oktober 2011

Jeg hater

Hehe, har gledet meg til denne delen.. Så nå skal dere få vite hva jeg hater..

? Hater frekke folk. ( Jeg kan være frekk, men ingen kan være frekk mot meg ) Tulla

?  Hater at folk forteller meg løgn midt oppi trynet på meg når jeg egentlig vet sannheten.

?  Hater at alle skal HATE justin bieber noe så jævlig når de engang ikke klarer eller kan være bedre enn han. Snakker da altså om gutter. 

?  Hater at folk ER sååå FALSKE!

?  Hater de dumme stygge fjortiss jentene på facebook som skal leke jævlig dum. 

?  Hater folk som oppdaterer facebook profilen sin med meningsløse ting. Som '' Nå spiser jeg kebab'' '' Nå ser jeg på tv'' LOL, hvem bryr seg om du spier kebab eller ikke. 

?  Hvis jeg er skikkelig konsentrert i timen og en eller en annen idiot drar meg inn i en samtale, så det ender opp med at jeg får en anmerkning. Fuck deg.

?  Når jeg sitter og planlegger drit lenge på det jeg skal fortelle folk om. Så når jeg gjør det, og når det egentlig er meningen til at de skal le, så bare ser de rart på meg. Og jeg blir sittende der og le for meg selv. I'm fucking AWESOME, OKEY!?

?  Hater gutter som skal være så jævlig selvgode og tro de er noe når de bare er noen drittsekker. Heldigvis no one like them in my life. 

?  Jeg hater vinter. Fyfaen, jeg må gå til skolen hver eneste dag. Det er iskaldt, og det er tungt og hele meg blir helt ødelagt til jeg kommer til skolen. Håret mitt og sminken min. Altså my whole day is over just at the beggining. 

? Jeg hater at når jeg går inne på butikkene at de som jobber der følger etter meg. Fyfaen, jeg kan være ung og pen, men de trenger ikke å følge etter meg heller. 

black, dear, fuck, fuck you, mean - inspiring picture on Favim.com Eat my fucking dreams | 85 фотографий sleepless ♥ - Fuck it.

Jeg elsker

Hei, nå skal jeg ha jeg elsker og jeg hater innlegg. Siden jeg ikke har så mye annet å blogge om. 

♥ Jeg elsker familien min og mine gode venner

♥ Jeg elsker skolen ( Halloo don't judge me, dagene mine hadde vært så kjedelige hvis det ikke hadde vært for skolen, har noe å gjøre der ihvertfall )

♥  Jeg elsker regn, og elsker å sovne til lyden av den.

Tumblr_lros8kdext1r0h3iwo1_500_large

♥ Jeg elsker å ha en perfekt dag, at alt går veldig bra! 

♥ Jeg elsker å se på film og tv-serier.

Z219090401_large

♥ Jeg elsker Justin Bieber. 

Tumblr_ltuox6cltk1qcfyw0o1_r1_500_large

♥ Jeg elsker bursdager.

♥ Jeg elsker mat ( Seriøst hvis jeg ikke hadde blitt feit av det, hadde jeg spist mat og fat mat hele tiden ) 

1108988-11-1320071908633_large

Skjønner dere hva jeg snakker om eller? Hallo hvem vil ikke spise en knekkebrød hele tiden??!!! 

Tulla foretrekker heller en sånn her kake:

6265141527_50d53f1b17_large

♥ Jeg elsker musikk. Hadde ikke klart å leve uten det. Hadde vært såå kjedelig. 

♥ ELSKER PCEN MIN

♥ Elsker Chanel, Prada, Gucci, Louis Vuitton merkene selvom jeg ikke har noe av demmmm!!!!! :(((((((((( Lover dere en dag skal jeg gå med alle disse merkene..

Tumblr_lthhti4sm11r1wteco1_500_large

Ja, oki jeg elsker masse, dette var ihvertdall noe av de.

 Ja , noe av det jeg elsker...

Bilder fra halloween festen

Heihei!

Som sagt var jeg på Halloween fest igår, og her kommer det noen bilder.
 

Nice nice.

Hva skal du være på Halloween? Hvis du har feiret den før, hva var du?

Ada is in the houseee

Heeey

Ada is speaking. Nå har vi nesten akkurat kommet hjem (hvis man kan si det sånn, flink i norsk!) så nå sitter vi her og hører "den finast eg veit". Og ja, det var Sinem som ville høre på denne. Jeg orker ikke legge ut noen bilder fra i
kveld, det er jobben til Sinem, min jobb er å legge ut disse bildene 

Sexy and I know itHer er dere heldige og ser en av mine uvaner. Veldig sexy og stikke ut tungen når man smiler må jeg si!

Puss frå mig!

It's fridayyyy

Åh dette er godt. Haha at det endelig er fredag altså helg. I love it. Akkurat nå blogger jeg fra mobilen min og jeg er i Oslo. Jeg er vel hva skal jeg si barnevakt for henne siden foreldrene våres er på cocktail. Men imorgen så skal jeg på halloween fest hos Maja så dette blir en bra helg!

Utplassering på Nannestad videregående

Hei alle sammen!

Nå føler jeg det er lenge siden. Sist jeg blogga var når jeg var i Paris, om at jeg skulle til Disneyland. Tror det er mange som har gått lei av det innlegget. Det er mange som har mast på meg om at jeg må blogge oftere. Og når jeg ikke har lyst til å blogge klarer jeg bare det ikke. Men nå vil jeg. Og en spesiell person som kanskje har mast mest er Anna! <3 Hihi, men siden sist har jeg da vært på utplassering. Jeg valgte linja media og kommunikasjon.  Jeg skal ikke velge denne linja til neste år, men det var allikevel morsomt med utplassering. 


Fine brua vi lagde, hehe gjett hvem som kom med ideen til at den audi A3 bilen skulle være deer? Heheh, meeg.

Fine macbook som vi fikk bruke <3


Hanna og meg. HAHA, vi fikk oss en god latter.Jessheim med folka <3

Har du vært på utplassering? Hvis hvor?

Snart til disneyland

Hey alle sammen!
Nå er jeg klar til å dra til Disneyland. I går skulle det egentlig komme et innlegg før jeg dro ned til Paris, men nettet var helt hærpa så jeg fikk det ikke til. Siden det tok sånn hundre år på å laste opp bildene..
Og ja nå er bildeoplastnings greia ihvertfall helt hærpa. Siden nå syns den ikke!! Jaa, bilder kommer dessverre når jeg får tid!

Pakker til Paris

Heyhey!

Gjett hvem som reiser til Paris imorgen for andre gang a? Heh, jo det er meg. Gleder meg veldig mye. Gleder meg til å få en ny sjanse til å oppleve den nydelige byen igjen. Vi skal også blandt annet til Disney Land. Det som også blir morsomt er at jeg tar med pcen min så jeg får oppdatert hva jeg gjør i Paris. Akkurat som forrige gang. Forrige gang jeg var der var tidligere i vår. Såå har jeg sjekka været og det  er sol alle dagene jeg er der. Åhh, hvor herlig er ikke det!

Klærne jeg skal ha meed. Og btw fikk iphone 4 idag :D 

Har du vært i Paris?

Siste dagen i høstferien

Litt deilig egentlig at skolen begynner. Kan ikke si jeg ikke har savnet den for det har jeg. Jeg har ikke sett vennene mine på jaa, en uke og noen på flere uker som da har vært på ferie. Savner å gå i gangene når det er friminutt, og løpe til naturfagssalen. Åh, oki, overdriver, men jeg savner det siden jeg elsker skolen! 

Men siste dagen bruker jeg på å hvile ut, og se på gossip girl. Jeg har sett alle sesongene og episodene, men jeg ser sesong 3 på starten av. Jaa, har sett alle sesongene 2 ganger. Sier vel litt om at jeg elsker gossip girl.

Hva har du gjort idag?♥

Waterfall braid

Heihei!

Første gang jeg prøvde en flette som heter waterfall braid, og den var så fin!

Hva syns du?♥

Kinda breakfast

Haha, guess når jeg våknet idag aa? Heheh, klokken 15:07, skikkelig bra! Og imorgen har jeg skole, såå hvordan jeg skal sove i natt har jeg ikke en liten anelse om. Jeg vet jeg kommer til å legge meg klokken 23 også kommer jeg til å snu til den ene og til den andre siden helt klokken 4 på morningen. Vedder på deet! Uansett så lagde jeg meg vel en veldig god frokost/lunch og kanskje middag for noen. Uansett var en fin start på dagen, selvom dagen snart er slutt.


Omelett, og smootie. 

Når våknet du idag?

Peppes pizza og friends with benefits

Heyhey!

Jeg har sagt til dere at jeg skulle fortelle dere om den herlige kvelden jeg hadde igår.  Det startet med at vi gikk på peppes, og herregud så mye jeg lo. Jeg lo av nesten alt og det føltes såå godt å le. Det var sykt morsomt når vi skulle dele det vi skulle betale. Fyfaen det ble helt kaos. Hahahah. Så dro vi på kino og så på filmen friends with benefits. Jeg har sett den før, men ville se den på kino denne gangen. Og før filmen starta hadde jeg, Andrea og Alex sånt helt syyykt lættiss. Så altså hatt en utrolig koselig kveld med herlige jenter! BTW: Syns jeg filmen er helt råå og morsom! Anbefales!


Alex, meg og Karoline.

Alexandra og Meg.

Me and Karoline <3


Synne, Alex, meg og Karoline, også var det Andrea som tok bildet da! <3 

Har du sett filmen friends with benefits?

Nachos og filmkos

Heyhey!

Idag så har jeg faktisk lagd en hårvideo til dere, men er litt usikker på om jeg skal legge den ut! Uansett så var jeg skikkelig sulten og visste egentlig ikke hva jeg skulle lage, helt til jeg kom på at jeg kunne prøve å lage nachos. Og nachosen jeg lagde ble vellykka. Den var kjempe god. Men her om natta begynte jeg å se på skrekkfilmen mirrors ble ikke ferdig med den siden jeg sovna. Så nå skal jeg se den ferdig. Så vi blogges!

 

Har du sett filmen mirrors?

ONE DIRECTION

Seriøøøøst disse guttene er bare sååå nydelige! De er kjekke og synger såå bra! Jeg ble bare forelsket med en gang jeg så dem. De er liksom tatt ut fra drømmene mine! 

1419156594_5_bwsg_large

1419156567_5_ndot_large

1419207678_5_1bwk_large

Tumblr_lsb59gupnp1qc3d2ho1_500_large 

 

Vedder på at jeg kommer til å bli like obsessed med de som jeg er for Justin Bieber. 

ER DEM IKKE NYDELIGE? 

B-e-a-utiful

Heihei!

Har hatt en helt utrolig fin kveld! Blogger om det senere når jeg får bildene fra Andrea! Men ville bare blogge imens, og det er om denne fine sangen jeg fant idag. Den var så fin, og jeg syns sanger og folk som er kjent fra youtube er skikkelig flinke! Liksom litt deilig å høre på folk som ikke er sånn ''SUPERSTAR'' og alle vet om de liksom!

 

Denne sangen heter B-e-a-utiful og det er Megan Nicole som synger den!

Hva syns du om sangen?

Just chilling

Heyhey!

Nå sitter jeg her inne på det ryddige rommet mitt. Idag så rydda jeg nemlig det, vasket og støvsuget. Ryddet også litt i garderoben min. Det så trossalt ikke ut. Uansett så har jeg også sett på filmen my luck tidligere idag. Så så jeg på the vampire diaries, også nå skal jeg se Chloe. Men jeg skal dusje først. Så vi snakkes! 

Vi blogges søtinger!♥

Gårsdagen

Heihei alle sammen!

I går møtte jeg bestevennina mi fra Oslo, Eda. En gang i måneden på søndager pleier mamma og vennene hennes møtes. De spiser og snakker, og siden mammaen min og hennes mor drar dit pleier vi også å dra dit for å være sammen. Det pleier alltid å være koselig. Siden vi har alltid noe å snakke om! Og igår var det også veldig koselig. Idag skulle jeg egentlig ha jentekveld med jentene, men to av dem kunne ikke allikevel, derfor skal vi ta det en annen gang i uka! 


Eda har sick sick sick fint hår!!!!!!!!!!

Hvordan går høstferien din?♥

Gratulerer med 2års dagen bloggen

Hei alle sammen!

Idag er det akkurat 2 år siden jeg publiserte det første innlegget mitt. Det er sykt hvordan de 2 årene har flydd unna, for det føles ikke sånn ut i det hele tatt. Men jeg vil uansett takke alle som har følgt med på denne bloggen. Kanskje noen har følgt med siden starten.  Det vet jeg ikke noe om!  Uansett takk til alle som har vært innom, alle som har kommentert. Dere aner ikke hvor mye det betyr! 

Jeg har hatt planer om å slutte bloggen flere ganger, men det har bare ikke gått. For siden jeg har oppdatert denne bloggen nesten hver dag, hvis vi ikke teller med de små bloggpausene, i hele to år føles det ut som bloggen er en del av. At jeg ikke bare kan gi den opp. Noe jeg ikke har planer om! Siden jeg elsker å blogge, og det skal jeg fortsette med!

  Noen bilder fra i fjor mai. Her er det også et innlegg der jeg hadde blitt hacka av Cathrine: http://sainem.blogg.no/1273854835_jeg_er_en_banan.html#comment Lættisss. Savner Cathrine såå mye. <3 Men uansett hvis dere er interessert i å se på gamle innlegg, kan dere gå inn på arkiv, og lese der. Har ikke sletta noen innlegg, alt er der siden starten. 

Gratulerer bloggen! ♥

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits