september 2012

My love for Justin Bieber

Jeg er sånn helt sykt gira, og er i skikkelig Justin Bieber mood. Så nå skal jeg fortelle dere min historie gjennom årene. Det hele startet ihvertfall i oktober 2009. Azul var sykt fan, og det fikk hun meg også til og bli. Jeg var helt gæren, og det var han KJEKKE gutten som sang one less lonely girl. Jeg satt flere timer foran pcen og så på one time og one less lonely girl, og jeg ble mer og mer obsessed. Nye albumet hans kom my world, og det var det ENESTE jeg hørte på. Jeg begynte å bli syk i hodet. Han var det eneste jeg tenkte på, og jeg satt flere ganger og gråt. Jeg har gråtet veldig mye over han. Over at jeg ikke får møte han, og over at jeg ikke er Selena.Jeg har hatt perioder der jeg har vært sykt deprimert. Jeg har ikke vært som andre normale tenåringsjenter som får seg kjæreste osv. Jeg hadde en, og det var Justin.

Jeg dro på førpremieren til filmen hans never say never , og stemingen i kinosalen var syk. Det var som om vi var på konserten. Mange reiste seg og skrek, og ja. Jeg var en av dem. Jeg bare elsker den tida mi som en belieber. Ikke bare en belieber, men en EKTE belieber. Det er så stor forskjell mellom de som kaller seg en belieber og en ekte belieber. Jeg så på noen videoer av Justin når han var så mye mindre. Fra den tiden jeg virkelig falt for denne gutten. Jeg innså at jeg savnet den tiden. Som tiden har gått har både jeg, Justin og alle de andre belieberne vokst. Det beste det er at vi har vokst opp sammen. Vi vokste opp sammen med tårer, latter og musikken til vår store inspirasjon. Jeg fikk meg SÅ mange venner fra twitter at det er mennesker jeg aldri har sett, men vi var som om vi alle hadde vært bestevenner i flere år! Jeg er så glad for at jeg tilhører denne fantastiske fanbasen, og jeg innser virkelig at vi er en STOR familie på 28 millioner! Det er sykt! Justin hadde bare 5 MILLIONER followers når jeg først oppdaget denne gutten, og jeg sier bare look at him now.

Jeg husker den dagen selveste Justin Bieber followed meg på twitter. Jeg tror jeg ALDRI har vært så glad i hele mitt liv. Jeg skrek og trodde virkelig jeg skulle besvime eller død. Tanken på at han hadde trykka på follow knappen inne på profilen min. Det friket meg ut!! Dagen dem kom til Norge måtte vi få fri fra skolen for vi skulle ABSOLUTT på flyplassen. Jeg tror jeg virkelig løp rundt hele gardermoen eller noe for å finne ut hvilken utgang Justin skulle komme ut fra. Jeg fikk dessverre ikke se han, men jeg fikk se hele crewet hans! Det var noe det også. Jeg kunne ha reist hjem den dagen uten å møte en eneste sjel fra det crewet, og jeg fikk møte alle og ta bilder med noen av de. Konserten hans dagen etter var bare SYK. Jeg kan ikke starte med å beskrive den engang. Det var beste dagen min! Jeg fikk se han. Jeg fikk se han gutten jeg hadde forgudet i flere år. Han som hadde forandret alt.

Jeg kan sitte her og fortelle dere om hvor mye han har forandret, men da vil seriøst dette bli en stil på over 5000 ord. Eller 10000. Den dag idag er jeg like gæren i hodet, og jeg elsker han. Jeg elsker personligheten hans jeg elsker musikken hans. Den musikken han  lager er virkelig noe for seg selv. Det er noe virkelig man ikke kan sette pris på. Jeg vil at dere alle der som leser dette skal vite at han er livet mitt. Han er det jeg tror på, og ja han er guden min. Rett og slett! Jeg vet mange kommer til å tenke at jeg overdriver, MEN det er bare EKTE beliebers som kan skjønne det jeg har skrevet ovenfor. For vi er en familie. Noe vi alltid vil være! ♥ Det er 197 dager igjen til jeg skal se han igjen, og jeg sitter og gleder meg så sykt. Den dagen skal INGEN få lov til å ødelegge, og jeg skal nyte den tida jeg skal være inne i Telenor Arena. Jeg skal nyte stemmen, og musikken! Vel hvor mye jeg får nyte den vet jeg ikke, for jeg vet jeg kommer til å få en form for hjerteinnfark eller noe! 

 

 

Tenker tilbake på ALLE de timene jeg satt og redigerte fanmade videoer av han! Sick!
This wall just a beggining of something more :)
Watch the love grow with the time u know :)

På konserten i Oslo! <3

Scooter Braun var seriøst noe av det hyggeligste jeg har vært borti. Han tok tid til å ta bilder med alle jentene som var der ( ca.10 stk), og han sto og snakket med oss. Seriøst jeg var syyykt starstrucked og jeg var helt gæren når jeg snakket med han. 

Livsvakten og bestevennen til Justin <3 Gitaristen Dan! Så sto jeg rett foran bilen til crewet og inne der satt Alfredo Flores og Ryan Good. Jeg spurte Alfredo dette '' Omg ALFREDOOO can you please come out and take a picture with me?'' Og han kunne ikke fordi det sto mange politier og han hadde allerede satt seg inn så han sa '' I can't'' Så sendte han MEG slengekyss. FYFAEN. Der fikk jeg pusteproblemer så jeg holdte nesten på å svime av. Så en politidame måtte komme for å få meg til å puste igjen. Og det var mange rundt meg som holdt rundt meg. Hahah. Åh savner den dagen så sykt! Det er da meg på høyre side, og dette var med på hele dokumentaren om Justin Bieber når han var i Norge. SELVFØLGELIG skulle jeg være der! Haha jeg kom også i avisa, eller selveste VG, og hun dama tok nummeret vårt, og sa at hvis hun skulle møte Justin at hun skulle ta kontakt med oss, men det skjedde aldri!

Så folkens gled dere til opplevelsene mine om 197 dager, for jeg skal denne gangen møte Justin. JEG MÅ. Jeg skal gjøre alt. Hvis ikke vil livet mitt være OVER. 

Jeg vet dette innlegget ble sykt langt, men tro meg ta tiden til å lese det. Dere vil ikke kjede dere. Dette er noe som virkelig betyr mye for meg. 

Hva syns dere om innlegget?( LES FØR DERE KOMMENTERER) Er du også en Belieber?♥ Skal du på konserten om 197 dager? 

Follow meg på twitter hvis dere er interessert. Ikke glem Justin Bieber har vært innom den ;) @sainem1996

What's in my purse videooo

Hehe, hei dette er meg! Dette er en video der jeg viser hva jeg alltid har med i veska mi på skolen. So enjoooy! Ja, jeg vet jeg er rar, men jeg har alltid vært det. So get used to it! :)

Har du også noe av det samme i veska/sekken din?♥

En perfekt start på dagen

Heihei alle sammen!

Igår natt før jeg sovnet satte jeg på alarmen til klokken 10 så jeg ikke skulle våkne så sent. Idag tidlig våknet jeg klokken 8 uten alarm så det var utrolig deilig. Jeg rydda rommet mitt, og gikk ut og tok meg en lang joggetur med Amalie. Det var en joggetur på over 6 km, så nå føler jeg meg egentlig helt død. Jeg klarer nesten ikke å bevege meg, og jeg har sykt vondt i hodet. Jeg skulle egentlig til Amalie igjen etter vi hadde dusjet og sånt, men jeg får jo ikke tak i Amalie nå. Så får ikke sagt at jeg ikke får komme. 

Hva har du gjort idag hittil?♥

Just want to run, and finally be free


Haha, bare noe jeg fikk Cathrine gjøre idag. Så jeg kjeda meg og tenkte jeg skulle redigere litt! 

Hva syns du om bildet?♥

Just another autumn day


Mange som vil at jeg skal skrive hvor jeg har kjøpt klærne mine ogsånt så skal begynne å¨skrive det! Bukse/ pieces, Genser/bikbok, sko/tyrkia 
Heihei alle sammen!

Nå ligger jeg i senga med Cathrine ved siden av meg. Igår så dro vi som sagt på en fin italiensk restaurant og så på 90 minutter. Jeg kan si med hånda på hjertet at jeg ble veldig skuffet over filmen. Jeg syntes den rett og slett var veldig kjedelig. Den haddet et viktig innhold og fortalte om voldtekt og vold mot kvinner, men det skjedde liksom ikke noe spesielt. Syntes den var rar. Senere på kvelden  overnattet Ida og Cathrine så det var koselig.  Uansett så vet jeg ikke hva jeg skal finne på idag. Sikkert bare sitte hjemme og slappe av. Men vi snakkes senere da dere!

Hva syns dere om dagens outfit?♥

HØSTFERIEEEE

Heihei!

Nå er Cathrine her, og om ikke lenge skal vi ta toget inn til Jessheim. Der skal vi alle jentene sitte å spise på ciao bella, og deretter se filmen 90 minutter. Så det skal være veldig koselig å være med jentene igjen. Føler det er sykt lenge siden, så dette gleder jeg meg sykt til. Åh idag fikk vi fra så tidlig fra skolen, og det var DEILIG å få høstferie tidlig idag. Vi blogges mer når jeg kommer hjem, for ikveld overnatter Cathrine og Ida hos meg. Så det blir koselig! ♥

Hva skal du ikveld?♥

Todays detailsHeihei!

Snart så skal jeg til søstera mi, og der skal jeg da overnatte idag så det blir nok koselig. Imorgen har jeg TO prøver rett etter hverandre, og det irriterer meg, men når jeg er ferdig med de så er jeg FERDIG, og da er det høstferie. Åh, denne fredagen har jeg lengta lenge etter. Senere på kvelden skal jeg ut å spise med jentene også skal vi på kino! Altså det vil bli en herlig start på ferien! 

Hva syns du om bildene?♥

Do it yourself iphone case
Heihei!

Jeg har seriøst ikke hatt nett i to timer, fordi vi ikke hadde elektrisitet, fordi vi pusser opp kjøkkenet. Det var bare noe arbeid så elektrisiteten måtte være skrudd av. Jeg la merke til at jeg ikke har et liv hvis jeg ikke har nett eller noe elektrisitet. Jeg var helt borte, og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg bare satt inne på rommet mitt, og glana opp i taket. Herregud takk Gud at nettet er her nå, og de bildene tok jeg for noen timer siden. Så ja, jeg lagde dette dekselet her igår, og tenkte jeg skulle legge den ut på bloggen idag. Det var sykt lett, du trenger bare noen nagler, og enn sånn myk deksel. :) 

Så hva syns du om denne dekselen jeg har laget?♥


Vil også minne dere på å like facebook siden min! Det eneste du trenger å gjøre er å trykke her :) 

You never really can fix a heartHelu everyone!

Nå sitter jeg inne på rommet mitt med full guffe med musikk. Jeg var hjemme litt over to, og har sittet på samme sted siden da. Men jeg må dessverre øve på engelsk prøve, så vi snakkes senere. Ville bare blogge en gang før øvingen starter. 

Hva skal du idag?♥


LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER http://www.facebook.com/Sainemblogg TRYKK TRYKK TRYKK HEEEER TA PILA DE OVER HER OG BARE TRYKK, OGSÅ LIK! 

Just some candles and french macroonsHallo alle sammen!

Idag har det regnet i hele dag, og når jeg kom hjem syntes jeg det var veldig mørkt inne på rommet. Da tente jeg alle stearinlysene mine, og det ble veldig koselig. Rydde gjorde jeg også. Så nå skal jeg bare se på en epiosde av top model usa, også skal jeg øve litt til engelsk prøve som jeg har på fredag. Har to prøver på en dag engelsk og matte, sykt dårlig gjort :( Idag i friminuttet så dro jeg og Andrea på senteret og der fant jeg franske makroner. Har gått rundt og hatt lyst på crossaint og makroner drit lenge. Så jeg kjøpte begge to idag! 

Liker du franske makroner? ♥

Before i die

Jeg liker veldig godt sånne bilder, og noen ganger vil det komme sånne before i die innlegg :)

blogbilder 3 - AmOoRe_ blogbilder 3 - AmOoRe_ before i die, list, london - inspiring picture on Favim.com before i die, closet, heels, shoes - inspiring picture on Favim.com before i die, no sleep, party - inspiring picture on Favim.com before i die | Tumblr before i die, fashion, fashion show - inspiring picture on Favim.com before i die | Tumblr before i die | Tumblr #paris before i die | Tumblr blogbilder 3 - AmOoRe_ blogbilder 3 - AmOoRe_ before i die, i wiil, justin bieber, meet - inspiring picture on Favim.com Before I die ♥ before i die, shop in ny - inspiring picture on Favim.com Tumblr blogbilder 2 - AmOoRe_ 

Noe her du også vil oppleve?♥

Autumn timeJeg elsker høst! Jeg lever for høst, tuller ikke. Skoledagen idag synes jeg har vært så sykt lang at det sykt deilig å komme hjem. Så har jeg laget en video til dere som jeg har svart på spørsmålene jeg fikk på spørsmålsrunden, men tror jeg skal ta en ny video og heller legge ut den. Så nå skal jeg bare slappe litt av før jeg skal ut å ta meg en liten joggetur. Får jo nesten aldri jogget så må bare tvinge meg selv noen dager til å gjøre det. Nå skal jeg lage mat til meg selv og se litt på tv-serier. Feirer dagen min med 0 lekser, men har tyskprøve imorgen. Men trenger ikke å øve stort for vi får lov til å bruke ordbok OG regelbok. Dette er pågrunn av at ALLE i klassen fikk 1 på forrige prøven. Haha, syntes det var morsomt, men læreren sa at den ikke skal telles. 

Hva skal dere idag?♥

Just a makeup tutorial

Trykk på det hjulet og sett på HD kvalitet, og gjerne stor skjerm. Videoen ble visst litt liten, men har strevet med å få denne videoen til å funke i hele dag. Så det får gå. Jeg har planer om å begynne å poste videoer litt mer, og det kommer allerede en ny spørsmålsrunde video imorgen. Hver så snill ikke vær så streng og slem med kommentarer. Jeg synes dette egentlig er sykt flaut, og jeg vet jeg kommer til å høre det av mange på skolen. Men det får gåå. Hva jeg ikke gjør for dere :) 

Jeg viser altså hvordan jeg sminker meg som på bildet, og på headeren min :)

Hva syns dere om videoen da? Please ikke bare skriv fin video, setter pris hvis du faktisk ser på den og kommentere etter det. 

Spørsmålsrunde

Hey!

Nå setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Dere kan spørre meg om alt dere ønsker. Hvis det er noe dere lurer på og noe dere vil ha svar på har dere sjansen nå! Jeg kommer til å svare med video, og nå laster jeg også opp en sminkevideo. Har slitet med den videoen, og har fortsatt noen problemer. JEG BLIR GAL. 

Spør i vei! ♥

A perfect saturday
Har hatt og han en perfekt lørdag. Jeg har ligget i sofaen i hele kveld, og allerede sett på to filmer. Jeg så først på what to expect when you are expecting, og det var en fin film. Deretter så jeg på filmen vi ikke fikk se ferdig igår som het the lost valentine. Åh, jeg trodde jeg skulle død når jeg så på den. Jeg gråt så fælt, og det var bare en helt nydelig film. 

 Tumblr THE LOST VALENTINE (Hallmark/CBS) Starring Jennifer Love Hewitt and Betty White LOST VALENTINE ? Daemons TV THE LOST VALENTINE (Hallmark/CBS) Starring Jennifer Love Hewitt and Betty White | dailyspot.net 

Anbefaler denne filmen til alle sammen♥

Har du sett noen av de filmene?

Pancakes


Åh dette var det jeg, Ida,Tuva og Lisa spiste til frokost idag. Jeg overnattet hos Ida igår, og det var koselig. Vi hadde også en liten jentekveld med jentene igår, og vi spiste tapas, sushi og pizza. Og det var selvfølgelig MASSE annet godt som potetgull, godteri og frukt som vi dyppet i smeltet sjokolade. Helheltlig hadde jeg en koselig fredagskveld ♥ Idag skal jeg rydde litt på rommet, også skal jeg bare slappe helt av. Fredag og lørdag eneste dagene jeg ikke må gjøre lekser eller øve til prøve så jeg må bare ta livet helt med ro. 

Hva gjorde du igår?

Dagens outfit


Bukse berska/ bluse bikbok/ veske LV

Hva syns du om dagens outfit?

Ønsker

 

 

Wishhh

1. Mac blush/ 2. Mulberry Alexa veske/ 3. Acne genser/ 4. Acne skjerf/ 5. Dr. martens boots/ 6. Marc jacobs parfyme dot/ 7. Uggs/ 8. Marc Jacobs klokke/ 9. Cartier armbånd/ 10. Hermes armbåd.

Så dette her er det jeg ønsker meg sykt mye for tiden. Jeg skal få og kjøpe noe av det så det blir nok bra! 

Noe her du også ønsker deg?♥

Kozy scarf

Heihei alle sammen!

Nå har jeg nettopp ryddet rommet, og nå skal jeg fortsette med å øve til naturfagsprøven som jeg har på fredag. Begynte å øve til denne prøven på fredag,  altså nesten en uke siden. Uansett veit jeg ikke har klart å oppdatere så mye, men har ikke hatt så mye å blogge om. Da kommer det ikke noe hvis jeg føler det sånn! Vil også bare si at jeg bare elsker det skjerfet jeg har på meg på bildet. Jeg tok det på meg idag for å være litt slask egentlig. Og jeg elsker egentlig å gå med skjerf selvom jeg ikke gjør det så ofte. 

Hva syns du om bildene?♥

CHRIS BROWN KONSERT 17.NOVEMBER

Hallo alle sammen!

ÅHH gjett hvem som fikk kjøpt seg billett til Chris Brown konsert a? Jo selve meg. Salget starter egentlig på torsdag, men jeg fikk link til forhåndssalg som blir sendt til mailen min. Jeg er så syykt hyped akkurat nå. For på et halvt år får jeg se de to guttene jeg elsker mest. Først Chris Brown også Justin Bieber. De er liksom favorittene mine. Åh jeg er så sykt glad. Det skal seriøst bli såå bra!

Blog de SWAGGG - Page 28 - SWAG ME OUT! - Skyrock.com Rich Forever - 

Åhh det er liksom en artist jeg har vokst opp med musikken hans!!! Kommer til å bli HERLIG å oppleve han live.

Skal du på konserten til Chris Brown?  ( Salget er på billettservise 20.september torsdag klokken 09:00 ) 


Trening

Heihei alle sammen!

Jeg er en person som alltid sitter på rompa på søndager. Jeg orker aldri å gjøre noen ting, men idag bestemte jeg meg for å ta meg en joggetur. Jeg merker i kroppen at det er lenge siden jeg har trent, men skal prøve å trene litt oftere. Pleier jo ikke å få så mye tid på grunn av lekser osv. 

♣ If you went running when you first started thinking about it, you would be back by now.

♣A one hour workout is 4 percent og your day. No excuses.

Ble veldig motviert av disse to quotsene da.

Pleier du å trene ofte? Har du trent idag?♥

10 ting du kanskje ikke visste om meg

♥ Jeg elsker Justin Bieber, og jeg skal på konserten i april. ( Gleder meg physko mye) 

♥ Jeg elsker å legge meg tidlig å våkne tidlig.

♥ Når jeg skal ta på meg sokker begynner jeg med alltid med å ta sokken på høyre fot. ( Tenker da at dagen min vil bli bedre )

♥ Jeg hater smatting. Jeg har bare lyst til å kutte av strupen til en person som smatter ved siden av meg. Haha.

♥ Jeg pleier for det meste å ha rommet mitt ryddig. Liker ikke det rotete!

♥ Favoritt byen min er Paris. Har vært der to ganger og jeg vil dra dit 34390 ganger til før jeg dør.

Fikk faktisk lyst til å gråte når jeg så dette bildet akkurat nå... Btw har veldig lyst til å reise den helgen jeg har bursdag til Paris, og feire den der. Og spise bursdagsmiddag i en fantastisk fransk resturant med utsikt over hele Paris. ( det skal jeg få til...) 

♥ Jeg er hel tyrker. Coming from tha Turkey. Men jeg er født og oppvokst her. 

♥ Jeg ELSKER å se på serier, jeg har sett på alt du kan sette ord på. 

♥ Jeg elsker å lese bok. Jeg må alltid ha en bok å lese, og jeg har lest veldig mange romaner! 

♥ Jeg ble alltid kalt for en diva og en bortkjemt drittunge på ungdomsskolen. ( Ja jeg snakker om dere Vetle og Henrik ) 

Noe her du ikke visste om meg fra før av? Eller var alt nytt?

Perfumes


Dette er alle parfymene mine, og jeg kan si at jeg elsker parfymer. Best thing ever. 

Favoritten min nå er selvfølgelig parfymen til Justin Bieber someday. ♥

Jeg våknet litt sent idag enn det jeg hadde planlagt, for jeg har masse lekser. Åh, jeg er egentlig veldig lei allerede. Jeg har to prøver denne uka, og en engelsk presentasjon som jeg har imorgen. Jeg skal bare sette igang med lekser og øving med en gang så jeg kan slappe litt av seinere ikveld. 

♥Hva heter favorittparfymen din? 

Family dinnerHeihei!

Er hos søtera mi nå med familien og noen familievenner. Vi spiste en veldig god middag og nå gjør jeg meg feit på godteri. Jeg vet ikke helt når jeg kommer hjem ikveld, men vi får se om jeg får blogget noe mere idag. Vil også si tusen takk til alle de søte kommentarene deres. Det gjør meg så glad :)

Hva gjør du ikveld?♥

Koselig kveld igår

Heihei!

Poster noen bilder fra gårsdagens bursdag nå jeg. Jeg syntes det var veldig koselig, og det var hyggelig å bli invitert av nydelige Ida. Det ble taco, kake og potetgull så det var godt! Det var veldig mange koselige jenter der, og det var hyggelig! Vil bare si gratulerer med dagen til Ida igjen. ♥♥Søte Idaaa <3


 Sigrid sine phsyko fine jeffrey campbell sko! Love love 

Birthday girl ♥Hva gjorde du igår kveld? Hva syns du om bildene?♥

Kveldens outfit

Heei!

Jeg beklager for at dette innlegget her sommer så seint, men hadde ikke tid til å poste den før jeg reiste på bursdagen. Nå er jeg nydusjet og ligger i senga, jeg er såå sykt trøtt at jeg kan sovne når som helst. Jeg skal blogge litt mer om bursdagen imorgen, for nå skal jeg sove. God natt. 

Hva syns du om kveldens outfit?♥

Getting readyyy

Heihei!

Nå er jeg klar for bursdag, trenger bare å skifte og når jeg har gjort det vil dere få outfitsbilder også. Dere vil vel det ikke sant? Uansett så vil jeg si at jeg også har laget sminkevideo til dere, og denne gangen har jeg bestemt meg for å virkelig poste den. Den kommer når jeg har redigert den ferdig. Jeg viser hvordan jeg sminker meg som på det bildet over. Vil dere ha sminekevideo?? ♥

Busy girl

Heihei!

Jeg beklager virkelig for dårlig blogging de to dagene, men jeg har vært veldig opptatt med å pugge til prøver og gjøre lekser. Hele idag har jeg øvd til den matteprøven jeg har imorgen, og jeg gruer meg sykt. Jeg føler at jeg har blandet alt, og at alt kommer til å gå helt galt. Tror jeg har den følelsen, fordi det er første matteprøven (ORDENTLIGE PRØVEN FAKTISK) på videregående. Åh er så nervøs. Gad help me sier jeg bare. Uansett imorgen etter skolen skal jeg til søsteren min, og senere ikveld skal jeg på bursdag til Ida så det blir nok en fin fredag. Jeg skal oppdatere bloggen imorgen. Det vil nok også komme noen fine bilder fra bursdagen så stay tuned på kvelden. Outfit kommer det! :) 

Nå skal jeg i dusjen, fikse veska mi til skolen, også lese litt bok før jeg tar natta. Så vi blogges imorgen alle sammen!

Ønsk meg lykke til på matteprøven, og ikke glem å gå inn på bloggen  min imorgen. hihi ♥

Math.

Pinterest / Página principal Facebook Veggbilder KWEJK.pl - Najlepszy zbiór obrazków z Internetu! Untitled Album ...and that's who I am. 

Vel, overskriften og bildene sier litt om hva jeg har drivet med nesten hele dag. Etter skolen satte jeg meg ned, gjorde noen mattelekser, også begynte jeg å øve til matteprøven vi har på fredag. Jeg må virkelig jobbe hardt, for det er første prøven vår, og jeg vil helst ikke FÅ en dårlig karakter. For de som kanskje lurer så har jeg T-matte på videregående som da altså er teoretisk. Den vanskeligste matten man kan ta første året. Hittil går det egentlig veldig bra. Jeg bare gruer meg til prøven, men det gjør jeg alltid. Men nå må jeg dessverre fortsette med å jobbe litt med matte, og for de som begynner å lure nå ja jeg liker matte. Alle jeg kjenner uansett alle jeg vet og ser hater matte (utenom de på t-matten da, nerdegjeng u know). Uansett syns ikke matte er så ille som alle skal få det til å være. 

Hva syns du om matte? ♥

Fifty Shades Of Grey

Idag så kjøpte jeg meg denne boka fifty shades of grey, og denne har jeg hatt lyst på lenge. Så det skal bli godt å begynne å lese den. Nå skal jeg ned for å pusse tenner, og etter det blir det litt lesing før jeg skal sove. Uansett god natt til alle små og store. Vi blogges imorgen♥

Har du lest fifty shades of grey? Isåfall hva syntes du?

9/11

11.september er en dato som vekker oppmerksomheten til de fleste. Det var den dagen de fire flyene styrtet inn i World Trade Center i New York. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan menensker har hjertet til det. Hva de ville oppnå med det? Det var rett og slett en selvmordsoppdrag, men i samme slengen tok dem livet av flere tusener av mennesker.  Det er sykt når vi tenker på hva slags verden vi lever i. Vi har denne dagen som forandret Amerika på 102 minutter, og vi har Utøya saken som forandret hele Norge på noen timer. Kunne bare ikke de menneskene komme med meningene sine på en annen måte? Måtte dem akkurat velge den måten at dem måtte ta livet av de uskyldige menneskene. Inne i det tårnet var det mennesker med barn, gifte, ugifte, unge, gamle. Alle hadde hver og en familie. Døden er noe som kommer uansett hva, men folk fortjener ikke å død på den måten som skjedde for 11 år siden. Ja det har gått 11 år og denne saken er fortsatt ikke glemt, noe den aldri vil. Jeg husker når denne saken skjedde jeg var 5 år gammel, og jeg husker tven var skrudd på og det eneste jeg kunne skjønne ut av det var at det var to tårn som brant. Men jo eldre man blir så skjønner man hva som virkelig skjedde. Man innser at vi lever i en så urettferdig verden at det gjør meg kvalm. 

Photos du mur Omg, That's Totally Me Tumblr 

 486646_4080160794954_174653469_n_large Write What Inspires You! ~ Donna M. McDine ~: September 11 Prayer Facebook Vic's World - about me - Photo #6 of 17 these big city dreams 

Jeg håper ingen glemmer denne dagen, og at vi alle tenker på de som måtte oppleve denne forferdelige opplevelsen. Alle de som måtte død på grunn av noen physko syke mennesker. Nei, jeg blir bare så sykt oppgitt. Kunne dem bare ikke ha sittet hjemme og levd et vanlig liv som alle andre her på jorden. Dessverre må vi han noen som skal ødelegge for alle. Gjøre en SÅ stor skade for alle rundt i verden. 

9/11 never forget ♥ Rest in peace

Hva synes dere om det jeg har skrevet?

Verdsetter hvis dere faktisk kan lese innlegget, og ikke bare kommentere for å kommentere. 

You will smile again

♥ You will smile again someday, i promise.

♥ Don't search for love, search for someone that makes you happy. Sooner or later, that happiness will evolve into love.

♥ You can't blame someone for leaving, if you never gave them a reason to stay.

♥ Never let the things you want make you forget about the things you have. ♥ Always remember that, no matter hpw useless you fell, you're someone's reason to smile. 

♥ One day, someone will walk into your life and make you see why it never worked out with anyone else. 

♥ You never know how strong you are until being strong is the only choice you have. 


Tenkte jeg skulle ha et sånt her innlegg en gang i uka med fine quotes. Hva syns dere om det? Jeg skal snart skrive et innlegg til dere om det som har skjedd for 11 år siden. Så vi snakkes senere!

Hva syns du om quotes?♥

Keeping a diaryHeihei!

Jeg vil bare begynne med å skrive at jeg er en person som skriver dagbok. Det har jeg gjort helt siden jeg var liten. Helt siden 1.klasse faktisk. Jeg har alle de dagbøkene mine hittil, og jeg syns det er så gøy å lese gamle dagbøker. Jeg anser dagboken min noe som veldig privat og personlig. Jeg elsker å skrive om følelsene mine, og dagboka mi er det perfekte stedet for meg. I det siste har jeg blitt veldig dårlig til å skrive, men jeg skal begynne igjen nå. Jeg liker bare å skrive alt jeg har på hjertet, for etter jeg er ferdig med å skrive føler jeg at jeg har ''renset'' alt inni meg. Og da kan jeg bla over til neste side, og begynne på nytt med blanke sider.

Skriver du dagbok?♥


Ikke glem å like siden http://www.facebook.com/Sainemblogg

Today's outfit
Elsker denne buksen! ♥

Heihei!

Nå skal jeg snart se på ny episode av keeping up with the Kardashians, elsker den serien. Idag har jeg ikke noe lekser så jeg bare har en chille dag egentlig. Har egentlig ingen spesielle planer for kvelden. Blir nok bare loking på nettet som alltid. Må seriøst skaffe meg et sosialt liv. Uansett vi snakkes senere ikveld! 

Hva syns du om dagens outfit?♥ 

Iphone cases

Seriøst! Jeg er helt obsessed, og jeg har lyst til å sitte her og gråte. Jeg har så lyst på en sånn deksel, men det er umulig for meg å velge, for jeg bare elsket alle. Seriøst det fins ikke finere deksler!

               

Disse dekslene er fra http://society6.com/cases <- ta en titt, og dere vil død like mye som meg. 

Hva syns du om disse dekslene?♥


LIK FACEBOOK SIDEN MIN FOR Å VÆRE OPPDATERT PÅ BLOGGEN MIN! TRYKK HEEEEEEEEEEEEEEEER 

Bananas

Hva syns du om bildet?♥


Lik siden min på facebook alle sammen! TRYKK HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

Goooood morning

God morgen alle sammen!

Jeg sto da opp for 45 minutter siden, altså klokken ti. Så tenkte jeg at jeg skulle lage meg kyllingwraps til frokost, og jeg lagde noe ut av hodet mitt og det ble kjempe godt. Så nå ligger jeg i senga og ser på the secret circle. Ja, nå er jeg hekta på det, for jeg har ikke noe annet å se på. Men syntes faktisk var spennende! Etter jeg har sett denne episoden så er det dessverre lekser som venter. Jeg må gjøre geografi lekser og jobbe litt med en engelsk prosjekt vi har fått. Men jeg tenker vi snakkes senere idag! 

Hva er det du har gjort denne morningen? Hva spise du til frokost? ♥

Slapper av

God kveld alle sammen!

Har egentlig bare sittet hjemme her og ventet på at mamma og dem skal komme hjem, men dem har enda ikke kommet. Vi skal feire bursdag senere ikveld, men jeg orker ikke å pynte meg noe spesielt. Skal uansett bare være en bursdag med familien. Not a big deal. Så jeg er egentlig i skikkelig slappe av modus akkurat nå. Nå skal jeg straks sette på magic mike, åh har hatt lyst til å se den lenge så gleder meg. Vedder på at mamma og dem kommer midt i filmen, men uansett vi snakkes. 

Har du sett magic mike? Isåfall hva syntes du?♥

Fall inspiration

Seinafotod Silky Bow: Green on Black Untitled (4) Tumblr Class on the Cape Caiti Downs / Pinterest Women's Fashion Decalz | Lockerz Анита Буковйца / Pinterest 11:11 Настя Полуянова outfits | Tumblr Fashion, Love & Life 

Hva syns du?♥

Never say never

God kveld alle sammen!

Nå sitter jeg her med Ida og vi ser på sen kveld, men vi skal straks opp. Ikveld har vært så utrolig koselig og morsom. Jeg tror jeg ikke har ledd så mye på sååå lenge. Vi så på never say never, og mens vi så på det hadde vi så på den så fantaserte vi og planla litt om hva vi skal på konserten til Justin i april. ( AHHHH GLEDER MEG). Men vi snakkes senere folkens. Håper alle har kost seg ikveld!

Hva har du gjort ikveld?♥

Love fridayyyy

Heihei alle sammen!

Åh herregud det føles ut som om jeg skrev innlegget tgif for en dag sida, men det har gått en uke siden. Tida går fort, og endelig er det fredag igjen. Ikvel så kommer Andrea og Ida til meg og vi skal kose oss. Vi skal spise masse godt og se på NEVER SAY NEVER. Ahh, det skal bli så koselig. Så skal Ida overnatte hos meg til imorgen, så det blir koseliiig! ♥

Vi snakkes senere!

Hva skal dere ikveld?♥

That's what friends are for


Jeg merker virkelig hvor mye jeg savner alle disse menneskene. Når vi var på ungdomsskolen så vi alle de nye 8.klassingene som har overtatt lærerne våre. Og jeg bare følte meg hjemme når jeg var der. Det føltes ut som jeg fortsatt gikk der, og kunne virkelig ønske jeg gjorde det. De menneskene jeg kjenner er virkelig noen herlige mennesker, og jeg er så glad i dem. Så møtte jeg selvfølgelig favorittlæreren min, og det er helt jævlig å tenke på at jeg ikke skal ha han lenger. Han var ikke bare en lærer han var så mye mer enn det. Savner alt, og kjenner på meg at jeg virkelig ikke vil gå på videregående lenger. 

Er det noen du savner akkurat nå?♥

Høstfest next

Heihei alle sammen! 

Nå sitter jeg her sammen med Anna og Cathrine. Cathrine prøver å finne ut hva hun skal ha på seg, og jeg og Anna eter boller. Snart skal Ida også komme og vi skal til vår gamle ungdomsskole, for der er det høstfest. Altså elevene har underholdning, og da kan jeg se mine gamle flotte lærere. Nesten alle vennene mine skal dit, og det er mange av dem jeg ikke har sett på lenge. Så det blir nok veldig bra!Hva skal du idag?♥

Purple glitter
Tenkte jeg skulle prøve noe nytt, og jeg syntes det egentlig ble litt kult jeg!

Hva  syns du om neglene?♥

Caramel hot chocolate heaven

Heihei!

Istad så søkte jeg litt rundt på youtube, og fant en super fin kakao oppskrift. Hun jenta lagde denne drinken inspirert fra en hot chocolate fra Starbucks, og det så veldig simpelt ut så jeg tenkte jeg også skulle prøve det ut. Og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Det var veldig godt og jeg bare elsket det. Tror jeg kommer til å bli avhenging eller noe.. 

Nå skal jeg forklare hvordan du kan lage den. Dette er det du trenger:


Melk, krem, karamell, kako og sukker. 

Step 1: Du koker først melk og kakao. Også før du heller oppi kakoen i koppen tar du et lite lag med karamell i bunnen av koppen. Oppå den igjen heller du den varme kakaoen, også blander du. 

Step 2: Hvis du har lyst til å ha sånn krem tar du krem oppå toppen, oppå der igjen heller du i litt sukker, og litt karamell. Ettersom hvordan du har lyst til å drikke denne drinken.:)

Resultat: Så enkelt var det!

Måtte også bare ta med meg favorittkoppen min fra Paris, Disneyland! 

Har du prøvd å lage noe lignende? Eller skal du prøve?♥

I don't care

'' I don't care what you think about me. I don't think about you at all'' - Coco Chanel ♥

Hvil i fred..

 Dette er sykt. 5.august 2012 forsvant Sigrid.Og igår 3.september ble det funnet et lik i skogen, og det var Sigrid. Jeg synes det er helt forferdelig det som har skjedd. At ei jente bare var på vei hjem fra vennina som ble bortført, og nå er hun død. Jeg kondolerer familie og venner. Ei så ung jente, ei jente på min alder. Det er sykt jeg tenker det kunne ha vært meg, eller det kunne ha vært akkurat du som leser dette nå. Vil advare alle jenter å være forsiktig om kveldene, ihvertfall hvis det er mørkt. Aldri si at det vil aldri skje meg, for ting kan skje når som helst og hvor som helst. Vi lever jo i en helt forferdelig verden så vi må være forsiktig. Jeg får frysninger når jeg tenker på det som har skjedd. Jeg blir redd, og skjønner virkelig ikke hvem som kunne ha hatt hjertet til noe sånt. Hvordan en person klarer å ta livet av ei så ung jente. Ei jente som hadde HELE livet foran seg. 

Hvil i fred Sigrid♥

Magnetic nails

God kveld alle sammen!

Etter siste innlegg så sov jeg da i en og en halv time, altså jeg våknet klokken seks når jeg egentlig skulle ha våknet en halv time før. Uansett til nå har jeg gjort masse lekser. Åh nå sitter jeg med den deilige følelsen at jeg har nesten blitt ferdig med alt. Har noe igjen, men det er noe jeg bare blir ferdig med imorgen. Over til det dette innlegget handler om, og ja det er denne kjempe fine neglelakken. Du tar først på den neglelakken, også er det en sånn magnet greie på siden som du tar over neglelakken, og da poff så blir det sånn mønster figur. Jeg elsker også neglelakk, så det var kult å få en sånn her spesiell/kul neglelakk.  Denne selges på cubus. 

Har du prøvd sånn her magnetisk neglelakk?♥

 

My heart belongs to Paris

Heihei!

Herregud elsker bare denne t-shorten som dere ser på bildet. Favoritten hittil uten tvil. Føler den bare forteller meg, for dere som ikke ser helt hva det står så står det '' America is my country, but my heart belongs to Paris''. Åh jeg bare kjenner over hele meg at jeg savner Paris, men min snille far prøver å finne billetter til Paris en helg eller noe. For å være helt ærlig har jeg masse lekser at jeg blir syk ved tanken. Jeg veldig sliten fra før av så jeg skal sove i ca. en time før jeg nok bruker hele kvelden på lekser. Har allerede to prøver til neste uke. Matte og naturfag.

Hva syns du om dagens outfit?♥

A cup of teaHva syns dere om bildet?♥

Mandag 3.september 2012Elsker LV veskerrr, er helt hektaa!! Altså jeg vil ikke at alle skal nå tro at jeg har fått en ny veske, for det har jeg ikke. Denne veska er søstera mi sin, og vi har bytta vesker for noen dager. Altså hun bruker min LV og jeg bruker hennes. Idag så var det så sykt kjedelig på skolen utenom fritimen vi hadde. Da ble det liv i klasserommet. Uansett så må jeg egentlig gjøre lekser, men har ikke lekser som haster. Eller jo. Må gjøre matte. Glemte den, må ihvertfall begynne for vi har sånn innlevering som vi må innlevere senest på fredag. Vi snakkes sikkert senere alle sammen!

Hva skal du idag? Har du LV veske?♥

 

Sunday funday

Heihei alle sammen!

Nå har jeg sykt dårlig tid for vi skal dra til Oslo akkurat nå. Har fortalt dere hva vi skal i forrige innlegg så les den. Idag så våknet jeg halv ti,for jeg måtte gjøre lesker. Så dusjet jeg og fikset meg, men vi snakkes senere ikveld. Da skal vi feire bursdagen til pappa!Hva skal du idag? ♥

tonight i will fall asleep with you in my heart


Kom hjem for en halv time sida, herregud har spist meg stappa. Så nå skal jeg redigere videoen, også skal jeg legge meg. Må våkne opp tidlig imorgen fordi må gjøre lekser som jeg har til mandag. Og senere på dagen drar jeg og mamma sånn greie hun pleier å dra på i Oslo. Det er sånn at hun og vennene hennes møtes en gang i måneden, også spiser de mat og kaker ogsånt. Så da får jeg sikkert se Eda som jeg ikke har sett på lenge! Men vi snakkes imorgen. 

God natt og sov godt! ♥

September please be good to me


 Heihei!

Nå har jeg faktisk laget en sminkevideo til dere, åh herreguud, men jeg vet ikke om jeg skal legge den ut. Legger den ut hvis dere vil jeg skal det. Jeg viser hvordan jeg sminker meg på bildet over. Litt sånn hverdagslig sminke. Uansett nå har jeg egentlig dårlig tid for søstera mi driver å maser på meg at jeg skal ned. For senere ikveld skal vi til Oslo, og der skal vi på sånn familiemiddag. Så idag er det første september altså en ny måned. Håper måneden september blir fin! Men vi snakkes senere ikveld. 

Vil du at jeg skal legge ut sminkevideoen?♥

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits