november 2011

Goodbye November

God kveld!

Nå har vi lagt igjen en måned til bak oss, og nå er det bare 24 dager til jul og på fredag har jeg bursdag. Føler at det kommer til å skje så mye i desember. Har noe å gjøre hver eneste helg til jul. Og hvem vet kanskje jeg tar meg en tur til utlandet. Åh, håper det! Uansett kan jeg jo fortelle litt om det som jeg kommer til å gjøre i desember. Fredag som sagt har jeg bursdag, på kvelden skal jeg feire med herlige jenter, lørdag skal jeg feire med de voksne. Neste uke på mandag skal jeg på pizzakveld med klassen, fredagen har vi skoleball, og på lørdagen der igjen skal jeg på photoshoot. Skulle det egentlig for noen uker siden, men vi snakket sammen og det passet bedre den 10.desember. Anyways. Så snakkes vi imorgen. 1. desember...... DA kan jeg åpne julekalenderen min. Kindeeer egggg!

Saying Images's Tumblr-Best Images & Quotes Tumblr Facebook 

Sheldon. Little things 

Skal du noe spesielt i desember?

Uansett vi snakkes senere!

Drunk on love

Heihei!

Jeg har sittet her lenge, og bare stirret på skjermen. Jeg ante rett og slett ikke hva jeg skulle skrive, og jeg vet fortsatt ikke. Kan fortelle at dagen min idag har vært så bra. Not. Jeg var super duper trøtt etter å ha våknet klokken seks ( ikke spør ) og det var en kjedelig dag. Resten av denne kvelden skal jeg sitte og begynne å øve til naturfagsprøven jeg har på fredag. Vel, på bursdagen min. MEN bedre enn å ha mattetentamen, for det hadde jeg ifjor. Og da gikk det ikke bra, for det eneste jeg tenkte på var bursdagen min! 

Og btw, grunnen til overskriften er for at jeg bare elsker den sangen. Rihanna som synger den. Hun er rå og jeg digger henne. 

musicnodes
Rihanna: Drunk On Love

Dere kan også søke sangen på youtube. 

Vi snakkes!

Dagens outfit!

Heihei!

Akkurat nå skyper jeg med Cathrine! Åh herregud som jeg savner henne, er så godt at vi ihvertfall har noe som heter skype. Hvis ikke hadde jeg død.Sener idag skal jeg til søstera mi, og hun skal få besøk så det blir masse mat og kakeer! Og hvis vi får tid skal vi en liten tur til Jessheim, håper vi får tid siden har planer om å kjøpe meg sko. Fikk skikkelig lyst på det. Såå. 

Vi snakkes bitchs! 

This is life

♥ Remember, we're young, we're allowed to make mistakes, to screw up over and over again. What else are we going to learn form?

♥ Going crazy with my friends is the best moment.

♥ You're only young once, so be bad, break the rules, get caught and make it count.

♥ That awkward moment when you have to make up an excuse to not hang out with someone becase you'd rather chill at home.

♥When i was a kid i wanted to be older. This shit is not what i expected.

♥ It's amazing how one person can affect your life.

♥ Just because one person smiles all the time, doesn't mean their life is perfect. That smile is a symbol of hope and strength. 

♥  In life we do things. Some we wish we had never done. Some we wish we could replay a million times in our heads. But they all makes us who we are. And in the end they shape every detail about us. If we were to reverse any of them we wouldn't be the person we are. So just live, make mistakes, have wonderful memories. But never second guess who you are, where you have been, and most importantly where it is you're going. 

♥Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if thing's are going bad, don't worry. It can't last forever eighter. 

♥ Guys have no idea how long something they said can stay in a girl's mind. 

♥  Be thankful for the bad things in life, for they open your eyes to the good things you weren't paying attention to before. 

♥You  will never know your limits unless you push yourself to them.

 

Hehe, noen quotes jeg ville dele med dere. Snakkes senere!

FERDIG MED MATTETENTAMEN

Heihei!

Aner dere hvor deilig det er å være ferdig med ALLE skriftlig tentamene. Derfor er denne fredagen jævlig spesiell. Jeg føler meg sykt glad selvom jeg egentlig bør være deppa. Idag hadde jeg da den mattetentamenen min, den var jo sykt fin og lett. Nei, vi fikk eksamensoppgaver, og den var vanskelig men gikk bra for det. Uansett mangler nå bare naturfagsprøve og tyskprøve som jeg har neste uke også muntlig da. Men ellers bare CHILLLLL! Gleder meg til desemeber kommer til å skje sååå mye!

Nå hører jeg på en av de deiligste albumene i verden akkurat for øyeblikket. Nye albumet til Rihanna. Fyfaen hun er rå og jeg bare elsker alle sangene hennes. DEILIG! ♥


Dette er det blikket '' Eh, hvorfor er du ikke deppa?''

Dette er det blikket '' Eh, nei, føler meg ganske glad, ehe''

Og dette styggee trynet er '' Oh yeah, ferdig med alle tentamener og livet er bare så sykt herlig og det er fint VÆR! ''

Vi snakkes bitchs love you all!! ♥

22.november 2011

Heyhey!

Idag hadde jeg engelsktentamen som gikk greit nok. Siden det var veldig vanskelig. Etter det satt jeg og jentene igjen på skolen i ca. 2 timer før vi gikk ned til svømmehallen for å bade. OG BLA BLA BLA  BLA.Hadet.

Endelig er det helg!

Heihei!

Nå er det så deilig å tenke på at det er helg. Denne uka har vært utrolig stressende. Jeg er nå ihvertfall ferdig med norsk prøve, samfunnsfagprøve, norsk tentamen og nynorsk tentamen. Idag hadde vi da nynorsktentamen, og det gikk vel greit. Hvis vi tenker på at jeg hater nynorsk. Herregud tror dem virkelig at jeg kommer til å få bruk for nynorsk? Nei, jeg kommer ikke til å få bruk for det..Vi snakkes senere!♥

musicnodes
Justin Bieber: Mistletoe  nydelig sang, i love it! 

Ferdig med tentamen

Hey ho! 

Nå sitter jeg i kantina med jentene, og vi ser på trekant. Hehe. Så skal vi da bade etter det, men svømnmehallen åpnet visst ikke før klokken 1400. Men vi snakkes når jeg kommer hjem. Tenkte jeg bare skulle oppdatere bloggen, siden har så mange nydelige lesere! :) 

 Heheh, cam forever ass. 

 

Onsdag 16.november 2011

Hei alle sammen!

Idag hadde jeg da en norskprøve på skolen, og jeg syns den gikk bra. Imorgen har jeg norsktentamen så det blir chill. Og etter jeg er ferdig med tentamen, skal jeg, Tonje,Ida,Julie og Azul til svømmehallen for å bade. Det blir kos, chill og fun. Hvis jeg klarer å manne meg ordentlig opp, skal jeg og Azul hoppe ned fra 5 meter. Hehe, jeg tørr nesten ikke å hoppe ned fra 1 meter. Så lurer på hvordan det skal gå. Uansett tror Azul skulle ta med kamera så kanskje det kommer noen bilder.Vi snakkes!

Dagens outfit #15/11/11

Hei!

Idag våknet jeg klokke 06:30 for at Ida skulle komme til meg klokken 7 på morningen. For vi gjorde nemlig matte! Oh yeahh. Matte nørder oppe tidlig på morgningen for å gjøre matte. Hehe, neida, det var bare Ida som trengte litt hjelp, og det fikk hun også. Takket være meg..

Som jeg skrev igår sa jeg at dere skulle få dagens outfit idag så here you go. 

Heyhey.

Dette innlegget er for Anna

Hadde egentlig ikke planer om å blogge idag, men takket være Anna følte jeg meg litt tvunget. Hehe, hu på en måte truet meg så ble litt redd. Men idag har jeg bare øvd til den samfunnsfag prøven jeg har imorgen. Sykt stressende uke denne uka. Men jeg skal være snill og ta noen outfits bilder imorgen. Pluss har en liten overraskelse til helgen som kan være spennende for dere å lese om :D vi snakkes. Hva tror dere det kan være?

En veldig koselig fredagskveld

Heihei alle sammen!

Igår så dro jeg og Ida hjem til Azul etter skolen. Vi var innom butikken og kjøpte masse godteri, potetgull, julebrus og pizza. Gjennom hele kvelden så vi på to filmer, my sister keeper, ( Ida fortsatte med å gråte 1 time etter filmen var ferdig) og filmen From Prada To Nada, som også var bra. Ellers satt vi bare og snakket, og vi hadde det veldig hyggelig. Og idag tok vi noen flette venne bilder. Hihih, inspirasjon fra weheartit. Og vær så snill og ikke ta noen av disse bildene uten å spørre. Har sett at det er noen som har tatt bilder fra bloggen min, og lagt dem ut på weheartit. Skal også begynne med å legge til navnet mitt på bildene. Så hvis noen tar bildene mine vet folk ihvertfall hvem som har tatt dem. Hihi. 

Hva gjorde du igår kveld?

Helligdag

Hei alle sammen!
Idag hadde vi helligdag så derfor var vi Oslo og var med familier der. Det var koselig vi spiste god mat og vi hygget oss. Klarte selvfølgelig å glemme kamera mitt. Vil også meddele at idag snakket jeg med toppblogggeren Stine. Bloggen er haawt.blogg.no . Hun er naboen til vennina mi så var hun ute med hunden sin når jeg skulle dra. Og hun sto meg så nærme at jeg tenkte nå må jeg snakke med henne. Har sett henne flere ganger men aldri snakket. Tørte heller ikke å spørre om å ta bildet med henne, men hun var så hyggelig! Ok nok om det resten av kvelden skal jeg gjøre den gym greia og gjøre tysk lekse så vi snakkes!

Sushi date

Heihei!
Som sagt hadde jeg også fri fra skolen idag. Og derfor dro jeg til Jessheim med Andrea og Maja. Vi spiste først sushi og deretter gikk vi bare rundt og shoppet litt. Jeg kjøpte meg ear cuff og en sånn hodebånd greie fra Gina tricot. Men nå er jeg hjemme og resten av kvelden skal jeg bare kose meg. Spise god middag og se på the vampire diaries. Men vi snakkes senere.

Amerikanske pannekaker

Heihei alle sammen! Idag så har jeg fri fra skolen siden vi må være hjemme og begynne på selvbiografi oppgaven vår. Vi skal da skrive en selvbiografi helt fra vi var født til nå. Jeg har også fri imorgen så da skal jeg til Jessheim med Andrea og Maja for å spise sushi. Hihi gleder meg. Så idag våknet jeg klokken 9 også lagde jeg amerikanske pannekaker og nå skal jeg begynne på oppgaven min. Så vi snakkes senere.

Jobber med veggavis

Heihei! Helt siden jeg kom hjem driver jeg og jobber med et prosjekt. Det er et prosjekt om 2.verdenskrig og vi må lage en veggavis. Og siden jeg var i Paris fikk jeg ekstra tid på den. Jeg har masse igjen for det er ganske så mye stress og klippe ut hver eneste setning og lime den etterpå. Hehe brukte liksom 3 timer på en side, 3 sider igjen. Woho. Men vi snakkes senere!

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits