november 2010

Under my mask
Dette er Azul. 

Og dette er meg.

Hva syns du ?

En heeel dag med bare matte

Heyhey!

Ja idag hadde vi sånn mattedag, og vet du hva det kan hende at jeg elsker matte men når det kommer til å ha det en hel dag. Da går jeg ikke akkurat rundt og spiler fra øret til øret. Jeg fikk rett og slett hodepine til slutt. Sitte i 6 timer med matte ekke noe morsomt. Pluss vi har matte prøve i morgen og på torsdag har vi matte tentamen. Ja så her har jeg bevis på at lærerne vil ta livet av oss. Jeg er seriøst så sliten.

 


Hva syns du om matte ? Ok nesten aldri møtt noen som liker matte utenom meg og frikk. 

Meld deg på topplisten min !

Heyhey!

Tenkte at jeg skulle ha en sånn toppliste greier. Og da velger jeg ut topp 10. Og da er det bare å melde seg på, på onsdag kommer topplisten. Så come on.

 Så nå hopper jeg i dusjen, blogges etter det.

Kom igjen og meld deg på!

A walk to remember

Heyhey!

Har nettopp sett ferdig filmen a walk to remember. Seriøst etter hun fortalte at hun hadde kreft, hvert eneste stund resten av filmen gråt jeg. Jeg husker at jeg har sett på den når jeg var liten, så husket jeg jo selvfølgelig ikke mye av filmen så da tenkte jeg at jeg skulle se på den. Og jeg synes virkelig alle burde se på den hvis du ikke har sett den.

 

Tumblr_la1ep3rjgz1qa2ewlo1_500_large

Tumblr_lagt00ynw11qawcdco1_500_large

Dette sa henne etter hun sa at hun hadde kreft.

Tumblr_l90h6kccr11qa2s7ro1_500_large

''Her love is like the wind, I can't see it but i can feel it''

Only hope- Mandy Moore( Jenta fra filmen som synger, det er bare fantastisk å høre på)

Har du sett a walk to remember før? I så fall hva syntes du?

I juleferien skal jeg til....

Roma. Ja fikk vite det istad ble sykt glad vi reiser 23.desember og kommer tilbake 28.desember.

Tumblr_l83hyjibxe1qbhcn6o1_500_large

Har du vært i Roma før? Hvis du har hvordan var det der?

SMOOTIE

Heihei!

I dag så fikk jeg så utrolig lyst på smootie at jeg måtte lage det. Jeg og mamma reiste til butikken, men når jeg merket at det var smootie som var ferdig laget kjøpte vi heller den. Den var egentlig midt i mellom god. Neste gang skal jeg lage selv. Idag har også vært en av mine mest slaske dager. Så skal ta fot bad og se på film. Så vi blogges senere.

 Hva syns du om smootie ?

STARBUCKSHva syns du om bildet og om hvordan den er redigert? Bildet skal på weheartit btw. Er jeg som har tatt bildet.

Good morning sunshines

HEyhey!

Unnskyld for at det har vært dårlig bloggings, men har mistet lysten min litt. Har fått den tilbake da så det blir mer bloggings fremover. Jeg skal jo anyways få bærbar pc til bursdag så da kan jeg blogge når jeg er i utlandet også. Ok noen tenker sikkert hvordan vet du hva du får til gave, men mamma sa til meg at vi skulle reise på butikken sammen og da kunne jeg velge hvilken som helt pc jeg ville.

Jeg våknet egentlig klokken 9, men blogger nå. SÅ nå skal jeg ned å lage meg te og en liten frokost.

X_cebb3c3a_large

Good morning♥

invitations

Heyhey!

Idag så hadde vi 9.klasse engelsk tentamen. Den gikk kjempe bra ble ganske fornøyd med stilne min, hvis vi ser bort fra av at jeg faktisk begynte å grine når jeg skrev slutten. Stilen var seriøst trist. Så folkens nå er det bare 6 dager til bursdagen min. Og det betyr feiring. Og det betyr at jeg må skrive invitasjoner, og det har jeg drevet på med siden jeg kom hjem. Det ble ikke så mye jobb når jeg så på Top Model, the real housewifes in Orange County, og hvordan se bra ut naken. Så nå venter One Three Hill på meg.

 
Hehe bare klart å lage 4 stykker, og ved siden av invitasjonene er det også menyen.

Når har du bursdag ?

Danseforestillingen var fantastisk

Heyhey!

Idag var danseforestillingen perfekt ifølge meg. Det var så mye liv og hele salen var stappa fult, det var folk som til og med satt på stoler. Jeg ble ganske fornøyd med innsatsen min. Mamma sa at det var folk som ventet på at noen skulle avbestille billettene sine så de kunne kjøpe. Og gratulere til Karoline Marie som vant stipendet, hun fortjente den virkelig.

 

Her kommer det noen bilder mamma tok:
Ebas dansen.

Moderne.

Showdans. 

Jazz vdg.


Hva syns du om bildene? Går du på dans?

Da er jeg ferdig med norsktentamen

Heyhey!

Jeg må beklage for at jeg ikke blogget hele i går, men jeg hadde danseforestilling så fikk rett og slett ikke tid. Så idag har vi hatt norsktentamen, og jeg valgte oppgaven om å skrive om menneskehandel. Skrev 750 ord og ble ganske fornøyd med teksten. Så nå har vi bare engelsk,matte og nynorsk tentamen igjen. Gleder meg sykt til engelsken.

 


Knipset et bilde av meg nå jeg. Har nettopp kommet hjem fra Ida, ble med bestiss hjem etter tentamen. Så nå senere ikveld har jeg danseforestilling igjen. Og heldigvis er det siste forestillingen. Idag skal mamma og de også se på så da skal henne ta bilder som dere skal få.

Har du hatt noen tentamen i år ?

Generalprøve

Heyhey!

Som sagt skal jeg ha danse forestilling denne uken. Vi skal ha forestillingen i 2 dager det vil si i morgen og torsdag, og idag er generalprøven. Jeg danser jazz vdg. for de som kanskje lurte. Onsdag har jeg også norsk tentamen, og på fredag har jeg engelsk tentamen. Skjønner dere at jeg kommer til å ha en hektisk uke ?

76370_170934226268193_100000548507831_475327_3668319_n_large

__weheartit


Og et nydelig bilde av beste vennen min Ida, og som dere kanskje skjønner er det Cathrine som har tatt og redigert bildet.  Besøk bloggen hennes : http://idasommerfugl.blogg.no/

Har du også en hektisk uke, eller en rolig ?

Bestilt ny ring fra ebayHva syns du ?

Scarfs keeps you warm

Heihei!

Nå har vinteren kommet til mange, og det er sagt at det blir minus 25 grader neste uke. Jeg sier bare yess for da slipper vi skolen.Uken som kommer nå er jeg også utrolig busy. Det er sånn at jeg tenker får jeg tid? Skal fortelle litt om uken som kommer senere. Ja i går så hadde vi besøk og da overnattet vennina mi fra Oslo hos meg. Hun heter Emel. Vi spilte kort og ja snakket ganske mye.

Det er så kaldt og plutselig begynte vi å se på skjerfene mine, og da kom jeg på ideen om at jeg kunne blogge om my scarfs:)


Ok, ikke bry dere om nesa mi, det skjedde noe så den ser, ja, fucka ut.

Hva syns du om bildene?

Outfit 20.november 2010

Heihei!

Jeg har vært på jessheim senteret og har akkurat kommet hjem. Før vi reiste hjemme fra tvingte jeg mamma til å ta outfits bilder av meg. Jeg sa til henne at hun lovte meg at hun skulle være fotografen min, og det har henne også gjort. Da var det greit. Men tror jeg skal finne på noe med Maja snart, hun reiser jo tross alt tilbake til Oman i morgen. Og jeg tror ikke hun kommer tilbake før sommeren igjen.. For de som ikke vet så bor henne i Oman frem til sommeren på grunn av jobben til faren. Her er bloggen hennes: www.majakristine.blogg.no

 Hva syns du om dagens outfit?

roses

Heihei!

Jeg er da syk idag også, hehe ikke bra. Føler meg litt bedre sitter ihvertfall ikke igjen med kvalmen. Idag sitter jeg igjen med hodepinnen. Jaja idag tror ikke jeg kommer til å gjøre stort, selv om jeg ikke gjorde det i går heller. Åh i går lå jeg nede på sofaen uten å gå på do eller noe sånt hele dagen. Da mener jeg det seriøst.

 

Noen bilder jeg tok her om dagen.:

Hva syns du om bildene ?

syk

Heihei!

Blir et kort innlegg fordi klarer nesten ikke å skrive. Er syk og har ligget hele dagen, jeg spyr og har vondt i hodet. Og selvfølgelig er jeg skikkelig slapp. Men ville bare oppdatere bloggen.

Tumblr_lc0tlswv0o1qak76vo1_500_large

Kunne ønske det var sommer.

god natt

Heihei. Jeg må beklage at jeg ikke har vært en flink blogger i det siste. Men det var på grunn av at jeg ikke har hatt så stor blogg lyst. Idag har vi også hatt helligdag. Forteller mer om det i morgen. Pluss at jeg sov i 2 timer etter skolen. Ekke rart i da blir jo så sliten. Men blogger fra mobilen min så no pictures, men god natt da og sov godt <3

Day 8

Hopper over dag 7 også.

Dag 8 - 10 veier til å vinne hjertet ditt.

1. Må ha lik humor som meg.

2. Må elske meg for den jeg er.

3. Han må høre på meg når jeg snakker.

4. Stort pluss hvis han kan spille gitar/piano eller synge.

5. Ok ikke si dere ikke bryr dere om det, men utseendet hans må være fin assa.

Tumblr_lbyik1rkns1qzjpxuo1_500_large

6. Han må bruke en god parfyme.

7. Han må være snill.

8. Han må bry seg om meg.

9. Han må ikke være flau for å vise meg til vennene sine.

10. Han må ha lik musikk smak som meg, eller det er greit hvis han ikke har lik men ok hvis vi hører på like sanger.

Tumblr_lbwhstgcod1qbw0kyo1_400_large

__________________________________________________________

stem http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

inspirasjon

I like this stuff... I like this stuff...

Greer tori hottinger

Tumblr And I say the same thing every single time.- sorry det var så nydelig bilde så måtte ha det med.

Make verão do desfile da Victoria?s Secret para copiar! - CAPRICHA NO MAKE loucas por maquiagem Fix me.

Hva syns du inspirasjonen min?

 

good night

God kveld alle sammen!

Har nettopp sett ferdig en film med mamma,den het everybody's fine. Og herregud den var trist. Nå skal jeg begynne å lese boka menn som hater kvinner. Ble ferdig med Bree Tanners nye korte liv så.

Men vi blogges i morgen folkens.

Tumblr_lb5kwc4jwk1qdipvno1_500_large

Good night ♥

______________________

Stem http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

Farsdag kakeeer

Heyhey!

Idag har vi hatt en kjempe koselig dag, selv om dagen ikke er ferdig enda. Men hittil er den kjempe bra. Snart skal vi reise på danse øvelsene mine på kong rakne. Uansett har jeg spist kaker. Namnam. Pappa ble også ganske glad over gavene han fikk.

 Namnam.

Hva skal dere gjøre idag?

frokost

Heihei!
Idag så var det jeg som tok over med å lage frokost. Idag er det jo farsdag, og jeg har kjøpt en parfyme og en body lotion til pappa. Senere idag eller klokken 15 tiden skal vi reise hjemmefra. Jeg skal nemlig på danse øvelse i kong rakne. Neste uke blir det også ganske hektisk.

 


Ok, når jeg tok det bildet hadde jeg glem å legge på masse ting btw.

Har dere kjøpt noe spesielt til faren deres?

Day 6

Heyhey!

Dag 5 synes jeg var så vanskelig måtte skrive 10 viktige personer. Så har hoppet over den dagen.

Dag 6 - 10 av dine favoritt sanger.

1. U smile- Justin Bieber

2. Stay- Miley Cyrus

3. What if- Jason derulo

4. Runaway love- Justin Bieber ( Eller alle sangene til Justin Bieber)

5. Dear John - Taylor Swift

6. You lost me - Christina Aguilera

7. Little house- Amanda Seyfried

8. DJ got us falling in love again- Usher featuring Pitbull

9.Only girl - Rihanna

10. Just tonigh - The Pretty RecklessNoen av sangene eller artistene du liker her?

 

En liten titt på rommet mitt

Heyhey.

Jeg ville at dere skulle at en liten titt på rommet mitt.

Hva syns du?

more snow

Hey!
Idag våknet jeg klokka halv 9. Og syntes det var så varmt inne på rommet mitt skulle jeg til å åpne vinduet. Da så jeg at det hadde snødd så mye at det var dobbelt så mye snø som det var igår. Ja det var enda et tegn på at det er vinter. I går så hele familien min på en film nede i stua, men gjett hva? Jeg sovnet. Uansett har jeg ingen planer for dagen. Det er jo lørdag kanskje en shoppingstur.
Er det også masse snø der du bor?

_________________________________________________________

Vote for me here: http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

Day 4

Dag 4 -  10 du vil gjøre før du dør.

1. Reise til New York.

2. Reise verden rundt.

3. Møte kjendiser / Justin Bieber, Miley Cyrus osv.

4. Lage mitt eget designer merke. Og vil at det skal bli verdens kjent som foreks. Chanel.

5. Bli millionær.

6. Bo i utlandet ( Amerika )

7. Være med å spille inn en serie, foreksempel favoritt serien min Gossip Girl.

8. Få drømmejobben min- å bli lege.

9. Få mitt eget privatfly.

10. Finner ikke på noe, skriver noe når jeg kommer på noe..

 

 

Just let the lovin take ahold Youll Love It

Photography,music.. everything. My Manhattan From The Sky.. ♫

Tumblr Fashion Society

Noen av punktene her du også vil gjøre før du dør?

__________________________________________________________

Ikke glem å stemme på meg her: http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

Cold and loveless

Hey!

Her kommer de bildene jeg sa til dere at jeg hadde tatt istad.

Hva syns du?

______________________________________________

Ikke glem å stemme på meg her: http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

Dagens outfit : fuskepels vest

Heyhey!

Endelig er det helg folkens. Kvelden skal jeg bare se på gossip girl serier fra nettet og kanskje noen fra vampire diaries. Så skal jeg bare slappe av. Har vært en virkelig lang og slitsom uke. Og idag hadde vi samfunnsfag prøve, og den gikk skikkelig bra selvom jeg nesten ikke øvde til den. ( hadde klart å glemme boka hjemme igår)

Så synes jeg det var så lenge siden jeg kom med outfit så her kommer dagens outfit:
Pelsvest( fusk, bruker aldri ekte) fra Voice of Europe. Genser Gina Tricot. Bukse pieces.

Senere kommer det bilder jeg tok i samme slengen.

Hva synes du om dagens outfit?

_______________________________________________

Ikke glem å stemme på meg her: http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

Day 3

Sorry for at dette innlegget kommer litt forsent men har ikke hatt tud før nå!

Dag 3 - 10  ting du hater.

1.Hater ederkopper, og andre slags krypdyrer.Æsj bli kvalm.

2.Hater gutter som leker med følelsene til jenter.

3.Hater kulde, er sommer jente selvom jeg har bursdag i desember.

4. Falske folk, æsj hater folk som ikke er seg selv.

5. Jeg hater sykdommen kreft. Tenk på hvor mange mennesker som har mistet livet sitt på grunn av kreft.

Selv om hun jenta her fra filmen my sisters keeper var henne nydelig.

6.Hater folk som ødelegger så mye av regnskogene ute i verden. Tenk vi får så mange medisiner derfra og alle dyrene som faktisk har et liv der.

7. Hater dyreslakteri.

8. Hater at alle snakker så negativt om Justin Bieber. Han har jo ikke gjort dem noe. Og selvfølgelig det største ryktet er at han er gay. Og det er han ikke.

9.Hater å være avhenging av noe. Spill, data, tv osv.

10. Hater at jeg ikke har funnet kjærligheten.

Hvilken av disse punktene hater du også?

___________________________________________________

stem ...http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280


Sunsilk Minerals konk.Heyhey! Har meldt meg på denne sunsilk minerals konkurransen. SÅ lurte på om dere ville stemme på meg?

http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

Skal du stemme på meg?


sunsilkvinn

You lost me

Elsker denne sangen av Christina Aguilera. Hun er en virkelig dyktig artist. Og fleste av sangene hennes er skrevet til faren som hun hater. Hun snakker ikke med pappaen sin og ja skriver bare triste sanger. Christina Aguilera er en av forbildene mine innen musikk.

Hva synes du om Christina Aguilera?

___________________________________________________________

Stem på meg her http://apps.facebook.com/sunsilkminerals/?ItemGuid=bb9c8c92-2b4f-4987-bb07-a6e6bc8b8280

the sun goes down

Heii!

Jeg har vært så slapp med greia med å blogge, og å ta bilder. Men skal få tilbake lysten snart. Derfor har det kommet så mange weheartit billder. Menmen det er bedre enn ingenting.Det bildet har jeg tatt for lenge siden, men fikk aldri lagt det ut.

Hva syns du om bildet?

snow

Hey!

Idag våknet jeg til at det var helt hvitt ute, det hadde snødd i natt. Og jeg blogget jo nettopp igår om at vinteren er her.

 

5154686818_b8d52fbfe1_b_large

Snør det der du bor ?

My universeHva syns du om bildet?

the winter is here

Heihei!

Idag er det 9.november og det betyr at det ikke er lenge til desember. Og jeg har da bursdag i desember og det er jul. Så er det en ulempe med hele vinteren det er at det er sååå kaldt. Og idag har jeg nesten ikke vært borti noe kaldere. Er glad mamma kjørte og hentet meg fra skolen idag. Men vinteren er også så utrolig koselig, og ihvertfall når det nærmer seg jul. Hvitt over alt og julelys og pepperkake baking.

twinkletwinklechristmaslights twinkletwinklechristmaslights

Come And Go Just another waste of time

Hva synes du om vinteren? Og den tiden det nærmer seg jul`?

____________________________________________________________________

BTW: Takk til Azul som oppdaterte bloggen min mens jeg var borte.

good night

Heii!

Nå skal jeg gå til sengs er utrolig sliten uansett, kan ikke sove med en gang da. Må øve til algebra prøven vi har i morgen. !

Tumblr_l5kfr3wmhe1qb27uro1_500_large

__weheartit

God natt ♥

Thats not something you can play with!

Tumblr_lbjqlkjpuv1qbyw20o1_500_large

 

Color Magic


Heyhey!

Nå er jeg tilbake fra en herlig tur fra Color Magic cruisen. Vi var der  med andre 2 familier, og jeg var med datteren dems. Hvis ikke hun hadde vært der hadde jeg kjedet ræva av meg. Vi gjorde alt fra å bade, være på adventur planet med masse sånn guitar hero og kjøre bil greier osv. Vi var på disco,vi fant oss kjekke gutter som vi spionerte på. Ok vi hadde ikke noe annet å gjøre. Til slutt snakket jeg med han.

 

Så var vi i Kiel i 4 timer og det var fra klokken 10- 13:45. Og butikkene åpnet klokken 13:00 på søndager så vi stressa. Vi var innom 4 butikker på 10 min. Til slutt kom vi til en butikk som ikke er her i Norge. Butikken heter Tally Will og der var det så fine klær at jeg husker ikke hvordan jeg lette etter klær. Jeg fikk kjøpt meg noe ihvertfall. Jeg brukte så lang tid at vi måtte løpe tilbake til båten.

 

Nok med tekst her kommer det bilder:
♥starbucks 

Min nye tshorte der det står my boyfriesn is a vampire. Når jeg viste den til mamma, sa hun hva er det med deg og vampyrer?

Hva syns du om bildene? Har du vært i Kiel før?

Hot or not?

Hallo alle sammen!

Jeg lurte på én ting? Hva synes dere om folk som har tatovering over hele kroppen? jeg synes definitivt at det ikke er noe hot! Men hva synes du?

- Azul

Music at the moment

God morgen alle sammen!

Nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere mine favoritt sanger for tiden, siden jeg ikke kommer på noe annet å blogge om akkurat nå! :- )

1. U smile - Justin Bieber

2. I'll be in the sky - B.o.B

3. Only girl ( In the world ) - Rihanna

4. How do i breathe - Mario

5. Bumpy ride - Mohombi

6. Stay - Miley Cyrus

7. A drop in the ocean - Ron Pope

8. Talking to the moon -  Bruno Mars

Disse sangene er de som går mest på replay hos meg for tiden. Som dere sikkert skjønner så har jeg en ganske variert musikksmak.

♥ Hva er din favoritt sang akkurat nå?

- Azul

Kjoler

Jeg tenkte jeg kunne blogge én gang til før jeg la meg. Så god natt og sov godt alle sammen! :- )

Jeg ville hatt fem og seks!

♥ Hvilken kjole ville du hatt?

- Azul

I thought you'd always be mine

Herregud! hør på denne jenta her. Hun er så utrolig flink!

Synes ikke dere?

-Azul

06.nov.2010

Hei alle sammen!

Den tiden Sinem blir borte skal jeg, www.azulda.blogg.no blogge for henne. Og jeg skal prøve så godt jeg kan for at det ikke skal bli kjedelige innlegg. Så jeg håper på at dere kommenterer masse sånn at når Sainem er hjemme igjen ikke trenger å ta igjen den tiden jeg har blogget for henne.

Og når jeg først er i gang så tenkte jeg at jeg kunne spørre dere om hva dere synes om Canada Goose jakker :


Etter min mening synes jeg disse jakkene er utrolig fine!

♥ Hva synes dere om Canada Goose Jakker?

♥ Har du? eller ønsker du deg én?

Da reiser jeg med Kiel båten snart

Heyhey!

Ville oppdatere en gang før vi reiste, vi skal da til Oslo og der skal vi ta color fantasy båten til Kiel. Gleder meg, hørte det er disco badebasseng og hvis jeg får meg inn spa. Yeyy. Jeg har med kamera så hvis jeg ikke får muligheten til å blogge derfra får dere masse bilder når jeg kommer hjem.

 

5142065777_f4c3407f8d_z_large

__weheartit

Har du reist med Kiel båten før?

Herlig jente kveld

Heyhey!

Nå er jeg hjemme, eller kom hjem for en time siden. Så har jeg pakket ferdig til kiel båten i morgen. Vi skal stå opp kjempe tidlig så jeg prøve å oppdatere. Idag så spiste vi kjempe gode pizza snurrer som mammaen til Alexandra hadde laget. Alle hadde med godteri og brus. Først begynte vi å se på en skrekk film som var 18 års grense. SÅ turde ikke noen av oss lenger. Så moren til Alexandra reiste å leide dear john og remember me. Vi valgte selvfølgelig remember me. Den var litt kjedelig men den var utrolig fin. Elsket den. Trist var den også.

Så kødderingte vi noen, jeg og karoline skremte resten av folka heftig. Vi hadde jo jente kveld nede i kjelleren så gikk jeg og karro ut til vinduet og skremte dem.

Ok nok med tekst nå. Nå kommer det bilder.:
karoline<3Herlig her mangler vi bare Cathrine og Anna som var opptatte med å ta bilder.Det kommer nok flere bilder senere..

Hva syns du om bildene?

Day 2

Dag 2 - 10 ting du elsker.

1. Familie og venner.

2.Pcen, tv, mobil og ipoden min.

3. Å ta bilder.

4.Matte/skole

5. Sommer

6.SHOPPE! Hvem liker ikke det lissom?

7. Å synge som sagt.

8. Reise bort på ferie.

9. Kjærlighet.

10. Jeg elsker byen New York.
Rakk en liten oppdatering til

Heyhey!
Hadde egentlig ikke noe å stresse meg istad, men nå har jeg det. Eller jeg veit ikke hva jeg stresser med? Men men.Hva syns du om bildet?

Jente kveld

Heyhey!

Nå har jeg egentlig ganske dårlig tid, skal rydde rommet mitt så skal jeg fikse meg etter det skal jeg hjem til Alexandra. Der skal vi ha jentekveld siden alle jente har vært så opptatte i det siste. Lekser og sport og sånt. Så denne kvelden blir herlig. Vi skal spise pizza se på film og ja bare kose oss. I morgen reiser jeg til Tyskland med kiel båten. Gleder meg skal se om det blir bloggings derfra hvis det er nett.

 

Tumblr_la09jt3xg81qdll6no1_500_large

ganske random bilde, men fant ikke noe annet fordi er stressa. Vi snakkes senere i kveld.

Hva skal du idag?

Day 1

Dag 1 - 10 ting om deg selv

 

1. Jeg er virkelig sjenert, kan virkelig bli ildrød for en liten ting som skjer.

2. Fra starten av likte jeg ikke Justin Bieber fordi jeg visste hvis jeg ble fan av han ville jeg bli desperat. Hehe men selvfølgelig ble jeg fan av han. Og da ble jeg også desperat. Så jeg er en stor fan av Justin Bieber.

3. Jeg vil lære meg å spille gitar og piano.

4. Jeg har ikke hatt en ordentlig kjæreste.

5. Jeg elsker å synge.

Tumblr_lb9vtcvn4v1qc1nnso1_500_large

6. Er avhengig av pcen. Nesten hver dag når jeg setter meg er det lyst ute, når jeg reiser meg opp igjen er det mørkt ute.

7. Har stor interesse for merker,modeller, moteblader osv.

8.Jeg kan bli sur ganske fort, og da kan jeg klikke heftig.

9. Så elsker jeg humoren til meg og vennene mine, vi har seriøst noe av den dårligste humoren i hele verden.

10. Vil finne perfekte gutten i livet mitt.

Ogaaape3w_pwfg4pkxoyw1llk1tptr5_vwirrrslm6zs0wnechv4yes2xtgzmf8bkj9dkpll-thmjvankkuvfdmhufwam1t1ukzxmstdzeausicvvqwy-em-wwew_large

Var det noe her du ikke visste om meg?

Miley Cyrus style

Jeg bare digger bare stilen til Miley Cyrus.

Tumblr_lbc3tlhjwq1qbjm5wo1_500_large

Tumblr_lb0s08wg0c1qdkwfdo1_500_large

Tumblr_lbbpnnhno11qcczlgo1_500_large

Tumblr_lb63n8b8oe1qbukmmo1_500_large

 

5143448125_9ea84e13dd_z_large

Tumblr_lb8my8sbez1qanm87o1_500_large

Tumblr_lbbpmstiwm1qbvel5o1_500_large

Hva synes du om Miley Cyrus sin stil?

10 days, 10 things

ok, dette er ikke herm etter mange andre blogger som også har dette, men jeg veit ikke hva jeg kan blogge om. Og dette er også en fin måte på at dere kan kjenne meg mye bedre.

 

Dag 1 - 10 ting om deg selv

Dag 2 - 10 ting du elsker.

Dag 3 - 10  ting du hater.

Dag 4 -  10 du vil gjøre før du dør.

Dag 5 - 10 viktige personer.

Dag 6 - 10 av dine favoritt sanger.

Dag 7 - 10 du ønsker.

Dag 8 - 10 veier til å vinne hjertet ditt.

Dag 9 - 10 du ikke kan leve uten.

Dag 10 - 10 siste ord.
Synes du dette er en bra måte på å bli bedre kjent med meg?


Har du noen gang tenkt på ?

Som jeg sa vil jeg ikke skrive om bare hva jeg driver med og hva jeg gjør. Vil også skrive om noen alvorlige saker.

Har du noen gang tenkt på at hver gang du sier ''du er ikke bra nok'' eller kaller noen feit eller stygg, er du med på å ødelegge noens selvbilde?

Har du noen gang tenkt på at hver gang du ødelegger noens selvbilde, ødelegger du også en viktig del av en person?

Har du noen gang tenkt på at hver gang du ødelegger en viktig del av en person, ødelegger du også for vedkommendes venner og familie?

Har du noen gang tenkt på at ødelagt selvbilde fører til depresjoner og selvmord? Og at en person tar livet sitt pga. dine ord, er du skyldig i en annens død?

Har du noen gang tenkt på at å være skyldig i en annens død er det samme som å være en morder? Og at du måtte se inn i øynene til denne personens foreldre en dag og vite at du har skylden for at en mor og far ikke får se sitt eget barn bli voksen?

Har du samvittighet til det, er du hjerteløs...

5138352664_620ea151ee_z_large universe city

TAKE IT OFF! Take a look through your eyes through my eyes

Hva synes du om denne saken?

 

Bree Tanners nye korte liv

Hey!

Idag så lånte jeg en ny bok fra skolen, og den boka handler om Bree Tanner da som er en av de nyfødte vampyrene på eclipse. Hun er en av de nyfødte som Riley skaper. Og hun er jeg personen så vi får lest hvordan hun følte seg som nyfødt osv. Har bare lest 21 sider og elsker den allerede.

 

Har du lest denne? eller vil du?

God natt ♥

03.november 2010

Heyhey!

Veit dere hva nå er jeg ferdig med hele arbeidsplanen min, og veit dere hvor deilig det er ? Føler meg lettet. Kommer til å føle meg mer etter vi har hatt tysk fremføring og matte prøven neste uke. Og selvfølgelig tentamene våre. Og skal jeg gi dere verdens beste og fineste nyhet. Jo vi har matte tentamen den dagen jeg har bursdag. Hehe morsomt. Mamma spør meg hvorfor jeg ikke er glad fordi jeg elsker matte. Men liksom matte tentamen på bursdagen sin. Men håper den blir bra hvis vi ser bort fra tentamen.

 


Algebra!

Hvordan har dagen din gått?


love

Heyhey!

Jeg tenkte at jeg har jo tross alt en bruker på weheartit, så derfor tenkte jeg at jeg må ta bilder. Må være flink å oppdatere der også vettu. Idag hadde vi naturfagprøve og jeg synes den gikk bra. Håper en god karakter. Så nå skal jeg se Valemont. Skikkelig spennende serie som jeg følger med på fra nettet. Handler om en skole der det er vampyrer som går på. Så er det en jente som må finne ut hvem som har drept broren. Så er broren blitt en vampyr osv. Skikkelig spennende serie. Skal se to episoder etter det skal jeg gjøre lekser og øve til matte prøve.

 
Ikke noen spesielle bilder, men men! Hva synes du om bildene?

Lekser,lekser og lekser

Heyhey!

Veit dere hva jeg tror lærerne prøver å drepe oss. Så mye lekser så mange fremføringer, så mange prøver. Bare denne uken har jeg norsk prøve, naturfag prøve og tysk fremføring + masse lekser. Og neste uke har vi matte prøve i algebra. Hemm bra.

 


Har blitt lekse holiker.

Har du mye å gjøre for tiden?


Justin Bieber

Hey!

Etter skolen til nå har jeg vært hos Cathrine. Vi spiste og satt på pcen. Standard.

Noen drit fine bilder av JB. Elsker han♥

 ♥Han er deilig.

 

Dance

Hei!

Nå er jeg nydusjet etter dansinga. Vi øvde for det meste til forestillingen vi skal ha i 23. og 24. november i Ullensaker kulturhus sal Kong Rakne. Så nå skal jeg øve litt til naturfags prøven vi har i morgen. Men blogges senere.

 

Tumblr_lb71guibsr1qbo2rso1_500_large

Går du på dans?
Noen ganger

er livet ditt et helvete. Noen ganger er livet ditt det beste. Noen ganger er du glad. Men noen ganger er du trist. Noen ganger er ungdomstiden din den værste, på den andre siden er ungdomstiden din den beste. Vi alle ungdommer må vel ha følt det sånn en eller annen gang ? Sier ikke at det bare er vi ungdommer men også voksne. Men skriver om ungdommer nå jeg. Ok.Noen ganger er du også vill forelsket. I en gutt som kanskje er skolens kjendis. En du aldri kommer til å få. Eller er du kanskje forelsket i en gutt du kan få.

 

Ok jeg syntes ikke blogg er der du bare må skrive om positive ting og hvor perfekt livet ditt er. Selvfølgelig skal du ikke skrive negativt hver dag. Men noen ganger må du få ut følelsene dine. Idag er jeg så confused. Er så sliten av alt og blir irritert for hvert eneste detalj som skjer. Må få opp humøret mitt til i morgen fordi orker ikke å være så gretten.

 

Tumblr_lb0bp6ptgg1qzjbe3o1_500_large

 

Tumblr_l9ay2tvvsa1qcpylbo1_500_large

Også en ting til vennina mi som bor i Oman har begynt å blogge. Hun blogger om hva hun gjør og hvordan det er å leve i Oman. osv. Syntes det er verdt å stikke innom. www.majakristine.blogg.no

Har du følt det sånn før?
, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits