september 2011

En herlig kveld med Ida!

God kveld alle sammen!

Nå nettopp reiste Ida hjem, og det var en veldig koselig kveld med henne. Hun kom ca klokken fem og vi gjorde mattelekser, og hun hjalp meg med å øve på RLE prøven som jeg har imorgen. Så satte vi og så på filmen the sisterhood of the traveling pants 2. Har sett 1ern og 2ern før, men Ida ville se 2ern derfor gjorde vi det. Syns det er en utrolig søt film! Imorgen har jeg RLE prøve, naturfagsprosjekt ( Vi skal synge en sang om solenergi, kommer til å bli morsomt!) og staffet. Vi 10. klasse skal løpe mot lærerne, håper klassen vår vinner! 


Scary eyes ass!


MATTE OG RLE! ÅÅH LOVE LISSOM! <3<3<3

Hva har du gjort ikveld?

Dagens outfit #290911

Heihei!

Vi blogges senere siden jeg må øve på RLE prøve som jeg har imorgen. Og senere ikveld kommer Ida til meg for vi skal se på film. Og btw hun har begynt å blogge igjen. TRYKK HER!

Hva syns du om dagens outfit?

Cupcakes making with sisteeer

Heihei!

Har vært mye cupcakes baking i det siste, men disse er de mest vellykka jeg og søstera mi har lagd hittil. Vi har mange nye planer for de neste gangene også. Disse hadde en nydelig rosa farge med oreo inni muffinsen og oppå kremen. 

Take a looooook:


'

Hva syns du?♥

Just be yourself, you're beautiful

Skjønner virkelig ikke hvorfor folk prøver å være en person de ikke er. Hvorfor de depper og gjør alt for å se ut som den personen. Når man er seg selv så er man vakker på sin måte. Ingen er stygge her i verden, det fins bare forskjellige skjønnheter. Det kan hende folk blir mobbet på grunn av utseendet, men det er deg. Det er din stil det er smaken din og det er sånn du vil være. Resten har ingen andre noe med å gjøre! Jeg driter i hva folk synes om meg, jeg har på meg akkurat det jeg vil ha på meg. Jeg fikser håret mitt, sminken min etter hva jeg vil. Og viktigste av alt, jeg er meg selv! Det er ikke lenge vi får vært ungdommer, hvis det hadde vært for meg ville jeg ha vært en teenager for resten av livet. Men det er dessverre umulig. En dag skal jeg våkne og plutselig er en gammel dame. Æsj, vil ikke tenke på det engang! Ingen vet om jeg en gang er i livet imorgen, livet har ikke garanti. Det ene øyeblikket kan jeg være her og den andre ikke. Lev livet fult, og bare vær deg selv. Ha det gøy!

Hva syns dere?♣

Run away

Hey!

Har ikke gjort mye siden sist, egentlig må jeg sitte og øve på RLE prøve som jeg har på torsdag, men jeg sitter på pcen. Så nå tenker jeg at jeg skal gå ned og spise litt før jeg setter i gang med øving og lekser. Heheh, skal ikke være lett å studere her i livet!

 BTW: sykt hekta på denne sangen, og de to jentene som synger Megan og Liz de er bare såå flinke! Har sett på alle videoene dems på youtube, og dere burde virkelig høre på dem!

Har du hørt denne sangen før? 

Romeo & Juliet

Hei alle sammen!

Nettopp kommet hjem fra skole, ble mye somling på veien idag. Uansett i engelsken har vi om Romeo & Juliet, så vi har sett filmen. Og vi så den ferdig idag, og gjett om jeg gråt på slutten. + Romeo var jo Leonardo DiCaprio. Haloooo, det er helten min. Han er såå kjekk at jeg kunne ha sittet her i hele dag og skrevet om hvor perfekt han er! Balkong scena og slutten  var beste syns jeg! Og selvfølgelig den natta Romeo er med Juliet.hihi.

Tumblr_lqvb1b2fqv1r2rptso1_400_large

Picc-couwd4ind-141364-500-332_large

Tumblr_lpjgy165zk1qci0cso1_500_large

Tumblr_lkjd3ia5aj1qi1c55o1_500_large 

Tumblr_lk8627whai1qi1c55o1_500_large

LOVED THIS MOVIE! LEONARDOO IS MY ROMEO♥

Har du sett Romeo & Juliet?

Good night my vampires!

Ok, lol, overskrift, men dere er mine vampyrer alle sammen! Noen av dere er også varulver da! Haha, ok, drit teit av meg. Føler meg litt i twilight mood. Anyways, så ville jeg blogge en gang før jeg la meg. Etter skolen idag har jeg bare chillet foran pcen, sett på filmen watiing for forever, hatt hodepinne, også gjort bort mange av leksene mine! Så nå fortsatt med hodepinne skal jeg lese boka mi tusen strålende soler av Khaled Hosseini. En bok som anbefales, snart ferdig med den, men en virkelig sterk og en fantastisk bok! 
Noen bilder jeg tok fra bilen en natt vi var på vei hjem fra Oslo tenker jeg.

Vamps good night!

Bursdagen til Alexandra!

Hei alle sammen!

På fredag var jeg da på bursdagenb til Alexandra, og jeg kan si at det var en ganske så morsom bursdag. Vi spiste også dansa vi resten av kvelden, også spilte vi pandoras eske. Like morsomt hver gang! Det var bra og høy musikk og det var bare kjempe gøy å starte helga med beste pipsa. 


CUPCAKESS! <3

Annnnna! <3Ida beste! <3

Ida, meg og Maja <3Patrick og Larsss <3

Beautiful people! Oh yeah! <3 

Naawww, her så jeg skikkelig tynn ut i grunn. Jaa, liker å presse ut magen min! 

Andrea love u <3

Hva syns du om bildene?♥

Dagens OUTFIT babyyWatcha think bitches?♥

Nail cracker

Dette er seriøst så kult, og dette må dere prøve! Neglene blir sååå kule! Før dere tar på selve ''crackeren'' må dere ta en helt vanlig neglelakk somm grunnlag. Vent til den tørker og deretter så tar du på crackeren, og da blir resultatet slik: 


 Ble ikke så bra bilder, er litt stressa my sister is here! Men se såå kult det ble.

Kult ikke sant?

Seventeen

Heihei!

Som sagt så kjøpte jeg meg det amerikanske bladet seventeen. Ganske så populært i amerika, og jeg bare elsket det med en gang jeg begynte å se på ting. Det er kule ting, og det er faktisk billige ting. Priser og sånt står jo på dollar, men billig iforhold til norge. MYE billigere.

 

Har du lest seventeen før?

Sverige

I går dro vi til Sverige, som ikke sagt. Ja, og det var vel greit. Jeg fikk ihvertfall kjøpt meg den amerikanske bladet seventeen, og masse godteriiii. Hihi, det er sånn jeg glemmer alt når jeg kommer inn i godis butikken, og jeg bare tenker HEAVEN! Anyways. Orker ikke å skrive mer, siden har ikke mer å skrive. Dro til Sverige that's it bitch!

 


I bakgrunnen har vi da salader, mejeri, og ben and jerrys wihu <3

Snakkes bitches ♥ Hoho slemme meg.

Come back. Come back to me.

I går så var jeg hos Andrea, og da så vi på filmen atonement. En nydelig film! Det er en film jeg anbefaler sterkt. Den er fæl, trist og bare nydelig! Kan liksom en gang ikke sitte her å fortelle om den. Det blir feil. Den må sees!  

Har du sett den? ♥

Cupcakessss

Heihei!

Idag fikk jeg såå lyst på cupcakes, at vi reiste på butikken og kjøpte alt som trengte. Jeg lagde dem, og de ble såååå gode. Hadde på full guffe radio musikk, og lagde mens jeg dansa og hoppa.( Ihvertfall da Next to you- Chris Brown ft Justin Bieber og Danza Kudoru kom på) Hihi.
Hehehehhe, ikke helt vellykka, men smaken! ÅÅÅÅH, den var god den! :D Glasuren var bringebær smak. Hohoo.

Snakkes!♥

 

LEKSEEER

Heihei!

For strangers som ikke kjenner meg har dere kanskje ikke fått dere med at jeg har begynt i 10.klasse. Siden har aldri sagt det på bloggen at jeg har begynt i 10.. Ok. lol. Men nå sitter jeg og gjør masse av leksene mine. Prøver å få unna gjort mange av dem. Og er på god vei. Etter jeg er ferdig tenker jeg at jeg skal bake noe. Fikk lyst på kake.


Lekser, oooh elsker det virkelig! Ok, føler jeg er i nørdehumøret mitt idag. Føler nok ikke sånn imorgen tenker jeg. 

Har du masse lekser?

Nye innkjøøp


Knesokk, en genser og en bluse fra Gina Tricot! 

Hva syns du om dagens lille innkjøp?

11.september 2001

Igår fikk jeg ikke sjansen til å blogge, og jeg kan ikke unngå å ikke skrive om denne dagen. Det har gått hele 10 år, og det er sykt! Jeg satt og tenkte på det i går og jeg syns det er sykt. Sykt over hvor mange mennesker som mista livet sitt den dagen. Tenk på alle de små barna som kanskje mista mammaen eller faren sin den dagen. Sykt. My prayers go to all of them. 

 

Syykt trist sang, hør på den!!

Tumblr_lrd07hc67c1qcuqzso1_500_large

Hva har jeg gjort idag?!

Joo, jeg spiste nemlig sushi, ikke spiste men smakte rettere sagt. Jeg tygga de første sekundene, og syns det var litt godt. Til jeg kjente at jeg begynte å brekke meg. Æsjj, derfor måtte jeg løpe til søppelkassa for å spytte den ut. Har tygga tyggegummis siden, og jeg vet at jeg aldri kommer til å spise sushi igjen. Unnskyld Andrea for nå er sushi daten vår avlyst.:)Fikk egentlig ikke lyst til å smake etter at jeg hadde lukta på det. Fyfaen ikke gjør det ever. Bare kast sushien oppi munnen uten å LUKTE på det! 

Har du smakt sushi?

 BTW: Mamma filma meg mens jeg smakte, hvis noen vil at jeg skal legge ut videoen kan dere bare si ifra!

Photoshooooot

Heyhey!

Her kommer bildene jeg og Ida tok. De av meg syns jeg var ganske kule, og Ida sine var fine!  Trenger egentlig ikke å skrive mye om det. Dere kan bare få bildene med en gang!Hva syns du om bildene?♥

Ut for å ta bilder

Heuyhey!

Nå er jeg ferdig fiksa, og venter bare på at Ida skal bli ferdig. Vi skal ut å ta noen bilder, det kommer bilder dere ikke er vandt til å se meg ta. Blir ikke akkurat den søte, lille uskyldige Sinem bilder. Det blir det av Ida da. Senere i kveld skal jeg kanskje dra til Jessheim for å spise sushi med Andrea. Må bare få beskjed fra henne.Vil dere se bildene etter vi har tatt dem?

Høstfest

Hallo!

Akkurat nå for øyeblikket ligger jeg på madrassen på bakken med to søte jenter som snorker ved min side. Ida og Tonje. Eller Tonje snorker ikke, men Ida gjør det! Ida jeg høreeer deg! Ok, anyways, så hadde vi høstfest idag/igår siden klokka er over tolv nå. Det var vel koselig med en fin underholding, og resten av kvelden gikk inne på auditoriumet med karaoke show. Det var altså en koselig kveld.

KOSI♥

 

Movie timee

Heihei!

Inatt så overnatter Julie her, Ida dro for ikke så lenge siden. Så nå er det bare meg og Julie igjen. Vi skal se på Love happens siden vi ikke fikk se på den istad. Så legger vi oss, og imorgen skal vi på bær og sopptur. Kjedelig oh yess, men tar med kamera. 


Instagram er noe jævlig rått! 

Har du sett filmen ''love happens''?

Jentene minee

Hei! 

Nå sitter jeg her med Julie og Ida. Vi har ikke gjort noe stort enn å spise, le og kost oss. En herlig dag ♥

Søteeeee.

Hva har du gjort idag?

Blue toungeKan si jeg virkelig liker tunga mii her. Ouv yeah! Go blå kjærlighet. ♥

 

The weekenddd

Heihei!

I helga har jeg da gjort litt av hvert. Fra fredagskvelden dro jeg til vennina mi i Oslo, Eda. Der overnattet jeg. KOS. Så på lørdagen dro jeg på bursdagen til kjære Sara. Hun feiret den på peppes pizza så det var en veldig koselig dag. Etter peppes gikk vi til opraen, og etter det dro vi til mccern for å spise is. Så i går altså på søndag var det bursdagen til Ahmet, mannen til søsteren min, og den begynte med at jeg lagde en utrolig fin frokost til dem. Og senere kvelden tok vi turen til Indisk resturant. Det var også kos. Så har hatt en utrolig koselig helg.Det var alt som ble tatt med kamera mitt, men venter på at Vi Sigrid skal legge ut alle bildene. Det var hun som tok alle bildene stort sett fra opraen og sånt. 

Hvordan har helgen din vært?

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits