desember 2011

Happy new year!

Heihei!

Nå er det bare noen timer igjen til 2012, og dette gleder jeg meg veldig til. Siden da begynner alt på nytt, og man får nye sjanser. Ikveld feirer jeg nyttårsaften med hele familien min, og jeg syns det er veldig koselig. Vi har også kjøpt masse nyttårsgaver til hverandre, eller ikke jeg da, men vet det er noen pakker nede som venter på meg. Hehe, snill jente. Uansett så har jeg og broren min også fyrt på masse fyrverkeri. Hehe, jaa, vi har fortsatt mange igjen. Vi har det så gøy altsåå.


Wihoo!

Hvordan feirer dere nyttårsaften?

GODT NYTTÅR! <3

Tenerife

Heihei! Nå er det lenge siden!

Så nå skal dere få masse oppdateringer som har skjedd i livet mitt. Vel ikke noe så stort, men noe å lese om ihvertfall! Forrige uke dro jeg til Tenerife en øy utenfor Spania med familien min. Vi ble der en uke og det ble en utrolig herlig uke. Siden jeg var i et land der det var sykt varmt så det ble masse bading og soling. Jeg kunne gå med shorts og det var bare så utrolig deilig. Jeg hadde lengta lenge etter en sånn varm ferie. Det var ikke mye nytt som skjedde hver dag, for vi var mest i hotellet. Ene dagen kjørte vi opp til det ene fjellet med en aktiv vulkan på toppen. Vi var 3700 meter i høyde da. Så fikk jeg også GHD rettetang sm jeg hadde ønsket meg lenge nå. Jeg fikk den med også hårføner og serien heter Scarlet collection. Er vel fornøyd! Uansett nå får dere noen bilderrrrrrr!


Oppe på fjellet fy søren det var skikkelig kaldt og jeg er glad jeg hadde tatt med en ekstra bukse og en skjorte. For oppe på toppen var det så mye vind at man kunne nesten fly og det var -2 grader. Men uansett en utrolig fin utsikt!

Her har jeg en aktiv vulkan bak meg. Litt skummelt egentlig!Hehe, syns det var et skikkelig fint juletre. Or not.Åh, var en så utrolig fin solnedgang! 

Uansett alt i alt en utrolig fin ferie. Savner stedet og menneskene! 

Hva syns du om bildene?

Kaninunger

Heihei!

Akkurat som igår er jeg hos Amalie idag også, idag er vi ferdig med prosjektet og det som er igjen nå er å lære seg alt dette utenatt. Så skal nok muntlig tentamen gå bra imorgen! Men snart skal jeg til tannlegen, noe jeg gruer meg til. Siden jeg alltid får lattekrampe med munnen min åpen, for jeg kommer på så morsomme ting. Uansett tok Amalie bilder av meg med kaninungene hennes. Åh, de er bare så nusseligeeee! ♥Var ikke de nydelige? ♥

Bildene fra modell for en dag!

Heyhey!

Nå har jeg fått bildene fra photoshooten, og dette er så spennende for nå skal jeg dele de bildene med dere! 

Here you gooooo! Hva syns du om bildene?

Norsk muntlig tentamen

Heihei!

Nå er jeg hjemme hos Amalie, og vi har jobbet med norsk muntlig siden klokken ca. 11:30. Og jeg følte meg ganske sliten så tok en liten pause, og da tenkte jeg at jeg kunne blogge imens. Ja som sagt kom vi oppi norsk muntlig tentamen, og vi skal ha det på fredag. Så vi har enda imorgen dagen til å øve og bli helt ferdig. Vi er ganske godt i gang, og vi har latt kreativiteten vår ta helt over. Amalie sitter nå ved min side og ser på et program om selveste Bjørnstjerne Bjørnson. Vi skal også skrive om litteraturens gullader, og det er om de alle fire store og noveller osv. Men vi snakkes senere ikveld!

Hva kom du oppi muntlig?

A necklace


 Nytt kjede fra forever 21. Kjøpt fra ebayyyyy.

 

Savn

Dette er et spesielt innlegg til bare Cathrine. 

Jeg kan virkelig ikke forklare hvor mye jeg savner deg. Det gjør rett og slett vondt. Det er som om jeg har et stort hull i hjertet. Jeg mener det Cathrine du betyr så mye for meg. Den dagen du dro til Thailand husker jeg vi alle satt på cafeen. Jeg visste vi hadde våre siste minutter sammen. Alle vi jentene rundt et  bord. Vi prøvde å bruke tida så godt som mulig og prøvde å ikke tenke på at om noen minutter ville du være borte. Alle vi hadde det inni oss den ekle følelsen. Tårene som ventet. Tida kom og vi begynte å si hadet til hverandre. Hvis jeg kunne hatt sjansen ville jeg aldri ha sluppet deg. Jeg husker jeg ga deg en ordentlig klem, og jeg klemte hardt. Jeg husker jeg virkelig ikke ville slippe tak. Da ble vi jentene igjen på flyplassen alene. Uten vår C. Vi gikk ned for å vente på bussen. Vi satte oss på bakken, og vi jentene holdt hverandre hardt i hånda. Med tårer som rant nedover kinnene våre.

En hel sommer gikk og vi hadde en helt vanlig sommer. Uten at jeg merket noe siden jeg var i Tyrkia. Men så begynte skolen og det værste var at du ikke lenger var der. Vi tok ikke lenger den lengre veien for å ta følge med deg. Jeg kunne merke i hvilket humør du var i på den måten du kom ned bakken i. Hvis du var glad ville du ha kommet hoppende smilende, og kanskje skrikende ned. Men hvis du var i dårlig humør ville du så vidt si hei. Jeg begynte å savne de rare tingene vi fikk helt lættiss av, som vi nesten holdte på å tisse på oss. Og når jeg fikk enda mer lættiss av den hunde latteren din. Og humoren vår som ingen andre kunne forstå.

Trøsten vår var at du skulle komme tilbake etter et år, men du har fått en utrolig bra sjanse der i Thailand. Du er suksessfull og jeg vet du kommer til å studere på store universiteter i Amerika. Du vil bli rik, og du vil dele pengene dine med meg, og jeg vet du vil kjøpe meg en Chanel veske. Uansett jeg ønsker deg kjempe masse lykke Cathrine. Jeg håper alt fortsetter like bra som det gjør nå. Jeg elsker deg. Jeg savner deg. Min Cathrine <3♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Juleball 2011

Hei alle sammen!

Nå kommer innlegget om juleballet vi hadde på fredag. Jeg kan si at det var en så utrolig herlig kveld. Jeg hadde det så utrolig gøy, og det var ordentlig bra. Alt var vellykka og perfekt rettere sagt. Det var skikkelig bra stemning, og det var virkelig liv i de fleste. Det ble en kveld med alle gutter i dress og alle jenter i kjoler. Vi spiste god mat, og jeg var kveldens toastmaster og vi fikk høre noen fine og morsomme taler. Så danset vi litt vals og sving. Også ble det disko i kantina, og det var kjempe rått. Høy musikk med bra bass, og alle 10. klasse bare jump jump. Hihi, altså en utrolig fin kveld!

Nå kommer det noen bilder fra mitt eget kamera og noen av vennene mine. Skal skrive under bildene hvem sitt kamera det er tatt med.


Fredrik beste læreren.

Andrea <3

Karoline <3

Ida og Azul <3

Girlsaaa <3


Nydelige Azul <3
Bildene tatt av meg, Maja,Azul og Anna. 

Hva syns du om bildene?

Chill lørdagskveld

God kveld! 

Da sitter jeg her skiftet til shorts siden det er så varmt inne på rommet mitt, og mine nye tøfler som mamma kjøpte til meg idag. Åh, de er bare så gode å gå i og det føles skikkelig behagelig ut. 

Jeg har bestemt meg at innlegget om ballet kommer imorgen siden jeg ikke orker å sortere å redigere og skrive et helt innlegg om det nå. Men jeg lover at den kommer imorgen. Istad var jeg skikkelig desperat etter potetgull. Det skjer noen ganger at jeg bare må ha potetgull, så jeg og mamma dro ned til butikken og kjøpte potetgull. Hoho, så nå sitter jeg med potetgull og dip også skal jeg fortsette med å se på 90210. Sykt bra serie btw, har blitt hektaaa!Ha en fin og hyggelig lørdagskveld videre!♥

Modell for en dag, backstage bilder

Heihei!

Åh, har hatt en utrolig fredag og lørdag.Skjønner virkelig hvordan travle folk har det, og jeg kjenner det over hele meg at jeg ikke er vandt til et sånt stress liv. Igår så var jeg jo da på skoleball, og det var utrolig bra. Var skikkelig bra musikk og det var ordentlig bra steming. Kommer et annet innlegg om det senere. Så for lenge siden før sommeren vant jeg en konkurranse som het '' modell for en dag '' og ikke før nå fikk vi endelig tid til det. Det var kjempe morsomt, og det var en utrolig morsom opplevelse. Jeg fikk oppleve hvordan det er å være modell, og det er ikke lett. Kan si at jeg var ganske trøtt fra før jeg kom dit, og etter jeg var der var enda mer sliten. Men tusen takk til Maylinn for en fin sminke, og Guri som tok bildene! Var også en annen dame som gjerne ville ta bilder av meg som hun skulle bruke til en eller en annen eksamen. Jepp en liten sneek peek. Hihi,men nå skal jeg se på 90120 så etter det kan jeg blogge om skoleballet. Så vi snakkes!

Noen som gleder seg til å se bildene?


Onsdag 07. desember 2011

Heihei!

Idag ringte klokka mi kvart på sju, men noe som skjedde automatisk skrudde jeg av alt som het alarm. Og jeg sov til klokken ti på åtte. Hehe, jeg var trøtt og fortsatt sliten etter det som skjedde dagen før. Haha. Så så jeg ut av vinduet, og da var det fult med snø. Ja, det kan hende jeg har hatt lyst til at det skal komme snø så jeg og andre kan komme i ordentlig julestemning, men den kunne ha ventet en eller to uker til. Uansett var mammaen til Ida så snill og kjørte oss. Noe hun har gjort veldig mange dager nå. Snill dame! Skoledagen gikk helt vanlig, og det negativet var bare at jeg var veldig trøtt.

Uansett på fredag har vi 10.klasse skoleball og jeg skal være toastmaster, men jeg har et stort problem. Jeg har ikke begynt, og jeg må få fart og begynne med å skrive. Uansett vi snakkes senere må skriveeeeeeeee!Fin og rotete rom i bakgrunnen assa folkens.

Vi snakkes! Hvis dere har noe tips til toastmaster greia mi legg gjerne igjen en kommentar! Hadde virkelig satt pris på det!

En dag med Ida på jessheim

Heihei!
Nå skal jeg fortelle om min fantastiske dag. Jeg og Ida dro til Jessheim etter skolen. Vi hadde det kjempe koselig og det må nok være en av de beste og morsomste shoppingsturen jeg har vært på. Fikk kjøpt meg noe, hehe trist at det er så dyrt :( menmen da kom den tiden vi skulle hjem. Først mista vi bussen med 3 min også måtte vi vente en time på toget. Toget var forsinka og derfor kom vi Forsent til bussen med 4 min, og da måtte vi vente en time til. Hehe kan si at jeg begynte å gråte siden da var jeg så sliten og det eneste jeg kunne tenke på var å komme hjem. Uansett er hjemme nå og har nettopp dusjet så nå skal jeg se på gossip girl og 91210 før jeg tar natta. Så vi snakkes imorgen!

Vært en liten tur på Jessheim

Heihei alle sammen!

Idag er det da en søndag, egentlig hater jeg det siden de pleier å være kjedelige og grå. Men idag var himmelen blå og butikkene er åpen alle dager frem til jul! Ahh, elsker denne tida, altså endelig noe å gjøre på søndager også! Hihi. Uansett dro jeg og mamma til jessheim senteret. Jeg fikk kjøpt en liten julegave til Cathrine som bor i Thailand. Eller fant jeg ikke noe spess. Syns det er så typisk at jeg ikke finner noe fint når jeg har penger, men når jeg ikke har penger finner jeg masse jeg vil ha.. Irriterende.. Vi snakkes søtiser! Hihi, også vil jeg bare takke alle som leser bloggen. Statistikken min har økt de siste dagene! Får bare enda mer blogglyst! 

Men vil se på en film, men vet ikke hvilken, har dere noen filmtips?

Drømme gaven jeg fikk idag!

Heihei!

Som sagt har jeg da feiret bursdagen min idag med familien min. Det var koselig og ihverfall når jeg fikk gaven min! Jeg forventet noe helt annet, eller rettere sagt jeg visste ikke hva eg skulle få når alle i familien var skikkelig hemmelighetsfulle. Mamma og søstera mi gikk ut for å hente gaven min de lukket døren etter seg. Når de kom inn igjen så jeg at mamma kom inn med en brun pose. Eh, ikke bare en helt normal pose/ bag der det sto Louis Vuitton. Jeg fikk helt sjokk og begynte selvfølgelig å gråte av at jeg ble så lykkelig. Jeg så fra siden at pappa fikk tårer i øynene.  Haha, søtt. Jeg fikk den nydelige LV veska. Super duper fornøyd tusen takk til  min nydelige familie! Fikk også en sydentur til Grand Canaria... <3<3<3 SOL.Modellen er speedy 35. <3 <3 

God natt! ♥

 

Dagen i går + masse bilder

Heihei alle sammen!

Som sagt feiret jeg bursdagen min igår.  Nesten alle jentene fikk komme, og det var veldig koselig å ha dem her. Vi spiste god hjemmelaget pizza, også ble det masse godteri og kaker etter på. Vi danset, og satt og bare snakket. Altså hatt det veldig koselig. Så overnattet Ida og Tonje hos meg, og vi skulle se på en film, men vi var så trøtte og vel sovnet med en gang. Så nå har dem dratt og jeg ligger fortsatt i pysjen og ikke vil reise meg opp. Ikveld er det også en liten bursdagsfeiring, men det er bare med familien. Så det vil også bli koselig.
Min Louis Vuitton kake <3
LOVE ♥

Hva syns du om bildene?

Dagens outfit #021211

Heihei!

Har litt dårlig tid, men tenkte jeg kunne blogge om det jeg har  hatt på meg idag. Uansett jentene kommer om ca. 2 timer og jeg må fikse meg og hjelpe mamma osv. Sååå vi snakkes!VI SNAKKES!

15 åååår

HEIHEI!

Idag våknet jeg egentlig som alltid klokken kvart på sju, og det første jeg gjorde var vel og gå inn på facebook. Syns dette er så morsomt. Haha, gleder meg egentlig til skolen selvom jeg bare har dritt fag og prøve, men uansett. Jeg får det til å bli morsomt! Etter skolen idag blir Azul med meg hjem, og ja. Senere ikveld kommer alle jentene! Dere skal bli oppdatert over hva som skjer idag. 

Haha, istad tok jeg på en jente som sang it will rain av bruno mars, døde jeg. Jeg begynte plutselig å gråte, av ingen grunn... Hun var flink, og at jeg faktisk elsker den sangen!
Vi snakkes senere folkens! Nå skal jeg på skolen!

Siste dag som 14-åring

Heihei! Idag har vært en vel normal, men ikke så normal allikevel. Skolen gikk som vanlig, og når jeg kom hjem drev mamma og søstera mi og lagde bursdagskaken min! Og den ble seriøst så fiiin! Hihi gleder meg til å vise alle dere den imorgen. Siden jeg blir 15 imorgen var jeg bare så glad og hyper idag. Herliiiiig! Uansett har også fått øvd til naturfagsprøven jeg har imorgen. Håper den går bra siden føler masse sitter nå. Vi snakkes!

, Oslo

Hei! Denne bloggen handler om livet mitt som medisinstudent i Budapest. Her kan dere lese om hverdagen, inspirasjon og mote.Stay tuned!

  • Jeg heter Sinem, og jeg er 15 år gammel. På denne bloggen vil dere få alt fra mote, Justin Bieber, hverdagen min, bilder, videoer, venner, familie, skole, og mye mer. Så dere vet aldri hva dere får. Stay tuned and enjoy!

Kategorier


Arkivhits