oktober 2010

Candy candy

Ok, slapp av vi skremte ingen unger ikveld. Det var planen men vi tenkte dette er det eneste dagen i hele året der du kan få godteri.Så hvorfor ikke gå halloween. Haha planen var at vi skulle bare banke på hos et hus. Men det ble til at v banket hos alle som hadde gressskar utenfor huset.

 


Resten av kvelden tilbringte vi hjemme  hos meg, vi sang singstar eller vi skrek. Når vi gikk ned spurte jeg mamma om hun hadde hørt oss hun bare '' jeg tror ikke det var bare vi som hørte dere, tror det var hele gaten'' Åh til slutt skrudde jeg av tv det var deilig.

Hehe så mye fikk vi + vi drakk opp en hel cola flaske.Dette var halloweenen min.

Så hvordan gikk halloweenen din?
i'm a scary vampire

Heyhey!

Nå skal jeg til Cathrine, vi skal ut å skremme folk. Hehe synes synd på barna egentlig som en gang ikke vet hva de har på vente vil dere se en smake bit på hvordan jeg ser ut?

 

HVordan ser jeg ut?

Happy Halloween

Hei!

Idag er det da halloween, åh jeg klarer å huske for akkurat et år siden at jeg skrev om halloween. Ja så snart skal vi til Oslo.Etter det skal jeg og Cathrine gå halloween, eller tror vi skulle skremme folk. Uansett jeg tror jeg funnet ut hva jeg skal være.. Vampyr. Eller et eller annet, veit ikke enda!

 

Tumblr_lb50qc3us51qasxryo1_500_large

Tumblr_lb57s42hnf1qd02spo1_500_large

Tumblr_lb2xpfimcb1qcqdg8o1_400_large

Feirer dere Halloween? Skal dere gå Halloween idag?
Tired

God kveld eller natt da!

Nå skal jeg da til sengs, i morgen er det Halloween så jeg skal en liten tur ut med Cathrine. Cath skal være the ring damen men jeg veit ikke helt hva jeg kan være, forslag?

 

I morgen klokken et/to tiden skal jeg og mamma til Oslo fordi det er sånn møte med damer og sånn kjerring prat som jeg kaller det. Men jeg skal møte vennina mi Eda fra Oslo der så det blir kos. Lenge siden jeg har møtt henne.


__bildet tatt av meg

Forslag til hva jeg kan være i morgen?
Find my pictures on weheartit

HeyHey!

Akkurat nå lærte jeg meg å legge ut bilder på weheartit. Så nå kan dere finne bildene mine på www.heartit.com

Har egentlig  bare lagt ut et bilde. http://weheartit.com/entry/4682601 - trykk på hjertet:)


Første bildet mitt, og det er selvfølgelig starbucks bildet mitt. Det første bildet ser dere?

Miss Starbucks Coffee

Heyhey!

Jeg lurer på hvorfor skal det være Starbuck coffee rundt i hele verden, men ikke i Norge.? Norge må nok være det eneste landet i hele verden uten Starbucks. Jeg som elsker frappucinoen.


Nå som de også har åpnet europas 2.største senter i Tyrkia. Ved der jeg bor. Åh ble så glad, kan gå dit på 5 min. Og der var det jo selvfølgelig Starbucks. Var der nesten hver dag. Det var jo så godt. Så ferie pengene mine gikk egentlig på starbuck. Jeg kjøpte meg kaker og frappucino osv. Så var jeg så ivrig på å spandere på kusina mi hele tiden. Hehe.


Første gang jeg drakk Starbucks var i Amsterdam. På vei til Tyrkia. Og hele veien satt jeg ønsket at det var starbuck i det nye senteret. Og det var det. 2 cafeer og. En oppe og en annen nede. ♥

Frappucino og berlinebolle, likte også browniesen.

Savner sommeren, savner å være i det senteret hele tiden.Savner varmen, savner familien savner alt. !

Jeg skulle til å..

gjøre å øve til prøve. Men det endte opp med at jeg skrudde på tv og begynte å spille wii. Jeg spilte sing it, eller sang da. Det gikk ikke bra siden jeg har så vondt i halsen, hoster og stemmen min høres ut som om noen tar kvele tak på.

 

Jeg skulle til å åpne sekken... for å øve.


Så mye åpnet jeg av sekken da jeg bare ''nei ombestemt meg''


Har du wii`?
Bilde veggen min!

Heihei!

Først kan jeg starte med at jeg må være noen av mest usunne menneskene på jord. I går hadde broren min kjøpt kebab til oss, men jeg klarer jo selvfølgelig ikke å spise opp alt. Så det endte med at jeg spiste resten idag morges. Jeg satt på sofaen og spiste den, og drev og tenkte på at hvis jeg fortsetter sånn. Ender jeg opp feit.

 

Så dagen idag skal jeg øve til prøver. Norsk som vi har på mandag, matte ( algebra) og naturfag. Også skal jeg ringe Azul og si at hun kan komme allikevel. I kveld!:) Hvis jeg orker..


Hehe begynte istad, skal lage meg en skikelig fin bildevegg. 

Familie bilde vårt som jeg elsker. Pappa,broren min, mamma, søsteren min og meg.

Har du bildevegg? Eller vil du ha?
 

god natt bloggen

Heyhey ! Siden jeg ikke har blogget så mye idag tenkte jeg at jeg kunne blogge fra mobilen min før jeg la meg. Jeg blogger da fra mobilen min. Mine lovely xperia mini pro. Er serilst så digg å skrive med dette tastaturet. Så resten av kvelden etter at andrea reiste så jeg på eclipse . Og begynte selvfølgelig å grine når jacob kysset bella. Og ha bare "i love you forever, i will fight for you, until your heart stops beatin " herregud der rant rårene for å si det rett... Så harr jeg sett på film med broren min. Kos fredag. Så good night <3

Under my Umbrella

Heyhey!

Idag så har Andrea blitt med meg hjem. Vi spiste mat( standard) Så fikset vi oss og gikk ut å tok noen bilder ute i regnet. Ja så det har vært en koselig dag. Så folkens nå er det helg. SÅ deilig. Azul ville egentlig komme nå men er så sliten så skal bruke resten av kvelden på bare å slappe av, og se på noen filmer eller noe. Så skal Azul komme til meg i morgen istedet.

 

Noen av bildene vi tok:Så hva syntes du om bildene?
NY HEADER

Cathrine har laget en skikkelig fin header til meg, ble skikkelig fornøyd. Bildet på headeren er et av bildene når vi hadde photoshoot etter sommeren.Ok får ikke laste opp bilde, men du ser vel headeren!


Så hva syns du om nye headeren min?
Spille lista mi for tiden

nr.1 What if- Jason Derulo

nr.2 U smile - Justin Bieber

 

nr.3 Only girl - Rihanna

 

nr.4 A year without rain- Selena Gomez

 

nr.5 Stay - Miley Cyrus / Og egentlig hele i can't be tamed albumet

 

SÅnn det var  noen av sangene jeg hører på. Absolutt noen hører på så mange andre sanger, men gidder ikke å legge ut alle. Hva slags musikk hører du på for tiden? Hører du på noen av disse sangene?
Thursday

Heyhey!

Idag er det da torsdag, jeg veit ikke men jeg liker ikke torsdager. Sikkert på grunn av at vi alltid slutte så sent på torsdager når jeg gikk på barneskolen. Har hatet det siden da. Og har desverre blitt en vane. Cathrine var så snill så hun skal lage en header til meg i kveld. Den jeg har nå er bare sånn for å ikke ha noe. Så ikveld kommer det kanskje en ny header.

 


Just fake a smile.:) Nå skal jeg se på the yellow hankerchief. En film med Kristen Stewart.

Liker du torsdager ? Eller liker du dem ikke?
Classic Burberry scarf

Heyhey!

Hvem er det her som ikke ønsker seg et burberry skjerf? Jeg elsker classic burberry skjerfene, og vil ha det. Men ikke nå litt senere i livet. Hakke bruk for det nå. Kjellern er fult med skjerf. Selvom jeg bare bruker en akkurat nå. Mitt ''burberry'' skjerf.

 

Hvis jeg skal kjøpe meg ekte burberry skjerf skal det være som denne typen som Blake Lively har på seg her.

Har du burberry skjerf eller vil du ha en?good night

God kveld alle sammen!

Nå har jeg nettopp dusjet og fikset meg til å sove så ville bare oppdatere før jeg la meg. I morgen har vi nasjonal prøve i matte. Så wish me luck.

Bed,goodnight,quote,sleep,good,night,dream-eb29906673372e05885e8f6bc87fb471_h_large

Good night ♥
the light
Ja det kommer til å komme flere innlegg fremover med bare bilder, uten tekst. Men inni mellom når jeg ikke orker å skrive. Syns du det er en bra ide?
fire and rain

Hva syns du om bildene?
Outfit 27.oktober 2010

Heyhey!

Synes det er litt lenge siden det har vært dagens outfit. Så nå skal dere få en outfit. Ja idag har vi skrevet engelsk stil og stilen min het ''love never ends''. Det gjorde vi i 3 timer, og jeg som skrev 5 håndskrevne sider klarte ikke å føre inn ferdig til innføringsarket. SÅ jeg måtte levere med kladde. Åhh, fingrene mine verker enda.

 


Ikke noe spesielt med antrekket, men fikk lyst til å legge ut outfit. Bukse: pieces, genser cubus og vest h&m.

NÅ er det tv og lekser!

Hva syns du om dagens outfit?
Støvletter fra Italia

Heyhey!

Som dere kanskje husker var jeg i Italia i april. Da gikk jeg nemlig å kjøpte meg et par støvletter. De er skikkelig gode å gå i, men ikke noen vintersko. Men denne uken skal jeg og mamma gå innkjøp for noen vintersko. Disse skal jeg bruke til snøen kommer. Har jo aldri hatt sjansen til å bruke dem. Før nå.

 

Så en liten titt på støvlettene mine fra Italia:


De er lilla og litt uklare på dette bilde..

Hva syns du ?
1.plass

Som sagt ligger jeg da på 1.plass for kommunen vår her, Eidsvoll. Vet ikke hvor lenge det varer, men håper det varer litt. Jeg blir da ganske glad når jeg ser at jeg får mange kommentarer og når statistikken min  øker. Og nå har jeg også fått mange lesere. Så i'm just love you guys ♥Hva syns du om bloggen min?
Konferanse time

Heyhey!

Grunnen til at jeg ikke har blogget før nå er at jeg har vært på konferanse time. Det gikk supert, ble ganske fornøyd med kartleggern min i engelsk og matte. Og 0 anmerkininger. Stolt. Og folkens jeg ligger på 1.plass i Eidsvoll. Tuusen takk til alle dere som er innom bloggen min, og fører bloggen min høyt opp.

 


Vennina mi som bor i Oman har begynt å blogge igjen så ta en titt : http://majakristine.blogg.no/ http://majakristine.blogg.no/ http://majakristine.blogg.no/ http://majakristine.blogg.no/
Har du hatt konferanse time enda? Hvis du har hvordan gikk det?
moonlight

Heyhey!

Tusen takk for at dere er innom bloggen min, statistikken min begynner å bli bra, og jeg har fått flere lesere. Det er bare så koselig. Kan si at jeg er veldig takknemlig for alle som er innom og faktisk gidder å kommentere. Uansett idag våknet jeg til at det faktisk var litt mørkt ute, og månen var rett foran vinduet mitt. Og det første jeg gjorde når jeg sto opp var å ta bilde av det.

 

Også nå er jeg nydusjet, har jo vært på dansing. Så har jeg spist hamburgere. Haha fat, hamburger i går og idag.Hva syns du om bildet?
Stil om slankepress

Heyhey!

Halve dagen idag måtte vi skrive en sånn stil. Og vi kunne velge mellom, anabole stereoider,slankepress eller om elevherverk. Jeg valgte da slankepress, fordi jeg synes jeg hadde mer tanker rundt dette temaet. Stilen skulle være 1000 ord, og jeg har skrevet 4 hånd skrevet sider. Men er ikke ferdig så det blir nok 5 eller 6 sider tilsammen. Så nå skal jeg gjennomføre det og levere det på itslearning. Så skal jeg prøve å bli ferdig med tysk prosjektet. Og på torsdag har vi en 50 siders norsk prøve som jeg må øve til.

Og på onsdag halve dagen skal vi skrive engelsk stil denne gangen. Men da er det fantasi.


Et bilde jeg tok igår.

So wish me luck for this week. Har dere mye å gjøre denne uken?

Senere skal jeg på dans.
Wii - kveld

Heyhey!

Dagen idag har vært super. Har hatt noe å gjøre hele tiden. Først begynte med at jeg fant på noe med Cathrine,Azul og Evine. Så møtte vi Robin og Sebastian og vi var bare hjemme hos Robin. Så reiste vi tilbake til Cathrine der spiste vi hamburgere også reiste Evine, så hadde vi også fått besøk så jeg også måtte reise hjem.

 

Så når jeg kom hjem er det en jente som også var her, og hun visste at jeg hadde wii så hun hadde tatt med kontrollen sin og et sånt danse spill. Og det har vi spilt nesten hele kvelden. Så kom mamma og tok bilder av oss mens vi danset.

Har du wii?
I want your photo !

Heyhey!

Nå vil jeg starte en sånn ''konkurranse'' aktig greie. Dere skal sende bildene deres og de fineste bildene kommer på bloggen. Inspo har jeg hentet fra www.mne.blogg.no . Og tema er : høst ! Send meg høst bilder som du har tatt. Og kanskje bildet ditt kommer på bloggen. Hvis det er mange fine bilder kommer det flere bilder på bloggen. Send bildet ditt til mail adressen min : sainem.blogg@hotmail.com

 Skal du sende inn bildet ditt?
BREAKFEAST

God  morgen alle sammen!

Idag sto jeg opp halv ti og spiste frokost nå, også skal jeg se på tv nå. Idag veit jeg ikke hva jeg skal gjøre såå.


Når sto du opp idag?
Sleepy

Godkveld alle sammen!

Akkurat nå kan jeg sovne her og nå men jeg får ikke sove fordi jeg faktisk fortsatt er hos søsteren min, og nå er også serien min ferdig så skal se på en film på nettet til vi reiser hjem.

 

Tumblr_lara7r9xiz1qc94vro1_500_large

Også et kjempe søtt innlegg som bestevennina mi har postet på bloggen sin. www.idasommerfugl.blogg.no - hun har by the way begynt å blogge igjen så ta en titt. Verdt det !

Are you sleepy now?Heart

God kveld folkens!

Nå er jeg hjemme hos søsteren min. Og og en halv time begynner favoritt serien min på en tyrkisk kanal. Elsker den, den handler om ***, rikdom, skjønnhet osv..

 

Tumblr_lar86zmqga1qdx50go1_500_large

Skikkelig fint bilde,,,

Hva synes du om bildet ?when in rome

Heihei!

Dere husker det innlegget jeg la ut igår om filmer som jeg ville se. Ja da har jeg fått se filmen when in rome som var på listen min. Og den var så utrolig morsom.


Ok nå føler jeg at jeg blogger veldig mye om filmer. Men men bloggen handler ikke bare om meg.

Har du sett when in rome?

 
 

WILD CHILD
Nå sitter jeg og ser på wild child! Bare en halv time igjen av filmen. Jeg elsker denne filmen jeg finner meg selv i denne filmen. Bare litt.

Så har du sett denne filmen?
movies i want to see

nr.1 scream 4 som kommer ut i 2011- gleder meg allerde ble ganske redd når jeg så traileren.

nr.2 When in Rome

 

nr.3. The back up plan

 

nr.4. Killers

 

 

Er det noen av disse filmene du vil se?
Se hva jeg våknet til..

SNØØ!

Jeg ble litt sjokka vi er jo tross alt i oktober. Litt for tidlig synes jeg, men når skolen var ferdig hadde den smeltet. Men det hjelper ikke mot at det er døds kaldt ute. Har også hørt at denne vinteren her kommer til å være en av de kaldeste vintrene her i Norge.

 


SNOW!

Er det snø hos deg?
macbook

Tumblr_lak6h0tqqz1qa8s9eo1_500_large

Macbook er drømme pcen min, og jeg ønsker meg egentlig macbook til bursdag men veit at jeg aldri vil få den. Så tror jeg heller skal ønske meg penger så jeg får spart til en så herlighet som på bildet! Den er egentlig ikke dyr i det hele tatt, men dyr for en bursdags gave.

Har du macbook? Eller vil du ha?HOMEWORK AND TEST

Hei!

Nå er jeg ferdig med alle leksene mine, mangler bare en tysk prosjekt som jeg  begynner på nå. Vi skal ikke fremføre den før neste uke uansett. Azul har da resit, for en time siden. Så vi blogges litt senere i kveld.

 Neste uke har vi norsk prøve så den har jeg også øvd til, og endelig ble jeg ferdig til å øve.

Har du masse lekser du må gjøre?
waffel

Heyhey!
Nå sitter jeg her med Azul og hører på JB. Og vi driver å søker på når han kommer hit til Norge. Og leter etter konkurranser der du kan vinne date med han. Men neida finner ingen ting. Når vi kom hjem lagde vi vafler og satte på filmen disturbia. Men så rar som Azul er sovnet hun.. som vanlig..

 Hører du på JB? ( Justin Bieber)

 

school uniform

Thumb1064_large

Heihei!

Som sagt så skal vi 9.trinn ha på oss skole uniformer. Jentene skal ha på seg svart skjørt hvit skjorte og guttene skal ha på seg svart bukse og hvit skjorte med slips. Og dette blir jo ganske nytt og morsomt for oss. Men dette skal vi gjøre bare i morgen og på fredag. Jeg skal også ha på meg høye knestrømper. Men det kommer en liten outfit greier imorgen. Azul skal bli med meg hjem så det blir kos.

Bruker dere skole uniformer? Hvis ikke kunne du ønske dere gjorde det?


Store nerder

Heihei!

Husker dere det prosjektet vårt på skolen at vi skal ha på oss annerledes klær enn vanlig. Ja idag så var jeg nerd.Og det var mange andre også som var det. I morgen skal vi ha på oss skole uniformer og på fredag.

 

Så her får dere et vakkert bilde av meg og Ada:
Haha lættiss.

Har dere sånne dager ?
Hvilken header?

HEihei!
Jeg spurte Sandra om hun kunne lage en header til meg, og hun  var så snill å lagde to stykker. Så jeg lurte på hvilken synes du jeg skal bruke?

Nr.1Nr.2


Hvilken header?
gossipHva syns du om bildene? Jeg digget dem!
Converse
Converse er noe av de beste skotypene jeg veit om, kult å gå med og ganske gode og. Noen av dem.

Hva syntes du om converse? Har du et par converse eller flere?
A day in the wood

Heyhey allesammen!

Idag så sto jeg opp klokken kvart over åtte sykt deilig å stå opp litt senere enn vanlig. Fordi idag hadde vi sånn utedag greier så vi trengte ikke å møte opp før klokken ni. Men kan si at når jeg og tonje og ida er på samme grupper går ikke ting som det skal. Fordi vi klarte bare å finne en post. Til slutt ga vi oss og bare satte oss midt i skogen og begynte å spise kalde pølser. Så snudde vi og begynte å gå der vi kom fra.

Så var det en annen løype vi måtte ta. Den gikk bra, hvis vi ser unna at vi måtte over en myr med vann til knærne våres- Så har jeg gjort lekser lagde en skikkelig deilig sted inne på rommet mitt.


My crib.

Liker du å ha turdager?
A YEAR WITHOUT RAIN!

btw: elsker denne sangen av selena gomez. søk på youtube. Overskriften by the way. Åh herregud begynner seriøst å bli ganske irritert på selv i hele dag har jeg gått rundt og sagt by the way. OG nå klarer jeg ikke å slutte. Sier det til og med til mamma. Jaja men idag etter skolen var jeg også hjemme hos Cathrine, vi tok bilder og spilte run. BTW: Har blitt avhenging Cathrine.

 
Hva syns du om bildene?
klær skaper folk dagen i bilder

Heihei!

Som sagt hadde vi sånn at vi på en måte skal kle oss ut dag i dag og på onsdag. Som sagt idag var jeg blair waldorf og var ganske bertete og hadde veldig mye lip gloss selv om hun ikke har det. Men hva jeg skal være på onsdag er hemmelig. Noe skikkelig kult btw.

 

Noen bilder vi tok på skoeen:


Jonas som var Oslo sos gutt.

Andrea nerd, meg blair og tonje fjortiss.

Ada sånn femti talls jente og emma emo.
Ada ♥

Hva syntes du om bildene?
 

Klær skaper folk

Hallo!

Ja nå får dere vite hva jeg gleder meg sånn til. Det er det med at 9.trinn har et sånt ''prosjekt'' igang.Sånn at på mandag og onsdag skal vi kle oss ut som foreksempel : nerd, emo, gutt osv. Og i morgen skal jeg kle meg ut som Blair Waldorf. Skal liksom være sånn gossip girl jente. Og på torsdag og fredag skal vi ha på oss skole uniformer. Gleder meg!
Alt klart til i morgen, skal nå fikse jakke og sko. :)

Hva syntes du om dette ''prosjektet''?
SUNDAY

Leser esthetique. Love it ♥


Herregud gleder meg sykt til i morgen... Skal forklare hva jeg skal i morgen litt senere så stay tuned.

Hva gjør du idag ? Kan du gjette hva jeg gleder meg til?

Sainem on twitter !

Heyhey!

For noen dager siden lagde jeg meg twitter, og idag begynte jeg å twitre. Jeg syntes det er råkult. Og tror jeg kommer til å bli avhengig av det som jeg er av blogg.no og facebook. Så nå kan dere finne meg på twitter. Søk: Sinem Aktas, eller sainem1996 , så kommer det opp. Og da kan dere også følge meg der.

 


Jeg twitrer på engelsk bytheway.
Skal du følge meg på twitter? Har du twitter?
Fritt vilt 3

Hallo!
Ja grunnen til at det nesten ikke ble noe bloggings igår var at jeg var på kino med jentene mine. Vi så da på fritt bilt 3, som ja.. Nesten ikke var noe skummel. Den var mer spennende. Ble jo skremt inni mellom men ikke at jeg ble dødsredd. Haha fingrene mine ble helt stive etter å ha holdt jakken til Emma så hardt. Haha fikk vondt senere. Vi skulle egentlig dra 13 stykker dit, men ble til at vi var 5. Haha mange som ikke kunne og ikke gadd.

 

Men jeg likte selvfølgelig 1'ern mest. Den var best.

Har du sett fritt vilt 3? Hvilken av filmene syntes du er best?
Krøller

'Hallo!

Idag så prøvde jeg noe jeg nesten har aldri gjort, nemlig krølle håret mitt med rettetang. Synes det ble ganske fint. Nå skal jeg reise til søsteren min og senere skal jeg se fritt vilt 3 på kino  med jentene mine.

Hva syntes du om krøllene mine?
THE TIME OF OUR LIVES

Heihei alle sammen!

Nå er det da endelig helg, som mange er kanskje veldig glad over. Sånn som meg. I helgen skal jeg ikke noe stort, skal på kino med jentene mine i morgen. Vi skal se maskeblomstfamilien. Hehe, egentlig skulle vi se fritt vilt 3 men noen av oss kunne ikke se den. Derfor ble det en annen film.

 

Hva skal du i helgen?
STAY

Well it's good to hear your voice
I hope you're doing fine
And if you ever wonder
I'm lonely here tonight
Lost here in this moment
Time keeps slipping by
If I could have just one wish
I'd have you by my side

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I'm sorry it's this way
But I'm coming home, I'll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay


//foto me

Hva synes du om denne sangen? Denne sangen betyr ihvertfall ganske mye for meg, sangen har en ganske bra handling. Elsker den!♥
BACSTAGE

Tumblr_la828xfpkl1qceg46o1_500_large

 

Marcjacobs_fw09_318_large

//weheartit

A model prepares backstage ahead of the Trelise Cooper catwalk show on day two of Air New Zealand Fashion Week 2009 at the Westpac Tent, Viaduct Harbour on September 23, 2009 in Auckland, New Zealand.

A model prepares backstage at the Alexander Wang Spring 2010 Fashion Show at Pier 94 on September 12, 2009 in
in New York City.Doutzen-kroes-getting-her-hair-done-backstage-at-2009-victorias-secret-fashion-show_large

Tumblr_l9s8a2tnaf1qcvrqqo1_500_large

Vi ser jo modellene bare på catwalken, men backstage bildene er det ganske annderledes atmosfære. Og jeg kunne ønsket jeg hadde vært en av de modellene. Fordi de har de perfekte kroppene og utsendene. Og alle de kule klærne og selvfølgelig sminkene de bruker. Det eneste jeg kan gjøre er å bli ganske inspirert.♥

Blir du også ganske inspirert eller mister du selvtillit når du ser modeller på tv?
Just tonight

Just tonight - the pretty reckless- love this song


Hallo!

Ja dagen idag gikk så sakte, og den ble ødelagt på slutten. Fordi jeg fikk igjen matteprøven min, er glad den ikke teller. For hvis den hadde telt med hadde jeg drept meg selv. Så nå skal mamma bare komme igjen av jobben så skal vi reise til søsteren min en tur. Jeg tar også med sekken min så jeg får blitt ferdig med leksene mine.

Så har du hørt denne sangen før?
Hvilken outfit?

1.
hollywood

2.

 

burberry
Outfit fra burberry og yves saint lauren.
Hvilken outfit ville du ha gått med ?Leopard
Hårbånd fra Gina Tricot.

Hva syns du om hårbåndet ?
Nytt design

Hallo!

Dagen på skolen idag gikk egentlig ganske fort, men det er det med at jeg faktisk har masse lekser igjen som jeg må bli ferdig med. Jaja. Har dere sett at jeg nå har fikset designet mitt. Ble egentlig ganske fornøyd. Ganske enkel egentlig.

 Hva syns det nye eller det gamle?
My heart love it

Hallo!

Men nå er det på'n igjen med skole og da blir det vanskelig å blogge for meg så ofte. Men skal prøve så godt jeg kan. Som dagt var jeg hos Cathrine idag også, men denne gangen var det med Azul. Vi var først på leksehjelp på skolen, jeg brukte en og en halv time på og gjøre seks oppgaver i matten. Men vi har nettopp begynt med algebra så jaja. Eller så var det på grunn av at Azul drev og snakket/skrek hele tiden. Og selvfølgelig sang!

 

Men men nå har jeg lastet ned en ny bilde redigerings program så tok noen bilder for å teste den. Ble faktisk ganske fornøyd. Anbefaler den til alle. BTW: den heter GIMP og kan lastes ned fra google.

 Hva syns du ?
inspirasjon

 

Tumblr_la0yo3f8vp1qapo4to1_500_large

Likte ikke skoene eller sokkene.

4973447780_b9b2a42b83_z_large

Tumblr_la6i49ytnf1qcbx4yo1_500_large

Tumblr_l6i163tr3d1qc1j5so1_500_large

En dag skal jeg ha sånn walk in closet.

Tumblr_l9w1uh97nt1qbp5y8o1_500_large

Herregud noe av det søteste jeg har sett !

Hva syns du om bildene ?
Jentene mine er herlige

Heii!

Sorry for at jeg nesten ikke har blogget idag, men har hatt det så travelt. Det startet jo med skole,så ble jeg med hjem Cathrine.Vi spilte guitar hero og snakket med noen italienske jenter på skype. Haha, det vår så lættiss. Så etter Cathrine hadde jeg skikkelig dårlig tid så jeg måtte forte meg å stappe i meg mat, også reise på dansing. Så nå er jeg nydusjet og helt utslitt. Så neste er senga.

 


Ida og Tonje var også med, se for noen herlige jenter.. Beste♥

Søtt bilde ikke sant?
Da er det skole idag

God morgen alle sammen!

I går natt fikk jeg ikke sove før halv to, så våknet jeg klokken kvart på sju uten noe problem. Haha det rareste var at jeg sto opp midt på natta og gikk ned til stua og spiste mat. Og til frokost idag ble det nok noodler og cappuccino igjen. Men det er jo så godt.

 


Haha!

Fikk du sove noe i natt ?
jeg får ikke sove

Hallo.. Ja døgnrytmen min har jo blitt ja hva skal jeg si helt crap får jeg ikke sove nå. Jeg bliogger fra mobilen min nå.

får dere sove ?

Hjemmelaget aniktsmaske

Hallo!

Nå har jeg laget hjemmelaget ansiktsmaske, og jeg har ikke vasket den bort enda. Men må nok gjøre det snart fordi kjenner at ansiktet mitt har stivnet. Ja så skal jeg skrive oppskriften, ganske enkel.

Alt du trenger er:

1 egg

3 ss sitron

Det er alt. Så skiller du eggehviten og eggeplommen, og du rører eggehviten til den blir stiv. Så blander du eggeplommen og 3 ss sitron oppi, og da har du ansiktsmaske. Du tar den på ansiktet ditt også venter du til at den blir stiv, ca 5-10 min. Så vasker du det bort med lunkent vann og deretter tar på fuktighetskrem.

 


Har du prøvd å lage hjemmelaget ansiktsmaske før?
Red nail polish

Heyhey!

Jeg har da tatt på meg rød neglelakk, veit egentlig ikke hvorfor rød men fikk bare lyst. Ja så det jeg vil si at daffe/spa dagen min har begynt. Litt senere skal jeg lage hjemmelaget ansikts maske. Jeg bare håper vi har avokado.

 Hva synes du om rød neglelakk?
Daffe søndag

Heii!

Idag så var jeg heller ikke noen morgenfugl, ringe klokka mi ringte i over en time og til slutt skrudde jeg den av og jeg våknet for ca en time siden. Ja egentlig så tenkte jeg for meg selv at jeg skulle være sporty idag og ikke daffe hele dagen. Men tanken med hjemme laget spa fristet så det ble til at jeg skal ha en helt rolig og daffe dag idag.Det er jo tross alt siste dagen i ferien så den må nytes..

 Sånn da snakkes vi senere!

Skal du også ha daffedag idag?

 
 

 

nate archibald & chuck bass

Tumblr_l46oygj0l61qc4ygwo1_500_large

Tumblr_l9s0czdrp01qdtveao1_400_large

 

Seriøst de to guttene er så kjekke at jeg døør!

Hva synes du om de to guttene?
Dagens outfit 9.oktober 2010

Hallo!

Idag så våknet jeg klokken 13:00 (??!!) Følte meg som en slask deluxe. Ja folkens nå er det bare 2 dager igjen av høstferien så er det på'n igjen med skole. Idag får vi middags gjester så det blir koselig. Derfor har jeg hjulpet mamma idag med å rydde og sånt.

 

Så her er dagens outfit.:


//Bukse pieces-topp bikbok-skjorte fra et sted som heter jack pot.

Hva synes du om dagens outfit?
Old camera


Kjedet meg så tok noen bilder. Haha..

SÅ hva syntes du om bildene?
My heart beats for love

Hallo!

Ja siden sist har jeg vært i Ikea. Jeg kjøpte meg ikke noe annet enn rammer, og i morgen skal jeg ta ut bilder.Har allerede satt inn et bilde og til og med hengt det opp. Det er et bilde hjertet mitt smelter av å se på. Ja resten av kvelden har jeg ikke noe planer. Tror jeg skal sette på en film og ta meg litt godt, og bare kose meg resten av kvelden.

 


Meg og fetteren min på forlovelse festen til søsteren min, i fjor.

Her er rammene jeg kjøpte fra Ikea i forskjellige størrelser.

Hva synes du om bilde av meg og fetteren min ?
Stikker til Ikea

Hallo!

Nå som Cathrine ikke kunne finne på noe med meg, reiser vi til Ikea så jeg ikke sitter hjemme og kjeder meg i flere timer. Ellers hadde jeg råtnet. Men hadet, blogges når jeg kommer hjem.

 

Sykt fint bilde.. Hva synes du om bildet?
Noodles & cappuccino

Hallo alle sammen!

Dagen min startet med at jeg sto opp klokken halv elleve, jeg tok meg en varm dusj og lagde frokost. Og  jeg spiste noodler og drakk cappuccino til frokost. Så nå ser jeg på the last song. Og senere idag skal jeg til Cathrine.

 Når våknet du idag?
Just the way you are

Hallo!

Ja jeg kom klokken 22:00 fra søsteren min. Vi så på tv spiste mat og godteri osv. Ja når jeg kom hjem hadde mamma ryddet hele rommet mitt. Aww så snill hun er ♥ Resten av kvelden skal jeg bare gjøre ingen ting. Finner sikkert på noe. Synd høstferien snart er over..

 

Så hva gjør du ikveld ?
Et bilde sier mer enn ord.

Heii!

Jeg er da fortsatt hos søsteren min ble over til middag så vi lager hjemme lagde kjøttboller og saus til.Eller søsteren min lager men jeg sitter her. Ja jeg så på bildene før bryllupet til søteren min. Kanskje dere husker at søsteren min giftet seg i sommer. Uansett var det et bilde av oss to som var ubeskrivelig søtt.

 


Elsker søsteren min♥

Hva syntes du om bildet?
Hos min søster

Heii !

 Nå er jeg hjemme hos søteren min, og mamma vekket meg klokken halv tolv. ÅÅh ble så irritert, jeg som var så trøtt idag. Men vi skal snart reise hjem, men ville bare oppdatere bloggen. Idag er det faktisk sol ute, og alle bladene er oransje, jeg elsker høst.!

//weheartit

Hvilken årstid liker du best ?Nighty night

God natt alle sammen!


Leser denne boka for andre gang.

Good night, pleier dere å lese noen bøker før dere legger dere? I såfall hvilken?
Baking av boller

Heii!

Nå sitter jeg på pcen og hører på musikk, pluss at jeg kan høre regnet i bakrunnen. Noe som er veldig fredfult å høre. Ja jeg har da vært i kjøkkenet og baket boller. Det var lekse vi hadde i heim kunnskapen at vi måtte bake noe med gjær. Og da ble det gode boller.

 
Liker du boller ?

 
Back to my computer

Heyy!

Virkelig savnet å blogge, har aldri sittet og gledet meg til å blogge på lenge. Det er vel på grunn av at statistikken min har øket, og da blir blogglysten min på topp. Og ja Sara hadde ikke nett på pcen sin så det var grunnen til at jeg også ikke fikk blogget. Siden sist har jeg overnattet hos vennina mi Sara som bor i Oslo. Vi gjorde egentlig masse. Vi reste ned til Oslo s, spiste og bare gikk. Vi var hjemme 20:00 eller noe. Og helt til klokken 04:00 så vi på sex and the city seriene. Og jeg våknet klokken 10:35(?!!!) Bare 6 timers søvn. Så fortsatte vi å se på sex and the city seriene resten av kvelden til klokken fire.

 

Haha fin historie. Noen bilder vi tok midt på natten...


Digga disse skoene.Sykt, dette er bare en liten del av alle de fine skoene til Sara. Åhh. Elsket de..

Hva synes du om bildene ?
Stikker til Oslo

God morgen alle sammen!

Eh jeg våknet vel for 15 min siden. Og da måtte jeg forte meg å pakke og fikse meg og sånn. Skal til Sara som bor i Oslo. Seriøst savnet henne skikkelig. Så da blir det bloggings derfra.

 


Et bilde Ida tok på søndag som  jeg faktisk synes ble kult. Så jeg redigerte det og la det ut.

SÅ hva skal du idag ?

 
Nokas

God kveld!

Idag var jeg på kino med mange folk, var kjempe koselig bare filmen også kunne vært bra. Vi så på filmen Nokas, og den handler om ranet som skjedde i 2004 i Stavanger. Herregud var absolutt ikke en av de beste filmene jeg har sett. Nå skal jeg lage meg varm kakao og sette på en film og bare kose meg resten av kvelden. I morgen skal jeg til Sara pus og natte der.

 


Digg Cathrine ♥

Har du sett Nokas eller skal du se den ?

 
Dagens outfit 4.oktober 2010

Må forte meg har dårlig tid skal til Oslo og etter det skal jeg på kino med en stor gjeng.


Hva synes du om dagens outfit ?
I love the rain

God kveld folkens!

Siden sist har jeg ikke gjort noe spess enn å ha ryddet rommet mitt og sett litt på tv. Om ca en halv time eller noe kommer Ida hit. Hun skal overnatte her, og vi skal sikkert se på filmer og ta noen bilder eller noe. Og da blir det bloggings igjen vettu.

 

Ja i hele dag har der regnet og det er også litt deilig, det føles ut som om alt blir for frisket. Det føles ut som om jeg har hele høstferien min full, og at jeg ikke kommer til å få tid til å gjøre alt. Hehe joda skal prøve.
Haha istid 3 gikk på tven,alltid koselig å se på det.

Fikk trangen til å ta bilde av skinn tighsten jeg aldri bruker.


Snakkes!

Hva synes du om bildene ?
Første mann til kommentar 1900

Heyy!

Idag er det en regnfull og mørk søndag. Jeg sjekka hvor mange kommentarer jeg hadde fått og jeg hadde 1883 kommentarer. Og den som kommenterer 1900 kommentar får en vurdering. Så idag tror jeg Ida skulle komme til meg så da blir det sikkert film og sånt.

 

00034-00007_large

Hva skal du idag ?
the last song

Hallo!

Siden sist har jeg vært hos søsteren min, vært en veldig liten tur på senteret og sett på the last song. Og nå har vi besøk. Filmen the last song er bare så trist og romantisk. At når filmen var ferdig satt jeg fortsatt å hulket. Ja nå er det jo også endelig høstferie. Jeg føler seriøst at jeg virkelig trengte en ferie.

 


Har du sett the last song ?
Sainem.blogg.no 1 år !

Hallo!

Idag så fyller bloggen min 1 år. Og tenk at jeg har blogget i 1 år nå. Og kommer til å fortsette. Og grunnen til at jeg fortsetter er jo vennene mine, dere lesere og alle sammen. Og på grunn av at jeg rett og slett elsker å blogge. Jeg har nå sittet og jobbet i en og en halv time for å lage en video til bloggen. Håper dere liker. Det er bilder gjennom tider og masse annet. Og folkens nå er det høstferie...♥

 

 

 

Hva syntes du om vidoen ? Og noen som vil gratulere ?
, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits