juni 2012

Time for Turkey

Hei alle sammen!

Hehe egentlig hadde jeg ikke planer om å blogge i det hele tatt, men ble litt gira takket være nokre venner. Elise, Azul og Ida! Jeg har da vært her i Tyrkia siden lørdag, og det eneste jeg har gjort er vel å svette ihjel som en gris. Det er så varmt her at det går ikke an å beskrives med ord. Jeg dør rett og slett hver gang jeg er ute. Det jeg har da gjort de siste dagene er jo at jeg har vært på shoppingsenteret. Hehe, tenker at det kom som et sjokk. Har kjøpt meg en veldig fin bukse, også blir jeg selvfølgelig blakk på starbucks. Hehe på 4 dager tror jeg har brukt 300 kr eller noe bare på starbucks. Uansett vet jeg ikke hva jeg gjør imorgen, men vi får se! Tenker meg også at jeg kan begynne å blogge om oppholdet mitt her i Tyrkia. 

 
Fin dame til høyre der.....

OMG, dem har bygget titanic hotellet rett der jeg bor. Kan se det hotellet fra balkongen våår.

Nydeliggggg <3 
My love <3 


Hva skal du i sommer?

Gårsdagens outfit

Heihei!

Igår så var jeg på bursdagen til Karoline, og det ble en veldig koselig kveld med koselige jenter. Etter det dro jeg hjem til Andrea, og vi spiste litt, og bare snakket og så på desperate housewives. Så idag dro jeg på jessheim med søstera mi, og da ble det shopping. Fikk kjøpt meg litt av hvert, og kan si at jeg fikk kjøpt PARFYMEN TIL JUSTIN BIEBER SOMEDAY! ELSKER DEN! 

Igår så fikset jeg meg hos Ida, og når jeg var ferdig tok lillesøsteren søte Lisa bilder med det nye kamera hennes! 
Short laget selv// bluse bikbok//klokke DKNY

Hva syns du om outfiten?

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits