juni 2011

Venteeeeer

Heihei!

Idag har det egentlig ikke vært noe fint vær her i Tyrkia. Dritt vær kaller jeg det. Det var skyer og nesten ikke noe sol, men kaldt var det ikke. Gikk med en sommerkjole jeg sjelden har brukt og den passer perfekt til en sommer dag. Idag har jeg ikke tatt noe bilder siden jeg ikke har gjort noe spesielt som man kan ta bildet av. Reist til butikken kjøpte cd, reiste til en annen super marked greier. Og ditten og  datten. Nå sitter jeg og bare venter på at tanta mi og familien hennes skal komme. Altså to av fetterne mine. Herregud som jeg har savnet dem. Så det kommer til å bli så godt å se dem igjen. 



♥ Hvordan har været vært hos deg?

Dinner at KFC

Heihei!

Idag gadd jeg ikke å spise hjemme så jeg og begge kusinene mine dro ned for å spise. Vi spiste på KFC, og det var godt. Det var liksom litt spesiell smak på kyllingene men kjempe godt. Så nå sitter jeg her med kusina mi oppe på terassen, og bare chiller med musikk. 






Lille kusina mi.

Store kusina mi.:p 




Skjedd noe spesielt hos deg idag?

27.juni 2011

Hei allihopa!

Idag har jeg sånn ikke gjort noe spess. Så derfor gleder jeg meg kjempe mye til mamma og pappa kommer. Noe dem gjør ikveld eller imorgen tidlig. Da blir det ikke sånn at jeg er stuck in here. For de som ikke vet kom jeg alene til Tyrkia før my parents. Savner mammaen min kjempe mye. hihih. Etter de har kommet lover jeg at det kommer til å bli morsommere å lese bloggen min. 



Tatt for noen minutter siden:) 

Ok, sånn serr kan dere kommentere litt, drit kjedelig å blogge uten kommentarer.......

Reiser på bursdag

Hei!

Nå reiser jeg på bursdagen til vennina til kusina mi. Jeg bare ble med siden jeg ikke gidder å gjøre noe annet. Da er det bedre å bli kjent med nye folk og kose seg i en cafe. Så vi snakkes.





Ny t-shorte....

Hva skal du idag?

Min nydelige fetter

Heihei!

Idag kan jeg rettere sagt si at jeg døde. Jeg gikk med sånn hele hæler ikke tynne men hele hvis dere skjønner. Og kan si at jeg fikk så vondt at det fortsatt verker. Vi gikk som sagt rundt og rundt i shoppingsenteret og jeg lover jeg skal ikke inn på noe shoppingsenter mer her i Tyrkia. Men uansett så satt vi inne i en butikk i kanskje en time fordi dere ikke vil vite det, satt jeg og lille fetteren min og tok bilder. Haha den skjønne gutten er så nydelig.












Kusina mi btw. Hun er 12 dager eldre enn meg. 

Var ikke fetteren min søt?

Enda en varm dag

Hei alle sammen! 

Idag er det da sol og varme, som det har vært siden jeg kom. Men imorgen skal det regne:( Noe jeg gruer meg til, men jeg vet at det kommer til å være varmt selvom det kommer til å regne. ( OI, NÅ SJEKKA JEG OG DET SKAL SØREN MEG IKKE REGNE! AH, LIVET MITT ER REDDAAA!!) Okay, anyways så vet jeg ikke hva planen er for idag, men skal nok finne på noe. Ellers dør jeg. Sånn seriøst. Jeg er liksom allerede lei Forum Istanbul, så derfor så er jeg fast bestemt på å ikke dra dit. Ikke noe shoppingssenter. Det bare kommer til å brenne enda mer i lommeboka mi. Jeg er sikker på at mamma kommer til å drepe meg når hun har sett at jeg har kjøpt klær. For hun sa IKKE kjøp noe klær for du har så masse. Og jeg bare neinei jeg skal ikke. Så endte jeg opp med å kjøpe klær for 800 kr:) EHEHEH. GLEDER MEG TIL HUN KOMMER Å JEG MÅ FORTELLE DET! HOHOHO. Okei, tror ikke hun blir sur. Håper jeg.  

Flott nå fikk jeg vite at jeg skulle til Forum Istanbul ikveld. Eldste kusina mi skulle noe og hun lurte på om jeg ville bli med, og jeg kunne ikke være frekk og si nei. Faen. Tror jeg skal legge igjen lommeboka mi hjemme. Okei, greit nå BABLER JEG MEGA. SÅ HADET.



Dette er tatt for noen minutter siden. OK, HADET.

Hvordan er været i Norge?


Dagen idag i Tyrkia

Heihei!

Sorry for sen bloggings, men skulle faktisk ikke blogge hvis Azul ikke hadde spurt meg. For da må jeg gå ned for å få nett og sånn, men jeg gadd til slutt da. Så idag har jeg faktisk ikke gjort så mye. Jeg og kusina mi som igår dro til Forum Istanbul, heldigvis fant jeg ikke noe jeg kunne kjøpe meg, for da hadde jeg kommet hjem blakk. Men drakk starbucks. Litt sjukt egentlig over hvor dyr den er. For en middels stor frappuchino chocolate koster 50 kr. Men det er verdt det soo much. Idag var det så sykt varmt at jeg rett og slett DÆVVA. Svetta som en liten gris. Tok også en liten tur innom mormoren min. Aw, hadde savnet søtnosen. 


Ny tights, ny shorts, og ny topp. 

Hva har du gjort idag?♥


Forum Istanbul

Heihei!

Nå sitter jeg i terassen og bare chillern. Er litt sliten etter en veldig hektisk shoppingstur. Jeg kan vel med hånda på hjertet si at jeg er gæren. Når jeg først har penger ser jeg en gang ikke på prislappen. Kjøper alt jeg ser. Idag fikk jeg kjøpt meg mye, og jeg kjempe fornøyd med alt. Ah, gleder meg allerede til å bruke alt. I går når vi kom og jeg så Forum Istanbul ( Som da er et digert shoppingsenter) Skrek jeg inne i toget og bare ''  OMG, HJEMMET MITT'' Folk så rart på meg, men anyways.

Bilder fra idag:

 
Okay, rista litt på kamera. Men dette er ca. 1/10000  av hele senteret. :)



1/200 av hele greia.




OG STARBUCKS OFC. JEG ELSKER DET!! 

Har du gjort noe spesielt idag?

 

Stikker uuut

Hey!

Nå har jeg fiksa meg ferdig og har spist frokost. Nå skal jeg nemlig til shoppingsenteret her. 3. største shoppingsenteret i Europa. Wohooo. Jeg gleder meg for jeg føler meg hjemme når jeg er i det paradiset. Shopping, starbucks og verdens godeste donughts. Herlig. Skal ta med kamera mitt så jeg kan legge ut bildene her på bloggen senere. 



Hva skal du?

In Turkeyyyy

Hei alle sammen!

Nå er jeg i Tyrkia, og det er vel kjempe varmt her. Siden jeg har jetlag er jeg sliten og veldig trøtt, etter tre timers søvn og flere timers flytur. Men jeg er ihvertfall her tilslutt. Noe jeg vil dele med dere er at når jeg gikk så tryna jeg. Jeg datt ikker bare, men jeg tryna noe helt forferdelig. Fint med krubbsår på kneet og hånda mi. Eh flott det ikke var mange som så det. Men det er 30 grader her, og jeg koker. Håper dere koser dere i regnet. Men kommer bilder fra denne turen senere. Har ikke hatt tid til å legge over på pcen. Så dere får web cam bildene som jeg tok i flyet.


y0000 man

Hva skal du i sommerferien?


Er passe lei regn nå.

Heihei!

Jeg vet at jeg ikke har vært noe flink til å blogge, vel la oss si de siste månedene. Det er vel på grunn av at jeg rett og slett ikke gjør noe spesielt. For jeg er jo tross alt ei Råholt jente. Altså ikke mye som skjer her. Men jeg har innstilt meg til å blogge masse etter onsdag. Siden da er jeg i Tyrkia, og da har jeg noe å blogge om. For der er det mer å gjøre. Jeg gleder meg at klokken 14 på onsdag er jeg i Tyrkia. Det skulle visst være 30 grader den dagen. Ahh, gjett om det kommer til å være herlig. Mens her i Norge regner det bare. Får vondt i hodet av all regnet. Greit nok at jeg elsker regn, men når det regner nesten all the time. Forandres alt.



Er du lei regn? Eller har det vært fint vær der du bor?

Dagen igår

Hey you!

Hadde rett og slett ikke tid til å blogge i går siden jeg kom hjem kvart på to. Så sovnet jeg med en gang siden jeg vel var dødstrøtt. Igår tok jeg da toget til Oslo halv to o var der ca. halv 3. Så gikk vi og skulle sette oss på fridays men det var ikke plass. Så vi gikk til den ved aker brygge. Heldigvis var det plass der, vi spiste og koste oss. Siden det er siste middagen med Cathrine siden hun flytter til Thailand imorgen:( Etter det gikk vi og stelte oss i kø til vg lista. Den første halvtimen var plassene våres sånn nesten perfekt. Men etter hvert som det kom flere og flere mennesker inn dit begynte alt det med dytting. Det skjedde mye mellom her som jeg ikke gidder å fortelle om. Men uansett så var starten på sommerferien min nesten perfekt. 


Cathrine.

En stygg sau.

En stygg ku.



Søte da.

Awww, jenter dere var stygge, Jarand var søtest :)

Aww, jeg er såå pen.

VG-LISTA 2011.

En stor flokk med sauer.



Tonje møtte drømmemannen hennes Mikke fra paradise hotel. 




Når vi mista halv tolv toget så måtte vi vente en time på Oslo S for å ta halv et toget hjem. Jeg var hjemme kvart på to, siden vi jentene måtte GÅ hjem siden ingen kunne hente oss. Buhuuuu. 

Var du på topp 20?

Siste dag på skolen

HEii!

Tenkte jeg kunne blogge før jeg dro på skolen. Aww så sweet jeg er. Som faktisk tar tid til dere på morningen. Idag er det da siste dagen på skolen før SOMMERFERIE.Åh herre dere aner ikke hvor mye jeg har lengta etter denne dagen, og endelig er den her. Vi slutter på skolen klokken ellve og vi skal jo ikke sitte å gjøre matte heller så det kommer til å gå fort. Senere idag skal jeg til Oslo med jentene vi skal spise på fridays og deretter dra på topp 20. Herlig start på sommerferien. ♥





En liten smakebit på photoshooten jeg og Azul hadde igår. Legger ut litt flere etter skolen idag :)

Når slutter du på skolen?

4 filmer de siste 3 dagene

Heihei!

Jeg pleier NESTEN aldri å se på filmer, bare når jeg er i humør til det. Og i de siste dagene har jeg sett på skikkelig bra filmer. Tenkte jeg kunne skrive og si litt om hver film.

1. Killers

Seriøst denne filmen anbefaler jeg til ALLE. Den er så morsom og skikkelig bra! Og i hovedrollen er jo selveste ASHTON KUTCHER. Han er min fremtidlige mann. Deiligste mannen på denne planet. Denne filmen er da / Comedy/Action/Romance. Karakter: 6

Tumblr_lfgmc5jwtd1qgn8jzo1_400_large

Skjønner dere hva jeg snakker om ell?

par-perfeito1 | Flickr ? Compartilhamento de fotos! Tumblr 

Link til trailer: http://www.youtube.com/watch?v=k6SgvLYQV3s

2. Scream 4

Vel kan ikke si beste skrekkfilmen jeg har sett. Synes denne faktisk var litt kjedelig. Kan hende jeg skvatt inni mellom, men hvem gjør ikke det når skrik plutselig var foran deg så dukker han bak deg. Men uansett en film dere burde få dere med. Mange kjente her: Emma Roberts,Kristen Bell, Hayden Panettiere osv. Karakter: 4+ 

The Daily Issue Pânico 4 - O Filme 

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=UlaZfOiGaCU 

3. Sucker Punch

Denne filmen var ganske bra, men syns det blitt kjedelig. Siden det er ikke akkurat min type film. Det var mye fantasi, action og drager ogsånn. De som kjenner meg vet jeg foretrekker skrekk,komedi og romanse. Jeg likte denne filmen best fordi jenta i hovedrollen var så ufattelig pen. En ekte babydoll. Kjente navn som er med i filmen er nok Vanessa Hudgens. Karakter: 5

Tumbly weeds & fluorescent seeds. Si evitas al amor se cruzará en tu camino. 

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=KrIiYSdEe4E

4. Bring it on; All or nothing

Sånne filmer digger jeg rett og slett. Dette var da en cheerleading film. Det var Hayden Panettiere som var i hovedrollen. Jeg elsker filmer der det er masse bra musikk, dansing osv. Jentene og guttene i denne filmen kan virkelig det med å shake og danse. Spreke folk ja. Karakter: 5+

 

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mPStyn7djtA 

Har du sett noen av disse filmene?

Totally dead!

Heyy!

Akkurat nå for øyeblikket er jeg så sliten at jeg føler meg litt død. Idag sykla vi opp halve mistberget og gikk resten. Og tro meg det er ikke bare bare. Hele kroppen min verker, bena mine, rompa mi, magen min og ryggen min. Jeg lurer virkelig på hva jeg skal gjøre imorgen. Vi skal også gå masse imorgen. Jeg må bare tenke at det nå er en og en halv daag igjen til det er sommerferie. Det er noe jeg virkelig gleder meg til, og idag er det akkurat 7 dager til jeg drar til Tyrkia. 

  

Ja, her er selve MISTBERGET! 

Hva har du gjort idag?

Just one picture



Bildet tatt for en uke siden. Azul jenta mi <3

Finally the sun shines

Heihei!

Ok, det kan hende jeg elsker regn, men når det faktisk har regnet hele uka har jeg gått lei. Og idag er det faktisk sol noe som faktisk gjør meg lykkelig. Jeg finner klær og fikser meg med glede. Mens når det har regna har jeg ikke giddi og sminke meg bare vært slask. Men tror jeg går litt ut i det fine været og soler meg litt. Så snakkes senere.





 

Hvis noen vil kan jeg få noen her hjemme til å ta outfits bilder av meg. 


Avskjedsfest for Cathrine #2

Disse bildene er tatt fra bloggen til Julie; www.jgmp.blogg.no


Cathrine ble overrasket når henne så at vi sto der og skrek '' OVERRASKELSE''



Ok, jeg godtar det,jeg lekte litt nøøørd med brillene til Azul. Trodde jeg hadde blitt blind eller noe når jeg tok dem av.





Kult å være ute når det regner!:D Jeg var litt syk dagen etter. Jeg blo jo tross alt spylt ned med vannslangen og hoppa på trampolina når det var vått. Sååå. hehe

Ok, fant ikke på noe å skrive så hadet. Blogger litt senere igjen.


Avskjedsfest for Cathrine #1

Heihei!

Unnskyld for dårlig bloggings i helga, men jeg skulle egentlig blogge i går, men jeg var i Sverige og kom ikke hjem før veldig sent. Men på fredag arrangerte vi jentene en avskjedsfest for Cathrine som flytter til Thailand neste uke. Akkurat 7 dager til :( Men her får dere ihvertfall bildene som var på kamera mitt. Del 2 kommer så fort jeg får de andre bildene.


Velkomstdrinkene.



Julie og Anna.

Julie, Anna,Ida og Azul.

Og søtnosene Ada og Azul <3


All the gurlsa...

Hva syns du om bildene?


Muntlig tentamen over. Alt er OVER!

Heihei!

Nå er jeg hjemme og har fått tidlig helg. Vi har jo også fri på mandag så det blir herlig med litt fri. Og bare 3 og en halv dager igjen med skole. Vel skole og skole. Vi skal ikke akkurat sitte inne og gjøre matte. Vi skal bare være aktiv de siste dagene. Og da er det SOMMERFERIE. Herregud dere aner ikke hvor mye jeg lengter til sommerferie. Og for de som lurer fikk jeg 4 på muntlig tysk tentamenen min idag, og jeg fikk 5 på norsktentamen. 



Før vi skulle inn å ha muntlig tentamen idag.



Har du hatt muntlig tentamen? 

Woods

Heihei!

Idag har jeg ikke gjort noe annet enn å jobbe med tysk muntlig, reise til Gardermoen, dra til Mcdonalds og deretter dra til Jessheim senteret. Så kom jeg hjem og fikk skikkelig lyst til å ta bilder. Så jeg gikk ut i skogen noe jeg aldri gjør. Det var skikkelig fredelig, det var veldig stille og fuglene kvitret.










//Bilder tatt og redigert av meg.

Hva syns du om bildene?

Jeg kom oppi tysk muntlig

Heihei!

Idag klokken 13:00 krysset jeg fingrene mine for å komme oppi naturfag, men i min skuffelse kom jeg oppi i det jeg ikke ville. Nemlig tysk. Det er værste faget som har hendt meg og det styggeste språket. Oppgaven var ikke vanskelig, men uansett har bare kommet oppi matte og tysk. Det er jo dårlig gjort da vil jo tross alt prøve noe annet og. 



Hva kom du oppi muntlig tentamen?

Magetopper

Heihei!

Igår fikk jeg også kjøpt meg noen magetopper. Det er det jeg kaller det da, sånne topper som man ser magen din på. Jeg bare elsker de toppene i år, og jeg har klipt noen t-shorter jeg ikke bruker til magetopper. Smart ikke sant? Da får jeg ihvertfall brukt dem. 




Begge fra BikBok. 

Hva syns du om magetopper? 


Bilder fra igår Oslo tur

Heihei!

Jeg skulle blogge igår, men jeg sovnet så her kommer det. Igår dro vi da til Oslo med klassen, først var vi på Akershus festning, så dro vi videre til Hovedøya, også kunne vi shoppe. Det var en herlig dag med mine gode venner jeg ikke har snakket med på lenge. Men her får dere bilder:


Nydelige Andrea.

Alexandra og meg.

Ada og meg.

Andrea and me.



Begynner fra venstre: Alexandra,meg,Ada,Andrea og Synne.





MCFLURRY MED OREOO♥













Ada og meg.


// Bilder tatt med kamera til Andrea.

Hva syns du om bildene?

 

Konfirmasjonen til Ada

Heihei store og små!

Idag har jeg vært på konfirmasjonen til Ada,og jeg kan si at det var kjempe koselig. Det var god mat og gode kaker. (Vel, jeg er jo et kakemonster så et perfekt sted for meg) Vi satt og pratet og ja gjorde ting man gjør på konfirmasjoner. Når jeg kom hjem hadde vi besøk, noe vi faktisk fortsatt har. Jeg skal bli med de hjem nå å overnatte siden jeg skal på tusenfryd imorgen. Yeyyy.

Her får dere bilder fra idag:










Emma, Ada og meg.

Tobias og Ada.







Kakeeeeeeer.






Den babyen som er her nååå :D

Hva syns du om bildene?

Bilder fra denne uka

Heihei!

Jeg vet at jeg har vært utrolig dårlig til å blogge, men har rett og slett ikke vært i humør. Siden har vært litt stress med tentamener og har også ikke hatt noe spess å blogge om. I går kan jeg si var den varmeste dagen her i Norge. Jeg rett og slett kokte. Denne uka har jeg gjort mye enn deg jeg pleier. På søndag var jeg på bursdag til fetteren min, torsdag var jeg på konfirmasjonen til Tonje, og på kvelden feiret vi bursdagen til broren min. Og igår var jeg ute med venner. Vi dro til Øya og de bada mens jeg og Tuva solte oss litt og deretter stakk vi til stadion. Så solte vi oss litt der, også dro vi til Tuva og deretter dro jeg hjem. På kvelden så jeg på the notebook. Ok, nok med tekst.

Fra bursdagen på søndag:






Bursdagen til broren min:







Konfirmasjonen til Julie og Tonje:




BTW: Endelig ferdig med alle skriftlig tentamener og prøver, mangler bare muntlig tentamen som er neste uke :)

Har du gjort noe spesielt denne uka?

Pictureees















Oii, glemte å ta bildene litt større og siden jeg ikke orker å ta å laste bildene på nytt for det gå :) 

Hva syns du om bildene?

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkiv







hits