desember 2010

Outfit for nyttårsaften

Hva syns du ?

Fiksings for nyttårsaften

Heyhey!

Nå sitter jeg inne på rommet mitt og fikser meg. Vi skal til Oslo senere i kveld til et lokal der vi skal feire nyttårsaften med venner. Når jeg mener venner er det vennene mine fra Oslo og vennene til foreldrene mine og sånt. Nå ble jeg også akkurat feridig med å krølle håret, så nå gjenstår det bare sminke og ta på meg kjolen min. OG før vi reiser skal jeg prøve å legge ut outfit. Jeg har jo tross alt kjøpt meg kamera stativ så.

 

Web cam bilder:

Hva skal du idag på nyttårsaften ?

Castel Sant' Angelo

Heyhey!

Idag våknet jeg klokken 12, hehe bra jobba men jeg har våknet tidlig i Italia og Danmark så det var kjempe godt å våkne litt sent. Nå har jeg bare et innlegg igjen fra Italia, og etter det kommer det sånt 2010 innlegg. For idag er det jo nyttårsaften ok skriver litt mer om hva jeg skal gjøre idag senere.

 

Når vi var i Italia var vi også innom et sånt slott som da heter (se overskriften) Det var liksom ikke noe såå spesielt, men den hadde en utrolig fin utsikt. Det var en mann som bodde der, han var..(?)

Noen bilder:

 
Her har vi slottet ja.
Hva syns du om bildene ?

Colosseum

Hvis du reiser til Roma en dag og kommer tilbake uten å ha vært i Colosseum er det noe galt. For midtpunktet i Roma er jo tross alt Colosseum. Vi gikk også inn i Colosseum, og jeg synes det var så utrolig spennende. Morsomt å se et såå gammelt bygg, se hvor alle gladioterne bodde osv.

 

Her kommer det noen bilder:

Hva syns du om bildene ?

Fontana di Trevi

Hei igjen!

Men må bare bli feridig med å legge ut alle bildene fra Italia. Ikke alle for jeg legger ikke ut 690 bilder, men noen da. Ok dere har skjønt det. I Roma så dro vi til et sted som heter Fontana di Trevi, eller det er en fontane, men utrolig fin designet. Og den er utrolig kjent.

Noen bilder :
Vi reiste 2 familier og var seks stykker, for de som lurer.

Hva syns du om bildene ?

BTW: Glemte å fortelle hvorfor den er kjent, og det er på grunn av at du kaster en mynt i vannet og ønsker deg noe. Kalles også for kjærlighets fontenen :)

Christmas in Italy

Heihei!

I år så feiret vi jul i Italia. Det var koselig det og, men mye mer koseligere her i Norge. Da har du ihvertfall litt julestemning med snøen og ja. Men det betyr ikke at jeg ikke hadde julestemning i Italia, for det hadde jeg. Med alle lysene,alle juletrærne, og alle de hyggelige menneskene som sa'' merry Christmas'' hele tiden. Her kommer dte noen bilder fra Italia i juletid.

Hvor har du feiret jul i år`?

Italia #1

Heyhey

Nå er jeg hjemme fra Italia og Danmark. Har hatt en super uke. Og i morgen er det nyttårsaften noe jeg gleder meg kjempe mye til.


For en søt bil, ville brukt denne i fargen rosa. aww.Hot chokolate har blitt livet mitt, ikke sånn ta oboy i melk og varme den. Kakaoen til Italienere var seriøst noe av det beste.Et hus midt i en sånn sjø.
Det kommer flere bilder nå snart! Hva syns du om bildene?

Favorittspill

Sinem ba meg blogge i mens hun er på ferie, så jeg får blogge om noe jeg synes er interessant, og som dere sikkert synes er drittkjedelig. MEN JAJA, HERE YOU GO SINEM :DDDDD

Har dere noen favorittspill?

Her er mine favoritter :D

1. World of Warcraft

Hell yeah, Cataclysm.

2. Tekken

Anbefaler tekken på det sterkeste, har digget spillet siden jeg var 10 år? tror jeg.

3. Super Mario Brothers

Klassiker! Jeg og Sinem digger Mario :D

OKEY SINEM SORRY FOR SUPERNERDETE INNLEGG, MEN DU BA MEG OM Å BLOGGE OKOKOK QQQ LOVE YOU <3

Nå er det ikke lenge til

God kveld alle sammen!

Dette tror jeg nok blir siste innlegget mitt på en uke, hvis jeg ikke får tid til å blogge i morgen før jeg reiser. Vi skal reise hjemme fra klokken senest halv åtte. Søren vil ikke våkne så tidlig nå som jeg først har ferie. Sovner sikkert i bilen, klarer aldri å sovne på flyet anyways. Så når jeg kommer tilbake lover jeg dere mange bilder. Herregud får å være helt ærlig er jeg ikke ferdig med å pakke så føler meg litt stresset.

 

5280249049_2973fbc82e_z_large

See you later alligator. Ønsk meg god tur :D

Jewelery

Hvem av jenter liker ikke smykker? Et smykke kan stæsje opp et kjedelig antrekk, og da blir antrekket utrolig kult eller fint. Jeg elsker smykker og alt tilbehør. Det er vel også grunnen til at jeg har så mange smykker. Jeg har smykker fra Norge,Spania,Tyrkia og Italia. Og når jeg reiser til Roma i morgen skal jeg også kjøpe meg smykker der. Jeg har fem stativer med kjeder,armbånd,ringer,øredobber osv.

Litt glitter og glam trengs i livet.Hva syns DU om smykker og tilbehør?

ENDELIG JULEFERIE

Heihei!

Nå ligger jeg i den gode senga mi og bare chiller. Herrgud det er så deilig med tanken at jeg nå har juleferie. Og det er sykt at jeg skal til Roma i morgen, og jeg har ikke begynt å pakke enda. Ok føler jeg virkelig er ille ute. Eller nei. Det var utrolig koselig på skolen idag. Vi gikk rundt juletre og sang julesanger, etter det koste vi oss med godteri. Eller jeg koste meg med sjokolade, trodde jeg skulle spy. Men når jeg får sjokolade kick må jeg spise masse sjokolade.


Hva skal dere i juleferien ?

Bokeh pictures with text

Hva syns du om bildene ?

My new UGGHva syns du om de nye UGG'sa mine ?

Dagens outfit

Hei!

Nå sitter jeg her og hører på musikk, og er litt sur. Hvorfor har nesten alle fått juleferie, mens vi får det i morgen. Teit, disse dagene lærer vi jo ingen ting. På skolen idag så vi på filmen the holiday. Elsker den filmen en virkelig fin klassiker. Så spiste vi grøt og bare drev med sudoko.

 

Her kommer dagens outfit.:Hva syns du om dagens outfit? ♥

20.12.2010

Heyhey!

Nå sitter jeg her med Azul, vi har hatt utedag og innebandy turnering på skolen. Så når vi kom hjem hadde jeg post om at uggsa mine hadde kommet. Det ble veldig glad for, så jeg ringte mamma. Så spiste vi ostesmør brød og så på filmen engelen. Den skal jeg si deg var fæl. Fikk vondt i bena mine når jeg så hun tok dop.

Bilder fra dagen idag.:


Jeg og Andrea jogger.

Azul på sitt beste.Jeg i farta.

Heldig med den Azul.

Bildene er tatt av Anna. 

Hva syns du om bildene?

Just a little bit of inspiration

Tumblr ☆ IT WAS ONLY JUST A DREAM. A wonderful caricature of Intamacy. When in doubt, wink, peace and pout!

Diamond Judge Diamond Judge

Elegance, at its finest. cant have you

dangerous darling demons  caroline paiva. △ - Page 2 of 5

#we♥it

Hva syns du om bildene ?

Christmas time

Heyhey!

Sorry for lite bloggings idag, men våknet klokken ett idag så har jeg vært opptatt med å pynte juletre og diverse. Og nå har jeg utrolig julesteming. Gaten vår er så koselig synes jeg, alle har pyntet og det føles så godt. Det er dumt jeg ikke er her i julaften, for da er jeg i Roma. Men blir litt morsomt å feire jul i Roma og da.

Hva syns du om bildene?

Leopard print

Heyhey!

Nå er det ca. en time siden vi har kommet hjem fra Jessheim. Jeg fikk ihvertfall kjøpt ferdig alle julegavene. Pluss en liten gave til meg selv. OK, klarte ikke å holde meg. Mamma satte seg ned et sted, og jeg sa at jeg skulle gå litt rundt. Og da kjøpte jeg meg noe. En leopard mønstret genser. Elsket den.Er du ferdig med å kjøpe alle julegavene?

Outfit for 18.desember 2010

Heyhey!

Idag våknet jeg klokken eh ja, halv tolv. Jaja når det er helg må vi nyte det. Jeg tror nok at jeg må til Jessheim idag for å handle inn julegaver til vennene mine. Jeg hater å kjøpe det, eller det er litt morsomt og, men når du ikke finner noe blir du irritert. Og jeg blir så redd for at de ikke skal like det jeg har kjøpt. Uansett synes jeg at jeg har outfits så sjeldent, så her kommer dagens outfit.
Hva syns du om dagens outfit?

Candles

Heyhey!

Jeg vil for det første si tusen takk til alle som er innom bloggen min og besøker den og kanskje leser den. For i det siste har jeg fått flere lesere, og det gjør meg bare glad. Dagen idag har jeg ikke gjort noe annet enn å rydde rommet mitt og sett på the vampire diaries. Seriøst det er kjempe spennende. Så om ikke så lenge får vi middagsgjester. Så jeg kan ikke sikre meg om at det blir noe mer bloggings senere idag. I så fall ha en fin fredags kveld og god helg.

Hva syns du om bildene?

Disse sangene får meg i julestemning

 Kylie Minogue- Let it snow

 

 All i want for christmas- Mariah Carey

 Santa baby- Kylie Minogue.

Også er det home for christmas med maria mena. OG selvfølgelig mange andre, men legger til disse. Også nå fikk jeg skikkelig lyst til å bake pepper kaker. Så skal se om jeg gjør det. Har du julestemning?

Ferdig med alle prøver

Heihei!

Idag klokken 10:45 var jeg ferdig med alle prøver og alt. Det var noe av det bese følelsene. Jeg tenkte endelig ferdig. Nå har vi bare 3 dager med skole, men bare sånn juleverksted, julegrøt osv. Så er det ROMEEE. Vet dere at den samme dagen vi kommer tilbake fra Roma reiser vi til Danmark. Vi har slektninger der, så vi skal besøke de der. Og fra matte muntlig fikk jeg 5. Jeg er kjempe fornøyd..


Bildet er det mamma som har tatt :)

Hva syns du om bildet?

God natt til alle

Heyhey!

Nå er jeg så utrolig trøtt at jeg vedder på at jeg kommer til å sovne med en gang jeg skrur av pcen. Jeg kan vel egentlig si at jeg har jobbet med den matte dritten hele dagen. I morgen etter jeg er ferdig med hele dritten, skal jeg søren meg hoppe av glede. I morgen klokken 10:00 skal jeg inn i et av rommene på skolen. Og 10:20 skal jeg gå ut med karakteren jeg har fått. Derfor trenger jeg lykke.

Tumblr_lbkw8kxqwe1qc6hdoo1_400_large

Ønsk meg lykke til?

The vampire diaries

Heyhey!

Nå som den nye episoden til gossip girl ikke kommer før den 24.januar. Har jeg funnet en annen serie jeg har blitt syk hekta på. Og det er vampire diaries. Har sett 7 episoder, og vel mangler ca 30 episoder igjen eller noe. Men derfor skal jeg ha en sånn the vampire diaries marathon i helga. I morgen gruer jeg meg noe så sykt til muntlig.

Tumblr_l1ievfbz5m1qb1j36o1_500_large

Tumblr_l1c3goawof1qzmg5lo1_500_large

Tumblr_ldi4exvfzw1qc49m9o1_500_large

FYFAEN SOM DAMON SALVATORE ER DEILIG,JEG ER ABSOLUTT PÅ TEAM DAMON. ♥

Ser du på the vampire diaries? Hvis du gjør det hvilket team er du på? Damon eller Stefan?

I'm dead

Jeg er så utrolig sliten og trøtt at jeg orker ikke å blogge nå. Hver eneste kroppsdel verker, og jeg føler meg død. Nå er det nok. I morgen er jeg ferdig med det hele. Jeg er lei.

Good morning

God morgen alle sammen!

Idag så våknet jeg klokken litt før ni. Jeg skal nemlig ikke til skolen før klokken 10. Og det er min kjære mamma som skal kjøre meg til skolen, så trenger ikke å stresse med at jeg skal gå. Det var så deilig å ta den tiden jeg hadde idag, pleier å ha dårlig tid nesten alltid. Uansett tok jeg på spotify og kledde på meg od danset i tilegg. Når jeg skal til skolen skal jeg ikke være der mer enn 20 mint. Skal bare vise læreren min hva jeg har lagd også kan jeg reise hjem.

 

X_06477563_large

GOD MORGEN! BLOGGES SENERE!

Trenger virkelig musikktips fra dere!

Heyhey!

Nå sitter jeg her inne på rommet mitt, og vil gjerne ha noen nye bra sanger. Og jeg lurte på om dere kunne vært så snille og gitt en liten musikktips. Noen sanger! Eller bare en, men gi meg noen tips? Det kan være RNB, litt rolig eller noen sanger DU synes er fine.


Har dere noen tips folkens?♥

Only you

A smile can make my day.

A friend can make my week.

But only you can make my life.Video- Sainem øver på matte muntlig

Herregud fikk lattekrampe når jeg så denne videoen. Hehe her ser man at jeg øver til matte. Hva syns du om vidoen? ( Ikke si den var fin, for da er det noe galt med dere?)

Kom opp i matte muntlig tentamen

Heyhey!

Kan ikke akkurat si at jeg ble glad når jeg hørte at jeg hadde kommet oppi i matte muntlig. Jeg hadde jo kommet opp i det til sommeren også. Men da får jeg ihvertfall forbrede karakteren min høyere, for vi fikk mattetentamen idag. Og kan ikke si det gikk bra. Forrige gang jeg hadde matte muntlig tentamen hadde jeg fått 5+ håper jeg får en bra karakter i år også.


Cappuchino og øving. Har nettopp lastet ned en video, legger den ut senere. :) Hva kom du oppi på muntlig ?

Louis VuittonJeg er en utrolig stor fan av alle varene til Louis Vuitton, har en LV lommebok og en LV veske,og er ikke rart i at jeg fikk en LV kake til bursdag. Den veska helt øverst på dette innlegget den veska det er ''såå fall in looooove baaag''. ♥♥ Hva synes du om merket LV?

Sminkevideo av Sainem

Ok dette blir virkelig kleint, men siden jeg aldri har kommet med en sminkevideo tenkte jeg at den ene gangen må være den første. Ok lol video, og det ene øyet mitt litt mer svart enn det andre, men det er bare pirk.

 

 

Enjoy. Hva syns du om videoen? Vil du at jeg skal lage flere videoer ?

half moon

Hejhej !

Grunnen til at jeg ikke har blogget før nå er på grunn av at jeg har vært hjemme hos min kjære venn Amalie. JEg går i samme klasse med henne og har fått kjempe god kontakt med henne. Noe jeg er kjempe glad for. Idag er jeg alene hjemme til klokken åtte og ni tiden så jeg har på full guffe med musikk, og danser som en gærning. Er så glad. Og det er på grunn av at jeg er ferdig med alle prøvene mangler bare muntlig, snart juleferie og snart reiser jeg til et nytt land. Italy♥ Og unnskyld til Tonje og alle andre lesere som kanskje har blitt irritert over at jeg bare blogger om lekser osv. Det skal det bli slutt på.
Ok det var masse tåker over månen så ble ikke helt klart.

Hva har du gjort idag?

Kosekveld med klassen

God kveld alle sammen!

Nå er det ca en halv time siden jeg kom hjem. Jeg var på skolen ikveld med resten av klassen og vi spiste pizza og så på filmen hjemme alene 2 lost in New York. Det var så utrolig koselig. Vil også si tusen takk til læreren min Liv som fikset alt til oss. Hun skulle også lage brownies til oss neste uke. Hun er så snill.

Noen bilder fra kvelden:


Emma ♥
Det her er bare et kødde bilde:

Og jeg avslutter med noen handsome bilder av meg selv:Hva syns du om bildene ?

BTW: Jeg har laget en sminkevideo som kommer senere ikveld eller i morgen så stay tuned.

Ferdig med alle tentamene mine

Heyhey !

Nå er jeg endelig ferdig med alle tentamene mine utenom muntlig tentamen. Nå mangler jeg bare rle prøven som er i morgen. Og muntlig tentamen som er på fredag. Det er litt sykt at neste uke reiser jeg til Roma. Gleder eg så utrolig. I kveld skal jeg på skolen igjen. Vi skal ha kosekveld med pizza og hjemme alene filmen. Skal ta med kamera så det blir bilder fra ikveld. SKal blogge før jeg reiser.

 Bar_test_by_cetrobo-d32rr39_large

__weheartit

Er du ferdig med alle tentamene og prøvene?

Jeg velger å leve

God kveld !

Igår begynte jeg nemlig å lese en bok som heter jeg velger å leve. Den handler om jenta Sabine Dardenne som ble kidnappet i 80 dager. Det er en sann historie og det er henne selv som har skrevet boken. Det var Marc Dutroux som holdt henne fanget i 80 dager.

 


Har du lest denne boken før? Eller har du lyst ?

Ny kåpe

Heyhey!

Idag har jeg vært på jessheim senteret. Jeg shoppet shampoo,balsam av sunsilk og kjøpet meg en ny kåpe. Den var så utrolig fin, og plutselig sto jeg ved kassa. Jeg skal da bruke den i Roma. Og jeg vil også fortelle dere noe, men tror jeg venter en måned til.

 

Hva syns du om den nye kåpen min ?

Wonderful snow
--Bilder tatt av meg.

Hva syns du om bildene?

12.12.2010

Heyhey!

Idag så våknet jeg klokken 10 tiden. Så dusjet jeg og satte på en film som heter vampires sucks. Jeg er ikke ferdig med den, men skal se den ferdig litt senere. For nå snart skal jeg spise frokost. Ok, jeg kaller det sen frokost. Senere idag tror jeg at jeg skal en liten tur innom Ida. Besøk bloggen henne: www.idasommerfugl.blogg.no. Blir ganske irritert når henne nesten aldri blogger.
Hva skal du idag ?Blogges senere♥

2012

Heyhey!

Nå har jeg nettopp sett på filmen 2012 det var første gang jeg ser den. Den filmen var noe av det beste jeg har vært borti. Filmen var så levende og så ekte, i 145 minutter var det ikke et sekund en gang der jeg kjedet meg. Jeg tror egentlig ikke på at jorden går under 22.desember 2012.. Men får å være helt ærlig er det ingen som vet..

Tumblr_l8x5nkgtb91qdgto2o1_500_large

 

14_large

Stevemcgheeapocalipse1_thumb_large

Tumblr_l9j7dzxlbg1qdwyi2o1_500_large

--weheartit

Nå skal jeg spise grandiosa og se på christmas hope. Blogges senere. Har du sett filmen 2012?

Setter i gang en spørsmålsrunde

Heyhey alle sammen!

Idag har jeg ikke noe store planer, men tenkte jeg kunne sette i gang en spørsmålsrunde. Jeg skal svare den med video. Og nå har dere sjansen til å spørre meg om absolutt hva dere lurer på! Dette blir jo morsomt og se hva slags spørsmåler det kommer. Men synes det her er en fin måte på at dere skal bli bedre kjent med meg.

Så kom inn med så mange spørsmål du klarer. ♥

The light in my heart

Hei igjen!

Idag så fikk jeg vite karakterene mine på forskellige framlegg, og jeg hadde jo naturfagsprøve. Og gjett hva jeg fikk? Jeg fikk en 5'er. Bok framlegget mitt fikk jeg også 5'er. Og på sånn muntlig øvelse greie i engelsk fikk jeg 4/5. Så hadde en utrolig fin dag. Så etterpå tror jeg skal sette på filmen Robsessed og bare kose meg. Men nå skal jeg ta meg pudding. Og nå er det ogsp endelig helg og det er så herlig. Litt pause med prøvene og leksene ihvertfall. Men så er på'n igjen neste uke.
Hva syntes du om bildene?

Den hemmelige hagen

Heyhey!

Jeg kom hjem da for ca en halv time siden. Jeg var i Oslo, på det norske teateret, og da så vi på den hemmelige hagen. Det var utrolig bra,likte musikken og twitter og facebook mannen. Orker egentlig ikke å sitte her å skrive om hva hele teaterstykket handler om.

--google.com

Har du sett dette teaterstykket før?

Reiser på teater

Hey!

Har utrolig dårlig tid akkurat nå, skal på teater i Oslo med Marit. Så blogges når jeg kommer hjem igjen.


Snakkes..

heart

Heyhey!

Etter å ha brukt over en time på badet med dusjing, synging og ja bare fiksing til å legge meg er jeg her. I den gode og varme senga mi. Har egentlig ikke øvd en dritt til tysk prøven, men det er på grunn av at vi får bruke boka. Uansett prøvde jeg noe kult med speilrefleksen min. Sånn lukkertid også skrive noe da. Og da lagde jeg et hjerte.
Det var så sykt kult..

Hva syns du om bildene?  Så god natt alle sammen blogges igjen i morgen ♥

natriumklorid, hydrogendioksid osv

Heyhey!

Nå sitter jeg her i stua helt for meg selv og pugger til naturfagsprøve. Den prøven er i morgen og kan si at jeg gruer meg. Ikke fordi jeg ikke kan stoffet for det kan jeg, men er redd for hvordan spørsmålene kommer til å være. Jeg har pugget kjempe lenge så var kjempe tørr i halsen etter å ha lest så mye. Jeg leste høyt for meg selv og tok ting punkt for punkt. Men nå har jeg tatt meg en break fra puggingen. Leser resten før jeg skal legge meg.

 


Gleder meg sykt til alle prøvene er overstått.

Har dere mange prøver igjen?

Just breath
__Bildet tatt og redigert av meg.

Hva syns du om bildene?

New header

heyhey!

Nå fikset jeg en ny header som passer litt mer inn i månden desemnber. Det bildet er tatt for ca et år siden, med en photoshoot med Cathrine. Så det ekke akkurat et nytt bildet. Og det er hunden til Cathrine som ligger ved siden av meg på dette bildet.


Hva syns du ?

8.desember 2010

God kveld alle sammen!

Nå ligger jeg her i senga mi og blogger, og er på facebook da. Facebook har blitt livet mitt idet siste og msn. Anyways så har jeg egentlig ligget i hele dag med jentene mine. Seriøst dette kaller jeg slasker. Idag hadde jeg da bokframlegg om twilight-evighetens kyss. Synes det gikk kjempe bra hvis vi ser bort ifra at jeg nesten hele tiden sa ''anyways'' og plutselig gikk jeg over til et annet tema. Så nå tenkte jeg meg at jeg skulle legge meg. Skal tross alt synge i kirka i morgen med andre jenter foran hele skolen. Herregud kommer til å bli flaut.


Fikk denne av ida til bursdagsgave, aww love you ♥
Hva skal du i morgen?

kos med jentene mine

Heyhey!

Jeg sitter da her med Ida og Tonje. De ble med meg hjem etter skole og siden da har vi bare sittet  på pcen, og bare kost oss. Akkurat for øyeblikket har Tonje og Ida lattekrampe fordi Tonje dramatiserer noe. I morgen skal vi jentene synge i kirka. Vi skal synge for hele skolen, det er digg da for da slipper vi nesten alle skole timene.

 

Hva skal du idag?

Sleeping beauty

Heyhey!

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye idag er på grunn av at etter vi spiste middag kom jeg opp på rommet mitt. Og da skulle jeg liksom gjøre lekser og øve til prøve,men. Jeg sovnet i stedet. Da jeg våknet var klokken 21:37. Fikk jo en bakover sveis og fikk panikk. Så håper pg krysser fingrene på at jeg kan sove i videre i natt. Er jo fortsatt trøtt da.

Tumblr_lcz50b7o6l1qcs6e5o1_500_large

__weheartit.com

Er du trøtt for tiden?

My angel ring

Husker dere at jeg bestilte en sånn engle ring fra ebay, og endelig har den kommet. Ble så glad for at den kom, har ventet på den lenge.Ringen er jo så utrolig kul og stilig så.

Ok her kommer bilder av den, jeg som har tatt dem btw:


Kom med sånn fin pakke.


Hva syns du om ringen ?

I want someone who can hold around me

I det siste har jeg begynt å tenke mye på kjærlighet. Jeg har så utrolig lyst på en kjæreste som kan holde rundt meg og kan si at han er glad i meg. Men så er jeg også en person som liker å være singel, og bare flørte med alle, utenom at kjæresten din skal bli sjalu. Kunne ønske jeg hadde vært en av de heldige jentene:

Tumblr_la3c8dlhpp1qdimy4o1_500_large

66085_141998192513782_100001108050838_217992_1898317_n_large

Tumblr_lc8q34sixn1qc1jx7o1_500_large

Vil du også finne kjærligheten eller har du funnet den?

P to udding

Heyhey!

Nå sitter jeg inne på rommet til mamma og pappa. Ser på tv her skjønner dere. Jeg er ser på en tyrrkisk serie som er utrolig spennende. Det er sånn gossip girl men bare made in turkey. Så spiser jeg sjokolade pudding med vaniljesaus. Seriøst jeg elsker alt med mat og dessert. Tror jeg er på vei til å bli matvrak.

 Haha jeg kan være retard noen ganger og da. Liker du pudding?

Her komm er topplisten

Heyhey!

Skulle egentlig ha gjort dette for en uke siden, men har ikke hatt tid. Så her får alle som meldte seg på se plassen sin.


Ikke bli lei dere eller noe. Det var kjempe vanskelig å velge. Men første plassen var fortjent. Hadde aldri besøkt bloggen før, og bildene var kjempe fine og nå er jeg fast leser.

 

Hva syns du om plassen din ?

En ny uke med mange prøve og fremføringer

Heihei!

Nå er det da en helt ny uke med nye muligheter. Denne uken har jeg romanframlegg,naturfagsprøve,tyskprøve og engelskfremføring. Skjønner du hva jeg snakker om ? Det er vel derfor det er dying i ordet studying. Så dagen idag skal jeg bruke på å øve til prøver og ja spise. Jeg elsker mat. Jeg blir så utrolig stressa av å tenke på at vi faktisk har så mye å gjøre denne uken.Neste uke har vi nynorsk tentamen,rle prøve og resten av dagene er det muntlig. Så uken etter det det skole bare i 3 dager og da er det juleferieeeeee.♥


Har du mye å gjøre for tida ?
 

Love cam love music

Hei!

Hvor digg er det ikke å se på tv, sitte på pcen og høre på musikk. Det her greia med bærbar pc er seriøst så utrolig deilig. Elsker også web camera mitt, noen ganger når jeg ikke gidder å stresse med speilrefleks kan jeg bare ta web bilder. Og da blir det mer bloggings.

 


Jeg og Eda.

Nå sitter jeg og har web cam samtale med Ida, vi lager grimaser og sånt til hverandre.

 Har du web cam?

Bilder av min nye pc

Heyhey!

Nå sitter jeg her med noen venner fra Oslo. Vi bare loker på nettet og ser på tv. Jeg sa jo til dere at dere skulle se hvordan pc jeg fikk, og dere skal få se det nå.

Hva syns du ?

Blogger fra nye pcen min

Heyhey!

Som sagt feiret vi en liten bursdagsfeiring med familien. Jeg fikk da penger,ny bærbar pc og en utrolig søt rosa veske til. Jeg får ikke legge ut noen bilder nå, må også lære meg hvordan jeg åpner web kamera. Anyways utrolig digg å bare sitte på senga mi og være på pcen. Jeg fikk en hp pc for de som lurer. Jeg bare forelsket meg i den. Jeg har også bestilt nye UGG's fra nettet.

 

Tumblr_kt6es5vr7c1qze11co1_500_large

--weheartit.

Så god natt alle sammen, vi blogges i morgen.. Og sorry for lite bloggings i det siste, men blir masse bloggings fremover.

 

birthday party

Heyhey!

Grunnen til at jeg ikke blogget i hele i går var på grunn av at jeg hadde bursdagsfest. Det var kjempe koselig. Vi spiste mammas hjemmelagde pizza, og bare danset og snakket med hverandre. Og når bursdagen var ferdig overnattet Ida,Tonje,Cathrine og Azul her. Og da så vi på filmen zoolander, seriøst den var virkelig morsom. Selvom alle sovnet utenom meg og Cathrine.

 

Ok her kommer det bilder:


Jeg og Ida.

Alle gurlsa.

Louis Vuitton kake. 

Me and Ada.CITS.

Jeg og Andrea.

Cathrine,Alexandra,jeg,Andrea og Tonje.

Hva syns du om bildene?

-________________

Stemme på meg på blogg vs blogg? http://belemaria.blogg.no/1291311821_blogg_vs_blogg_stem.html#comment

Idag er jeg 14 år

Heyhey!

Idag har jeg da blitt 14 år. Nå er jeg endelig velkommen i 14 år's verdenen. Selvom mange blir 15 snart. Så nå er det bare 365 dager igjen til jeg blir 15 år. Ok overdrivet å begynne å telle ned allerede, jeg kØDDA. Uansett i natt våknet jeg klokken 3 og fikk ikke sove før klokken 4. I mens svarte jeg på alle meldingene jeg hadde fått, og sjekket facebooken min og der hadde jeg allerde fått over 10 gratulasjoner. Og nå har jeg over 60, så tuusen takk til alle.

 

Som sagt hadde vi mattetentamen som gikk til helvete. Søren hakke vært borti så dummere oppgaver in my hole life. Idag kommer Marit på besøk, og vi skal da feire en liten feiring. I morgen blir det fest med gurlsa mine. Og på  lørdag blir det også en feiring. 3 dager på rad.

Så fikk jeg en overasskelse av min søster når jeg kom hjem:


Fikk de fineste rosene i hele mitt liv, og et utrolig søtt kort. ''Til en glamour jente'' tnaaww.

BLogges senere ♥

Siste dagen min som 13 år

Heyhey!

Sorry for dårlig bloggings, men har ikke vært i humør til det og har vært ganske opptatt. I morgen har jeg da bursdag og da blir jeg ENDELIG 14 år jeg også. Idag har vi vært på senteret og sett på pc til meg og noen andre ting. Men kan si at av skolen får jeg en utrolig fin gave, og vet dere hva det er ? Jo for vi har nemlig mattetentamen i morgen. Ok kan hende jeg elsker matte, men fins grenser på hvor mye jeg liker det.

 

Cake,from,me,to,you,with,love,birthday,candle,food,happy,birthday-58db8e6de76224209b8b5fc2a773c90a_h_large

Om 3 timer blir jeg fjortisss..

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits