen til det er at vi var på Oslotur med klassen. Og når jeg kom hjem var jeg helt utslitt at jeg rett og slett ikke hadde krefter til å komme på pcen. Hadde egentlig ikke tenkt på å blogge i hele helgen for da er jeg opptatt, men tenkte at bloggen trenger oppdateringer. Så blogget idag! Dagen igår startet 09:15-20:00. Jeg var så sliten at jeg gråt nesten resten av kvelden da jeg kom hjem. Jeg hadde så store smerter i høyre beinet mitt at jeg fikk ikke gått med det. 


Amalie,meg, Ada og Emma.Jenta mi <3

Meg og Anna.

Så ble det en liten outfit da, shorts fra bikbok og t-shorte også fra bikbok.

Operaen.

Meg og Azul.♥

Meg, Elise,Azul og Anna.

Ada og meg ♥Azul og meg på peppes pizza, love ♥
Var det tatt fine bilder ?

Starbucks coffee

Det første jeg skal gjøre når jeg kommer til Tyrkia , det er at jeg skal inn på starbucks coffee der. Herregud hvorfor har de ikke starbucks coffee her i Norge ? Eller har de det som jeg ikke vet om ? Og folkens det er ikke lenge til sommerferie eller at vi skal passe på en nydelig hund og at jeg faktisk reiser til Tyrkia snart♥

Tumblr_l1z9j1ym4w1qahomro1_500_large

Img_5140_large
Veit du om et sted der du kan kjpe starbucks coffee her i Norge ?

isbiteerrr

Har dere sett det fine været idag eller ? Sol og varmt, det er det jeg elsker med sommeren. Varmen være med venner og hele den pakken. I morgen skal vi på Oslo tur med klassen, og dere kan ikke ane hvor mye jeg gleder meg! Skal ta med kameraet så da får dere mange fine bilder. Så til kvelden har lærerne våres booket opp peppes pizza ikke hele peppes pizza assa. 

I dag var jeg ute og solte meg en liten stund og da passer saft med isbiter perfekt til+ at jeg spiste noen av isbitene selv..
♥Elsker sommer,gjør du ?

Bølger !
I går kveld sov jeg med fletter og da fikk jeg disse bølgene dere ser på bildene. Idag har jeg ikke gjort noe spesielt enn å ha vært litt hjemme hos Cathrine. Ellers hadde vi turdag greier idag og det eneste vi gjorde var å tulle, le og ha det morsomt. Det er så herlig å tenke at du har noen fantastiske venner!
Hva synes du om sånne bølger ?

Dear John

Jeg vil se den vil du ?

kommer tilbake sterkere !

Sorry det blir ikke noe blogging idag, en vi kjente skikkelig godt døde idag av kreft.!

inspirasjon

Tumblr_l0h0hzji9a1qzjggvo1_500_large

Tumblr_l3nlqtytgy1qbqfnbo1_500_large

Tumblr_l07tyxgqnj1qzrk5xo1_500_large

Tumblr_l3v614vzpt1qzrk5xo1_500_large

Tumblr_l3cwv2yyax1qazq41o1_500_large
Vad tycks ?

Not myself tonight!

8 ubesvarte anrop da jeg endelig finner mobilen min, Ida som hadde prøvd å få tak i meg. Hun lurte på om jeg levde når jeg ringte tilbake til henne. Også reiste jeg til henne, men var ikke der mer enn en halv time. Fordi hun måtte lage middag ogsånn, så hun kommer kanskje hjem til meg senere. 

Og forresten har dere hørt den nye sangen til Christina Aguilera? 
Den er sykt bra, men liksom jeg hadde vært flau hvis jeg hadde vært barnet hennes hvis dere ser på videoklippen til sangen ''not myself tonight''

¨
Christina Aguilera - Not myself tonight 
Hørt den før?

tivoli

Heii!
Igår etter siste innlegg ble det bloggfri og datafri kveld. Ja i går hadde jeg det skikkelig morsomt. Vi var på tivoli, og gikk kanskje innom alle butikkene som var der. Så var vi jo selvfølgelig på TIVOLI. Det må ha vært noe av det morsomste. Først tok jeg og Tonje sånn spøkelsesgreier, og jeg måtte skrike hele tiden fordi Cathrine skulle filme. (Vi skulle liksom late som om vi ble skikkelig redde!) Men helt på slutten var det ekkelt og den måten vi kom ut på var latterlig. Vi så skikkelig redde ut..

Så tok vi tekoppen, og det var liksom bare vi som var der, nesten. Så da ble jo surringa bare fokusert på oss, så det var morsomt. Men en ting var irriterendes det er den intensen Ida har. Hun må absolutt skrike hele tiden, til den starter og til den slutter. Det var til og med noen av de som jobbet der som lukket for ørene. Flaut. 

Her skal dere se noen veldig randome bilder fra i går:

Ida hadde panikk gjennom hele greia, det var jo egentlig ikke rart i hun satt  ikke ordentlig liksom hun klarte ikke å sitte. Det var skummelt når jeg plutselig snur meg så ser jeg rompa til Ida ved hodet mitt. Ble litt redd jeg også så jeg måtte holde henne.

Ikke glad for at den var ferdig!

Det bildet her er faktisk ikke kødd, det var først når den tok i skikkelig. Legg merke til meg og Ida:p
Har du vært på tivoli før ?

Skal ut med jentene mine !

Hallo !
Idag var vi på prestsand med hele trinnet, det regnet. Men vi badet for det, det var skikkelig mange som gjorde det også! Men kan ikke beskrive hvordan jeg fryste ihjel etterpå. Og det var jo ikke planlagt at jeg skulle bad engang så hadde ikke med håndkle eller bikini. Jeg badet med den eneste t-shorten jeg hadde på meg!

Men senere ikveld skal jeg til Eidsvoll Sundet, der skal jeg, Tonje, Ida og Cathrine på tivoli så skal vi spise sukkerspinn. Også var det et eller annet festival så vi skal kose oss kjempe masse. Gleder meg jenter ♥ Jeg tror derfor det ikke blir noe mer bloggings på meg i dag fordi det er nattåpent så vi skal være der en stund.


Ikke ta dette bildet her seriøst :pSløyfe i håret , aww♥
Hva skal du ikveld ? 

5'ere alle sammen !

Hallo!
Hele gjengen vår har fått 5'ere, meg, Cathrine,Tonje og Ida. Stolt altså! Men Tonje og Cathrine har nettopp vært her. Cathrine reiste litt før da. Men så hadde jeg og Tonje photoshoot, hun poserte jeg tok bildene. Tema var ''rock''. Dette er jo min første ''ordentlig'' photoshoot, så ble fornøyd. Veit ikke om de bildene kommer på bloggen, først facebook og hvis Tonje liker dem også bloggen!


Haha happy faces!

5+ fra matte muntlig

JEG ER OVERLYKKELIG, JEG FIKK 5+ FRA MATTE MUNTLIG. HERREGUD VEIT IKKE HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG!

Jobbing på 1000

Hallo!
Jeg har desverre ikke hatt tid til å blogge før nå, har sittet og innført mange matte oppgaver inn i de arka de skal være skrevet inn i. Jeg har sittet over 4 timer nå, og innført og lagd noen nye oppgaver. Håper ikke arbeidet mitt tells som ingen ting, for da blir det synd. Men jeg kjenner at jeg gruer meg skikkelig til muntlig i morgen.! 
HIHI!

Karpe Diem feat Andreas Grega- Ruter 
______________________________________________________________________________________________
Spørsmålsrunde # 1 spør meg hva du lurer på så får du svar! Her: http://sainem.blogg.no/1276015347_sprsmlsrunde_.html#comment

Spørsmålsrunde 1 :)

Heihei!
Jeg tenkte meg om, og jeg har faktisk ikke hatt noen spørsmålsrunder her på bloggen min. Og da tenkte jeg at jeg kunne sette i gang en spørsmålsrunde 1. 
Da kan dere spørre meg om absolutt hva dere vil, hvis det blir for private spørsmål svarer jeg ikke! 


Hva lurer du på ? Hva som helst!
___________________________________________________________________________________________
Spørsmålsrunden  #1 avslutter jeg om en uke, og da kommer det en video:)

Fine bilder fra eclipse!


Herregud så sykt skummelt bildet! stakkar Edward! ♥

Fine bilder eller hva? 
_______________________________________________________________________________________
BTW: Jeg har lest ut den siste boka, den og den første var den beste boka!

jeg kom oppi matte !

Halllo !
Veit dere hva jeg kom oppi på muntlig ? Matte! yee, jeg ble seriøst sykt glad. Hehe men etter at jeg så oppgaven tror jeg at jeg ombestemte meg.! Men men, jeg og Emma har bestemt oss for en 5 eller 6 . Såå får håpe på det beste, hehe !


Hva kom du oppi ?

Billionaire

Elsker denne sangen her, herregud sommersangen min!! Jeg er virkelig i kødde humør ! Ahhahabahh. lol!
Hør, hør,hør!

I wanna be billionaire, so fucking baaaad! 
Hva synes du om denne fine sommersangen ?♥

Det er ikke lenge til....

- jeg er nede i spagaten
- det er sommerferie
- Oslo tur med klassen
- jeg reiser til Tyrkia
Hihi! 
Senere ikveld skal jeg på dansssss 

Sommeren er her virkelig !

Juni er jo den første sommer måneden, og det merker vi virkelig. Ihvertfall har jeg aldri sett hagen vår så grønn og så fin, og det er liksom så fresht. For første gang synes jeg at hagen vår ser skikkelig fin ut. Selv om jeg egentlig bare har bodd i dette huset i 2 år. 


Usher- OMG 


Har sommeren kommet dit der du bor ?

Årets første baaad !

Hallo !
idag reiste jeg til pressan med Ida og Amalie. Det var sykt koselig, vi badet og solte oss. Og herregud det var så kaldt, men også sykt digg! Litt senere kom Tonje også. Men så reiste vi, og vet dere hva jeg har funnet ut ? At pressan faktisk ikke er så langt unna her, så det blir mange pressan turer fremover. 

I morgen er det akkurat EN måned til jeg reiser til Tyrkia, og herregud som jeg gleder meg! Denne sommeren kommer til å være den varmeste sommeren gjennom 135 år, så jeg gleder meg og gruer meg til å reise dit. Jeg vedder på at jeg kommer til å klage hele tiden på at det er for varmt, osv. blablabalababal!


Her ser dere halvparten av hurdalsjøen, og vi skal sykle rundt den om 2 uker.... 7 mil -.- Hahah de store føttene mine da. 
Har du tatt årets første bad ?

Beaaach !

Hei alle sammen ! 
Sinem sitter ved min side sammen med azul. Hun hadde ikke lyst til å blogge, derfor tenkte jeg å blogge for henne !
Idag har vi vært en liten tur på stranden, men det var ikke noe særlig varmt idag så det ble ikkenoe bading eller at vi var der så utrolig lenge. Men etter vi kom hjem til Sinem har vi hørt på musikk, synget, snakket og spist mat. Azul og jeg skal også tilbringe resten av kvelden her siden Sinem er alene hjemme .. yeeey ! Så vi skal se på film og bare kose oss resten av kvelden. 


- SAINEM, TONJE OG AZUL 

Tur til mistberget !

Hallo !
Nå har jeg vært ute å solt meg lenge nok til at jeg har fått skille. I dag hadde vi turdag og husker dere da vi måtte gå opp til mistberget ? Denne gangen måtte vi sykle.! Og det var mye mer slitsomt enn å gå, selvom jeg var helt utslitt forrige gang også. Men alt det bad tingene skjedde meg, vrikke foten 400 ganger ( haha bare beinet mitt kom litt over sa jeg at jeg vrikket den, Cathrine holdte på å drepe meg ) Og at rattet mitt selvfølgelig skal være helt løs at jeg nesten ikke klarte å sykle tilbake veien-.- Men hvis vi ser bort fra alt det bad tingene, var det herlig dag med jentene mine ♥ Og vet dere hva? Da jeg kom hjem hadde jeg sovnet ute i sola i 2 timer hehe, var helt svett når jeg våknet!


Alle vi slækerne !

Azul søta !

Fyfaen her trodde jeg i noen sekunder at jeg skulle død, men det var verdt det. Den fantastiske utsikten da !Jeg gikk først helt opp alene, men så ble Cathrine også med !
Tilbake veien brukte vi seriøst skikkelig lang tid, folka vi gikk en time før tok oss igjen. Men vi snakket om noe veldig viktig! Ser dere den sjøen ? Den skal vi sykle rundt om 2 uker, mamma spurte meg om det var mulig! Haha.
Fint utsikt eller hva ?
Sommersangen min i år !
Travie McCoy - Billionair

Vann krig !

Hallo !
Dagen idag har virkelig vært noe av det beste. Det var jo idrettsdag så da ble det litt trening. Men masse vann krig med masse folk. Men det føltes ut som om alle sto klar med flaskene sine og ventet på at jeg skulle komme forbi dem. Det var sykt mange jeg ikke kjente som bare sprutet masse vann på meg. Dere kan tenke resultatet selv etter å ha blitt sprutet ned av VELDIG mange. Jeg var helt gjennom våt + at det rant masse vann nedover meg selv !

Så solte vi oss, og jeg fikk skille på benet! :D Happy face.

NUDLER ! :D 
Har dere hatt vann krig i år ? 

Har hatt data fri !

Hallo !
Sorry for at jeg ikke har nå blogget på lenge, 2 dager. Men jeg har nemlig hatt data fri og ikke hatt humør til å komme på pcen, og blogge. Dere kan desverre ikke forvente av meg at jeg skal blogge hver dag med 3-4 innlegg. Jeg har rett og slett ikke tid til det, ikke nå for tiden. Men når jeg har tid kan jeg blogge.

Men i går ble det tatt skolebildet, og jeg ble sånn litt misfonøyd.Men i morgen har vi idrettsdag og jeg gleder meg. Jeg er med på terrengløp, fridrett og hockey ellernoe :p 
Og vet dere hva jeg skal på fredag ?? Jo vi skal sykle opp til mistberget, så jeg gleder meg gitt. ( Eller litt da ) 

Tumblr_l332m4joki1qzcapto1_500_large
Er du også opptatt for tiden ?
______________________________________________________________________
BTW: JEG DRITER LANGT FAEN I STYGGE KOMMENTARER, MEN DERE FÅR FAEN MEG IKKE SI NOE I MOT HVEM JEG HEIER PÅ EUROVISION. DET ER VEL LITT NORMALT OG HEIE PÅ SITT EGET LAND ? OG DET ER JEG IKKE NOE FLAU OVER, JEG ER STOLT OVER Å KOMME FRA TYRKIA. SÅ TING FORANDRER SEG NÅR FOLK SLENGER DRITT OM LANDET MITT. SÅ JEG VIL BARE SI TIL DEG SOM KOMMENTERTE STYGT ER BARE EN IDIOT NÅR DU EN GANG IKKE SKRIVER NAVNET DITT. OG HVORFOR GIDDER DU EGENTLIG DET EKKE NOE VITS! SORRY MEN JEG BLIR BARE SÅ IRRITERT PÅ ANONYME DRITT FOLK ! OG JEG ER SELVFØLGELIG UTROLIG GLAD I DERE SOM KOMMENTERER FINT OG BRYR SEG. IKKE PÅ EN STYGG MÅTE ! TAKK TIL DERE HERLIGE LESERNE MINE!

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits