august 2012

Friday night


Altså dette er da min måte og tilbringe min fredag på. Vi har nå spsit masse potetgull, og jeg føler meg stappa. Og søstera mi snakker fortsatt om å ta frem smågodt, nei takk tenker jeg. Nå sitter jeg og ser på sherlock holmes den andre filmen, og jeg bare digger den. Elsket også den første sherlock holmes filmen og såå!


 Altså nå kom søstera mi med dette, og liksom hvordan kan jeg si nei? Tar tilbake det jeg skrev litt lenger opp. Jeg skal spise GODTERI. HAha, sykt hvor fort man ombestemmer seg ass. 

Har du spist noe godt idag?♥

TGIF

Heihei alle sammen!

Nå er jeg hjemme hos søstera mi og vi ser på filmen one for the money. Den ser sykt bra ut! Uansett så har vi nettopp spist lasagne, og det var så godt for jeg var så sykt sulten. Nå er det endelig helg, og denne uka har gått så sykt fort. Ikveld skal vi kose oss skikkelig, og vi har kjøpt så masse godteri. Men kan ikke spise så mye da! Haha når jeg så disse bildene ble jeg sulten igjen. 

Hva skal du ikveld?♥

Sister love


Awww! 


Syntes dette bildet var så sykt morsomt, haha! Søtt daa.Ja for dere som ikke vet det er da søstera mi graviiiiid! Bebbyen blir født samme måned som jeg ble født, altså desember så det blir nok spennende! Nå skal jeg snart legge meg for å lese bok før jeg tar natta! Så vi snakkes imorgen alle sammen!

Hva har du gjort idag?♥

Dagens outfit 30.08.12

Heihei alle sammen! 

Nå sitter jeg her sammen med mamma og søstera mi. Idag på skolen så hadde vi ingen lærer siste time, men vi fikk ikke lov til å gå hjem. Noe som var sykt teit. Hun ene dama sa at vi skulle sette oss i bibloteket og lese. Det er jo så sykt teit, at vi bare satt og snakket sammen i gangen før vi bare gikk. Så gikk jeg, Maren, Camilla og Marthe videre over til Jessheim senteret, og der gikk vi litt rundt før jeg gikk videre og tok bussen hjem. Så nå hører jeg på noen nydelig sanger av Justin Bieber. Digger out of town girl, eller jeg digger egentlig alle sanger laget av JB. 

Hva syns du om dagens outfit?♥

Good night young people

Caroline Maria - GOD NATT Likes | Tumblr Tumblr Lalis Too much light in this window - Phrases 

Skulle egentlig blogge et ordentlig innlegg før jeg la meg, men kom ikke på noe spesielt å blogge om, og da blir det dessverre ikke noen innlegg. Uansett så jogget jeg istad som jeg også gikk innom Ida en liten tur. Og der så jeg da alle de herlige menneskene jeg ikke har sett på lenge. Altså Ole, Lisa og Daniel. Så kom jeg hjem og trente litt styrke før jeg satt nede og så på tv med mamma. Så nå skal jeg lese en bok, og etter det blir det nok natta! 

Så god natt alle dere ute der!♥

Homework to do

Heihei!

Idag så sluttet jeg tidlig på skolen, åh det er deilig. Så når jeg kom hjem dro jeg og mamma til banken for å lage bankkort til meg. Så nå sitter jeg her og spiser nudlene mine. Jeg tror det egentlig ikke var så lurt av meg å tømme hele chillipakka i nudlene. Det var litt for hot for meg kan jeg si deg. Uansett nå må jeg desverre gjøre lekser. Det blir nok matte og samfunnsfag jeg må bli ferdig med til imorgen. Så tenkte jeg at jeg senere skal ut på en liten joggetur, så vi snakkes sikkert!

Har du lekser som du må gjøre idag? ♥

La pluieZAZ- la pluie 

La pluie betyr da regn for dere som ikke vet det på fransk. Vet har blitt helt hekta på fransk for tiden. Deal with it:) Nå så pøsregner det her, og jeg er ferdig med lekser. Så jeg har tent lys og hører på fransk musikk og nyter lyden av regnet. Jeg elsker å ha rom i  et sånt loftrom, for jeg kan høre regnlyden veldig godt. Og det er noe av det beste jeg vet. Ihvertfall å sovne til den lyden. Ah det er så herlig. Hun jenta som synger denne sangen som heter ZAZ er favorittartisten min i frankrike. Hun synger så fint, og jeg ELSKER alle sangene hennes. Dere burde sjekke ut musikken hennes. Så nå skal jeg spise litt mat før jeg bare skal slappe av litt. 

Kan du fransk? Hørt om ZAZ? ♥

Details

Tycks?♥

Loving the small things

Elsker bare å gjøre dette når jeg ikke har stort å gjøre.  Elsker bare å høre på musikk og bare sitte i koseklær. 

Hva er det du liker å gjøre hvis du ikke har noe å gjøre?♥

BonJour

Bonjour! 

Okei, jeg kan ikke fransk, men jeg later som. Idag er det da mandag som alle vet, og jeg tror ikke mandagen er akkurat favorittdagen til de fleste. Jeg liker mandagen like godt som jeg liker de andre dagene. Er jo egentlig ikke noe forskjell daa. Mener vi burde være glad for at vi lever. Tenk hvis vi bare hadde hatt en dag vi kunne leve på og det hadde vært en mandag. Hadde dere sagt nei fordi dere ikke liker mandag? Okei nå er jeg egentlig litt rar, men uansett så tok mamma noen outfits bilder som jeg kan vise til dere nå. Såååå enjooy!

 Hva syns du om dagens outfit?

LOL

Heihei! Nå har jeg nettopp sett ferdig LOL. Nå har jeg sett den filmen to ganger, og den er en av mine favoritter. Anbefaler virkelig alle å se den!

Facebook lola and kyle | Tumblr Tumblr_m966488t6m1rzwsw6o1_500_large Erdbeer-Pfefferminz Fotky na zdi lol the movie | Tumblr UntitledTumblr_m89mcyfkfz1r440eto1_500_large Tumblr_m89mcyfkfz1r440eto4_500_large 

Og han gutten er bare så jævlig kjekk.. Herreguuuuuud! 

Har du sett LOL?

New blazer

Heihei!

Idag så sto jeg opp klokken halv elleve. Jeg spiste først frokost før jeg gjorde matte lekser, og leste til norsktimen imorgen. Så har jeg ommøblert rommet mitt litt, og nå må jeg gjøre noen oppgaver til geografi timen vår imorgen. Hehe. Ellers snakkes vi senere ikveld folkens! Her kommer også den blazeren jeg snakket om igår kveld:
Elsker den!! For de som lurer kjøpte jeg denne på zara, og jeg betalte 600 kr. 

Hva syns du om min nye blazer?♥

Shopping in Oslo

Heihei!

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Oslo, og jeg hadde en så fin dag! Jeg dro til Jessheim med mamma og søstera mi. Så vi hadde en koselig jentedag. Vi var og gikk i Karl Johan og vi shoppet litt av hvert. Jeg har kjøpt meg en blazer fra zara som er sååå sykt fin. Herregud har ønsket meg en slik i flere måneder nå! Kan nok vise dere den blazeren etterpå. 

Me, Sis, and the babyyy <3


Det her var også en liten outfit greie daa. 

Hva har dere gjort idag? Hva syns du om bildene?♥

Stikker til Oslo

Heihei! Nåå skal keg dra til Oslo så vi snakkes senere. Drar dit en tur med mamma! Tenkte jeg skulle ta noen outfitsbilder til dere når jeg først er i Oslo.

Hva skal du idag?

Kosekveld med mami

God kveld alle sammen!

Ikveld så hadde jeg og mamma kosekveld sammen. Vi lagde nachos, og spiste oss sykt mett. Så så vi på From Prada To Nada herregud elsker den filmen. Den er så fin. Og nå har vi nettopp sett ferdig the notebook. Det slår aldri å se på den. Så har vi også spist oss kvalme med godteri, eller ihvertfall mamma fordi jeg spiste ikke så mye. Så har jeg egentlig lagd cupcakes, men har ikke plass til dem så jeg får nok spise dem imorgen! 

Har hatt en veldig koselig kveld. Jeg vet ikke hva jeg skal  imorgen, men vet jeg skal finne på noe med mamma. Er så godt med litt kvalitetstid med henne. 

Har du sett from prada to nada eller the notebook?♥

Black and white

Heihei!

Idag var det da lang dag på skolen, helt til klokken tre. Så nå ligger jeg i senga, og hører på musikk. Etter jeg har blogget skal jeg se på mtv serien awkward. Den er faktisk sykt bra! Uansett har ikke så mye å blogge om akkurat nå så vi blogges!

Hva har du gjort idag?♥

My favorite lipstick

Dette her er da favorittleppestiften min, og jeg elsker den! Rett og slett. Elsker den nydelige fargen den gir til leppene mine, og jeg liker også at den ser veldig naturlig ut. Gir liksom en fin og naturlig farge til leppene. Denne leppestiften er merket Estee Lauder og er kalt 116 Candy. Jeg anbefaler denne sterkt hvis noen har planer om å kjøpe en ny leppestift! Dette er et bildet av meg fra instagram idag morges, og det er da med denne leppestiften. 


Kan også followe meg på instagram heter: sainem  ( sjokk ikke sant?)

Har du denne leppestiften? Har du noen favoritt leppestifter?♥

Ferdig tidlig

Heihei!

Åh det er så digg å være hjemme tidlig idag. Jeg sluttet 13:20 og jeg var hjemme ti på to. Dette skal jeg gjøre hver onsdag, favorittdag! Akkurat nå gjør jeg ikke noe spesielt sitter her og hører på musikk. Så jeg tenkte jeg kunne også blogge imens da. Så nå skal jeg snart spise litt, for er veldig sulten. Så skal jeg gjøre litt lekser som vi har fått. Idag hadde vi også første mattetimen vår, og vi gjorde noen oppgaver. Gruer meg så sykt til å begynne på matte T imorgen. Har en følelse på at jeg kommer til å slite.. 

Senere ikveld etter lekser tenker jeg meg at jeg skal ta en joggetur, enten alene eller med Ida. Men tenker vi blogges senere ikveld!

Hva skal du idag? Når slutter du på skolen?

Pictures

Heihei!

Akkurat nå er jeg sykt trøtt, og jeg skal legge meg med en gang jeg har blogget. Tenkte jeg skulle oppdatere bloggen før jeg la meg. Idag har vi da på en måte startet ordentlig på skolen, og vi har allerede fått lekser. Hehe. Uansett etter skolen så ble Cathrine med meg hjem, og først så farget vi håret hennes før vi gikk ut for å ta noen bilder. Så jeg tenkte jeg skulle dele noen av de bildene som ble tatt med dere. 


Hva syns du om bildene? 

NATTA!♥

Just chilling

God kveld alle sammen!

Idag så var jeg og mamma på jessheim, for å kjøpe noen saker som jeg trengte til skolen. Og nå sitter jeg her og bare koser meg med musikk og topp. Uansett har egentlig ikke så mye å skrive om så vi snakkes sikkert imorgen.

Hva har du gjort idag?

FridayyyyyHeihei!

Nå har jeg allerde gått på videregående skole i 2 dager. Vil bare si at det går veldig bra hittil, men så har vi egentlig ikke begynt helt enda med alt. Og alt starter ordentlig på mandag, for da får vi også bøker. Jeg gruer meg, for allerede nå føler jeg et stort press på meg. Jeg er bare så sykt redd jeg ikke vil gjøre det bra nok, og at hele livet mitt blir ødelagt. Uansett skal ikke prøve å tenke så negativt, skal ihvertfall gjøre mitt beste. Jeg blir bare så sykt sliten når jeg kommer hjem. Får bare lyst til å sove, men det kan jeg jo ikke gjøre hver dag. 

Senere ikveld skal jeg ut på joggetur med Ida, så det blir nok sykt deilig. Jeg har ikke trent på 2 måneder nå, og jeg kjenner at jeg virkelig savner det! 

Hvilken klasse går du på?

Sunset
Tok disse igår! 

Hva syns du?

Before i die

Heihei!

Akkurat nå er jeg bare så syk sliten og trøtt at jeg ikke orker å fortelle om skoledagen min. Kan heller ta det imorgen. Men  nå fikk jeg veldig lyst til å ta et sånt before i die innlegg. Viktig med litt inspirasjoner..

Tumblr Tumblr LISTS / Before I die. Facebook before i die | Tumblr before i die | Tumblr before i die | Tumblr before i die | Tumblr before i die | Tumblr before i die | Tumblr Facebook Facebook (1) Facebook Google Afbeeldingen resultaat voor http://3.bp.blogspot.com/-ThosAYqM6l8/TsZxIG-rPtI/AAAAAAAAA2k/DNMxnwKYzUQ/s1600/clothingline.png Before I die .... [G. (2) I love Pics 5_207347936_large 

Noe av dette du også vil før du dør?

Herlig kveld

Heihei alle sammen!

Ikveld så dro vi alle jentene til Ida, for å være sammen dagen før skole imorgen. Det var kjempe koselig vi spiste nachos og vi bare satt ute og koste oss i det fin været. Så imorgen er det første dag på videregående skole, og jeg tror nok det blir bra. Er godt å være ferdig med ungdomsskolen nå føler jeg. Uansett her kommer bilder fra ikveld, soo enjooy.

Hva syns du om bildene?


Gårsdagen

Heihei alle sammen! Nå blogger jeg fra mobilen min så det blir nok ikke et så langt innlegg. Uansett igår dro jeg til flyplassen med Cathrine og Azul, og det var fordi bestejenta Ida skulle komme hjem fra USA. Det var så godt å se henne igjen! Så dro vi hjem til Ida og var der resten av kvelden. Fikk også norn kjempe fine gaver fra Ida som jeg godt kan vise i et annet innlegg!

Også var vi ofc på starbucks!

Når vi venta på toget.

Så jeg vet det er SYKT fint vær, men har vært inne i hele dag og jeg har malt. Men om ca. En time er jeg ferdig og da er rommet mitt ferdig. Da skal jeg bare begynne å rydde som jeg gjør imorgen!
Hva skal du idag?

Dagens outfit

Heihei alle sammen!

Idag så var det sånn jessheimdagene så senteret var åpent. Så jeg var der og der møtte jeg  mange av vennene mine, og vi hørte på vår flinke bestevenn Alexandra synge. Hun er seriøst sykt til å synge.SE VIDEO HER! Uansett så har det vært så sykt fint vær, og det er så varmt. Jeg KLAGER IKKE! Elsker at det er varmt i Norge, og at sommeren ikke er over enda. 
Kjole Vero Moda // Veske Guess

Hva syns du om dagens outfit?♥

New leather jacket

God kveld alle sammen!

Nå sitter jeg bare her og hører på musikk, skal snart hoppe i dusjen. Tenkte jeg skulle legge ut bildet av den nye jakka jeg snakket om i forrige innlegg. 

Den sitter veldig fint på. :) 

Hva syns du om jakka?

11.08.2012

Heihei alle sammen!

Idag har jeg egentlig vært så utrolig trøtt, men søstera mi overtalte meg til å komme til Jessheim. Jeg tok bussen og på bussen så jeg Alexandra og Elise. Så jeg var litt med dem på Jessheim før søstera mi kom. Vi satt oss på en sånn cafe greie og drakk en veldig god smoothie. Så til nå gikk bare jeg og søstera mi litt rundt og kikket. Jeg fikk også kjøpt meg en svart skinnjakke som jeg hadde ønsket meg. Jeg kan vise dere den etterpå når jeg kommer hjem, for akkurat nå er jeg hos min søster. 


Søte Alexandra.

Nydelige Elise.

♥Koselig 

Hva har du gjort idag?

Birthday party

Heihei alle sammen!

Idag har jeg da vært på bursdagen til Hanna, og det var kjempe koselig. Endelig fikk jeg sett nesten alle jentene, og vi snakket og hadde det så gøy. Det har vært så lenge siden jeg har sett alle at det var så godt å dem alle igjen. Vi snakket sammen, og hadde lættis nesten sånn hele tiden. Åh, elsker alle de jentene, har det alltid så gøy og koselig med dem!


Happy birthday baby ♥

Hva syns dere om bildene?

BBQ

Heihei!

Ikveld har vi grillet, og det var veldig koselig. Vi snakket veldig lenge, og spiste veldig god mat. Det har vært veldig lenge siden jeg har snakket med familien min sånn.


Vi har også fått sånn stor telt,og sånn varmegreie. Jeg skal ha en grillfest en dag med jentene mine!

My handsome red brother. ( Han ser så rød ut på grunn av den varmelampe greia)


Aww, syntes dette bildet var så fint av pappa! ♥


Har dere grillet noe i det siste?

Male male male

Heihei!

Siden sist har jeg da malet rommet mitt. Vel det er dette som skjer i livet mitt akuurat nå så det kan hende noen av dere er lei av å høre om det male pratet mitt. Uansett så er vi ferdig med det første strøket, og imorgen skal vi ta det andre strøket. Og da er vi ferdig med halve rommet mitt. Åh jeg bare gleder meg så sykt til at rommet mitt skal bli ferdig. Gleder meg sykt mye til imorgen, fordi imorgen skal jeg på bursdagen til Hanna, og da skal jeg se nesten alle jentene! ♥


Me tha boss..

Hva skal du imorgen?

My morning

Heihei!

Jeg har da på en måte nettopp våknet. Det er så godt å sove så lenge i feriene. Jeg bare elsker det! Denne dagen startet jeg med litt corn flakes og the lying games. Herregud har blitt helt hekta, og jeg bare elsker den serien nå. 


Senere idag tenker jeg nok at vi skal fortsette med å male rommet mitt. 

Hva skal du idag?

Love and appreciation

God natt alle sammen! 

Jeg vet dette innlegget blir postet sånn midt på natta, men jeg fikk bare så lyst til å skrive. I dette innlegget skal jeg skrive om venner. Vennene mine. Jeg bare vet ikke hvordan jeg skal forklare eller få dere til å skjønne meg. Jeg bare savner vennene mine så mye. Siden jeg kom hjem har jeg nesten ikke sett noen av dem. Jeg savner Ida. Jeg savner Tonje. Jeg savner Azul, Cathrine, Karoline, Anna, Andrea, Hanna, Alexandra, Emma, Maja, Julie, Elise, Amalie og jeg bare savner alle dem. Jeg bare har blitt så vandt til å se dem hver dag på skolen, at det gjør vondt med tanke på at ting nå forandrer seg. Alle av oss jentene vil bli splittet. Mange vil gå på forskjellige skoler, forskjellige klasser og få andre nye venner. Jeg vet ting ikke kommer til å bli som før, men jeg kunne bare ønske tida ikke hadde gått så fort. Det er så sykt å tenke på at jeg skal begynne på videregående. Jeg husker første skoledag i1.klasse med Azul, og tenk dere vi er fortsatt venner. Alle de jentene er som søstre for meg. Jeg vet at jeg kan stole på alle av disse jentene. Jeg bare vil at alle disse jentene skal vite hvor mye alle dem betyr for meg, for vi lever idag, men ingen vet hva som vil skje imorgen. Det kan hende jeg ikke er her imorgen, eller det kan hende noen av vennene mine ikke vil være her imorgen. Hvis man tenker på alt det her på den måten blir alt så mye mer verdt. Man begynner å tenke på hva som akkurat skjer i livet, man begynner å sette pris på ting. Man setter større pris på det ene øyeblikket som kanskje kan være vårt siste. Hele pointet med dette innlegget er at jeg bare vil si hvor takknemlig jeg er for at jeg har fått sjansen til å møte så fantastiske mennesker. Vi må bare lære oss å leve livet. Vi må lære oss og sette pris på ting, for før vi vet ordet av det kan alt være borte. 

Love Love Sainem♥

 

Oppussing av rommet mitt

God natt alle sammen!

Vil bare skrive et innlegg om at idag ( klokken er over 00:00) skal vi male rommet mitt. Åh jeg gleder meg så sykt mye til å få ting ordentlig på plass. Vi skal male det hvitt, og det har jeg ønsket å gjøre i flere måneder nå. Så da tenkte vi å begynne og bli ferdig før skolen min starter. Jeg har tatt alt fra den ene veggen og har flytta alt det over til den andre. Så det er ganske rotete på den ene siden. 
Kaos. 

Åh så måtte jeg ta ned alle disse fantastiske nydelige plakatene mine. Herregud aner ikke hvordan jeg skal klare å sove i natt.. Alle de plakatene betydde så mye, og det gjorde seriøst så vondt å ta dem ned... Føles tomt ut uten min justin bieber ♥¨

Har du malt rommet ditt før?

New bag

Heihei!

I Tyrkia så kjøpte verdens beste pappa en ny Louis Vuitton veske til meg. Grunnen til at jeg fikk den veska er pågrunn av at jeg hadde fått bra karakterer og at jeg skulle starte på videregående. Jeg fikk den største modellen og veska heter damier neverfull gm. 
Elsker den!♥

Hva syns du?

Pinky girlDisse bildene har blitt tatt i Tyrkia. Ville bare dele disse bildene med dere. 

Hva syns du om bildene?

Home sweet home

Hei.

Føler dette er flaut, for siste innlegget mitt var det innlegget jeg liksom skulle begynne å starte å blogge igjen. Men etter det innlegget ble det faktisk ikke publisert noen andre innlegg. Flaut. Uansett jeg skal se hvor lenge jeg skal klare meg nå. For jeg har fått nytt kamera, og jeg føler meg klar til å blogge. Vel som jeg sa jeg får se hvor lenge det varer. Uansett så kom jeg hjem på fredag, og jeg kan vel si at jeg virkelig har savnet Norge. Jeg har savnet senga mi, også og bare ligge i senge og se på serier. Åh har gjort det siden jeg kom hjem. Jeg bare elsker det. 


Har begynt å se på denne serien, åh jeg bare elsker den. Den heter 2 broke girls. 

Vi snakkes imorgen!

 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits