november 2012

Pictures from my sweet 16

Akkurat nå ligger jeg i senga med kosetøy, men må ta av meg sminken snart. For kan ikke sove med 100 kg med sminke. Uansett ikveld så feiret jeg bursdagen min med mine nærmeste venner. Jeg har ikke bursdag før 2.desember, men siden det er en søndag ville jeg feire denne fredagen. Det var en kjempe koselig kveld, og vi spiste pizza, nachos og sushi. Og ble også masse godteri og masse annet. Jeg hadde ihvertfall en veldig koselig kveld med mine jenter, og det var mange jeg ikke haddet sett på lenge. Så det var godt å se dem igjen. Akkurat nå er jeg så sykt trøtt at jeg tror jeg kommer til å sovne når jeg skriver denne setning. Det ble mange feil, men jeg retta det. Okey, nå tenker ikke hjernen min. Uansett vi snakkes mer senere idag. ( klokken er over 00:00).

Hva syns du om bildene?♥

Julegaver til henne fra kipekee


New York tokyo skilt her, eos her, ugle ring her, jentekveld tips her, live a good life skilt her, sminkeveske her, cherish yesterday skilt her, Family and friends skilt her

Heihei! 

Kipekee har kjempe fine produkter, og jeg tenkte jeg skulle tipse til noen julegaver til henne fra denne siden. Jeg fant mine favoritter fra denne nettsiden, og jeg tenkte jeg skulle dele de med dere. Så håper dere finner noe fint fra denne siden. Anbefaler dere å gå innom. 

Trykk her for å gå inn på hovedsiden til kipekee

Hva syns du? Fikk du noen ideer?

Outfit 27.november 2012

Heihei alle sammen! 

Akkurat nå ser jeg på nye episoden til gossip girl, og idag har jeg egentlig ikke gjort noe mer enn å se på serier etter skolen. Jeg er så sliten vil egentlig bare ha ferie nå. Det værste er at vi starter med tentamene neste uke, og jeg vil ikke det. Uansett så snakkes vi senere. Nå er det btw ikke lenge til bursdagen min. Åh jeg gleder meg så mye!

Hva har dere gjort idag?♥

Geografi søndag

Idag så våknet jeg klokken 12 og helt frem til klokken 17:00 gjorde jeg geografi. Vi har et prosjekt som skal bli levert imorgen, og jeg har selvfølgelig utsatt den helt til idag. Jeg var langt unna ferdig, men jeg ble ihvertfall ferdig etter 5 timer. Så nå er jeg egentlig utrolig lettet over at jeg er ferdig med den, og at jeg ikke har noen andre prøver denne uken. Det blir digg.

Hva har dere gjort idag?♥

Saturday

Hallo alle sammen!

Nå ligger jeg i senga mi, og har egentlig en geografi oppgave jeg må gjøre, men jeg orker virkelig ikke. Uansett etter at Cathrine og Ida reiste hjem dro jeg og mamma en liten tur på senteret, fordi det var lenge siden hun hadde vært der. Uansett så snakkes vi senere alle sammen. Håper alle har en fin lørdag videre. 

Hva gjør dere ikveld?♥ 

The weekend

Heihei alle sammen!

I går etter skolen dro vi, jentene, og spiste pizza. Etter en koselig middag på Peppez Pizza, dro vi på kino og så Twilight: Breaking Dawn pt. 2. Jeg har gledet meg utrolig lenge for å se den filmen! 
Filmen var litt treg, men den var utrolig spennende mot slutten. Det er så trist at Twilight er over! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg gråt. Hadde dessverre ikke tellingen, men jeg gråt nok minst fem ganger!
Da filmen var ferdig, dro Ida Kathrin, Cathrine og jeg hjem til meg. Cathrine ordnet neglene mine mens jeg og Ida fulgte med på X Factor. Carly Rose er sååå flink! Elsker henne.  Har dere sett twilight? Hva gjorde dere igår?♥

Drømme bryllupet

Hvis det er en ting vi jenter begynner å planlegge noe fra vi er liten av er nok bryllupet. Alle jenter har en drøm om å ha det perfekte bryllupet, og at alt skal være perfekt. Det er rett og slett en dag som skal være perfekt for deg, og det er jo bare en gang i livet man kan oppleve en så perfekt dag. Jeg som alle andre har planlagt bryllupet mitt helt siden jeg var 3 år gammel. Så i dette innlegget vil jeg bare dele litt inspirasjons bilder. Selvom jeg sikkert ikke gifter meg før om 10 år er det fortsatt gøy og planlegge og drømme seg vekk. 

Álbum sin título Facebook F I N T H I A ♥ (2) Solo Chicas ~ khadijah ^_^: omgee Новости welcome ♡  Svadobné ?aty 2  Photo Lovers 

Åh den siste brudekjolen som dere kan se. Den skal jeg HA, og da mener jeg det. Åh tenk dere den kjolen med de louboutin skoene! Det er kombinasjon av perfekt. 

Har du også drømt deg bort om hvordan bryllupet ditt vil se ut?♥

De siste dagene

Som dere kanskje alle har merket har jeg ikke oppdatert bloggen på noen dager nå. Jeg har virkelig bare tatt meg en liten bloggpause, men nå er jeg tilbake igjen. Klarte meg ikke så lenge. Uansett selvom det ikke har skjedd så mye de siste dagene kan jeg jo fortelle hva jeg har gjort. Fredagskvelden dro jeg på bursdagen til Julie, og det var så utrolig koselig. Vi spiste tapas, masse godter, muffins og cakepops. Jeg hadde det så utrolig gøy med alle jentene, så utrolig snille og hyggelige alle sammen! Neste dag altså dagen igår skulle jeg på kino med Andrea, Maja og Cathrine, men tror dere ikke dem ikke hadde flere billetter igjen. Vi maste sånn flere ganger, og var innom kinoen flere ganger i tilfelle noen hadde avbestilt. Ja jeg var så sykt desperat på å se på twilight. Jeg var heartbroken når jeg reiste hjem, og ikke fikk sett twilight :( Uansett var innom starbucks før jeg kom på Jessheim, og nå har dem pynta starbucks med masse julepynt. Og de har kommet med juledrikkene. ANER dere hvor lenge jeg har venta på dem! 

Sånn et lite sammendrag om det jeg gjorde i helgen!

Hva har dere gjort denne helgen? Hva syns dere om bildene?♥

Sneak peak


Her har dere en liten smakebit på hvordan den nye kjolen jeg bestilte fra nelly ser ut. Jeg prøvde den og den passet perfekt. Jeg skal dele hele kjolen med dere på bursdagen min.(2 uker ca).

Hva syns du? ♥

Essie leading ladyÅh elsker den nye neglelakkem til essie. Jeg tror den er fra julekolleksjonen. Den heter ihvertfall essie leading lady. Elsker fargen, og jeg syntes virkelig den var veldig fin!

Hva syns du om neglelakken?♥

Little things

Åh jeg bare elsker denne sangen så utrolig mye. Jeg synes den er så meningsfull, og forteller om hvordan en gutt på en måte har latt merke til de minste ting. Sykt at jeg skal på konserten til dem i mai. Gleder meg sykt. Har faktisk ikke nevnt det på bloggen, for jeg har glemt det, men nå vet dere det ihvertfall. 2013 kommer til å bli beste året i hele mitt liv! 

Hva syns du om little things? Skal du også på one direction konsert? ♥


Når dette innlegget blir publisert er jeg nok på trafikalt grunnkurs, så vi snakkes nok mer når jeg kommer hjem. 

Tips til hva man kan gjøre på en søndag

Håper ikke jeg er den eneste som pleier bare å ligge i senga med pcen på fanget på søndager. Jeg pleier å bruke søndagene bare på å slappe av og ikke gjøre noe. Bruker heller dagen på å hate tanken på at det er skole dagen etter. Uansett hvis du også ikke pleier å gjøre noe på søndager, skal jeg nå gi dere tips for å gjøre søndagen litt bedre.

1. Start dagen med en god frokost

Denne dagen har du så god tid som du bare kan ønske, og hvis du også er lei tørre brødskiver har du sjansen til å lage en god og sunn frokost. Du kan lage frokost som pannekaker, vafler, corn flakes, eller frukt. Som drikke kan dere lage te, hot chocolate eller kanskje en smoothie. En god frokost vil gi energi og man vil føle seg bedre, og da vil du også få en fin start på dagen. 

Tumblr LOVE-FOOD Miami: day 1 | The Blonde Salad 

2. Ta deg en joggetur

Etter du har spist den gode frokosten din ta på deg treningsklærne dine og gå ut og ta deg en rolig søndags joggetur. Kanskje man ikke er så flink til å gjøre det når det er kaldt ute, men da tar du på deg varme klær og bare tar en rolig lang joggetur. Viktige er bare å komme seg ut og få seg frisk luft. 

Facebook Google Image Result for http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8x1vwuT551rq81j2o1_1280.jpg Fitspiration 

3. Rydd rommet

Rydd rommet ditt, og du har til og med tiden til å tømme alle klærne dine ut av skapet. Ta dem ut finn ut hvilke klær du bruker og ikke. Så organiserer du klærne dine, evnt. smykker, sminker osv. Da har du en dag der du kan til og med om møblere rommet, og fikse det fint. Dette er noe jeg pleier å gjøre. Søndager setter jeg for å rydde rommet, og det er eneste dagen jeg får tid til å eventuelt organisere klær. Selvfølgelig du gjør ikke det hver søndag, men når du merker du har mye dritt i skapet kan du gjøre det.

Tumblr sweater | Tumblr French Larkspur - eclectic - bedroom - chicago - by French Larkspur 

4. Gå på kino/ se på en film/ tv-serie

Be med noen venner og reis på kino. Kinoen er vel eneste stedet som er åpent på søndager som man kan bruke tid på. Det er alltid gøy og koselig å ta seg en liten tur på kino. Ellers så kan du bare invitere venner over til deg eller reise til dem for å se på en film. Eller så kan dere kanskje ha en liten tv-serie marathon. 

Photo by kirstie_mcewen ? Instagram Tumblr #BucketList (bigbucketlist_) on Twitter 

5. Vær sammen med venner

Du må ikke tenke jeg snakker jo med dem på facebook. Neinei. Hvor mer koselig er det ikke hvis du og bestevennene dine reiser på en cafe kanskje, og snakker sammen. Jentesladder slår aldri feil. Eller så kan du også møte vennene dine for å kanskje ta søte billder sammen. 

To Thine Own Self Be True Helene Kirkeby - Il diario di un'autolesionista. 

6. Hjemmespa

Hvis du vil ha en helt avslappende søndag er hjemmespa perfekt for de som kanskje vil ha en litt mer roligere søndag. Gå på nettet finn oppskrift for ansikstmasker hvis du allerede ikke har. Ta deg en rolig bad med masse skum og telys. Rens ansiktet og bare slapp helt av før en uk med skole!

Pink&Girly Untitled Simple remedy for your face. Honey and yogurt face mask 

7. Bak kaker

Dette er noe jeg pleier ofte å gjøre på søndager. Elsker å bake det tar både tid, og jeg får sjansen senere til å spise det jeg har bakt. Du kan bake brownies, sjokoladekake, gulrotkake eller kanskje cupcakes? Etter du er ferdig kan du spise kake mens du kanskje leser favorittbladet ditt. 

Foto di Il diario di un'autolesionista. Wall Photoscup cake, cute - inspiring picture on Favim.com 

 

Sånn her har dere da 7 forskjellige tips for å få en bedre søndag, og tips til hva du kan gjøre. Håper dere liker de forskjellige tipsene, og ha en fin søndag alle sammen! 

Hva syns du om tipsene? Noe du skal gjøre?

Shine bright like a diamond

Reiser til Oslo snart så vi snakkes etter jeg har kommet hjem.

Hva syns du om bildene?♥

4 vinnere av linkerunden

1. Thehsk2. SonjaSharif

3. Ohrunaway

4. Irenbm

Her har dere 4 vinnere av linkerunden min. Disse er blogger jeg synes er kjempe fine, og som jeg selv kan lese. Dere kan trykke på bloggnavnet dems for å komme inn på bloggen. Alle burde ta en liten titt innom :)

Leser du noen av disse bloggene? Hva syntes du?♥

Trenings motivasjon

cool, friends, girls, photo - inspiring picture on Favim.com  No Achilles heel  Million Dollar Baby Fitness Health and Food pinterest skinny - Google Search ^^ Timeline fotografije Adela and Tessie: Be fit!  Work For It  Just do it!!! / Untitled Classy Health Beautiful Pictures Of Healthy Food DENICE LINNEA LINDELL <3 Strawberries <3

Åh gjett hvem som er sykt gira på å trene og spise sunt igjen! Før sommeren så var jeg seriøst så godt i gang, men i sommerferien trente jeg ikke noe i det hele tatt, og det ble vanskelig for meg å komme inn igjen i systemet jeg hadde bygd før sommeren. Jeg husker jeg slet 6 måneder og jeg kjente hver gang at jeg ble sterkere og sterkere. Eks. startet først med 5 pushups (suger i det) men så klarte jeg å ta 15 ca. Og jeg så resultater, men nå sitter jeg her akkurat sånn jeg var for snart 1 år siden. Bortkastet alt jeg slet for. Så nå er jeg tilbake og jeg skal trene alle gangene jeg får tid til det. Vi har jo trossalt tredemølle og mange andre treningsapparater. Har også lagd en deal med meg, og det er å prøve å kutte ut potetgull. Hvis vi ser bort i fra at jeg spiste det igår. Men ja ønsk meg lykke til ihvertfall!

Fikk du også motivasjon etter å se disse bildene?♥

Nye innkjøp til rommet
Åh er så fornøyd med det lille jeg kjøpte inn til rommet mitt igår. Gleder meg virkelig til den dagen da rommet mitt er helt ferdig. 

Akkurat nå så er jeg så utrolig sliten klarer så vidt å gå. Vi hadde styrke trening på skolen og jeg ga alt jeg kunne for å imponere læreren, hehe. Nå er jeg så sulten at jeg skal spise og senere ikveld skal jeg så spise godteri og potetgull. Hihi må jo feire at det er helg nå, og at jeg har nå lagt en stressende uke bak meg. 

Hva syns du om innkjøpene mine til rommet mitt?♥

Bestilt ny kjole

Heihei alle sammen!

Igår ble det ikke noe blogging og det er rett og slett fordi jeg var utrolig trøtt og sliten. Idag etter skolen så dro jeg hjem til Ida og var der med Cathrine. Åh var så godt å være sammen! Savner vennene mine så mye. Vi m hadde selvfølgelig sykt latterkrampe. Vi spiste også pizza, kaker, og potetgull. Yeah her feirer vi at det er torsdag! Gleder meg så sykt til helg imorgen.

Akkurat nå så bestilte jeg meg en ny kjole til bursdagen min som er om 23 dager. Gleder meg til å bruke den for jeg syntes den var så utrolig fin!


Kjøpt fra nelly.com

Hva syns du om kjolen?♥

Videoblogg- Ting som irriterer meg

Skrr kvaliteten på 750 (tannhjulet mot venstre). 

Så her har dere den videobloggen jeg har snakket om. Jeg snakker da om ting jeg hater og ting som irriterer meg. Håper dere liker den! 

Hva syns du om videoen? Hater vi noe av det samme? Hva da?♥

Baby it's cold outside

God kveld!

Nå er jeg egentlig godt plantet i senga og hører på julemusikk. Don't judge me please, men jeg må bare høre på julesanger når det er snø ute. Jeg laster faktisk opp en video til dere nå så den får dere senere ikveld! Nå må jeg øve på prøve. Jeg har prøven imorgen i første time, og jeg kommer til å være så GLAD for å være ferdig med den. Uansett vi snakkes senere søte dere! 

Hva skal du idag? Hva syns du om bildene?♥


Trykk her for å melde deg på linkerunden min. 

Setter igang en linkerunde

Heihei alle sammen!

Nå syns jeg det er endelig på tide for meg å sette igang en linkerunde. Jeg synes det fins så mange fine blogger som IKKE ligger på topplisten, som jeg mener trenger litt mer oppmerksomhet.

♥Det du trenger å gjøre for å melde deg på denne linkerunden er bare å like facebook siden min. TRYKK HER FOR Å LIKE. HER JA AKKURAT HER.

♥Så kommenterer du at du har gjort det, og du er automatisk med.

Er ikke helt sikker på hvor mange blogger jeg velger ut, kanskje 3 stykker. Jeg kommer til å velge de bloggene som faller i smak og som har en veldig fin blogg. Som jeg synes mange av dere lesere som har!

 beautiful, bun, kim kardashian, makeup - inspiring picture on Favim.com ♥ fuck bitches, get money ♥beautiful, beauty, fashion, girl - inspiring picture on Favim.com

//randome bilder fra weheartit

 

Er du med på denne linkerunden? Ikke glem at du må like facebook siden min, og jeg sjekker hvem som har gjort det og ikke!

♥ Good luck

We can go nowhere but up

Akkurat i dette øyeblikket hører jeg stemmen til Justin fra pcen synge '' it's a big big world, and girl im gonna show you all of it''. Åh har ikke ord for mye jeg elsker up sangen til Justin Bieber. Har hørt på den i over 2 år og jeg går ikke lei. Vekker opp så mange minner. Uansett dagen idag har vært helt grei, med tanke på at jeg har sittet på twitter i hele dag. Har begynt å bli helt avhening av twitter den siste tiden. Hvis dere vil followe heter jeg: sainem1996. Uansett nå tror jeg at jeg skal lage en videoblogg til dere, også kommer jeg til å øve til prøve. Så vi snakkes senere søte dere!

Hva gjør du nå? Har du hørt sangen up?♥

1 uke siden

Heihei alle sammen!

Idag er det akkurat 1 uke siden jeg har retta ut håret mitt. I en hel uke har jeg bare retta ut panneluggen min, og jeg satte meg et mål om å se om jeg klarte å overleve. Og det klarte jeg. Nå er jeg stolt, men savner å rette det så imorgen har jeg rett hår. Selvfølgelig ikke hvis været ødelegger håret. Skjedd med dere også at du bruker skikkelig lang tid med å rette håret, også kommer du ut og det blir krøllete igjen. Åh det irriterer meg såå sykt mye!

Retter du håret ofte? ♥

Sunday morningVel sånn her ser søndagsmorningen min ut. Øving til prøve. Virkelig kjenner jeg begynner å bli allerede lei. Synes synd på oss, for vi har seriøst så mye å gjøre på skolen. Vel det var vel sant det lærerne sa først når vi begynte. Det vil bli værre, og jeg vet det kommer sikkert til å bli værre enn det det allerede er. Måtte sitte igår å gjøre lekser, må sitte idag for å øve på prøve. I don't have an easy life people. 

Hva gjør du idag?♥

Deksel fra caseapp.noHeihei alle sammen!

http://caseapp.no/ har sendt meg en deksel, og jeg kunne designe den selv. Jeg syns denne nettsiden er helt fantastisk og hvor genialt er det ikke å designe sitt eget deksel. Jeg elsker virkelig dekselet mitt, for jeg kunne lage den akkurat som jeg ville. Jeg har bilde av new york, paris litt sånne inspirerende bilder og selvfølgelig Justin Bieber.

Anbefaler alle dere å ta en titt innom http://caseapp.no/ <------------> http://caseapp.no/ 

Hva syns du om dekselet? Skal du ta en titt innom? Har du deksel fra caseapp? ♥

//sponset innlegg

Just getting started

Åh herregud gjett hvem som fikk den nye boka til Justin Bieber for noen dager siden? Jo, det er meg! Som kanskje noen av dere husker så kjøpte jeg den første boka hans i fjor sommer, og dere aner ikke hvor glad jeg ble når jeg fikk vite at han kom med en ny bok. Og denne boka kom jo ut her i Norge for ikke så lenge siden, så kan si til dere at jeg happy. Gleder meg til å lese den!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Har du just getting started? Vil du kjøpe den?

Outfit 2.novemberHei søte dere!

Idag så sluttet jeg klokken 11:50, og det var digg å slutte så tidlig. Etter skolen dro jeg hjem til Andrea, og vi spilte bordtennis og satt på twitter etter det. Så nå er jeg hjemme, og skal snart spise mat. Denne fredagen skal jeg tilbringe hjemme og se på serier eller en film kanskje. Så jeg skal slappe helt av og kose meg. Hadde jo også som kanskje sagt matteprøve idag, og den gikk også veldig bra. 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du ikveld?♥

1st of November

Heihei alle sammen!

Nå er vi endelig i novemeber måneden. Føler tida går så utrolig sykt fort at det er skummelt. Har allerede gått på skolen i 3 måneder, og snart er første termin over. Det vil si at jeg bare har 2 og et halvt år igjen av vgs. Idag så var jeg hjemme 16, ja sene dager på torsdag og fredag, men imorgen slutter jeg 11:50. Det blir lite digg! Uansett idag så har jeg hittil nå øvd til matteprøve, naturfagsprøve, og har begynt å skrive en engelsk analyse som vi skal jobbe med imorgen. Dette har også vært en av grunnene mine til at jeg har vært en dårlig blogger i den siste tida. Men jeg har virkelig ikke tid til å sette bloggen før alt annet. Uansett nå skal jeg bare jobbe litt mer før jeg setter på nye episoden til x factor. Vi snakkes søte dere!Hva har du gjort idag? ♥

10 av mine favoritt tv serier

Vel, for de som kjenner meg er jeg ei jente som er syyykt tv serie elsker. Virkelig jeg bare ser på alt som fins, eks jeg blir ferdig med alle sesongene i en tv serie, og etter det finner jeg annen, jeg blir ferdig med den osv. Nå tenkte jeg at jeg skulle dele alle de seriene jeg elsker.

1. Pretty little liars

pretty little liars | Tumblr (11) Tumblr lucy hale | Tumblr 

2. Gossip girl

gossip girl | Tumblr black and white, blair waldorf, chuck bass, ed westwick - inspiring picture on Favim.com Como quieres que te quiera 

Denne har vært favoritt i hvem vet, hundre år?

3. 90210

ENTERTAINMENT ♥ / 90210 lets all go coco Facebook

De guttene som spiller  i 90210 sier jeg bare...

4. The lying game

Tumblr Facebook Google Image Result for http://3.bp.blogspot.com/-TX1X53osO-U/Tx4ilgdDKYI/AAAAAAAAAlE/o9cCozxveLk/s1600/the-lying-game-gallery.jpg 

Venter i spenning til på nye sesongen!! Som ALDRI kommer føles det ut som..

5. Desperate housewives

Facebook My Wonderland : Социальная мобильность в сериале "Отчаянные домохозяйки" Spoiler Alert! Real-Life 'Desperate Housewives' Trial Forces Reveal of Closely-Guarded Plot Twist | Hollywire 

Før sommeren bestemte jeg meg for å starte å se på desperate housewives helt fra starten av, og den har 8 sesonger. Jeg så på alle på 3 måneder, men virkelig frustrerte fruer er noe av det beste jeg har vært borti. 

6. The secret circle

the secret circle | Tumblr Rezultatele căutării de imagini Google pentru http://dli.ro/storage/poze/2012/04/30/serialul-the-secret-circle/the-secret-circle.jpg Secret Circle - Vampires,Werewolves, and Humans 

7. Keeping up with the Kardashians

Nathalie Enman - Middle of Nowhere kardashians, keeping up with the kardashians, kendall jenner, khloe kardashian, kim kardashian - inspiring picture on Favim.com

Okei, jeg bare sier, hvor fantastisk er det ikke å få sjansen til å følge med på hva som skjer i livet til Kardashian/Jenner jentene. Virkelig, ELSKER denne serien. Vel jeg elsker vel alle seriene jeg ser på. seariously. 

8. X- factor USA

The X Factor (USA) cece frey | Tumblr The X Factor Season 2 Top 16 | Sister C | LYLAS | Beatrice Miller | Emblem3 | homorazzi.com 

Virkelig jeg er obsessed. Det er så underholdende, og jeg heier deffinitivt på Cece og David! Favorittene min <3

9. The vampire diaries

Фотографије временске линије you'll be mine and i'll be yours FASHION JUNKIE

10. Top model USA

Vir?elio nuotraukos Leila Goldkuhl Final Photos - Cycle 19, Episode 8

For de som lurer så heier jeg på Leila og Laura :)

Uansett dette var mine topp 10 favorittserier da. Tro meg jeg har fler, men vil ikke at dette innlegget skal bli så langt, men her har der ihvertfall de fleste jeg pleier å se på. Uansett nå er jeg på skolen og har ikke lærer i tysktimen, og da tenkte jeg at når jeg først har tid at jeg skulle blogge. Jeg skal oppdatere når jeg kommer hjem også. Må bli flinkere, men er litt vanskelig når jeg har så mange prøver jeg må øve på. :( 

Ser du på noen av de seriene? Hvilken av dem?♥

 

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits