august 2010

a cup of tea

Ok, nå har jeg fått klager igjen, av Azul. Om at jeg blogger så lite, og håper ikke det er flere som er irritert på det. Men skal prøve å gjøre det beste, men ikke glem at jeg har masse andre ting før blogging. Lekser , venner og familie. Akkurat idag fikk jeg ikke gjort så mye lekser på grunn av at jeg glemte å ta med bøkene mine. Typisk. 

Men nå sitter jeg å ser på tv med en kopp te. Elsker å sitte med et varmt teppe rundt meg og ha noe varmt å drikke. 


Liker du te eller noe varmt å drikke?

Dagens outfit

Hey you !
I dag i naturfagen trodde jeg skulle død. Vi var ute i skogen så skulle vi tilbake og vi skulle liksom ta en ''snarvei''. Og det var der det var masse sånn stikkende greier som vi ikke så før vi var halveis. Pluss at skoene våres ble vel... møkkete. Og på andre siden sitter 10. og 8. og stirrer på oss, når vi kommr ut derfra klissvåt. Til og med læreren så rart på oss. 

Også over til outfiten min for dageen. 
Ikke noe så spesielt, men fant ikke noe annet å blogge om. 
Så hva syns du ?

the last song

elsker denne filmen og gutten. 
Han gutten her er digg skal jeg si deg, Liam Hemsworth.
Hva syns du om the last song ?

innkjøp

heyy!
I går hadde vi ikke bare besøk vi var også innom jessheim en liten tur. En time. Hehe men jeg fikk kjøpt meg noe selvfølgelig. Aldri om jeg reiser fra et sted uten å kjøpe noe. Hehe. Ble ganske fornøyd selvom det ikke var noe stort. Jeg fikk kjøpt meg 3 ting for bare 120 kr. 

Her kan dere se hva jeg kjøpte meg:

Veske fra H&M divided 75 kr, fargen er ikke sånn i virkeligheten mye finere i virkeligheten.


2 sløyfer fra h&m 29 kr. 


Øredobber fra Gina tricot for BARE 19 kr. 
Hva synes du om innkjøpet? Hvilket likte du best?

Sånn nå får dere lese hva jeg har gjort.

Ja dere som leser bloggen min veit at jeg ikke har oppdatert på noen dager nå. Og da kan jeg fortelle hva jeg har gjort, og grunnen til at jeg ikke blogget var også på grunn av at vi ikke hadde nett. På tirsdag var jeg på photoshoot med jentene mine. Og søsteren til Cathrine er sånn flink fotograf så hun tok bilder som minner. Fordi Cathrine beste skal desverre flytte til Thailand til sommeren 2011. Tema var dyr. Så jeg var zebra. Så tusen takk til Cathrine som fiksa meg rå kul. Men bildene har ikke kommet enda, når de kommer skal dere nok få se dem. 

Også har jeg ikke gjort noe til i går , for da fikk vi besøk av fetteren til mamma som skulle overnatte hos oss. Fordi senere idag får vi middags besøk. Bilder av kvelden kommer nok senere.

Bilde fra skolen igår. Hanna, meg og Karoline.
Sånn hva gjør du idag ?

Endelig nett

Ja, vi hadde ikke nett på noen dager, trodde jeg skulle ta å drepe meg selv. Dere skal få en ordentlig oppdatering senere idag. 

perfect day

Og det er på grunn av de beste herligste bestevennene mine. Vi var først hjemme hos meg og gjorde ingen ting. Så reiste vi ut og spiste litt kebab. Feite oss litt skjønner du. Også satt vi bare ute og snakket. Så kom det også en jente som heter 
Heidi som vi var med resten av kvelden. Så søndagen var ikke en daffe dag som den pleier den var perfect.. 


Azul er herlig <3Herligste jentene mine <3
Hva syntes du om bildene ?

the karate kid

Hei !
I går var jeg egentlig hos søsteren min på taco kveld, men så ble det til at jeg overnattet der fordi vi uansett skulle på kino sammen idag. Ja vi så på filmen the karate kid, det var seriøst noe av det beste jeg har sett. Og den har fått terningkast 6'er fra meg. En suksess full film med sønnen til Will Smith, Jaden Smith og Jackie Chan. Og jeg mener det alle burde se den store og små. 
Terningkast 6.


Justin Bieber feat. Jaden Smith - Never say never

Har du sett filmen, hvis du har gjort det hva synes du om filmen ?

Elsker denne videoen

og selvfølgelig sangen.


Justin Bieber - Somebody to love

Hva er meningen din om sangen ?

Første skoledag

Hallo!
Nå er jeg en 9.klassing. Første skoledager er alltid standard. Dele ut bøker snakke om regler osv. Vi hadde bare to timer med fag. Men i morgen er det dessverre på'n igjen. Og alltid etter skolen blir det å tå på bind på skolebøkene. Men nå er jeg så sulten at jeg ikke klarer å skrive. Haha hørtes ut som et monster som ikke har spist på år og dager. 


Det er ikke alle bøkene, hvis jeg hadde prøvd å ta med alle hjem idag tror jeg ryggen min hadde blitt ødelagt. Tar med resten i morgen.

Søstera mi er hos oss idag så det var hun som hjalp meg med å ta på bind på skolebøkene. 
Sånn nå skal jeg løpe å få meg en lunch. Ellers dør jeg. Er dette også en standard ¨første skoledag¨ for deg ?

-SAINEM


Da var sommerferien over

Sommerferien min 2010 har inneholdt alt dette:

å ta bilder.

passe på nydelige Jolie.

Være med verdens herligste mennesker.

Latter.

Tyrkia.

Kjekke fettere både store og små.

Vennskap.

Kjærlighet.

Triste farveler.

Latter masse latter.

Bestevennene i hele verden♥ 


Se så søte kaniner

Hei! 
Som dere leste på det forrige innlegget, var jeg på Dal i går. Og tok vi også en liten tur innom Maja, og da gikk jeg og Andrea for å kose med kaninene til Maja. De var så søte, og jeg hadde valgt ut favoritt kaninen med en gang. Bambi. 

Bare se på bildene og se om jeg har tatt feil.
Det her er Bambi som prøvde å kutte pulsåren min, men den bumma.

Synes du de var søte ? 

-SAINEM

girls just wanna have fun

hallo!
For at jeg ikke skulle bli sittende hjemme hele dagen,stakk jeg til Andrea. Og der var jeg sammen med Andrea og Maja. Vi gikk ut å tok noen bilder. Vi snakket lo. Det var en herlig dag, og tror jeg skal på kino med de i morgen, og se på filmen the karate kid. Ser så bra ut.
Nydelige Andrea.<3

Maja og Andrea <3Maja kommer til å savne deg når du reiser tilbake til Oman igjen. Satte oss midt i åkeren å begynte å snakke.

Girls just wanna have fun !

Hva synes du om bildene ?

Rommet mitt før og etter

Før:


Etter:Før eller etter best ?

olajakke

Hallo!
Som kanskje noen av dere veit så var det jessheim dagene, og idag var det siste dagen. Da tenkte jeg og mamma at vi kunne ta oss en liten tur. Ja, de som kjenner meg veit at hvis jeg reiser til et senter' går jeg aldri ut av det får jeg har kjøpt meg noe. Og idag ble skatten en olajakke fra Cubus. Til bare 100 kr. Kan bare si at det var drit billig. 
Elsker den allerede. Åh herregud noen som synes sommerferien har gått for fort. Det føles ut som om den har flydd forbi meg. Bare 3 dager igjen til skolestart. Men kan si at jeg også har savnet skolen. Fin olajakke ?

New shoes
Converse fra stress.
Hva synes du om mine nye sko ?

Tilbake til Norge

hehe, ikke noe morsomt desverre. Fordi det rett og slett REGNER HER! Åh kan si at jeg savner Tyrkia allererde. Men skal tilbake dit om ikke så lenge igjen. Ja vi var vel hjemme klokken elleve igår' og jeg sov på mitt nye rom. Veit ikke når jeg skal ommøblere ting og sånn, men ikke lenge til. Nå er det også deilig å ha alle bokstavene på plassnår . Snart kommer Cathrine og Azul. Veit ikke når Tonje skal kome' også slutter Ida på jobb klokken tre. Men håper jeg får møtt alle idag ihvertfall. Savnet dem sykt mye! ♥ 


På flyplassen igår' var ikke så fornøyd med å reise hjem skal jeg si deg! 
Noen som snart vil ha sol her i Norge?, det er sommer for faen!

last day last time

god natt!
Naa kan jeg virkelig si at jeg er lei meg og deppa. idag reiser jeg hjem til Norge, ja jeg gleder meg til aa möte vennene mine igjen. Men i aar har jeg blitt mer knytta til familien min her i Tyrkia. Og selvfölgelig min beste kusine. Vi har hatt den beste sommeren i hele mitt liv. Vi har alltid hatt noe aa snakke om i aar det har vi aldri hatt. Jeg har blitt venn med en herlig person. Som jeg er virkelig lei meg for aa forlate. Jeg föler at bloggen min er en offisiel dagbok der jeg skriver om ting jeg föler, og jeg kjente at jeg maatte dele det her med dere.

Det var saa trist aa se at alle baggasjene naa er ferdig pakket, og at vi faktisk reiser idag.flyet vaart flyr 17;00 tror jeg og vi er ikke hjem tilbake til Norge för midnatt. Grunnen til at det tar lang tid er at vi skal lande i mellom landet.Har du noen slektninger i utlandet ?

fredagen i bildeserie

God kveld!
Lenge siden sist , men har ikke hatt saa god tid, vil egentlig ikke skrive noe om fotballkampen fordi vi tapte 1-0. Saa paa fredag resite vi til et öy som det var saa fredelig aa veere paa. Saa naa skal dere faa en bildeserie for fredagen.


saa söt veps.
heste taxi ellns.
politi folka der syklet var ikke en eneste bil uten om bare EN politi bil.Hva syns du ?

love

love pictures...

3565990589_e4a0d4fc6d_z_large

Tumblr_l6nr1tnmli1qzyql8o1_500_large

// weheartit
ville bare dele noen bilder

skal paa fotball kamp imorgen

Norsk tid : 23: 10
Tyrkisk tid : 00:10

Veit dere hva ? Ýdag skal jeg paa fotball kamp til det lager jeg heier paa her i Tyrkia! Jeg ble saa glad naar pappa bare vil du veere med paa fb fotballkamp i morgen. Og da begynte jeg aa hyleee.. ida veit hvor mye jeg elsker det laget. Saa skal pappa ta meg med paa fb sin museum ogsaa. Dagen i morgen blir som en dröm. Ogsaa skal jeg ta mange bilder saa dere kan se.


/google
beste laget, hvilket lag heier du paa ?

amour

heihei!
Naa sa Azul at jeg maatte blogge oftere saa jeg fölte meg nödt til aa blogge naa. Fordi det er sant jeg orker ikke aa blogge saa mye her i Tyrkia, men lover dere at det kommer til aa bli bedre naar jeg er tilbake til Norge igjen. Da har jeg alle bokstavene tilbake. Ýgaar var jeg jo paa Forum istanbul som sagt og tror dere jeg reiser derfra uten aa kjöpe noe ? Nei. Jeg kjoopte meg et fint kjede fra en butikk som heter lam. Saa fine ting der altsaa.

Digget ihvertfall det kjedet jeg kjöpte.
Synes du den var fin ?

fun fun fun

God natt!
Til naa har jeg og kusinen min veert paa Forum istanbul som det kanskje ikke kom som et sjokk for noen. Der drakk vi Starbucks og jeg drakk Frappuchino Chocolate som naa er min favoritt. Det blir saa trist aa forlate starbucksen her. Drikker det veer dag da. Saa skulle jeg og kusinen min paa kino men vi hadde mistet alle filmene saa var det fun lab der istedet. Saa der hadde vi det goooy. Og fun lab er saann biler du kjoorer saan maskin skal vise paa bilde. Fint at jeg glemte kameraet mitt hjemme saa blir google bilder. Saa kjoopte jeg meg et fint kjede som jeg skal vise dere i morgen.


Hvis dere var nysgjerrige paa hvordan det ser ut inne paa Forum istanbul. Det her er kanskje 1 del av 15. Det er jo tross alt europas 2.stoorste senter.


Hva har du gjort idag?

Hatay / Antakya

Hei igjen! Vi var jo ikke i Hatay bare paa bryllup, men ogsaa paa en liten ferie . Vi var paa museum og paa verdens eldste kirke. og det var jo 40 grader der saa beina mine er brunee. Men vil dele noen bilder fra Antakya!


Fetter, meg og tante<3
in der tunnel.2 av mine kjekke fettere.


Tilbake til istanbul uten soosteren min. Hva syns du ?

the wedding

Naa har Karoline mast nok paa meg at jeg maatte blogge. Velidg lenge siden sist naa men soosteren min har hatt bryllup saa det har veert veldig stressende. Bryllupet var ikke her i Ýstanbul, men Hatay som vi maatte ta fly for aa komme dit.  Soosteren min var saa nydelig den dagen. Og jeg savner henne allerede, De er naa paa bryllupsreise i Antalya.

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits