oktober 2012

Snow snow snowDenne snøen har kommet over en natt. Er det mulig sier jeg bare. Jeg våknet idag tidlig til at det var hvitt overalt, og det har snødd i hele dag. Vi er i slutten av oktober, men snøen kunne jo ha kommet litt nærmere jul? Velvel, jeg synes det er ihvertfall utrolig koselig med snø, selvom det er kaldt. Jeg har fått skikkelig julesteming, og har allerede begynt med å høre på julesanger. Så er det jo selvfølgelig julebrusen og pepperkakene som de har begynt med å selge i butikken! Åh elsker denne tiden av året! 

Er det snø der du bor? Har du fått julestemning?♥

Cupcake girl

God kveld alle sammen!

Nå har jeg nettopp spist middag og magen min er rund og god. Siden sist har jeg faktisk ryddet hele huset, og etter det bakte jeg cupcakes. Uansett vi blogges søte dere!

Hva syns dere om bildene?♥

SUNdayHeihei alle sammen!

Idag så våknet jeg egentlig klokken 10, men siden tiden har blitt tatt 1 time tilbake blir det vel klokken 9. Idag hittil har jeg dusjet, gjort lekser, og støvsuget stua. Senere ikveld får vi nemlig middagsbesøk. Jeg må ned å hjelpe mamma litt mer nå så vi snakkes nok litt senere. 

Hva skal dere idag?♥

Saturday evening

Heihei alle sammen!

Vel som mange av dere har merket så har jeg ikke blogget på nesten en hel uke, og grunnen til det er at jeg virkelig ikke orket. Jeg tok meg en liten bloggpause, og det var virkelig mange som maste på meg om å komme tilbake. Var mange av dere lesere som også kommenterte om at jeg var dårlig på å oppdatere. Uansett nå er jeg tilbake og bloggingen vil fortsette som før. Siden sist har det egentlig ikke skjedd mye, en av grunnene til 0 blogging. Uansett jeg fikk kjøpt meg sushi i kveld så jeg fikk kost meg med det. 


Vi snakkes imorgen alle sammen!

Hva har du gjort idag? 

Red nails


Litt failet, men det får gå. Denne høsten er jeg virkelig obsessed med røde negler. Synes det er så utrolig fint!

Hva syns du om røde negler?♥

Paranormal activity 4

Nå ligger jeg i senga mi og har nettopp renset ansiktet, pusset tenner og hoppet inn i nattkjolen min. Som sagt dro jeg på kino og så paranormal activity 4. Så jeg kan begynne med å si at den var bra. Jeg ble redd, og jeg skvatt til flere ganger. Og selvfølgelig skrek jeg noen ganger. Likte virkelig ikke slutten, den var bare så utrolig teit. Så synes jeg også på en måte at de samme tingene som skjedde på 1,2, og 3'n skjedde på 4eren også. Mye likt. Uansett hvis dere er sykt paranoiede og blir rett skremt, IKKE se på den. Dere kommer da til å død. Har du sett paranormal activity 4? Isåfall hva syntes du? Skal du se den?♣

Details

Åh jeg bare elsker den nye earcuffen min! Virkelig. Jeg pleier egentlig ALDRI å bruke øredobber eller noe lignende. Men når jeg fant denne earcuffen måtte jeg bare ha den. Senere ikveld skal jeg se på paranormal activity 4 med noen jenter fra skolen, Anna og Elise. Åh herregud kan si jeg gruer meg sykt mye. Jeg vet jeg kommer til å bli såå redd. Jeg skal oppdatere dere når jeg kommer hjem som nok blir ca. etter klokken 22. Ønsk meg lykke til og vi snakkes!

Hva syns du om earcuffen?♥

Hvordan få ren hud og mindre kviser

Heihei alle sammen, først vil jeg beklage for dårlig blogging denne helgen, men har ikke orket noe særlig å sitte på pcen. 

Uansett dette innlegget skal handle om tips fra meg for å få renere hud og mindre kviser som overskriften sier. Dette innlegget vil inneholde tips som har fungert for meg. 


♥ Drikk masse vann. Dette er veldig viktig for både kroppen din og huden din. Jeg var ikke så veldig flink til  å drikke mye vann før, men man får seriøst mye renere hud når man drikker mye vann. 

♥ IKKE STRESS. Dette har vært et problem for meg, for jeg har hatt en tendens til å strese for mye. Og kroppen og huden vil reagere på at du stresser, og plutselig så har du fått en kvise. 

♥ Rens ansiktet ditt. På kveldene det siste du skal gjøre det er å sovne med sminke på. Ta deg tid til å ta av all sminken, og rens ansiktet ditt med hudresnings produkter. Til ansiktet mitt bruker jeg en renseskum fra clinderm, og virkelig anbefaler den på det sterkeste. Den fungerer sykt bra til meg.

Radaa'r Vogue, Barbara Palvin for Victoria?s Secret Prikbordfoto's Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://24.media.tumblr.com/tumblr_ln0gip2qUN1qegy1lo1_500.jpg

♥ Dusj regelmessig. Hvis du har blitt vandt til å dusje hver dag da må du dusje hver dag, hvis du dusjer annehver dag da må du dusje annehver dag. Lag deg et system og ikke hopp over dager.

♥ IKKE spis potetgull. Virkelig fra mine tidligere hendelser så var en av de største grunnene for at jeg fikk kviser var at jeg spiste så mye potetgull. Nå klarer jeg å spise potetgull evt. bare på fredager, og ikke noe mer enn det. For potetgull er virkelig noe som er så fettete og den inneholder mye olje, og det kan gå utover ansiktet ditt når det bir for mye. 

♥ Spis sunnere. Hvis det blir for mye McDonalds og tunge målretter kan det hende kroppen din ikke tåler det, og til slutt som nesten alt annet kan dette gå utover ansiktet ditt. Det er så mye bedre å spise fisk og salat, enn å spise bare drittmat. 

♥ IKKE PELL PÅ KVISENE. Du må bare klare det. Du må klare å holde hendene dine unna ansiktet ditt, og ikke klem kvisene. For det vil irritere dem, og dagen etter så har du fått en ny. Du har hender som er bakteriefulle, hvis du i det hele tatt skal ta på ansiktet ha hendene dine rene. Da må du rense dem evt. med antibac. 

♥ Skift putetrekk ofte. Du tenker kanskje ikke mye på det, men det er faktisk mye bakterier på puta di også. Og siden puta di er stedet der du har hodet/ansiktet ditt hele natten er det viktig å ha ren putetrekk.  

Hayata Pembemsi Bakıyorum.* Tumblr Google rezultati pretra?ivanja slika za http://blog.joseluishdz.com/wp-content/uploads/2012/06/adriana-lima-1321.jpg 

Dette er ihvertfall tips som har fungert for meg, og jeg har virkelig begynt å få en mye renere hud etter jeg startet med denne ''prossesen''.

Hva syns du om tipsene? Noe du skal gjøre?♥

Fredagens outfitGod kveld alle sammen!

Idag etter skolen så dro jeg og Andrea til starbucks. Det var koselig å være med henne litt etter skolen idag. Nå så bare ligger jeg og hører på musikk, og tenker jeg skal bake brownie nå. Så skal jeg se taken filmen, for jeg vil se taken 2 filmen som går på kino nå. Så idag har jeg kose slappe kveld. Skal kose meg masse, og håper dere også koser dere denne fredagen :)

Hva skal dere ikveld?♥

Sliten og trøttHeihei alle dere!

Akkurat nå er jeg så utrolig trøtt, og jeg vil egentlig bare sove. Men hvis jeg sovner nå så får jeg ikke sove i natt, og det vil jeg virkelig! Idag så hadde jeg lang dag på skolen, og hadde mange fag, og jeg blir så sliten av lange dager på skolen. Igår levde jeg med tanken på at det egentlig var fredag idag, men når jeg innså at det ikke var det ble jeg deprimert. Men idag kan jeg si at IMORGEN er det fredag, og endelig helg. Virkelig, gleder meg. 

Hva har du gjort idag? Er du også trøtt og sliten idag?♥

Fun day with my bestie
NYDELIG!!!

God kveld alle sammen!

Idag som sagt kom Ida til meg etter skolen. Jeg har ihvertfall hatt en koselig kveld sammen med henne, fordi vi ikke får vært så mye sammen i det siste. Da blir det godt å være med bestevennina si innimellom. Ida ville at jeg skulle sminke henne så jeg gjorde det, og hun ble så utrolig fin, noe hun alltid er! Akkurat nå så kom mamma og dem hjem fra ikea, og dem hadde kjøpt dobbeltsenga jeg har ønsket meg. Ble så glad akkurat nå, gleder meg til jeg blir ordentlig ferdig med rommet mitt. Da skal jeg vise det til dere!

Hva syns du om bildene?♥

 

Dagens outfit 17/10-12


Bukse//Jc, genser//floyd, Boots//dinsko, skjerf//LV
Heihei alle sammen!

Nå sitter jeg her sammen med Ida, og vi hører bare på musikk. Ida kom hjem til meg etter skolen, og vi spiste italiensk pizza før vi gikk ut for å ta noen bilder. Uansett vi snakkes senere ikveld dere!

Hva syns du om dagens outfit? ♥

Forandring


Åh herregud, takk Gud for at jeg ikke ser sånn ut den dag idag. Virkelig, det skulle ikke ha vært lov. Jeg bare måtte vise dere forskjellen fra 2009 til 2012. 

Hva syns du? ♥

Noen ønsker fra Nasty Galhttp://www.nastygal.com/ 

Denne nettsiden er genial. Jeg elsker klærne fra den siden, og dem har klær i ulike stiler. Jeg personlig synes dem har kjempe fine klær, og hvis klærne og shippingen osv. ikke hadde vært så dyr hadde jeg nok shoppet der hver dag. Men jeg vil uansett anbefale denne siden til dere, og tro meg dere vil ikke angre. 

Hva syns dere om klærne? Vært innom den siden før?♥

Svar på spørsmålsrunden

Hva tenker du mest på for tiden? Møtet jeg skal ha med Justin Bieber om 185 dager, hihi. 

Hvordan mobil har du? Iphone 4

Hvordan har du det fra 1-10 akkurat nå? 8

Hvordan synes du en venn skal være? En man kan stole på.

Hvordan hadde drømmerommet ditt sett ut?  

Fashion: White Bedroom Decorating Ideas Névtelen album Life and soul 

Hvordan sminke bruker du? Bare Minerals, loreal, yves rocher.

Favorittfag? Må nok være engelsk. 

Favoritt tvprogram? Pretty little liars

Favorittfilm? The notebook, from prada to nada, the lucky one. 

Hva gjør deg glad? Mennesker rundt meg som er blide gjør meg også glad. 

Hva gjør deg trist? Jeg er en person som blir fort lei meg, så jeg kan gråte av alt som handler om noe trist. 

Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Louis Vuitton lommebok 

Hvis du kunne gjort HVA SOM HELST akkurat nå, hva hadde du gjort? Vært på shoppingstur i New York med Andrea. 

Hvor vil du reise? New York. 
Everything Is About Love ??????? city lights | Tumblr 
Favorittsted? Paris 


Gleder du deg til du blir 18? Egentlig ikke, haha. Kjedelig da, føler jeg blir gammel. 


Fornøyd med bloggen din? Ja, for øyeblikket :)

Har du kommer i klasse med noen fine folk? Nevn noe, hvilken klasse har du kommet i? Ja, mange hyggelige mennesker i klassen som Camilla, Maren, Julie, Ida, Yasmin, Marthe, Rikke og osv. Jeg går i 1STA.
Noen blogger som inspirerer deg? Andreabadendyck, krissy, thehsk og photographybysara. 
Farget håret før? Nei, det har jeg ikke. 
Hvilken skole går du på? Jessheim videregående. 
Hva tenker du at du vil utdanne deg til? For å være helt ærlig ville jeg bli lege, men jeg har ombestemt meg. Så jeg aner ikke, men kanskje noe innen økonomi? 
Favorittartist? Justin Bieber, Demi Lovato og Lana Del Rey. 
Favorittmat? PIZZA, sånn seriøst kunne ha spist pizza resten av livet mitt. 
Favorittbutikk? Bikbok, mango og bershka. 
Hvilke land har du vært i? Jeg har vært i Italia (2), Frankrike (2), SPANIA,  GRAND CANARIA, Sverige, Tyskland, Danmark, og Tyrkia (3959734975 ganger eller noe) 
Hvor får du så masse penger til å shoppe så mye? fin klesstil - Tusen takk for det, jeg får et sum i måneden av pappa som jeg må klare meg med ut måneden. 
Hva fikk du i snitt på ungdomsskolen? 4,9 
Hva gjorde du for å få Justin Bieber til å followe deg på twitter? Kan forklare dette på den letteste måten jeg satt på rompa i 6 måneder og tweeta til han over 100- 300 ganger om dagen hver dag! 
Tumblr Twitter / TeamOfBieber: Retweet If you are proud!!! ... (5) Tumblr 
Hva er din største uvane? Jeg blir sur skikkelig fort, men klarer ikke å være sur på en person mer enn 10 min da. 
Do you love me? Ofc, baby <3
Trives du på vgs? Ja, det gjør jeg faktisk. 
Hva savner du med ungdomsskolen? Savner alle vennene mine som jeg nesten ikke får sett nå.. 
Er du tyrkisk? Ja, det er jeg. Fullblooded. 
Forbilder/ stilikon? Må være Kendall og Kylie Jenner. 
Untitled kylie jenner | Tumblr Hollywoodtuna 
Fikk du svar på noe du lurte? Som hva? ♥

Fun day

Heihei alle sammen!

Nå har jeg egentlig nettopp kommet hjem, og grunnen til at jeg ikke fikk blogget før nå er fordi jeg var hjemme hos Andrea. Jeg dro dit etter skolen, og jeg har ikke hatt det så gøy på så lenge. Virkelig. Jeg har ikke ledd så mye på lenge, og det føltes virkelig godt. Vi så først litt på tv og spiste mat, før vi spilte bordtennis veldig lenge, også begynte vi å lære litt av dansen til Beauty and a beat musikk videoen. Jeg og Andrea fikk også meet and greet billetten vår idag. Wihooo! Happy girl. Nå skal jeg gjøre lekser før jeg skal legge meg. Så jeg skal blogge litt bedre imorgen. MÅ OGSÅ bare so noe. Idag har jeg slått leserrekorden min. Jeg ligger også på topplista over mest aktive, og dette er så gøy! Tusen takk til alle som er innom bloggen min.

Hva har du gjort idag? ♥

Gutter med stil

Hvis det er EN ting som kan fange oppmerksomheten min, og det er er gutter med stil. Gutten kan ikke være så kjekk, men ha en fin stil og det kan gjøre han automatisk kjekk. Jeg er ihvertfall ei jente som legger fort merke til stilen til en gutt. Hvis den er stygg med sykt sagge bukser og store hettegenseren, kan det hende jeg bare ser rart på den personen. Men hvis jeg møter en gutt med stil, en gutt som kan det å kle seg. Åhh, da bare smelter jeg. Jeg elsker gutter som kan kombinere klærne så bra at de blir ''high-fashioned''. Bare se på de guttene på det bildet. Gutter med stil er et utrolig stort PLUSS! I just love it!

Hva syns du om gutter med stil? Mener du også det er viktig?♥

Sunday breakfastHeihei alle sammen!

Jeg sto opp for sånn en time siden, og jeg spiste den deilige frokosten min som dere kan se overfor. Også så jeg ferdig filmen dark shadows med Johnny Depp som jeg hadde startet på igår. Nå skal jeg straks ned for å rydde litt nede, må jo hjelpe mamma litt. Uansett vi snakkes senere dere! 

Hva skal du idag? Hva syns du om frokosten min? ♥

Bursdag next

Hei alle sammen!

Har sykt dårlig tid så får ikke skrevet noe mer, men skal til Oslo nå til bursdagen til fetteren til mamma. Så vi snakkes senere! Kos dere ikveld!♥
Cleaning my closet

Heihei alle sammen!

Idag så har jeg ryddet klærne i skapet mitt. Jeg har sortert alle klærne jeg ikke bruker, og hver gang jeg skal ha en sånn rydding i skapet får jeg en til to store poser med klær jeg egentlig ikke bruker. Jeg kaster selvfølgelig ikke disse klærne, klærne gis bort til jenter som trenger  det. Uansett nå skal jeg lage meg lunsj også skal jeg bare slappe av ikveld. Må spare energi til skolen starter igjen. 

Hva skal du idag?♥

Hope you are good tonightGod natt alle sammen!

Åh denne kvelden har bare vært så utrolig herlig. Jeg har bare ligget i senga og sett hele sesongen til x factor USA, crazy ja, men jeg visste JB skulle være med på den siste episoden og jeg måtte komme dit. Og jeg MÅ bare si noe, jeg vet det blir for mye Justin bieber på denne bloggen,  men sånn seriøst. Har DERE sett den nye videoen til beauty and a beat? Den var bare syk, og han er perfekt. Har ikke ord punktum. Uansett nå skal jeg blogge ferdig, også skal jeg lese litt fifty shades før jeg legger meg. Good night sweethearts ♥

Hva har du gjort ikveld?♥

This is what i love about fridaysÅhh, endelig er det fredag, og nå er det helg! Jeg kom hjem for sånn ti minutter siden, og det første jeg gjorde med en gang det var å bare legge meg i senga.  I hele kveld skal jeg slappe av, og gjøre det jeg ikke pleier å få tid til å gjøre i ukedagene. Så skal se mange episoder av x-factor, og se en film senere eller noe. Skal ta livet heelt med ro! Så vi blogges senere!

Hva skal dere ikveld?♥

Justin Bieber Meet and Greet
Heihei!

Kan dere nå gjette hvem som er oppi hundre? Ja, det er meg. Grunnen til at jeg ikke blogget igår etter det siste innlegget var at jeg var så nervøs at jeg holdte på å død. Jeg gråt nesten hele kvelden, for nemlig idag skulle det være salg av nye billetter av Justin Bieber konserten. Jeg hadde virkelig så lyst på vip meet and greet, og dette er noe jeg har ønsket meg i 4 år.( Denne inkluderer også diamond circle, plass helt foran på konserten!!!) Kan dere gjette hvem som fikk meet and greet a? Ja, det er meg, og jeg skal dit med Andrea. Jeg så glad for at jeg skal oppleve denne fantastiske drømmen med bestevennina mi! Jeg kan ikke tro at jeg skal møte han. Virkelig jeg skal ta bildet med han, og han skal ta rundt meg. Jeg er lykkelig ♥

Har du billett til Justin Bieber konsert? Hvis du har hvordan billett har du?

Dagens outfit 10/10-2012


Bukse// pieces, Olaskjorte//cubus, Hvit genser// mango, Jakke// Vero Moda, Veske/LV, boots// husker ikke helt hvor dem er kjøpt fra. 

Heihei alle sammen!

Idag morges var det hele minus to grader så det var ikke tale om at jeg skulle ut med skinnjakke. Så jeg fant rett og slett frem vinterjakka mi, og idag har jeg ikke fryset i det hele tatt. Noe jeg gjorde igår :( Idag så slutta jeg tidlig, noe jeg da gjør hver onsdag, åh elsker denne dagen det går så fort. Uansett så har jeg ikke så god tid til å blogge idag, for jeg må øve til en veldig VIKTIG geografi prøve som jeg har igår, som jeg nevnte igår. Jeg skal øve veldig mye, for jeg vil virkelig ha et veldig bra resultat! Vi snakkes senere ikveld da.

Hva syns du om dagens outfit? ♥

Styr på sminkeneHeihei!

Vel jeg er vel ikke den eneste som synes at det var veldig rotete på det første bildet? Ja, og jeg ville finne en løsning så det ikke så så veldig rotetet ut, og jeg fant en video på youtube der jeg fikk litt inspirasjon fra. Så jeg har laget et sånt sminkegreie med to dekktallerken og en lysestake. Utrolig simpelt, og det så jo plutselig veldig ryddig ut. Øverst tok jeg sminken jeg bruker ofte og hver dag, og nedenunder er det sminke som jeg kan bruke innimellom. Uansett det ble fint og organisert. 

Hva synes du? ♥

54 daysHeihei alle sammen!

Nå sitter jeg og ser på nyeste episoden 90210. Åh, er overlykkelig at der er ny episode i både 90210 og gossip girl idag. Uansett så er det bare 54 dager igjen til bursdagen min, og overfor er det bildet av det jeg ønsker meg. Det er ikke mye, men det er jo ganske dyre ting jeg vil ha da. Uansett nå må jeg begynne å øve til prøve. Åhh, må øve masse, så ønsk meg lykke til :(

Når har du bursdag? og hva syns du om ønskene mine?♥

 

Fifty Shades Darker

Husker dere det innlegget der jeg hadde kjøpt boka fifty shades of grey? Vel, jeg har nå lest den ut, og det er jo en triologi så jeg måtte skaffe meg andre boka idag. Istad når jeg skrev at jeg skulle sove, så gjorde jeg det, men det var ikke planlagt at jeg skulle sove så lenge. Så vi får se om jeg får sove snart da. Uansett god natt alle sammen, og vi snakkes imorgen!

Har du lest noen av de bøkene? ♥

Oslo tur med klassen

Heihei alle sammen!

Kom nettopp hjem og jeg føler meg helt død. I natt fikk jeg bare 4 timer med søvn og jeg har vært på bena siden klokken halv sju. Så nå skal jeg sove i en time etter at jeg har publisert dette innlegget. Uansett som sagt dro vi til Oslo med klassen idag, og det var kjempe gøy og koselig. Jeg koste meg veldig med jentene jeg var i gruppe med. Vi fikk en quiz som vi måtte svare på og vi måtte ta bilder foran slottet, stortinget og rådhuset. Deretter dro vi til kulturhistorisk museum og lærte litt om kultur osv. Det var litt kjedelig da, men bedre enn å sitte å ha fag skal jeg si deg. 

Vi startet hele greia vår med å besøke yogurt heaven. Jeg har jo aldri vært her så jeg var veldig nysgjerrig. Jeg bare døde av smaken den var sånn seriøs sånn sinnsyk god, og tro meg det er et sted jeg skal til hver gang jeg er i Oslo. Haha :) Kommer til å ende feit. Maren og Julie koser seg på yogurt heaven. 

Så hadde vi selvfølgelig lunsj på deli de luca. 
Hva syns du om bildene?♥

Sushiiii

God kveld alle sammen!

Ikveld så fikk vi besøk av noen venner fra Oslo, og dem hadde tatt med sushi for å overraske meg. Snille mennesker. Det var utroliiiig god sushi, og det var utrolig lenge siden jeg hadde spist det så det passet egentlig perfekt. Imorgen så reiser vi til Oslo med klassen så det blir nok utrolig gøy! 

Liker dere sushi?♥

Last day
/ noe av det jeg kjøpte fra ikea når jeg var der på fredag. Noen som ville se hva jeg kjøpte. Så jeg kjøpte den hvite sengetrekket med rosa roser på, så kjøpte jeg en matchende telys, også den rammen der jeg har bilder av min familie. 

Uansett idag er det siste dagen min før det er på igjen med skole imorgen. Kan virkelig si at jeg begynte å bli vandt til dette med ferie. Så er den plutselig ferdig. Det har virkelig vært godt å slappe virkelig av i høstferien, for det er min eneste ferie før juleferien. Som er om så lenge, og mye kommer til å skje til da. Akkurat nå er jeg så utrolig trøtt, og jeg vil bare sove hele dagen. Jeg våknet klokken ti og har ryddet og renset rommet mitt siden da. Og nå må jeg dessverre begynne å øve til en geografi prøve, og lese litt til norsk. 

Har du skole imorgen, eller har du høstferie? ♥

Natta

Pappa som har kjøpt den nyeste ipaden! <3

Heihei alle sammen!

Grunnen til at jeg ikke fikk blogget idag alle sammen er at jeg var på konsert. Det var ikke en sånn stor konsert, men det var en tyrkisk artist. Jeg syntes det var utrolig gøy, og han mannen som synger er drit flink. Han synger litt rocka, men tenkte dere ikke var så interesserte at jeg ikke ville blogge om det tidligere idag. Uansett snart skal jeg legge meg, så vi snakkes mer imorgen. Og btw Iren sa til meg at jeg lå på 57.plass på mest aktive på topplisten på blogg.no. Jeg ble kjempe glad når jeg så det!!! Tusen takk til alle som er innom bloggen min, setter virkelig stor pris på det. 

Hva har dere gjort idag?♥ God natt 

On my way to IKEA

Heihei alle sammen!
Nå sitter jeg i bilen og blogger. Tenkte jeg skulle oppdatere bloggen nå som jeg har sjansen. Vi er nå på vei til ikea og jeg bare elsker ikea. Syns det er så morsomt å være der, og jeg føler jeg kan finne alt der. Uansett etter ikea skal vi på besøk til noen venner i Oslo. Så vet ikke om jeg får oppdatert noe mer idag. Vil uansett at alle skal kose seg ikveld.:)

Hva skal dere ikveld?

Gårsdagens outfit i Oslo


Genser/gina, bukse/mango, veske/louis vuitton speedy 35
Grunnen til at jeg ikke fikk blogget igår var at jeg dro til Oslo med mamma og søstera mi. Fikk dessverre ikke reit på senteret med Cathrine allikevel. Det var uansett veldig hyggelig å være i Oslo, og jeg som elsker Oslo. Vi gikk rundt i butikkene på Karl Johan, og jeg fant det skjerfet jeg skal ha fra acne, og jeg fikk kjøpt meg to gensere. Så gikk vi og satte oss på peppes pizzaen foran stortinget, og vi spiste gooood pizza. Var så sulten. Så gikk vi en liten tur ned til Aker Brygge, men siden det var så kaldt ble vi ikke der så lenge!

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du igår?♥

American pancakes for breakfast
Nå ligger jeg her, og har nettopp tatt siste pannekaken i munnen. Så begynte jeg å se litt på madagaskar 3, åh jeg elsker de filmene. Hihi. Uansett nå skal jeg begynne å fikse meg, for jeg skal på senteret med Cathrine. Så  det blir nok koselig! ♥

Hva spiste du til frokost idag?

Inspiration

Naamloos album as, bitch, fashion, girl - inspiring picture on Favim.com Believe in the beauty of your dreams. gossip girl | Tumblr Closet Of Shoes - Google Search Tumblr kendall and kylie jenner | Tumblr Real eyes realize real lies. selena gomez | Tumblr Fanpop - lovinunicorn's Photo Piercings ♥ Statigram ? Instagram webviewer FlogVIP.net/twweheartit chanel | Tumblr I love fashion Hermes Live while we're young . -Coco Chanel- Untitled bag | Tumblr Twitter  

///weheartit

Hva syns du? ♥

 

Studded braDenne tubebh aktig greia har jeg aldri brukt, for liksom jeg bruker ikke sånne bh-er. Men jeg tenkte at jeg kunne gjøre noe med det. Derfor tok jeg noen nagler, og den ble så kul! Jeg tenkte jeg kunne bruke denne under en stor genser der bh-en syns litt da. Det vil bli kjempe kult tenkte jeg! 

Hva syns du?♥

2.oktober 2012

Heihei! 

Idag så måtte jeg stå opp klokken 9 (??!!!), for jeg skulle sitte på med mamma til søstera mi, for jeg orket ikke å ta buss ned dit. Har blitt så sykt lei buss, og jeg blir alltid kvalm. Æsj, gleder meg til jeg får min egen bil jeg! Uansett så dro jeg og søstera mi på senteret, for begge to har kjeda oss de siste dagene så vi ville gjøre noe sammen. Vi gikk litt rundt, og jeg fikk kjøpt meg en hvit genser som jeg har ønsket meg. Så satte vi oss på en Cafe og koste oss. Hvis vi ser bort ifra at hun jenta som jobbet IKKE kunne snakke norsk, og jeg skulle spørre om gaffel. Og hun bare '' It's never been someone called Gaffel here''. Jeg trodde jeg skulle død!!Dette var seriøst sykt digg!! ♥ Nå skal jeg ned og trene litt på tredemølla og litt styrke tenkte jeg! Så vi snakkes. 

Hva skal du idag? Eller hva har du gjort idag?♥

Høst sminkevideo!

Here you go, hope you enjoy! ( oi, det rimte, haha)

Hva syns du om videoen? ( Se på den før dere kommenterer, takk)

Hello, October

Hva syns du om bildene?♥

October please be good to me

Hallo alle sammen!

Idag er det første dagen i oktober. Åh som dagene går, går det også mot slutten av høsten, og det vil jeg ikke jeg. Jeg elsker høst. Kunne ønske høsten kunne ha vart litt lenger. Uansett idag så våknet jeg tidlig igjen, men jeg kjedet meg  sykt mye! Har ingen ting å gjøre så jeg tok en høstsminke video til dere. Ah se så flink jeg har blitt med å legge ut videoer.:) På videoen viser jeg hvordan jeg sminker meg som på de bildene jeg la ut ovenfor! 

Hva skal du idag? Vil du ha sminkevideoen?♥

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits