juli 2010

Outfit 24.juli 2010

Heyy!
idag fikk jeg kjoopt ferdig kjolen jeg skal bruke paa bryllupet til soosteren min. Uansett vi skal paa saann ditten og datten! Saa maa forte meg!Hva syns du om dagens outfit ?

i love StarbucksHallo, forlovelses festen var passe bra. Men paa veien hjem har jeg aldri hatt det saa morsomt med Yasemin og kusinen vaares. Og naar vi kom hjem igjen var vi vaaken til halv fem, jeg ihvertfall. Hadde sovnet saa naar jeg skulle opp igjen la jeg meg paa trappa. ,

Og idag har vi ogsaa veert ute, solarium som soosteren min tok. Hva som var vitsi i det veit jeg enda ikke. Hun orker ikke aa sole seg, og hun vil liksom veere brun til bryllupet hennes. Saa etter det dro vi til Forum İstanbul, der drakk vi
Starbucks og jeg spiste en saann sjokolade berliner.Nammmm!♥


Forum istanbul og litt av hvert

God kveld alle sammen!
Fooler at ingen er innom bloggen min lenger saa fooler meg ensom her. Haha fooler at alle tenker *care*. Men etter jeg blogget senere ikveld reiste vi paa senteret Forum istanbul. Det eneste vi gjorde var aa gaa rundt og spise mat. Kjoopte ingen ting, fordi fant nesten ingen ting -.-
Men naa har jeg faatt tatt bilde v kjolen min og chanel vesken min.

Enjoy!
Fin kjoleee ?

Shopping*sliten*shopping*sliten

hello!
Sorry for at det egentlig ikke blir bloggings saa ofte, möen hva kan jeg gjoore? Soosteren min gifter seg neste uke, saa vi er stressa. Jeg har kjoopt meg verdens fineste kjole til festen for jenter/ damer. 2 dager foor bryllupet, saa skal jeg kjoope verdens fineste kjole for bryllupet. Ýnnkjoopet skal jeg lage et innlegg for.

Ýdag har jeg kjoopt meg en  usynlig bh fordi jeg trenger det for kjolen min. Den er liksom veldig aapen bak osv. Saa kjoopte jeg en skikkelig fin chanel veske pluss en hvit tights.


Ýdag shoppet vi paa en bazaar ja! Er saa mye der. Senere faar dere et innlegg med innkjoop.
God kveld!

Har klipt meg

Hallo!
Ble litt irritert naar jeg saa at jeg ikke hadde publisert det forrige innlegget.Men jeg har overnattet hos min kusine, og vi har veert hos frisooren.Harklipt tuppene og skraa pannelugg. Kan si at jeg angrer men hva kan jeg gjoore naa. Gjort er gjort.


Bildet er tatt i gaar.

Bildet fra idag!Ble det fint ?

Ny kjole

Hallo! Litt lenge siden naa, men men. idag var vi paa Forum ?stanbul som er Europas 3.mest stoorste senter. Det er saa stort at du klarer ikke aa gaa rundt paa 1 dag. Og idag fikk vi ikke gaatt saa mye fordi broren min var med. Og ja dere veit gutter, er ikke saa interressert i saanne klesbutikker.

Uansett jeg fikk kjoopt en kjole fra Zara, elsker den <3 Saa drakk vi Starbucks Coffe, og jeg og Yasemin kjoopte oss den stoorste Frappucinoen, og etter paa trodde vi at vi skulle spy. Jaja.


Fra 80 TL til 50 Tl = ca 300 kr
Fin kjole ?

Et innlegg som skulle veert publisert for noen dager siden, men merker det naa at jeg ikke hadde publisert dette innlegget -.-

Ny headerHva syns du ? i natt skal vi se paa filmen the stephfather, thriller!

Dagens outfit


Hva syns du om dagens outfit ?

The beach

Hallo, ens stund siden naa men har veert paa strandhuset til tanten til mamma, har ogsaa overnattet der. og der var det strand saa jeg har badet og solt meg og har fatt litt farge ja. Og naa sa Azul at det regner i Norge saa jeg vil si lykke til med regnet folkens. Fordi her koker vi som bare det! Det er 30 grader , og jeg veit ikke hvor jeg skal gjoore av meg!

Her badet jeg!

BYEBYE!

skikkelig varmt her!

Hallo!
Ýdag er det skikkelig varmt her at jeg tror jeg door. Jeg skulle egentlig til stranden idag, men det blir det heller i morgen. Skal faa skikkelig farge skal jeg si deg. Gleder meg til fredag for da kommer soosteren min og pappa fra Norge. Og da skal vi begynne aa se paa bryllupskjoler til henne og kjoler til oss.( mamma og meg) Ýdag skal vi passe paa barnet til kusina mi og senere ikveld skal jeg overnatte hos min kusine.

Har egentlig tenkt hele helgen paa om jeg skal slette bloggen eller ikke, men har bestemt meg at jeg ikke slutter!

Litt rare vi er menmen.Her faterf jeg meg opp. Men onkelen min er veldig flink med aa fokusere.Ny genser aktig fra Zara.Kos dere i Norge!

Latter forlenger livet

Heiii, Ýgaar trodde jeg at jeg skulle tisse paa meg,fetterne mine er saa morsomme at jeg datt ned fra senga og tissa nesten paa meg. Saa jeg har blitt udoodelig. Etter paa skal vi paa istanbul fuar, med Starbucks coffee og masssssseee shoppings butikker.BTW: Bare saa dere veit det har jeg begynt aa bli sikkkelig irritert paa de jevla stygge kommentarene. Drit i ok ? Jeg orker ikke aa drýve aa tenke paa problemene deres. ikke glem at jeg finner ut hvem dere er! ÝP-adresser.
Kan si jeg HAtER dere som skriver stygge comments.

Dagens outfit og Eclipse potetgull


T-shorte fra LcWaikiki ellernoe 14,90 TL = ca. 60 kr
Shorts klipt over til shorts.Elsker t-shorten min.
Ogsaa kjoopte jeg en Eclipse potetgull som de hadde her i Tyrkia ble skikkelig glad. Haha. kostet 4 kr.Hva syns du ?

00.09

Heii, tenkte at jeg skulle blogge en gang før vi skrur av pcen. Har ikke gjort noe spesielt siden det forrige innlegget, har bare dusjet og sett p å tv.

Min kusine er virkelig en god fotograf hun er 8  år.


Kul neglelakk eller hva ?
Goooood nýght selvom jeg ikke sovner nå. Men ikke glem at klokken her i Tyrkia går en time forran..

Dagens innkjøp

Hallo, jeg har ikke fått blogget før nå, men det har ikke vært nett her før nå. BTW: På det forrige innlegget hadde jeg fått 2 kommentarer og begge var stygge, og jeg måtte bare le av dem.

Uansett bare så dere veit det synes ikke jeg at dere skal bruke krefter på å skrive stygge kommentarer, jeg bryr meg ikke uansett.

Ýdag var vi på en bitte liten shoppingstur, og der fikk jeg kjøpt noe fint. 


Veldig fin neglelakk fra PASTEL  , 1,60 TL = ca 8 kr


Dior øyenskyggen som jeg kjøpte fra flyplassen. 43 EURO = ca 430 kr


Veldig søt t-shorte som tanten min som kjøpte til meg. Ý,m sweet , i,m yummy... Ý,m delicious!

Det regner her, er skuffet vil ha sooooool!!

 

Princess


Heyy folkens. Dagen idag har vÆret vÆrt tåkete med regn, men det er uansett skikkelig varmt. Akkurat nå er det 23 grader. Og i dag har vi ikke gjort noe annet enn å ævre hos tanta mi og mormor. Jeg elsker å vere hos min nydelige tante. Alle her er så overrasket over hvor stor jeg har blitt etter sist gang. Og i  morgen skal vi på shopping vi skal se på noen kjoler til bryllupet til min store søster osv..


En nydelig gutt tanten min passer paa.


Grunnen til at overskriften er princess er at katten til tanta mi heter det, og Princess er nydelig.
Kjekke fetter og bror som er litt oppslukt av nintendoen min.
Er ikke Princess soot?

Merhaba Turkie !

Norsk týd: 10:32
Tyrkisk týd: 11:32

Hallo, sorry for at det nesten ikke ble noe bloggings i gaar men var for sliten. jeg bruker pcen til kusina mi noe som er veldig irriterende. Fordi alle bokstavene ikke er her, eller i den norske alfabetet. Og i-en er plassert et annet sted. 
İ gaar var turen veldig slitsom, men jeg fikk kjoopt meg noko. Jeg fikk kjoopt en dior oyenskygge som jeg ble veldig fornoyd med. Saa drakk jeg og mamma Starbucks Coffee det var det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Jeg drakk Frapuccino med Caramel og masse krem. Namm!


Foorste flyet til Amsterdam.

paa vei til Tyrlia paa kvelden.
Haaper dere faar en koselig dag, jeg skal ihvertfall kose meg.

GOODBYE NORWAY

God morgen til de som er våken. Jeg har ihvertfall vært våken siden kl åtte. Ja som sagt reiser jeg til Tyrkia idag, og flyet drar kl 14:00 altså om ca 5 timer. Men vi har noe å gjøre før vi reiser, vi må nemlig til elkjøp å kjøpe ørepropper til ipoden min. Jeg er så smart at jeg glemte å kjøpe det så det ble til den siste dagen. Stress. Klokken åtte om morningen var det 24 grader i skyggen. Og da jeg gikk med Jolie var det skikkelig varmt. Haha , men det er dobbelt så varmere i Tyrkia. 


Blir ikke noe mer bloggings idag, så kos dere med dette innlegget. GOODBYE NORWAY !

Alex Meraz

Endelig er bilde av Alex Meraz ute på nette, det er Cathrine som har tatt bildet. Og når jeg mener nettet er det facebook. Blir ikke mer bloggings idag, men i morgen skal jeg prøve å blogge før jeg reiser. BTW: Alex Meraz er varulven Paul fra twilight, de som lurte på det. 


Tenk at jeg har autografen hans + at han var nær hånden min :D♥ Han er kjekk ikke sant ?

Liten photoshoot

Hallo, istad stakk jeg en liten tur til Cathrine. Så tok henne bilder av meg ute på et jorde. Uansett skal jeg nå se på noen filmer til. Ellers går tiden ALDRI. Irriterende. I natt når jeg skal sove må jeg ikke tenke på at jeg reiser i morgen for da får jeg ihvertfall ikke sove.The last day at Norway

Heyy!
Idag er den nest siste dagen min her i Norge, fordi i morgen reiser jeg til Tyrkia. Gleder meg så sykt. Nå er jeg også ferdig pakket så da var det klart. I morgen får jeg se kusiner og fettere. Love ♥ Dere får ikke oppdatering i morgen kanskje før jeg reiser. Fordi jeg er ikke i Tyrkia før klokken tolv om natten. 


Happy ♥ Nå skal jeg finne på noe så tiden ikke går så treigt.
Hva pleier du å gjøre for at tiden går litt fortere ? 

I kveld skal jeg ha film maraton

Hei, idag har jeg nesten vært alene hele dagen. Så jeg skal forsette med det resten av kvelden. Jeg skal ha film maraton alene idag. Jeg skal se på , i love you Beth Cooper , Jennifers body, 2012, the proposal , them og American Pie. 
Gleder meg fordi det er filmer jeg har lyst til å se, har sett litt av the proposal men nå skal jeg se hele. Jeg skal se på alle filmene inne på rommet til broren min fordi han er i Tyrkia, og da får jeg en stor sofa og en stor tv helt for meg selv.+ masse godteri. Jeg må nok sette igang med maratonen min nå ellers blir jeg sittende i 9 timer.:p


6 filmer.

Haha! 
Har du sett noen av de filmene ? 

Idag er jeg hjemme og loner !

Hallo, idag har jeg rett og slett ikke gjort noe enn å ha sitte på sofaen og grisi. Spist potetgull og pærer. Så har jeg sett på filmen two weeks notice med Sandra Bullock. Hun er en virkelig god skuespiller og er en av mine favoritter. Uansett nå babler jeg i vei fordi jeg har ikke noe annet å skrive om. I går natt satt jeg å leste fra 00:00 til 02:00 uten stopp. Haha leser nå en bok som heter plageånden. Virkelig spennende. Til Tyrkia skal jeg ta med  meg 5 bøker eller noe. Haha ja jeg skal nørde når jeg er på ferie. Og jeg skal selvfølgelig ta med matte boka mi, den er virkelig viktig.! Jeg konsturere noen firkanter vettu.Tuller. 


Peace !

Nå mangler vi bare en koffert til+ pluss at jeg ikke er ferdig med å fylle håndvesken jeg skal ha med på flyet, men det fikser jeg imorgen.Den største kofferten vi skal ha med er fullt med mine klær. Fikk egentlig litt dårlig samvittighet , menmen. Hva gjør du idag ?

-SAINEM

Svar på spørsmålsrunde 1

Hei, nå som youtube hater meg svarer jeg heller på spørsmålene deres ved å skrive. 
Miley Cyrus - Can't be tamed 


Heter du Sainem ?
Nei heter Sinem 

Hvor høy er du ?
Jeg aner ikke. 

Karaktergjennomsnitt på skolen ?
4,16

Drømmeferie ?
New York

Dine beste venner ?
Ida, Tonje, Cathrine, Azul og Andrea ?

Favoritt klesbutikk(er) ?
H&M , Gina tricot, bikbok 


Hvilket land er best : Norge eller Tyrkia ?
i don't know 

Spesielle interesser ?
Dans og venner 

Hva skal du bli når du blir stor ?
Barne lege 

Favoritt brus ?
'sprite 

Hvorfor er du så søt ?
Thanks 

Har du kjæreste ?
Nei 

Er du forelsket ?
Nei

Hvor mange søsken har du, og hvor gamle er de ?
Store søster 23 år, store bror 24 år :d 

Har du hatt andre blogger enn denne ?
Ja en , sineeeem.blogg.no som nå er slettet !Edward Maya . Stereo love 

hva er den beste musikken nå for tiden ?
Alle sangene til Alexandre Desplat , toyfriends & Memories = David Guetta, Eyes on fire =+ alle twilight sanger 

hvilket fag liker du best ?
Litt rart men matte og naturfag 

hvilket fag hater du ?
Musikk, kanskje på grunn av læreren( Heldigvis slutter henne)

hvem er den beste læreren ?
Fredrik 

hvorfor blogger du ?
Fordi jeg har lyst 

hva fikk deg til å blogge ?
Andre blogger 

hvem insp. deg innen bloggingen ?
Bloggere eller folk rundt meg ?

hvem syntes du skulle ligge på blogg topplisten ?
1# Ida Wiik 


RANDOM !

hva ville du forandret med deg selv?
Er ikke sikker! 

og hva ville du ikke?
My hair 

hvem er din BESTEvenn?
Har svart på det lenger opp!

har du dyr ?
Har fisker :D

er du redd for edderkopper?
ÆSJ, hater dem !

er det noen du hater på skolen?
Faktisk ja :p haha 

gleder du deg til den nye 8.klasse kommer?
Ja 

hva syns du om oversminka jenter?
Det står vel ved ordet OVER SMINKET ! ihvertfall synes jeg det er overdrivet. Jeg bruker mascara noen ganger thats it. 

hvor mye veier du?
Veide meg idag 46, 2 ( HAr gått ned )

fanta eller cola?
Begge 

data eller tv?
PC

hva syns du om folk som presser opp puppa?
Jeg synes at det er normalt en periode som kalles fjortiss perioden

katt eller hund?
HundMC DONALDS ELLER BURGER KING ??
Mc Donalds 

Er du imot folk som spytter på biler ?'
Synes det er virkelig frekt så ja 

Er du imot røyk ? XD
JAJAJAJA

Favoritt tv serie ?
One Three Hill og gossip girl

Hvis du hadde fått tre ønsker ,hva ville det vært ?
Reise til New York, Få MACBOOK , ta en tur over hele Amerika ( Hollywood, California osv..)

Hvis du kunne reise hvor enn du ville , hvor hadde det vært ?
New York og hollywood

har du en drømmejobb ? :D
Barne lege
 
yndlings farge ?
ROSA 

ER DU KILEN ? :D
Litt 

ER du god på guitar hero ?
Spiller på Middels og Hard 

Hva er din verste opplevelse ?
I don't know 

Hva er din favoritt sport ?
løping :p

favoritt mat ?
Det må nok bli taco og pizza 

hva slags mat hater du ?
Spinat 


liker du lakris ?
Jeg liker det ikke jeg elsker det ♥

liker du chris brown ?
Nei, men har ikke mot folk som liker han

blir du ofte hyper ?
Når jeg er med Ida og vi to har drukket burn 

vinter eller sommer ?
Selvfølgelig SOMMER ♥

brus eller godteri ? xD
Begge deler

spansk eller tysk?
Tysk 

ville du ha drukket tiss ? xD
Nei ?

liker du dansing ?
Ja 

har du gått på dansing før ? :D
Ja og går på det 

Sånn det var noen av spørsmålene jeg fikk inn, jeg tok bort de som det var samme spørsmål på. Og privat spørsmål. Så håper du har fått svar på noe av du kanskje lurte på. Synes dere jeg skal sette igang spørsmålsrunde 2 ?Bare 2 dager igjen

Ja, nå er det bare 2 dager til jeg reiser til det fine og vakre landet Tyrkia. Jeg gleder meg sykt til å se mine slektninger. Shoppe og sole meg. ALT! Nå har jeg faktisk ferdig med å pakke. Før begynte jeg en måned før. Så jeg bare mangler håndvesken jeg skal ha med. Med topp blad, ipod , nintendo ds. OSV... Vi skal først ta flyet til Holland og der skal vi desverre vente i 4 timer. Og deretter tar vi flyet til Tyrkia som også tar ca. 2 timer. 
Men blir dere irritert over en ting ? I Tyrkia har de ikke tastene ( å, ø ) husker ikke flere. Men dere får vel ikke problemer ved å lese det ? Da blir det skrevet aa = å osv. 


Love this shoes ♥

BTW: Jeg måtte ha med 2 par bukser, fordi hvis vi skal et sted som dere ikke veit er det litt kaldt der om kveldene. 
Har du pakket ferdig hvis du skal reise noen steder i sommer ?

Ny ipod

Hei, her om dagen klikket ipoden min så vi måtte sende den til reperasjon. Det må ha virkelig vært en stor skade på den at de ikke hadde klart å repareren. Og da hadde de gitt meg en ny ipod. Åh herregud da jeg åpnet den trodde jeg at de bare hadde skiftet deksel, men jeg hadde fått ny. Fordi på den andre var de 34723 riper bak. Så nå skal jeg passe ekstra godt på denne søte♥


No ripes!:D
Har du ipod ?

*Herlig dag med mine jenter

Hallo, grunnen til at jeg ikke har blogget før nå er fordi jeg har vært med mine beste jenter. Dette her er den siste dagen når alle sammen er samlet. Det var trist å si hade, selvom jeg skal møte dem en gang til før jeg reiser. Men følte at dette kommer til å bli vanskelig. En måned og fire dager uten mine beste jenter, det kommer til å bli et stort savn. Jeg er så vandt til å se dem ofte. Så dette blir trist, men vi kommer ihvertfall til å ha det gøy i sommerferien. Og jeg kommer til å følge med på bloggen til Ida. (www.idasommerfugl.blogg.no) kunne ønske de andre også hadde blogg. 

Men her kan dere ihvertfall se at vi har hatt en fin og morsom dag.Å legge seg midt på veien er ikke smart nei.

Skikkelig fint bilde av Ida som jeg tok.Meg og Ida min, seni seviyorum ♥Ida, Cathrine og meg <3

Ida bare dytta så datt alle ned. Og alle datt oppåa meg så Cathrine bare '' fikk du ikke vondt ?'' og jeg bare '' jooo''
Haha så random. 
Cindy Lauper - Girls just wanna have fun

-SAINEM

Vi har visst kommet i julia.no også!

Haha , da jeg gikk inn på julia.no så jeg bildet av oss, og der kan dere lese litt av intervjuet. De har skrevet litt feil istedet for Sinem har de skrevet Sainem. menmen. 

Hvis du har lyst til å lese intervjuet så bare klikker du her: http://julia.no/Nyheter/Filmogmusikk/Forpremiere-pa-Akershus-Festning/Skal du lese intervjuet ? 

2.juli innkjøp

Heyy!
Jeg har da vært på Jessheim stor senter og shoppet, vi skulle også reise til Oslo men vi orket ikke. Ja det er jo så mye salg i butikkene nå også da. 

Can't be tamed - Miley Cyrus 
Nå har jeg ihvertfall alt klar for reisen .
Høylivs shorts fra bikbok

Vest fra Lindextunika fra Lindex

Bikini fra H&M skikkelig billig. 
Hva syns du ?

Kommer virkelig til å savne dere

JA, jeg kommer til å savne mine bestevenner og venner. På mandag reiser Tonje til hvaler, tirsdag reiser Ida til Danmark og på onsdag reiser jeg til Tyrkia. Jeg skal være der i over en måned, så det kommer til å være vanskelig å ta farvel med mine beste. Idet siste har jeg blitt så knyttet til dem, jeg ser dem hver dag og plutselig skal jeg ikke se dem på over en måned !! Trist, men jeg skal kose meg der beste jentene mine. Og hva Cathrine skal gjøre veit jeg ikke. :p 


Azul <3

love ♥

Ikke drep meg!

Ikke du heller!HAHA! 
Kommer til å savne alt ved dere, kommer du til å savne noen i sommerferien ?

Stem på meg !

Kommer ikke til å slutte når jeg er i Tyrkia

Ja, det er sant. Jeg kommer absolutt til å fortsette å blogge der. Vi har jo tilsammen 4 pcer i leiligheten vi bor i Istanbul. For de som ikke vet det skal jeg til Istanbul, men skal ikke være der hele tiden. Skal også andre steder. Men da jeg er i Tyrkia kan dere desverre ikke forvente så mye blogging. Men skal prøve. Da kommer dere til å få mange bilder og hverdagen min og innkjøp osv. Dette gleder jeg meg til fordi jeg har allerede begynt å pakke til. OG DET ER BARE 6 DAGER IGJEN. Jeg reiser onsdag. 
Hvor skal du i sommerferien ? 

Vi er på bloggen til Julia bladet .

Hallo!
Idag våknet jeg faktisk halv ett, skikkelig sent. Men som sagt ble intervjuet av Julia bladet, men intervjuet har enda ikke kommet på bloggen til dem. Men de har lagt ut bilde som vi tok sammen på bloggen. Det her er jo skikkelig nytt og spennende for meg, så det var morsomt. 

Alle er TEAM EDWARD ♥ Bildet er tatt fra bloggen dems : http://jenteredaksjonen.blogg.no/
Og fotograf er søsteren min. De var også veldig hyggelig mennesker. Som sagt Cathrine er så treig at hun har ikke lagt ut bildene av Alex Meraz, men dere får de når henne gidder å legge de ut. 
Har dere blitt intervjuet fra et blad før ? 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits