juli 2011

Sykt!

Hei!

Jeg er vel litt sen, men bedre at dette innlegget kommer nå enn aldri. 22.juli 2011 har blitt en dato ingen i Norge vil glemme. Jeg syns det er helt sykt og utrolig trist. Hver gang jeg sitter og leser på vg.no gråter jeg.  For alle de uskyldige ungdommene som ble drept. Ungdommer med drømmer. Hele turen dems var vel et paradis til det faktsik forvandlet seg til et helvete. Når man løper for livet og ser vennene sine bli skytet. Ungdommer som er døde, blod rundt omkring, og en gal mann som går rundt øya og bare dreper dem. Jeg skjønner ikke hvordan han faktisk hadde hjertet til det. Jeg kunne virkelig ønske jeg var i Norge så jeg kunne vært med på fakkeltoget. Et minne for alle de døde. Ok, klarer virkelig ikke å skrive mer :(

Everything in my life Fashion Abomination ♥ - Følg meg på bloglovin. My Photos - 2011. En by full av kjærlighet - nyheter - Dagbladet.no Overlevde Utøya: - Det er rørende hvordan Norge har reagert - VG Nett om Terrorangrepet 22. juli Bileta til Takk Jens Stoltenberg - Borte, men likevel tilstede ♥ 

//wehearit.

Hva syns du om denne saken?

Badet med en nydelig delfin

Heihei!

En av de morsomme tingene var jo at jeg svømte med delfiner. Herregud det var så morsomt. Den var bare helt nydelig og så snill. Dette var en opplevelse jeg aldri vil glemme, siden dette haar vært drømmen min siden jeg var liten. 


Nuss nuss.Er den ikke nydelig?


Har dykka

Heihei!

Lenge siden, men here i am. Det har skjedd masse morsomt i livet mitt så tenkte jeg kunne oppdatere. En av tingene var at jeg dykka. Det var kjempe morsomt men også litt skummelt, siden jeg var under vann i over en halv time to ganger. Det var sykt morsomt for treneren min var drit morsom under vann at jeg fikk lattekrampe. Hvis jeg hadde mista kontrollen og mista den greia jeg hadde i munnen hadde jeg sikkert drukna. 

De tok også bilder under vann:Peace under vann du liksommm.


LOL

Anywayyys hadettt


Marmaris part 2

Jah, idag så har jeg ikke så mye å skrive om. Siden vi bare dro til stranda ved hotellet vårt og var der vel til halv fem. Vi solte oss og bada. Ikke noe mer. Så denne dagen var en helt vanlig sydentur dag. Har heller ikke så mange bilder, men nok bilder. Jeg gleder meg så mye til tirsdag, for da skal jeg bade med DELFINER. Herregud dere aner ikke det har vært drømmen min, og nå går den i oppfyllese.!! ♥

Hva syns du?

Marmaris part 1

Hei alle sammen!♥

Tatt meg litt tid til blogging nå så her kommer det to innlegg etter hverandre. I dette innlegget kommer tekst og bilder fra igår så enjoy. Som sagt var vi på en båttur som varte nesten hele dagen. Nå som jeg faktisk ikke er så vandt til 40 grader ble det kjempe varmt for meg etter 3 min. Tuller ikke. Ble vandt til det til slutt da. Anyways så stoppa båten flere steder. Og vannet er bare såå herlig og nydelig her. No kidding. Når vi kom hjem dusja alle vi også sovna vi. Haha, helt til neste morgen, og vi sovna liksom klokken seks på kvelden.

 


Ok, jeg var redd for å hoppe. IKKE MOBB!


Redigerte ingen av bildene! 

Hva syns du om bildene?

Er i Marmaris

Hei alle sammen!

Tenkte jeg kunne oppdatere siden jeg nå først har sjansen. Nå er jeg da i Marmaris, som da er syden her i Tyrkia. Vi kom frem hit igår, og hele igår var vi på båttur. Det er over 40 grader her og jeg er brun! Tenk etter bare en dag,  med soling. Vi stoppa opp mange steder igår med båten så vi fikk bade forskjellige steder. Siden jeg ikke hadde vært inne på nettet på 2 DAGER. Fikk jeg sykt kick og klarte ikke å tenke på noe annet en FACEBOOK. Men snart skal vi til stranda og kanskje før det at jeg tar meg et bad i bassenget. 


Tok det faktisk nå! Sitter i cafeen til hotellet. Men vi snakkes folkens!

Hvordan er været der du er nå?


FIREWORKTok det igår! 

Hva syns du?

Innkjøp

Her har dere dagens innkjøøp!


Det står '' We'll never be as young as we are now''  Fra Zara

Hatt fra Vero Moda

Fra H&M

Fra Mango

Alle de fra H&M.

++ jeg har kjøpt to neglelakk fra Sephora. En lilla og en grønn + noen ugleøredobber. De var oppe så gadd ikke å hente de :D

Hva syns du om innkjøpet mitt?


 

Free like a bird

//Bilder tatt av meg

Hva syns du?

SHOPPPPING

HEY!

En ting har jeg bestemt meg for og det er at jeg IKKE skal inn på noe shoppingsenter i Tyrkia igjen. For jeg ble litt fattig idag. Jeg og kusina mi dro denne gangen IKKE til Forum Istanbul, et sted jeg hater nå. Men vi dro til Marmara Forum. Vel som sagt shoppa jeg. Det var ikke meningen i det hele tatt at jeg skulle kjøpe noe, men jeg kom hjem med over 8 poser. Hvis dere vil kan jeg vise hva jeg har kjøpt. Kan vel forklare med at jeg ikke gikk ut av en butikk uten en pose.


Vil dere se innkjøpene?
 

The weekend

Heyyou!

I helga overnatta vi hos mormoren min. Tanta mi og fetterne mine var også der, så derfor ble det ikke så kjedelig. Vi hadde det faktisk veldig morsomt. På søndagen igjen dro jeg og to av fetterne mine til Forum Istanbul, der gikk vi rundt, drakk starbuck og gikk rundt IKEA. Så spiste vi mat der. Altså en koselig dag med dem igjen. Idag har mamma veldig vondt i hodet så tror ikke vi har planer for idag, men tror nok jeg kanskje reiser på kino eller noe. Siden det faktisk ikke er såååå fint vær her idag. Jeg og min fetter. 

Gjort noe spesielt i helga?

Dagen i går + bilder

Heii!

Endelig noe som har begynt å skje i livet mitt. Skulle egentlig blogge igår, men gadd ikke. Hoho, flink blogger. Jeg som skulle være så flink når jeg kom hit og sånn, skal aldri si det igjen. Anyway så dro vi til bazar, og det var jo skikkelig hyggelig ettersom jeg ikke fikk sett på noe, og at vi satt i en gullsmed i noen timer. Ja, ble sittendes der og se på diamanter. Mamma fikk kjøpt seg noe da. Og da vi gikk ut fortsatte vi ikke oppover, der alt skjer.:( Men vi gikk nedover igjen. Uansett så gikk vi å satte oss å spiste fisk. Det var så godt at jeg fikk pappa til å kjøpe en til. Haha, rart at jeg spiste mer enn han og mamma. Ok, nok med skriving nå så her kommer bildene. Hva syns du om bildene?

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits