august 2011

Dagens outfit #310811


TTenkte nå som jeg først har begynt med å blogge at jeg kan slenge inn dagens outfit :) Åh, har faktisk savna dette! 

Hva syns du om dagens outfit?

Rondane

Lenge siden, ja jeg veeeet. Sorry for det og. Skulle ikke blogge helt til jeg faktisk fikk motivasjonen til å blogge igjen. Men siden sist har det skjedd litt av hvert. Vi var da på Rondane med hele trinnet. Altså en utrolig koselig tur. Vi gjorde alt fra å sitte i peistuen og kose oss med å spille kort, til å klatre opp til 2050 meters fjell. HEHE, den fjellturen var skikkelig koselig i grunn, full av sipping, gråting, tråkke over beinet på grunn av de STØGGE store steinene. Uansett kom jeg på toppen tilslutt. Ikke rondeslottet men til den andre. OK, anyways det er over, og det er et minne som vil vare foralltid. 
HEHEHE, skjønner dere hva jeg snakker om eller??!

HAHA, dør av dette bildet Julie...

Har dere vært på klassetur? Isåfall HVOR?

Savner Tyrkia

♥Forum Istabul

♥Lille fetteren min.

♥KFC og kusina mi.

♥ Fisken jeg spiste der. NaM.


♥ Marmaris
♥ Delfinen jeg bada med.

♥ '' fossen'' i Marmaris

♥ Bryllupet

♥ Kusinene mine♥ Nye sønnen til kusina mi.


♥ Harry Potteer♥ Park Ada fun

♥ kusiner og fettere. Søster og da

♥ Taksim

♥ Galatatårnet

♥ Topkapi slottet

♥ New friends♥ Taksim igjen♥ Bosphorus

♥ fetterrrrr


♥ litt noobe daaaa. oh yess

Jeg savner det. Det var ikke bare en ferie for meg, men det var en virkelig uforglemmelig opplevelse. Jeg har fått gjort så mye, fått opplevd så masse. Reist til steder jeg ikke har vært, fått nye venner. Fått bedre kontakt med alle i familien. Det har altså vært herlig. Og jeg kommer aldri til å glemme denne sommeren.♥

Bursdagen til Hanna

Heihei!

Nå er det helg fri etter to dager med skole. Veldig herlig. Idag så var jeg da på bursdagen til Hanna, og det var kjempe koselig. Vi dansa spiste godteri, kaker og potetgull. Så snakka vi om alt og ingenting. Elsker sånne kvelder som dette. Alle jentene samlet og vi bare har det gøy.

Åhh, bildene ville ikke lastes opp i 700 px, så det får gå.

Uansett en herlig kveld, tusen takk jenter ♥

Back in Norwayy

Hei alle sammen!

Virkelig lenge siden denne gangen, men jeg blogga ikke  noe mer siden tenkte jeg skulle ta den bloggingen når jeg kom hjem igjen. Så jeg ikke trengte å tenke på bloggen i ferien. Nå er jeg tilbake da, kom hjem i går. Kan si det faktisk var veldig godt. Så kom Ida,Tonje og Azul for å besøke meg, og det var koselig. Så skulle EGENTLIG Ida overnatte, men når vi lå under dyna sammen sovna jeg, og jeg hadde ikke våkna, og stakkars ida hadde blitt helt alene så hun hadde reist. Hun skjønte at jeg var sliten etter turen, så i lovve you ida. <3

Men hvis dere vil kan jeg ta del 1, del 2 greier fra tyrkia? 


Savna senga mi, puta mi, dyna mi, rommet mitt, og de chille dagene mine inne på rommet mitt. 

Og folkens imorgen er det skolen, yeyy, gleder meg til å se alle vennene mine!! <3

Hvem vil ha delene og bildene mine fra tyrkia?


, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits